- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #19.341
selam kzlarrr nasılsınızzz
Merhaba sevgili hamisler:) bende temmuzda bir pasa annesi olacagim insallah,hamileligmin ilk gununden beri forumu takip ediyorum aslinda en sonnda kendimde yzmaya karar verdim:) benide araniza kabul edersenz ck sevinirim,bnmle ayni seyleri yasayan anne adaylariyla paylasim yapmak ck guzel olacak:) hepimiz hayirlisiyla beveklerimizi kucagimiza aliriz insallah
ben aldım canım. eczane faturası gönderdiler. 3 kutusunu 100e almıştım.arkadaşlaaaaaaaaaaaaaaarr gittgidiyordan lierac çatlak kremi alan var mı, ya orijinal çıkar mı çıkmaz mı tereddütte kaldım, yardımcı olun nooolurrrr
hoşgeldin aramıza canım :)
Kahvaltıdan önce polen kullanmaya başladım bu sabah itibarıyle, ayrıca kahvaltılarda kalsiyum miktarı daha yüksek olduğu için kaşar loru yiyorum. Bu aylarda almam gereken kalsiyumun çok önemi varmış, ayrıca kansızlık sorunum var önerilere açığım kızlarr, eee sizler neler yiyorsunuz kahvaltıda.Kızımı azcık fazlamı besliyorum acaba diyorum, 2 hafta önden gidiyormuş, işin garip tarafı ben kilo vermeye başladım ...
haklısın canım doktoruma danışmadım, gittiğimde sorayım, Demir, vitamin ve magnezyum yazdı doktorum onları kullanıyorum
canım hayırlı olsun bencede eskı dıye bakmamak lazım bende bulsam senın gıbı yapardım.. ay bugun dısarda hava super ama ofıs gunes gormuyor dıye soguk soba yakıyoruz ya dısaı cıkıncada ne guzel hava dıyıp ıc gecırıyoruz
Bahar geldiii bebişlerimizin gelmesine de az kaldı...Güzel günler bizi bekliyor kızlaar!!!
Canım çok güzel bir duygu dimi benim de aynen karnımın üzerinden belli oluyodu bir kaç gün önce seyirme gibi hıçkırık gibi,bende artık çok net hissediyorum,ama yine de günü gününe uymuyo tepikler...Bebişlerin keyfine ve o gün yediklerimize göre değişiyo diye düşünüyorum,artık eşim de çok net hisssediyo çok mutlu oluyo,hatta dün dedi ki,sen uyuduktan sonra o kadar çok tekmeledi ki nasıl uyanmadığına hayret ettim dedi,yani bunlar baba kız beni uyutup kaynatmışlar anlayacağın
kasılma derken doğum kasılması mı canım. Rahimimiz genişlediği için en ufak kasılmayı bile daha şiddetli hissediyormuşuz normaldenherzaman bu topiği okuyorum. ilk zamanlarda yazıyordumda. uzun zamandır yazmıyordum şimdi seni okuyunca yazma gereği hissettim.doktoruna sor ihmal etmeye gelmez. bu toplanma hissi rahim kasılmalarında olurmuş, sertleşme ele gelen birşey beraberinde ağrı varsa kasılma demekmiş.eğer saatte 4-5 defa oluyorsa dikkat edin yazıyordu.
belki şişkinlik vardır canım, bilemiyorum. sürekli oluyorsa bence doktora sorHerkese merhaba, bahar geldi sonunda, bugün İstanbulda hava cok güzel :)
Ben bir soru sormak istiyorum:
Sürekli tuvaletim gelmiş gibi kasığımda agrı oluyor, bebeğimin tekmeleri ile beraber daha da artıyor bu ağrılar.
Boyle agrısı olanlar var mı, normal bir durum mu acaba??
canım ben eşime sordum eski yatağımı boyatmak 150 tl yi bulurmuş ,o da nerdeyse bir yatak parası. Senin tanıdık akraban yaptığı için şanslısıntünaydınnnnnnnn şekerlerimmm
hepinizeeee çok teşekkürlerr kızımın güzel teyzeleriivalla bi boyayla yepyeni oldu.. eskileri değerlendirmek manevi açıdan özellikle süper bi duygu kesinlikle tavsiye ederimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?