2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

biz aşımızı olduk geldik arkadaşlar.tansiyonumu ölçtü 15-9 çıktı yüksek dedi doktor.Tsh hapından bukadar yükselirmiki akşamları ölçüyordum 11-7 çıkıyordu.gündüz ilacın etkisi olur demişti.doktor.1hafta kadarda gündüz ölçücem bakalım.not alıcam 1 hafta boyunca.

TSH haplarının yan etkisi mi acaba? rutin doktor muayenesinde tansiyon takibi anne ve bebek sağlığı çok önemli.
ben de bu sabah gittim aşı için. 14-7 çıktı tansiyon.. kalp atışını buldu, dakikada 160. ama hareketsizdi yani uyuyordu.
yarın gel yapalım dediler.. dediğin gibi birkaç gün takip et bakalım. inş sorun olmaz..

herkese günaydn.. bişey sorcam beni daha hiç aramadılar sağlık ocağından.. aşı için geç kalmış olmam dimi sonra?? ben mi gitsem sorsam acaba????

5. aydan itibaren yapılıyor. ben de 24. haftanın içindeyim, yarın gidicem sağlık ocağına. sen de geç kalmış değilsin yani.. ][

selam bayanlar, miniş bayanlar ve miniş beyler :)

biz geldik oğluşumla yoğunluğumuz yine devam ediyor izne ayrılmamıza son 70 gün :) ah bide yıllık izinleri tam kullanırsam 70-31= 39 gün :)))))))
biz geçen hafta aşı olduk umduğumdan rahat geçti çok kötü olmadım sadece o gece uyurken dudağım ucukladı
sonraki günlerde de yerine dokundukça ve uzattıkça ağrı oldu şimdi bişi yok ama

cumartesi günü beklenen emin önü maceramızı gerçekleştirdik
ilk gittik bi dükkana girdik adam onu verim abla bunu verim abla dedi
yukarlarada bakayım havuzlu hana gidicem sırf aklım kalmasın die yoksa burdan alacam hepsini dedim tabi indirim yaparsan tabbiii dedi
gittik gezdik annemle havuzlu han çok kalabalıktı çokta beğenmedim açıkcası ben bikaç giysi alacaktım özelikle çok çeşit avrdır die hastane çıkışı için gittim ama ı ıh bulamadım
ve havuzlu hanın fiyatları çokta ii değildi
misal aynı marka aynı model bebek yorganı ilk dükkanda 117 lirayken havuzlu handa 130
yastığı ilk dükkanda 42 havuzlu handa 50 liraydı
hem pahalı oraya göre hemde tee o kadar yol taşımaya gerek yok dedik çktık

nevresim ve beşik süslemesi için kumaşlarımızı aldık

şekerleri kendimiz yapak dedik baya gezdik fiyatlar hazırla aynı ve aman amanda içime sinen model yoktu malesef
sadece mevlüt şekeri için külah düşünüyordm gri kendinden desenli külah aldım
50tanesi 12 liraya ben onları hazır alacak olsam içi dolu hali 125 tutacaktı ben lokum alırım diom ee lokumda bu kadar tutmaz :)

sonra ilk girdiğimiz dükkana gittik
tüm eksikleri oradan aldık bi güzelde indirim yaptık arabayıda alıyorduk son anda kasada vazgeçtik annemin aklı başka modelde kaldı daha sağlam gelmiş ona ama fiyatı 2 katıydı
bizde arabayı babayla beraber almaya karar verdik
şuan tek eksiğimiz odamız ve aksesuarları, arabamız ve Furkan'ım :)

bizden böyle işte

telaş edilecek bişey yok canım kılcal damarlarda genişleme olduğu için burun kanaması olabiliyor.baş dönmesi tansiyonunla alakalıdır arasıra ölçtür derim.diş eti kanaması da gayet normal ben fırçayı sürdüğüm anda felaket kanıyor.daha yumuşak bi diş fırçası şart.amwayin diş fırçasını önerdi arkadaşım ben onu deniycem baya yumuşakmış.

Bende bugün sağlıkocağına gittim kan testi yaptırmıştım 2. kez bu sefer değerlerim iyi çıktı çok şükür yarında dr. gidiyorum

Bebek şekerinide bende eminönünden düşünüyorum havalr güzelleşmişken gitsem iyi olacak aslında ağırlaşınca daha zor bide hafta sonları eminönü çok kalabalık oluyor hafta işide eşim çalışıyor bakalım nasıl olacak

Arkadaşlar foruma giren herkes sadece okuyo galiba,kimse bişeyler yazmıyo valla bi kaç kişi dışında,Sitemlerimi ileteyim yani....

Biz şimdi aşımıza olduk geldik kızımla,günlerdir erteliyodum sonunda cesaretimi toplayıp gittim,şimdilik dayanılmayacak bi ağrım yok çok şükür bakalım inş. sonrası da böyle olur.Yaptıramayanlara söyliyim korkulacak bişey yok 2 sn sürüyo...Herşer bebişler için

diş eti kanaması bende de var bazen sabah uyanıp aynaya baktıgımda bile dişlerim kanlı olabiliyo.fırçalarken de mutlaka kanıyor.son iki gündür ben de bebeğim hareket ediyo mu az mı etti cok mu etti saplantıları oldu.uğraşma biraz aklından cıkar diyorum kendime ama yok.sizde var mı bu tedirginlik?

günaydın temmuz anneleri nasılsınız ? uzun bir aradan sonra yazıyorum topiğe bir hasta oldumki sormayın 2 haftadır atlatamadım ve sonunda ilaç içmek zorunda kaldım
selam canım, geçmiş olsun. ben de haftasonu boyunca yattım. öksürük, burun akıntısı. bugün de böyle okula gittim. malum raporları doğum sonrasına saklıyoruz.
Mrblar anneler suan bebeginiz kac haftalik kac gr..? Benimki 23 hafta 3 gunluk 642 gr
benimki de 23+2 680gr. biraz büyük sanki, ama gelişimi 1 hafta önde gidiyor. cok anlamıyorum ben bu işlerden, bebek mi gelişiyor, döllenmeyle mi ilgili:44:

evet aşı ertesi gün biraz ağrıdı ama çok hafif. kas ağrısı gibi. şeker yüklemesi için gittim. 12 saat aç gitmek gerekiyor, su bile içmeyeceksin dediler bana. aç karna kan ve idrar tahlili yaptılar. sonra şekerli su verip 1 saat beklettiler, bir daha kan aldılar. sonra 1 saat bekletip, bir daha aldılar. 2 saat bekleyip, 3 kez kan verdim yani. zaten kan tutar beni, kolumda o damar yolu aletini, kelebek mi ne diyolar gördükçe fenalaştım

herkese günaydn.. bişey sorcam beni daha hiç aramadılar sağlık ocağından.. aşı için geç kalmış olmam dimi sonra?? ben mi gitsem sorsam acaba????

aşı son bir ay yapılmıyormuş. ondan önce de 1 ay arayla yapmaları gerekiyor. beni de aramadılar, ben kendim gittim. sen de gidebilirsin. 21-23 hafta arası en uygunu sanırım. bana doktorum öyle dedi en azından.

sana 100 mg lık şeker yüklemesi yapmışlar galiba canım ,50 mg lık şeker yüklemesinde sadece 1 saat bekletiyorlar
önce 50 mg yaparlar aslında ,yüksek çıkarsa 100 mg yaparlar
olsun farketmez neyse ki atlattın

sLM kızlar nasılsınız benm canım sıkkın bugun biraz şeker testi içn gittik oğluşum gayet iyi 24 .haftamızdayız 750 gr olmş benm paşamm ama şeker testnde degerim 156 cıktı biraz yüksek buldular yarın tekrar test yaptıracagım inş yüksek cıkmaz bu sefer 100 lük yüklicekler

İyi akşamlar canım
iki gün üst üste şeker yüklemesi yapmak ne kadar doğru acaba aklıma takıldı!bol bol su iç birde stres yapma sakın o da etkiler bildiğim kadarıyla :26:

İyi akşamlar canım
iki gün üst üste şeker yüklemesi yapmak ne kadar doğru acaba aklıma takıldı!bol bol su iç birde stres yapma sakın o da etkiler bildiğim kadarıyla :26:

walla arastrdıgım kadaryla bişey olmuo üst üste yüklemelerinde inş başka bişeye gerek kalmaz 10 hmileden 8inde gebelk şekeri cıkar zaten korkma dedi doktor ama insan genede işte ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…