2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

imeziiimmm canım güzel hamişdaşım :))
Canıım çok teşekkür ederim, farkedilmek çok güzel. Bu ay rutin kontrolüme gittim, şeker yüklemesi yapıldı sonuçları salı günü alıcam. Ama ultrason sonucu bebişimin 2 hafta önden gittiğini söyledi. 942 gr olmuş. 2 hafta sonra tekrar giricem ultrasona herşey normal olsun diye dua ediyorum. Down sendromu zaten hep beynim de dolanıyor. artık sık sık gelmeye çalışacağım. hepiniz öpüyorum ...

inşallah canım dualarım seninle allahın izniyle herşey yolunda gidecek sen kafana takıp üzülme öyle herşeye yeğenimi de üzme anlaştık mı cinsiyetini söylemedin daha merak ediyorum beennnnn

arkadaşlar kızıma hamileyken bu kadar rahatsız olmuyordum.geceleri hiç uyuyamıyorum bebeğimin tekmelerinden

birde nefes darlığı çeken varmı:44:son aylar nasıl geçecek bilemiyorum

bendede ransiyondüşmesi var :44:

dün kızıma elbiseler şortlar aldım anne annesi de ayakkabılar zıbınlar etekler almış

Son düzenleme:
marhabalar herkese ii akşamlar. forumu okuyarak takip edenlerdenim.ara sıra yazıyorum. her neyse bişey sorcam 22 haftalık gebeyim göğüslerimden sıvı geliyor. acaba göğsü sıkıp akıtmak mı gerek yoksa hiç dokunmamak mı? ama zaten kendiside akıyo yani sütyende hafif lekeler oluyo bunu yaşayan var mı

hayatımm bende yasıyorum aynısını .. kımısı dokunmayın dıyor ? ama dolunca benı rahatsız edıyor sıksam da akmıyo

cevap için teşekkür ederim.ben de dr nevra nın sitesinden baktım şimdi sıkmayın diyo... benim günde bir kereye mahsus sıkınca sıvı geliyo :) ama sıkmayalım bari kendisi aksın akacaksa

cevap için teşekkür ederim.ben de dr nevra nın sitesinden baktım şimdi sıkmayın diyo... benim günde bir kereye mahsus sıkınca sıvı geliyo :) ama sıkmayalım bari kendisi aksın akacaksa
ben dayanamıyorum meraktann .. kocaam dıyo kı bırak goguslerını rahat :) oynayıp duruyorum onlarşa

selam kızlar. umarım hepiniz iyisinizdir.

selam hamişdaşım. ben kesinlikle dokunmuyorum hatta temizlerken bile hafif mühür gibi yapı var ona bile dokunmuyorum. ilk ağız suyunu bebeğim tatsın istiyorum. bağışıklığının gelişmesi için ilk süt önemliymiş diye duymuştum. bence kendi haline bırakmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…