2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben artık kendıme engel olamıyorum hayatımm ... su seker yuklemesını sen yaptırdın mı bıtanemmm

ben artık kendıme engel olamıyorum hayatımm ... su seker yuklemesını sen yaptırdın mı bıtanemmm

Yaptırdım canım 23. haftamda yaptırdım,merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin hatta bikaç sayfa önce bi arkadaşa ayrıntılı anlatmıştım o da nasıl yapıldığını sormuştu,sen şimdi kaçıncı haftadasın tatlım?

bıze dr 24- 28 haftalar arasında yaptıracagımmm sen ne kadara yaptırdın canım?

bıze dr 24- 28 haftalar arasında yaptıracagımmm sen ne kadara yaptırdın canım?

15 tl ye yaptırdım canım özel hastanede,

bende daha tetanoz aşımı yaptırmadım korkudan ama pazartesi kaçış yok yaptırcam artık,doktoruma sordum geç mi kaldım diye haptırabilirsin 1-2 hafta içinde dedi,sen yaptırdın mı canım?

yok canım ben daha yaptırmadım . daha var ben 22 deyım su anda .. neyse kızlar ben kacar .. esım geldı ii geceler

herkese merhaba meleklerimiz ve anneleri iyilerdir umarım birazdan işten çıkıcam alışveriş yapıcam ksımet olursa bakalım güzel birşeyler bulabilecekmiyim.

günaydın bayanlar...kulübe arada takılırdım ama hiç üye olmayı düşünmemiştim ta ki çiçeği burnunda annelerin paylaşımlarını okuyana kadar,bende allah nasip ederse temmuz annesi olacam yani aranıza yeni katıldım o yüzden biraz kendimden bahsetmek istiyorum
Başladığından beri zorlu bi hamilelik oldu benimki kahverengi lekelenmelerle başladı kanam değil dediler üşütmüşsün ama 10 gün sonra gerçek bi kanama yaşayınca anladıkki onlarda kanama sinyalleriymiş 70 gün hiç kıpırdaman yattım kapıya bile kalkmayacaksın dedi doktorum.Son 1 aydır çok şükür iyiyiz oğlumda bende:))işime gidebiliyorum artık hatta günde 1 saat gidiş 1 saaat dönüş araba kullanıyorum ama evde yormuyorum kendimi ufak ufak yemek yapıyorum temizliğe filan hiç girmiyorum çünkü şimdide eşimizi aşşağıda taşıyormuşuz onu öğrendik ağır kaldırmak yok dendi ama çıkarmış bikaç cm daha yukarıyaİşte böyle sizinle sohbet etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum siz yazdıkça ben duygulanıyorum ne garipmiş bu annelik hissi.Bu arada 30 yaşındayım tabi hamileliğim boyunca çok yattığım için 8 kilo aldım şimdiye kadar ve daha yeni 22 haftamıza girdik,bazen onada takılıyorum ama o sağlıklı olsunda önemli deil.

hoş geldiniz canım .öncelikle sana miniğe çok geçmiş olsunn rabbim hayırlısıyla dünyaya gözlerini açmalarını nasip etsinn inşallah ..

hoş geldin canım aynı lekelenme bendede olmuştu 13.haftada.. iki hafta annem geldi yanıma dikkat ettim çok şükür geçti.ama zor bi psikoloji hemde çok zor ben uzun süre atlatamadım.hep çocuğumu kaybetme korkusu yaşadım...şimdi sanada banada geçmiş olsun..bebişlerimizi kucağımıza almak dileğiyle

aslında ben 2012 7 ağustosta doğum yapmam lazımdı.fakat bebek 1 hafta önde göründüğü için ultrasonda da 30 temmuz yazıyor.muhtemeln temmuz annesi mi olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…