- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #19.241
Canıım çok teşekkür ederim, farkedilmek çok güzel. Bu ay rutin kontrolüme gittim, şeker yüklemesi yapıldı sonuçları salı günü alıcam. Ama ultrason sonucu bebişimin 2 hafta önden gittiğini söyledi. 942 gr olmuş. 2 hafta sonra tekrar giricem ultrasona herşey normal olsun diye dua ediyorum. Down sendromu zaten hep beynim de dolanıyor. artık sık sık gelmeye çalışacağım. hepiniz öpüyorum ...imeziiimmmcanım güzel hamişdaşım :))
Canıım çok teşekkür ederim, farkedilmek çok güzel. Bu ay rutin kontrolüme gittim, şeker yüklemesi yapıldı sonuçları salı günü alıcam. Ama ultrason sonucu bebişimin 2 hafta önden gittiğini söyledi. 942 gr olmuş. 2 hafta sonra tekrar giricem ultrasona herşey normal olsun diye dua ediyorum. Down sendromu zaten hep beynim de dolanıyor. artık sık sık gelmeye çalışacağım. hepiniz öpüyorum ...
Canım öncelikle aramıza hoşgeldin,baya zorlu bir dönem geçirmişsin umarım bundan sonra herşey çok güzel olur,inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz yavrularımızı...
kızz aşka mı geldın yoksaaaa :) bende butun gun boyunca askım sevgılım oğlum dıye sevıyorumm bebısımiii:)Canim kizim seni coook AMA cook seviyorum
hayatımm bende yasıyorum aynısını .. kımısı dokunmayın dıyor ? ama dolunca benı rahatsız edıyor sıksam damarhabalar herkese ii akşamlar. forumu okuyarak takip edenlerdenim.ara sıra yazıyorum. her neyse bişey sorcam 22 haftalık gebeyim göğüslerimden sıvı geliyor. acaba göğsü sıkıp akıtmak mı gerek yoksa hiç dokunmamak mı? ama zaten kendiside akıyo yani sütyende hafif lekeler oluyo bunu yaşayan var mı
ben dayanamıyorum meraktann .. kocaam dıyo kı bırak goguslerını rahat :) oynayıp duruyorum onlarşacevap için teşekkür ederim.ben de dr nevra nın sitesinden baktım şimdi sıkmayın diyo... benim günde bir kereye mahsus sıkınca sıvı geliyo :) ama sıkmayalım bari kendisi aksın akacaksa
şahsen ben ve oğlum gayet ıyıyız :) brokolı haslayıp yıyecegız ya sen nasılsınn?merhabalar iyi aksamlar arkadaslar nasılsınız
merhabalar iyi aksamlar arkadaslar nasılsınız
sor bıtanem eger bıldıgım bıseyse neden olmasınn :)bende iyiyim zeynep tşk.ler afiyet olsun bişey sormak istiyorum bilginiz vardır herhalde
sor bıtanem eger bıldıgım bıseyse neden olmasınn :)
marhabalar herkese ii akşamlar. forumu okuyarak takip edenlerdenim.ara sıra yazıyorum. her neyse bişey sorcam 22 haftalık gebeyim göğüslerimden sıvı geliyor. acaba göğsü sıkıp akıtmak mı gerek yoksa hiç dokunmamak mı? ama zaten kendiside akıyo yani sütyende hafif lekeler oluyo bunu yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?