- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #19.281
geç kalmadın merak etme canım git sağlıkocağınaherkese günaydn.. bişey sorcam beni daha hiç aramadılar sağlık ocağından.. aşı için geç kalmış olmam dimi sonra?? ben mi gitsem sorsam acaba????
herkese günaydn.. bişey sorcam beni daha hiç aramadılar sağlık ocağından.. aşı için geç kalmış olmam dimi sonra?? ben mi gitsem sorsam acaba????
biz aşımızı olduk geldik arkadaşlar.tansiyonumu ölçtü 15-9 çıktı yüksek dedi doktor.Tsh hapından bukadar yükselirmiki akşamları ölçüyordum 11-7 çıkıyordu.gündüz ilacın etkisi olur demişti.doktor.1hafta kadarda gündüz ölçücem bakalım.not alıcam 1 hafta boyunca.
herkese günaydn.. bişey sorcam beni daha hiç aramadılar sağlık ocağından.. aşı için geç kalmış olmam dimi sonra?? ben mi gitsem sorsam acaba????
iyi akşamlaaaarrr. herkese merhaba. bugü sessiz sanki forum. yeni geldim ben de eve. herkes girer sanırım bır-ıkı saate. ben de o arada bır sey sorayım. aranızda benım gıbı burun kanaması ve dıs etı kanaması yasayan var mı? bı de bas donmesı? fecı durumdayım da. aklıma kotu kotu seyler gelıyor. hastalık hastalıgı var zaten. ıyıce çogalmasından korkuyorum.
selam canım, geçmiş olsun. ben de haftasonu boyunca yattım. öksürük, burun akıntısı.günaydın temmuz anneleri nasılsınız ? uzun bir aradan sonra yazıyorum topiğe bir hasta oldumki sormayın 2 haftadır atlatamadım ve sonunda ilaç içmek zorunda kaldım
benimki de 23+2 680gr. biraz büyük sanki, ama gelişimi 1 hafta önde gidiyor. cok anlamıyorum ben bu işlerden, bebek mi gelişiyor, döllenmeyle mi ilgili:44:Mrblar anneler suan bebeginiz kac haftalik kac gr..? Benimki 23 hafta 3 gunluk 642 gr
evet. ben de haftaya yaptırıcam ınsallah. ama bana 12 saat aclık gerekıyor demedıler. sadece sabah ac karnına gel dedıler o kadar. 50 gr glıkoz alıyorsun eczaneden. once ac karnına kan alıcaklar. sonra glıkozlu suyu ıcıp 1 saat sonra bı daha alıcaklar sanırım
yok canım 1 saat bekleyeceksin hastanede. kan alacaklar sonra şekerli suyu içtikten 1 saat sonra yeniden kan alacaklar. o kadar. ben yaptırmadım ama yaptıracağım.
aşı benim ilk gün ağrımamıştı 2. gün başladı,3 gündür sürünüyorum, inşallah sende olmaz
sana 100 mg lık şeker yüklemesi yapmışlar galiba canım ,50 mg lık şeker yüklemesinde sadece 1 saat bekletiyorlarevet aşı ertesi gün biraz ağrıdı ama çok hafif. kas ağrısı gibi. şeker yüklemesi için gittim. 12 saat aç gitmek gerekiyor, su bile içmeyeceksin dediler bana. aç karna kan ve idrar tahlili yaptılar. sonra şekerli su verip 1 saat beklettiler, bir daha kan aldılar. sonra 1 saat bekletip, bir daha aldılar. 2 saat bekleyip, 3 kez kan verdim yani. zaten kan tutar beni, kolumda o damar yolu aletini, kelebek mi ne diyolar gördükçe fenalaştım
iyi akşamlar annişler ve bebişleri.
İyi akşamlar canım
iki gün üst üste şeker yüklemesi yapmak ne kadar doğru acaba aklıma takıldı!bol bol su iç birde stres yapma sakın o da etkiler bildiğim kadarıyla :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?