2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dün ilk kez bebeğimi hissetmekle kalmadım birde karnımdaki hareketini tepiğini gördüm sanki ben hıçkırıyormuşum gibi böyle belli aralıklarla 10-15 dk sürdü

herzaman bu topiği okuyorum. ilk zamanlarda yazıyordumda. uzun zamandır yazmıyordum şimdi seni okuyunca yazma gereği hissettim.doktoruna sor ihmal etmeye gelmez. bu toplanma hissi rahim kasılmalarında olurmuş, sertleşme ele gelen birşey beraberinde ağrı varsa kasılma demekmiş.eğer saatte 4-5 defa oluyorsa dikkat edin yazıyordu.

herkese merhaba güzel anneler ve tatlı bebişleri nasılsınız?biz oğluşumla iyiyiz gezmeye bile çıktık.teyzemizle oturuyoruz :)

Kızlar dün ilk kez bebeğimi hissetmekle kalmadım birde karnımdaki hareketini tepiğini gördüm sanki ben hıçkırıyormuşum gibi böyle belli aralıklarla 10-15 dk sürdü

Canım çok güzel bir duygu dimi benim de aynen karnımın üzerinden belli oluyodu bir kaç gün önce seyirme gibi hıçkırık gibi,bende artık çok net hissediyorum,ama yine de günü gününe uymuyo tepikler...Bebişlerin keyfine ve o gün yediklerimize göre değişiyo diye düşünüyorum,artık eşim de çok net hisssediyo çok mutlu oluyo,hatta dün dedi ki,sen uyuduktan sonra o kadar çok tekmeledi ki nasıl uyanmadığına hayret ettim dedi,yani bunlar baba kız beni uyutup kaynatmışlar anlayacağın

canım yorgan ve yastık kaz tüyü mü normal mi

Ya benim kız hep bana gösteriyor kendini ne zaman sevinsem bak yine hareketlendi desem tepikleri kesiyor baba daha göremedi... benimle konuşuyor haliyle babanın pabucu dama

arkadaşlaaaaaaaaaaaaaaarr gittgidiyordan lierac çatlak kremi alan var mı, ya orijinal çıkar mı çıkmaz mı tereddütte kaldım, yardımcı olun nooolurrrr

selam kızlar nbr napıosunuz biz baya yorgunuz dun gunum vardı suan her yanım agrıo. yarın seker yuklemesi yapacaz ve oğlusumu görcezzz

arkadaşlaaaaaaaaaaaaaaarr gittgidiyordan lierac çatlak kremi alan var mı, ya orijinal çıkar mı çıkmaz mı tereddütte kaldım, yardımcı olun nooolurrrr

Chicco Mamma Donna Çatlak Önleyici Krem 200 ML hepsiburada dan aldım, indirimdeydi, bide yorumlar çok güzel, o yüzden bugun sipariş verdim yarın elimde

Bende Mamma Donna aldım Chiccodan. Çok güzel. Birde Rossmanndan Babydream hamile losyonunu almıştım ikisi de güzel ürünler Babydream çok güzel bebek kremleri filan öyle fahiş fiyatlarla satılmıyor ve Alman kalitesi göz ardı etmemek gerekir. ayrıca hiç katkı yok paraben, silikon falan yok doğal ...

ben de bu sabah aşı oldum, geldiğimden beri enerjim sıfırın altında. sürekli yatıyorum. eşim hasta mısın diyo belki aşının etkisidir dediğin gibi

oy maşallah.. bu daha başlangıç. daha neler göreceksiinn

selam kızlar nbr napıosunuz biz baya yorgunuz dun gunum vardı suan her yanım agrıo. yarın seker yuklemesi yapacaz ve oğlusumu görcezzz

hadi bakalım, inş güzel çıkar sonuçlar.

bu aralar biraz gerginim hem kendim için hem de kızım için bugün müzik dinlemeye ve dinletmeye başlayım dedim.tabi sürekli dinliyorum ama herkes klasik müzk dinlet demişti biraz araştırdım.anne karnında zeka geliştirici müzikler diye ve Mozart bu konuda bir numaraymış tabi etkisi olmadıgı söyleyen bilim adamları da var.ama dediğim gibi benim günlük yaşamın stresinden de kendime bi arınma yolu bulmam gerekiyodu.bugün başladım ve gerçekten cok iyi geldi.küçük bir tavsiye benden.

sLm kızlar nasılsınız bugun saat 9 dan 12.30 kadar kan verdim inanırmısınız şeker yüklemesi yapıldı 4 lü traramamı neyse dün biraz fazla cıkmıstı kollarım mosmor oldu resmen agrıdan ölüorum ama şükürler olsun ki normal çıktı degerlerim ne diyet ne baska bişey

canım hızlıal.com da fiyatı daha uygun 30-31 tl mi ne kargo ücreti de 2 lira civarında 1,70 miş yada 1,90 a geliyor taksitte yapıyorlar ben oradan aldım orjinal barkod numarası bile eczaneninkiyle aynı

rahim kasılmalarını azaltıyo diye magnezyum vermşti doktor bna aslında, ama ben bu aralar pek içmiorum yan etkileri oluyor (gaz, şişkinlik, ishal) diye.
Acaba onu kullanmadıgım için mi oluyor bilemedim. Doktoruma gidince soracağım bu ay

Kızlar bugün maşallah bizim için çok mutlu bi haberle geldim sık sık giremesemde bunu paylaşmalı ve çizelgemi değiştirmeliyim dedim:)
Benim bebişkom normalde haziran sonu doğmalıydı sat'ım 23 eylüldü ama ilk aydan beri sürekli 1 hafta geriden geliyodu bende ovulasyonumun biraz geç olduğunu bildiğimden üzerinde hiç durmadık geç döllenmedir dedik ama bu ay dr.umuz reglle tam günügününe dedi çok şaşırdım 24+4 yerine 25+4 çıktı hatta bacakları uzun olcak maşallah kızımın haftasından bile önde gidiyolar:) Hiç ummazdım sona doğru böyle atak yapacağını çok sevindim.
Çok iri bi bebek değil öyle olmasınıda istemem zaten 807 gr ve 30 cm boylarında doğuncada normal bi bebek olsun bize yeter. Çizelgemizide 1 hafta öne alıp reglimize göre ayarlayalım bakalım isterseniz listede de düzeltin ama kalsada olur önemli değil. Anlayacağınız biz haziran sonu hatta sezeryan olcağı için sonuna bile kalmadan kavuşcaz inşallah kızımla başı çekenlerden olcaz hadi bakalım hayırlısııı...
Bu arada şeker yüklememiz bizimde iyi çıktı kilolu olmama rağmen sorun yok ama ben hastanede yaptırmadım sağlık ocağında yaptırdım ve kanı parmaktan aldılar şeker hastalarının aletleri var ya onlarla delip hemen bakıyolar koldan kan almak çok saçma çünkü 1 damla kan ile ölçülen şey için o kadar kan çekilmesinin hiç gereği yok sağlık ocağına giderseniz hem bedava hemde daha basit yöntemle yaptırırsınız diye düşünüyorum benim 2. aşım vardı onun için gittiğimde bunuda çıkardık aradan hatta aile hekimim çok gereksiz önemsiz bi uygulama formalite bunlar dedi yüksekte çıkmadı 3 hamileydik o gün yaptıran en yüksek benim çıktı ama yinede iyi çıktı yani bide stres bile etkiliyomuş orda 2 saat sadece şekerli su dolu bi mideyle kıpırdamadan oturmakta gayet stresli oluyo zaten yalnız çok iğrenç bişe değilmiş midem falan bulanmadı benim tadı bildiğiniz şekerli su bana 50 mglık yapıldı sizlerede kolay gelsin iyi sonuçlar alın inşallah...

slm.benimde bebişim temmuzda gelecek.ama hala isim bulamadık oğluma.hayırlısıyla hepimiz kucamızza alırız inşallah:)

canım çooook sevindimmmmm bebişinin atağa geçmesine.Baksana bizim bile önümüze geçtiniz maşşallah kuzuna canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…