- 13 Kasım 2011
- 591
- 161
- 83
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #19.361
Tünaydin sevgili anneler:)) istanbulda cok guzel bir hava var,bu guzel havanin tadni cikarmak lazim. Oglusumla sabah yuruyusumuzu yaptik geldik,temiz havayi aldik oglusum simdi kipir kipir:))
Ben asi olmadim,doktorumda illaki olman gerekmiyor diyince. Asi olanlardan duydugum kadariyla ates ve kol agrisi yapiyormus korktum biraz bende yan etkilerinden. Halsizliginiz ondanda olabilir, bahar yorgunluguda, dun bende tum gun yattim tembellik yaptim:)
bugün şeker yüklemem vardı.saat 8 de hastaneye girdim yüklemenin sonucunu beklememle beraber 12 de cıktım.normal cıktı şekerim.darısı herkesin başına inşallah:)bi de hiç korkmayın derim.suyu içtikten belli bir süre sonra şöle 2-3 dakikalık süren bi sıcaklama hissi, saniyelik diyebileceğim ay midem mi bulanıyo ne filan oldu hepsi toplasanız 5 dk sürmüştür.sonra gayet rahattı.korkulcak bişey yok gerçekten.
Merhaba Arkadaşlar,
Bende önümüzdeki hafta şeker yüklemesi yaptıracağım. Doktorum aç gelmen gerekmez demişti. Yaptıranlar hep aç karına mı gittiler?
Merhaba Arkadaşlar,
Bende önümüzdeki hafta şeker yüklemesi yaptıracağım. Doktorum aç gelmen gerekmez demişti. Yaptıranlar hep aç karına mı gittiler?
Gitmeden artık bir kez daha sorarım nasıl gelmem gerektiğini :) Teşekkürler cevaplarınız için.
Birde yazılanları okuyorum sürekli ve herkes bebeklerinin hareketlerinden bahsediyor, hatta babalarında hissettiğinden bahsediyorlar. Ben hala tam ayıramıyorum hareketlerini. Gün içinde bazen bir iki hareket yakalıyorum o kadar. Bizimle aynı durumda olanlar var mı? Sürekli gebelik geçirmiş insanlara ne zaman hissetmeye başladıklarını sorup duruyorum :).
canım bende senle aynı sayılırım şimdi biraz daha arttı hareketleri ama yinede yok tekmeymiş yok dışşardan baba görmüş benim eşimde pek hissedemiyo bizimkiler tembel mi olacak nedir ona da ayrı canım sıkılıyo ya neyse. bizimkilerde böyle demek ki!kız kardeşimde daha hissetmezsin öyle falan diyo ne bilem işte bugünde okulda nöbetçiydim normale göre daha az hissettim sen çalışıyo musun biz çalışınca onlarda yoruluyomuş demişti bi arkadaş belkide yoruluyolardır.
bebeğine göre değişir o, hem sizinkiler uslu olacak demekki:) canım bu arada öğretmensin her halde. ben geçen hafta doktordan 24 haftalık gebedir, nöbet tutması sakıncalıdır diye rapor aldım. 24. haftada nöbetten düşer gebeler, sen niye tutuyorsun ki? çok yorucu oluyor, ben iple çektim valla bu haftayı
melocan ben bu hafta doktoruma hatırlattım raporu ama bana ben 25.hafta hatırlıyorum diye vermedi:)söyledim ama ne çare:)Allah tan okulum rapor istemedi,ben de nöbeti bıraktım gecen haftadan beri.
Canım bana da doktorum sen bilirsin istersen aşını ol demişti,biraz da korkumdan bende baya atlatmıştım ama sonradan içime sinmedi,bi aksilik olursa mikrop filan gibi geri dönüşü olmaz dedim ve keşke dememek için yaptırdım,allaha çok şükür ağrım olmadı ateşim de,ama bi halsizlik var ki sorma. Korkulacak birşey yokmuş yani sana da tavsiye ediyorum yaptırmanı,özel hastaneler de bile doğum yapsak hijyen açısından bi aksilik çıkabilir,bu aşı da her türlü mikrop için bi önlem.Yine de tabi sen bilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?