2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm ya sen eminönüne gittiğinden fln bahs etmişsin Bide mevlüt şekeri için malzeme almışsın Ve söylediğin fiyat çok uygun cidden eğer mümkünse malzemeleri ve nasıl onları şeker haline getireceğinden bahs edermisin ve resimde kayabilirsen çok müteşekkir olurum kuzum Tabi bu msj görürsen:)

Merhaba sevgili hamisler:) bende temmuzda bir pasa annesi olacagim insallah,hamileligmin ilk gununden beri forumu takip ediyorum aslinda en sonnda kendimde yzmaya karar verdim:) benide araniza kabul edersenz ck sevinirim,bnmle ayni seyleri yasayan anne adaylariyla paylasim yapmak ck guzel olacak:) hepimiz hayirlisiyla beveklerimizi kucagimiza aliriz insallah

hoşgeldin aramıza canım :)

slm hanımlarr nasılsınızz ? minita hoş geldin tatlımm .çok yorgunumm bugün misafirlerim vardıı sağolsunlar hepsi yardım ettikleri halde ben bittim :) akşamdan beride bacaklarım yukarıda öyle uzanıyorumm dün gecede yorgunluktan az biraz şişmişlerdi :) ama oğlum şükür iyiii ..hekrkesii öptümm biz buralardayızz şimdilikk biraz topikte gezinicezzz

Kahvaltıdan önce polen kullanmaya başladım bu sabah itibarıyle, ayrıca kahvaltılarda kalsiyum miktarı daha yüksek olduğu için kaşar loru yiyorum. Bu aylarda almam gereken kalsiyumun çok önemi varmış, ayrıca kansızlık sorunum var önerilere açığım kızlarr, eee sizler neler yiyorsunuz kahvaltıda.Kızımı azcık fazlamı besliyorum acaba diyorum, 2 hafta önden gidiyormuş, işin garip tarafı ben kilo vermeye başladım ...

canım polen kullanmaya baslamıssın ama doktoruna sordun mu ? bazı durumlarda alerjı meydana gelebılıyor genelde bu tarz yıyecek ve ıcecekler hamılelere önerılmıyor. doktoruna danısmadıysan mutlaka danıs ve kullan. bunun dısında kansızlıgın varmıs pekmez yıyebılırsın ıyı gelır ama tabı yedıklerın yetmez dıstan yardım alman lazım demır falan yazdımı sana doktor?

haklısın canım doktoruma danışmadım, gittiğimde sorayım, Demir, vitamin ve magnezyum yazdı doktorum onları kullanıyorum

haklısın canım doktoruma danışmadım, gittiğimde sorayım, Demir, vitamin ve magnezyum yazdı doktorum onları kullanıyorum

bende demir ve kalsıyum alıyorum hamılelık oncesı cok sut ıcen ben hamılelıkten sonra ıcemez oldum peynır yogurt yıyorum ama yeterlı degıl dıye ekstra kalsıyum verdı doktor. kramp olmadıgından magnezyum vermedi

günaydınnn şekerlerrrr nasılsınız keyifler nasıl ? biz kızımla iyiyiz çok şükür şeker testinden çok korkuyorum haftaya yaptırcam inşallah sonuçlar ii çıkar :18:

saolasın canım :) valla boyanınca ilk günkü gibi oldu :) burdada hava güzel çok şükür yaa artık ısınmaya başlıyor

Bahar geldiii bebişlerimizin gelmesine de az kaldı...Güzel günler bizi bekliyor kızlaar!!!

evett şekercimm çok şükür artık ısınıyor havala yavrularımızın gelmesinin yakın olduğunu müjdeliyor bizlereee

Kiiiizlarrrrr selam.herkese gunaydiiin.herkescikler iyi umarim.bizde oglusumla iyiyiz cok sukur.gayet hizla kilo almaya devam ediyorum.))) ne olacak halim bilmiyorum.galibaa 100 kiloyla doguma gircem.bu arada benim sipa ben ders anlatirken kipir kipir yaaaaaa.gulesimde geliyor.cok seviyor annesinin dersini dinlemek. Herkesi optuuuum.

çok tatlıymış olay.
evet canım ya bazen çok hareketleniyor bazen de az, normal miymiş acaba

kasılma derken doğum kasılması mı canım. Rahimimiz genişlediği için en ufak kasılmayı bile daha şiddetli hissediyormuşuz normalden

belki şişkinlik vardır canım, bilemiyorum. sürekli oluyorsa bence doktora sor

canım ben eşime sordum eski yatağımı boyatmak 150 tl yi bulurmuş ,o da nerdeyse bir yatak parası. Senin tanıdık akraban yaptığı için şanslısın

Bunları bugun markafoniden aldım, tulumlar kısa kollu oldukları için kullanışlı olurlar diye düşündüm
oğlum güle güle giyer inşallah

Eklentiler

• $tulum.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…