2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-369288.html önceden bu konu tartışılmış belki fikir verir. benim şeker taraması önümüzdeki ayın ilk haftası bakalım. Fazla kilom da var umarım temiz çıkar ...

şekerlerimmm iyi akşamlarrr nasılsınızzz? valla ben kaç gündür o kadar yoğunum ki gelen giden bitmedi çok yoruldum çokkk c.teside benim beşiğimi almaya gittiik teyzeme (adapazarına) aldık saolsun eniştem boyamış ilk günkü gibi.. kızımda anasıyla aynı beşikte uyuyacak inşallah.. bnden haberler böyle çok bel ağrısı yaşıyorum çok fena hmde o yüzden yazamadım haberler ii dir inşallah :) hepinizi öptümm beşiğimizi de hemen paylaşıyorummmmmmmmmm

Eklentiler

• $Görüntü367.webp
    83,5 KB · Görüntüleme: 24

Ne güzel bende kendi bebekliğimde yattığım yatağı kullanacağım.ailem taaa o vakitler almanyada yaşıyordu baya sağlam yatak almışlar seninki gibi hala kullanılabilir durumda

diş eti kanaması bu haftalarda normal. bebeğin kemikleri güçlenmeye başlıyor, yeterli kalsiyum alamıyorsa hamile, annenin kemiklerinden dişlerinden karşılıyor bebek bu ihtiyacı. hatta diş eti çekilmeleri bile yaşanabilir. okudum nette. mutlaka günde 2 bardak süt içmek gerek, peyniri yoğurdu benzeri süt ürünlerini aksatmadan düzenli tüketmek gerek. yapamıyorsanız tablet olarak kalsiyum desteği alınabilir. diğer yandan bebeğin hareketleri hepimizde evham.. ben de yapıyorum bunu. ama bebişin her anı bir olmuyor. her hareketini hissedemiyoruz.. kalbimizi ferah tutmak gerek..

maşallah, bebiş epey tosun olcak bellikii bunun şekerle de alakası olabilir, diğer yüklemeyle anlaşılır bu. diğer topiklerde de okudum bunu. 50lik yüklemelerde yüksek çıkan değerler, 100lerde normal çıkabiliyor. eğer 100lük de yüksek çıkarsa, gebeliğe bağlı şekerin bu aşamada tespit edilmesi önemli, tedbir alınır, diyet verilir. ama iyi düşün sen.. inş yarından sonra iyi haberlerini bekliyoruz..

Ya kızlar bende de diş eti çekilmesi hafif acı duyuyorum bir şey yerken.özellikler elma yiyemez oldum.nasıl kötü oluyorum anlatamam.diş eti kanamam da oluyor. yarın doktorumu arayacağım. iyi bir diş macunu yardımcı olur mu acaba? birde ekstra kalsiyum almak gerekir mi ?offf oysa her şeyi yiyen biriyim süt de içiyorum yoğurt peynir ne varsa :18:

Canım beşiğin çok güzelmiş. Mışıl mışıl uyur inşallah bebeğin içinde. Canım bende de bir sırt ağrısı sorma resmen kemiklerimin hepsinin teker teker ağrıdığını hissediyorum. Doktorda normal diyor ama.Oturup kalkamıyorum hiç.

2010da üst çenemdeki (öndeki iki dişten biri) bi dişimdeki dişeti çekilmesinden dolayı ameliyat oldum.
2 mmden fazla çekilmişti, ameliyat soncu epey indi. yarım milim açıklık var hala..
o yüzden çok dikkatliyim. geçen doktor muayeneside doktoruma sordum, demir harici ilaç verecek misiniz diye.
çünkü topikte okuyorum, magnezyum, kalsiyum kullananlar var.
bana günde 2 bardak süt içiyorsan gerek yok dedi. ama süt midemi bulandırıyor.
bana bi ilaç yazdı, osteocare ismi. magnezyum, kalsiyum, d vitamini ve çinko kompleksi.
10 gün oldu almadım. gerek yok dedim. peynir çok tüketiyorum, yoğurt yerim telafi ederim dedim.
ama son iki gündür ameliyat olan dişimde bi hassasiyet sezmeye başladım.
korktum tekrar çekilecek diye. sabah gittim eczaneye aldım ilacı, hemen içtim bi tane.
gün aşırı bi tane alcam. diğer yandan da süt ürünlerine devam. çünkü taze besinlerden
aldığımızı tabletlerden alabileceğimizi düşünmüyorum. ilaç destek sadece..

haricen diş temizliğine önem vermeli. en az bir kez fırçalamak gerek.
mümkünse yumuşak fırçalarla. diş ipi kullanıyorum ben. şimdi bi de gargara alcam..
elimizden geleni yapayım da, olacak zaten olacak

çokkk güzel olmuş
ben de kendi bebeklik yatağımı mı kullansam acaba diye düşündüm şimdi. annem önerdi ama ben kabul etmemiştim. olabilirmiş aslında boyatınca çok güzel olmuş,bir düşüneceğim.

Herkese günaydınnnn... Hülyacım beşiğe bayıldımmm. Ne güzel bir fikir. Allah huzurlu uykular versin bebişine. Uyusun da kocaman olsun inşallah

günaydın herkese

tetanoz aşısı çok şükür bir sıkıntı yapmadı bende...ikinci dozdada olmaz inşlh.

bu arada herkes iyidir umarım

Herkese merhaba, bahar geldi sonunda, bugün İstanbulda hava cok güzel :)

Ben bir soru sormak istiyorum:

Sürekli tuvaletim gelmiş gibi kasığımda agrı oluyor, bebeğimin tekmeleri ile beraber daha da artıyor bu ağrılar.
Boyle agrısı olanlar var mı, normal bir durum mu acaba??

evet canım yaa aynı sorun bende de var. onu soracaktım bende şimdi.. normalde hiç bir ağrım sızım yok. gün içinde bazen kasıklarıma bi ağrı gibi bişey giriyo, baskı gibi, ağrı gibi, nasıl tarif etsem bilemedim.. 3-5 saniye kalıyorum öyle hareketsiz. bebek hareket ettikçe daha da artıyo ağrılar. sanki çocuk oraya toplanmış bastırıyo gibi hissediyorum. elimi koyuyorum kasıklarıma şişlik oluyo, bebeği hissediyorum orada. sonra bebek yer değiştirip oradan gidince ağrı da geçiyo.. acaba diyorum bebeğim olması gerekenden çok mu aşağıda duruyo. millet göbeğinde hisseder ben nerdeyse kasıklarımda hissediyorum bebeğimin hareketlerini..

tünaydınnnnnnnn şekerlerimmm

Ne güzel bende kendi bebekliğimde yattığım yatağı kullanacağım.ailem taaa o vakitler almanyada yaşıyordu baya sağlam yatak almışlar seninki gibi hala kullanılabilir durumda

Herkese günaydınnnn... Hülyacım beşiğe bayıldımmm. Ne güzel bir fikir. Allah huzurlu uykular versin bebişine. Uyusun da kocaman olsun inşallah

hepinizeeee çok teşekkürlerr kızımın güzel teyzelerii valla bi boyayla yepyeni oldu.. eskileri değerlendirmek manevi açıdan özellikle süper bi duygu kesinlikle tavsiye ederimmm

canım hayırlı olsun bencede eskı dıye bakmamak lazım bende bulsam senın gıbı yapardım.. ay bugun dısarda hava super ama ofıs gunes gormuyor dıye soguk soba yakıyoruz ya dısaı cıkıncada ne guzel hava dıyıp ıc gecırıyoruz

Bahar geldiii bebişlerimizin gelmesine de az kaldı...Güzel günler bizi bekliyor kızlaar!!!
evet canım havalar guzelleşıyor . bebıslerımızın gelmesıne az kaldıkca her an doguracak gıbı hıssedıyorummm hmen temmuz gelsın ve dogum yapalım .. bebıslerı kucagımıza alalım:) aldıktan sonrakı uykusuz geceler aglamalar :44::44:

Herkese merhabalar kızımla bizden...

Arkadaşlar bende bu hafta bi uyku hali var anlatamam,bu aya kadar hiç olmamıştı,hele bu saatlerde ve akşam yemeklerden sonra çok fecii,gözüm kapanıyo valla,havalar da ısınıyo inş. böyle sürmez,insan kendini hasta gibi hissediyo,dün aşı olmuştum ondan mı acaba...Çok şükür çok ağrım yok ama halsizim işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…