2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler herkese umarım bebişlerinizle mutlu keyifli bi pazar günü olmuştur:)ya kızlar günde kaç defa ciddi anlamda hissediyorsunuz onu benim paşamın günü gününe tutmuyor hissetmek zor bile oluyor arada

günaydınnnn tatlı anneler ve en tatlıııı bebişkolarıııı

Günaydınnn cnm... İyi haftalar sana ve minik bebişinee

Herkesee iyi haftalar kızlar. Çok güzel bir haftaya başladık böyle gitsin inşallah. Bahar havası enerji ve mutluluk veriyor insana...

Son düzenleme:
günaydın temmuz anneleri nasılsınız ? uzun bir aradan sonra yazıyorum topiğe bir hasta oldumki sormayın 2 haftadır atlatamadım ve sonunda ilaç içmek zorunda kaldım

arkadaşlar kızıma hamileyken bu kadar rahatsız olmuyordum.geceleri hiç uyuyamıyorum bebeğimin tekmelerinden

birde nefes darlığı çeken varmı:44:son aylar nasıl geçecek bilemiyorum

benim de tekmeleri canımı acıtıyo biraz. idrar yolu enfeksiyonu oldugumdaki kasıgımdaki ağrılar gibi oluyor her kıpırtısı, daha once sistit olanlar varsa bilirler.
normal mi acaba böyle kasıgımın acıması? dun gece uyandım bebeğimin kıpırtılarına, sanki içimi birisi çimdikliyo gibi rahatsızlık verdi bana..
acaba ayaklaımı mı üsütüyorum yoksa normal bi durum mu bu.. :44:

günaydın temmuz anneleri nasılsınız ? uzun bir aradan sonra yazıyorum topiğe bir hasta oldumki sormayın 2 haftadır atlatamadım ve sonunda ilaç içmek zorunda kaldım

Biz iyiyiz cnm çok şükür.Bende de kronikleşen bir öksürük ve burun akıntımız kaldı. Bitki çaylarıyla aşmaya çalışıyorum.Sana da çok geçmiş olsun şimdi nasılsın? Ne kullandın ilaç?

öksürük feci canım nefes almamı engelliyor kasıklarıma agrı yapıyor fecı yanı ılacda şurub verdı adı aklımda deıl suan onu ıcıyodum gecı bas donmesı yaptı vazgectım bugun tekrar gıdeceyım doktora bakalım ne dıyecek

Geçmiş olsun canım evet bayadır görünmüyordun,neyseki ilç toparlar biraz seni,mecbur kalınınca içiliyo maalesef zaten sen de 2 hafta dienmişsin anladığım kadarıyla...

Aynı sorun bende de var. Neredeyse bir ayı geçti ama drum ilaç vermedi.Deliksiz uyumayı özledim.Git bakalım senin drun ne diyecek sana.

Merhaba Güzel anneler ve tatlı bebişeri;

Nasılsınız bakalım?
Uzun zamandır işlerin yoğunluğundan dolayı uğrayamadım ama özlemişim sizleri.
Geçmişe göz attım biraz
Hapsuu geçmiş olsun canım

Bu arada c.tesi doktora gittim
Ağırlığı 490 gr ve boyu 25 cm olmuş haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi
Kızım hiç kıpırdamadı sanırım biraz gamsız olacak benim gibi
Tabi doktor diğer kontrolleri yapamadığı için çarşamba tekrar çağırdı

Merhaba annişler..herkese iyi haftalar. tetenoz aşımı olucam bugün inşlh bir sıkıntı yaşamam

geçmiş olsun cnm.dikkat et kendine ve prensesine

herkese günaydn.. bişey sorcam beni daha hiç aramadılar sağlık ocağından.. aşı için geç kalmış olmam dimi sonra?? ben mi gitsem sorsam acaba????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…