- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #19.301
sLM kızlar nasılsınızbenm canım sıkkın bugun biraz şeker testi içn gittik oğluşum gayet iyi 24 .haftamızdayız 750 gr olmş benm paşamm ama şeker testnde degerim 156 cıktı biraz yüksek buldular yarın tekrar test yaptıracagım inş yüksek cıkmaz bu sefer 100 lük yüklicekler
şekerlerimmm iyi akşamlarrr nasılsınızzz? valla ben kaç gündür o kadar yoğunum ki gelen giden bitmedi çok yoruldum çokkk c.teside benim beşiğimi almaya gittiik teyzeme (adapazarına) aldık saolsun eniştem boyamış ilk günkü gibi.. kızımda anasıyla aynı beşikte uyuyacak inşallah.. bnden haberler böyle çok bel ağrısı yaşıyorum çok fena hmde o yüzden yazamadım haberler ii dir inşallah :) hepinizi öptümm beşiğimizi de hemen paylaşıyorummmmmmmmmm
diş eti kanaması bende de var bazen sabah uyanıp aynaya baktıgımda bile dişlerim kanlı olabiliyo.fırçalarken de mutlaka kanıyor.son iki gündür ben de bebeğim hareket ediyo mu az mı etti cok mu etti saplantıları oldu.uğraşma biraz aklından cıkar diyorum kendime ama yok.sizde var mı bu tedirginlik?
sLM kızlar nasılsınızbenm canım sıkkın bugun biraz şeker testi içn gittik oğluşum gayet iyi 24 .haftamızdayız 750 gr olmş benm paşamm ama şeker testnde degerim 156 cıktı biraz yüksek buldular yarın tekrar test yaptıracagım inş yüksek cıkmaz bu sefer 100 lük yüklicekler
şekerlerimmm iyi akşamlarrr nasılsınızzz? valla ben kaç gündür o kadar yoğunum ki gelen giden bitmedi çok yoruldum çokkk c.teside benim beşiğimi almaya gittiik teyzeme (adapazarına) aldık saolsun eniştem boyamış ilk günkü gibi.. kızımda anasıyla aynı beşikte uyuyacak inşallah.. bnden haberler böyle çok bel ağrısı yaşıyorum çok fena hmde o yüzden yazamadım haberler ii dir inşallah :) hepinizi öptümm beşiğimizi de hemen paylaşıyorummmmmmmmmm
Ya kızlar bende de diş eti çekilmesi hafif acı duyuyorum bir şey yerken.özellikler elma yiyemez oldum.nasıl kötü oluyorum anlatamam.diş eti kanamam da oluyor. yarın doktorumu arayacağım. iyi bir diş macunu yardımcı olur mu acaba? birde ekstra kalsiyum almak gerekir mi ?offf oysa her şeyi yiyen biriyim süt de içiyorum yoğurt peynir ne varsa :18:
çokkk güzel olmuşşekerlerimmm iyi akşamlarrr nasılsınızzz? valla ben kaç gündür o kadar yoğunum ki gelen giden bitmedi çok yoruldum çokkk c.teside benim beşiğimi almaya gittiik teyzeme (adapazarına) aldık saolsun eniştem boyamış ilk günkü gibi.. kızımda anasıyla aynı beşikte uyuyacak inşallah.. bnden haberler böyle çok bel ağrısı yaşıyorum çok fena hmde o yüzden yazamadım haberler ii dir inşallah :) hepinizi öptümm beşiğimizi de hemen paylaşıyorummmmmmmmmm
Herkese merhaba, bahar geldi sonunda, bugün İstanbulda hava cok güzel :)
Ben bir soru sormak istiyorum:
Sürekli tuvaletim gelmiş gibi kasığımda agrı oluyor, bebeğimin tekmeleri ile beraber daha da artıyor bu ağrılar.
Boyle agrısı olanlar var mı, normal bir durum mu acaba??
Ne güzelbende kendi bebekliğimde yattığım yatağı kullanacağım.ailem taaa o vakitler almanyada yaşıyordu baya sağlam yatak almışlar seninki gibi hala kullanılabilir durumda
Canım beşiğin çok güzelmiş. Mışıl mışıl uyur inşallah bebeğin içinde. Canım bende de bir sırt ağrısı sorma resmen kemiklerimin hepsinin teker teker ağrıdığını hissediyorum. Doktorda normal diyor ama.Oturup kalkamıyorum hiç.
çokkk güzel olmuş
ben de kendi bebeklik yatağımı mı kullansam acaba diye düşündüm şimdi. annem önerdi ama ben kabul etmemiştim. olabilirmiş aslında boyatınca çok güzel olmuş,bir düşüneceğim.
Herkese günaydınnnn... Hülyacım beşiğe bayıldımmm. Ne güzel bir fikir. Allah huzurlu uykular versin bebişine. Uyusun da kocaman olsun inşallah
tünaydınnnnnnnn şekerlerimmm
hepinizeeee çok teşekkürlerr kızımın güzel teyzeleriivalla bi boyayla yepyeni oldu.. eskileri değerlendirmek manevi açıdan özellikle süper bi duygu kesinlikle tavsiye ederimmm
evet canım havalar guzelleşıyor . bebıslerımızın gelmesıne az kaldıkca her an doguracak gıbı hıssedıyorummmBahar geldiii bebişlerimizin gelmesine de az kaldı...Güzel günler bizi bekliyor kızlaar!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?