- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #19.261
merhaba canım nasılsınnnnnnherkese iyi geceler kızlar nasılsınız :)
arkadaşlar kızıma hamileyken bu kadar rahatsız olmuyordum.geceleri hiç uyuyamıyorum bebeğimin tekmelerinden
birde nefes darlığı çeken varmı:44:son aylar nasıl geçecek bilemiyorum
merhaba canım nasılsınnnnnn
günaydınnnn tatlı anneler ve en tatlıııı bebişkolarıııı
arkadaşlar kızıma hamileyken bu kadar rahatsız olmuyordum.geceleri hiç uyuyamıyorum bebeğimin tekmelerinden
birde nefes darlığı çeken varmı:44:son aylar nasıl geçecek bilemiyorum
günaydın temmuz anneleri nasılsınız ? uzun bir aradan sonra yazıyorum topiğe bir hasta oldumki sormayın 2 haftadır atlatamadım ve sonunda ilaç içmek zorunda kaldım
Biz iyiyiz cnm çok şükür.Bende de kronikleşen bir öksürük ve burun akıntımız kaldı. Bitki çaylarıyla aşmaya çalışıyorum.Sana da çok geçmiş olsun şimdi nasılsın? Ne kullandın ilaç?
gunaydn kizlar nasılsnz hapsucum cok gecms olsun canım
geçmiş olsun tatlım.günaydın temmuz anneleri nasılsınız ? uzun bir aradan sonra yazıyorum topiğe bir hasta oldumki sormayın 2 haftadır atlatamadım ve sonunda ilaç içmek zorunda kaldım
günaydın temmuz anneleri nasılsınız ? uzun bir aradan sonra yazıyorum topiğe bir hasta oldumki sormayın 2 haftadır atlatamadım ve sonunda ilaç içmek zorunda kaldım
öksürük feci canım nefes almamı engelliyor kasıklarıma agrı yapıyor fecı yanı ılacda şurub verdı adı aklımda deıl suan onu ıcıyodum gecı bas donmesı yaptı vazgectım bugun tekrar gıdeceyım doktora bakalım ne dıyecek
saol canım ben ve kızım idare ediyoruz sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?