- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #19.321
evet canım yaa aynı sorun bende de var. onu soracaktım bende şimdi.. normalde hiç bir ağrım sızım yok. gün içinde bazen kasıklarıma bi ağrı gibi bişey giriyo, baskı gibi, ağrı gibi, nasıl tarif etsem bilemedim.. 3-5 saniye kalıyorum öyle hareketsiz. bebek hareket ettikçe daha da artıyo ağrılar. sanki çocuk oraya toplanmış bastırıyo gibi hissediyorum. elimi koyuyorum kasıklarıma şişlik oluyo, bebeği hissediyorum orada. sonra bebek yer değiştirip oradan gidince ağrı da geçiyo.. acaba diyorum bebeğim olması gerekenden çok mu aşağıda duruyo. millet göbeğinde hisseder ben nerdeyse kasıklarımda hissediyorum bebeğimin hareketlerini..
Kızlar dün ilk kez bebeğimi hissetmekle kalmadım birde karnımdaki hareketini tepiğini gördüm sanki ben hıçkırıyormuşum gibi böyle belli aralıklarla 10-15 dk sürdü
selam bayanlar, miniş bayanlar ve miniş beyler :)
biz geldik oğluşumla yoğunluğumuz yine devam ediyor izne ayrılmamıza son 70 gün :) ah bide yıllık izinleri tam kullanırsam 70-31= 39 gün :)))))))
biz geçen hafta aşı olduk umduğumdan rahat geçti çok kötü olmadım sadece o gece uyurken dudağım ucukladı
sonraki günlerde de yerine dokundukça ve uzattıkça ağrı oldu şimdi bişi yok ama
cumartesi günü beklenen emin önü maceramızı gerçekleştirdik
ilk gittik bi dükkana girdik adam onu verim abla bunu verim abla dedi
yukarlarada bakayım havuzlu hana gidicem sırf aklım kalmasın die yoksa burdan alacam hepsini dedim tabi indirim yaparsan tabbiii dedi
gittik gezdik annemle havuzlu han çok kalabalıktı çokta beğenmedim açıkcası ben bikaç giysi alacaktım özelikle çok çeşit avrdır die hastane çıkışı için gittim ama ı ıh bulamadım
ve havuzlu hanın fiyatları çokta ii değildi
misal aynı marka aynı model bebek yorganı ilk dükkanda 117 lirayken havuzlu handa 130
yastığı ilk dükkanda 42 havuzlu handa 50 liraydı
hem pahalı oraya göre hemde tee o kadar yol taşımaya gerek yok dedik çktık
nevresim ve beşik süslemesi için kumaşlarımızı aldık
şekerleri kendimiz yapak dedik baya gezdik fiyatlar hazırla aynı ve aman amanda içime sinen model yoktu malesef
sadece mevlüt şekeri için külah düşünüyordm gri kendinden desenli külah aldım
50tanesi 12 liraya ben onları hazır alacak olsam içi dolu hali 125 tutacaktı ben lokum alırım diom ee lokumda bu kadar tutmaz :)
sonra ilk girdiğimiz dükkana gittik
tüm eksikleri oradan aldık bi güzelde indirim yaptık arabayıda alıyorduk son anda kasada vazgeçtik annemin aklı başka modelde kaldı daha sağlam gelmiş ona ama fiyatı 2 katıydı
bizde arabayı babayla beraber almaya karar verdik
şuan tek eksiğimiz odamız ve aksesuarları, arabamız ve Furkan'ım :)
bizden böyle işte
Canım çok güzel bir duygu dimi benim de aynen karnımın üzerinden belli oluyodu bir kaç gün önce seyirme gibi hıçkırık gibi,bende artık çok net hissediyorum,ama yine de günü gününe uymuyo tepikler...Bebişlerin keyfine ve o gün yediklerimize göre değişiyo diye düşünüyorum,artık eşim de çok net hisssediyo çok mutlu oluyo,hatta dün dedi ki,sen uyuduktan sonra o kadar çok tekmeledi ki nasıl uyanmadığına hayret ettim dedi,yani bunlar baba kız beni uyutup kaynatmışlar anlayacağın
arkadaşlaaaaaaaaaaaaaaarr gittgidiyordan lierac çatlak kremi alan var mı, ya orijinal çıkar mı çıkmaz mı tereddütte kaldım, yardımcı olun nooolurrrr
Arkadaşlar bende bu hafta bi uyku hali var anlatamam,bu aya kadar hiç olmamıştı,hele bu saatlerde ve akşam yemeklerden sonra çok fecii,gözüm kapanıyo valla,havalar da ısınıyo inş. böyle sürmez,insan kendini hasta gibi hissediyo,dün aşı olmuştum ondan mı acaba...Çok şükür çok ağrım yok ama halsizim işte...
oy maşallah..Kızlar dün ilk kez bebeğimi hissetmekle kalmadım birde karnımdaki hareketini tepiğini gördüm sanki ben hıçkırıyormuşum gibi böyle belli aralıklarla 10-15 dk sürdü
selam kızlar nbr napıosunuz biz baya yorgunuz dun gunum vardı suan her yanım agrıo. yarın seker yuklemesi yapacaz ve oğlusumu görcezzz
arkadaşlaaaaaaaaaaaaaaarr gittgidiyordan lierac çatlak kremi alan var mı, ya orijinal çıkar mı çıkmaz mı tereddütte kaldım, yardımcı olun nooolurrrr
evet canım yaa aynı sorun bende de var. onu soracaktım bende şimdi.. normalde hiç bir ağrım sızım yok. gün içinde bazen kasıklarıma bi ağrı gibi bişey giriyo, baskı gibi, ağrı gibi, nasıl tarif etsem bilemedim.. 3-5 saniye kalıyorum öyle hareketsiz. bebek hareket ettikçe daha da artıyo ağrılar. sanki çocuk oraya toplanmış bastırıyo gibi hissediyorum. elimi koyuyorum kasıklarıma şişlik oluyo, bebeği hissediyorum orada. sonra bebek yer değiştirip oradan gidince ağrı da geçiyo.. acaba diyorum bebeğim olması gerekenden çok mu aşağıda duruyo. millet göbeğinde hisseder ben nerdeyse kasıklarımda hissediyorum bebeğimin hareketlerini..
Kızlar bugün maşallah bizim için çok mutlu bi haberle geldim sık sık giremesemde bunu paylaşmalı ve çizelgemi değiştirmeliyim dedim:)
Benim bebişkom normalde haziran sonu doğmalıydı sat'ım 23 eylüldü ama ilk aydan beri sürekli 1 hafta geriden geliyodu bende ovulasyonumun biraz geç olduğunu bildiğimden üzerinde hiç durmadık geç döllenmedir dedik ama bu ay dr.umuz reglle tam günügününe dedi çok şaşırdım 24+4 yerine 25+4 çıktı hatta bacakları uzun olcak maşallah kızımın haftasından bile önde gidiyolar:) Hiç ummazdım sona doğru böyle atak yapacağını çok sevindim.
Çok iri bi bebek değil öyle olmasınıda istemem zaten 807 gr ve 30 cm boylarında doğuncada normal bi bebek olsun bize yeter. Çizelgemizide 1 hafta öne alıp reglimize göre ayarlayalım bakalım isterseniz listede de düzeltin ama kalsada olur önemli değil. Anlayacağınız biz haziran sonu hatta sezeryan olcağı için sonuna bile kalmadan kavuşcaz inşallah kızımla başı çekenlerden olcaz hadi bakalım hayırlısııı...
Bu arada şeker yüklememiz bizimde iyi çıktı kilolu olmama rağmen sorun yok ama ben hastanede yaptırmadım sağlık ocağında yaptırdım ve kanı parmaktan aldılar şeker hastalarının aletleri var ya onlarla delip hemen bakıyolar koldan kan almak çok saçma çünkü 1 damla kan ile ölçülen şey için o kadar kan çekilmesinin hiç gereği yok sağlık ocağına giderseniz hem bedava hemde daha basit yöntemle yaptırırsınız diye düşünüyorum benim 2. aşım vardı onun için gittiğimde bunuda çıkardık aradan hatta aile hekimim çok gereksiz önemsiz bi uygulama formalite bunlar dedi yüksekte çıkmadı 3 hamileydik o gün yaptıran en yüksek benim çıktı ama yinede iyi çıktı yani bide stres bile etkiliyomuş orda 2 saat sadece şekerli su dolu bi mideyle kıpırdamadan oturmakta gayet stresli oluyo zaten yalnız çok iğrenç bişe değilmiş midem falan bulanmadı benim tadı bildiğiniz şekerli su bana 50 mglık yapıldı sizlerede kolay gelsin iyi sonuçlar alın inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?