2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dünde biz gittik dr. çok şükür bi sıkıntı yok sadece sırt üstü yatmamamı söyledi dr. calsiyum, magnezyum vermedi unuttumu acaba??

canım benim 24.haftam bugün bitti bugünde nöbetim vardı artık tutmuycam ama son nöbeti bugün tuttum gidip bu hafta için 24 haftalık raporu alalaım dedim ama işte hak falan olmasın diye eşim bu haftada tut dedi öyle işte sen dogum iznine ne zaman ayrılacaksın peki

Merhaba Arkadaşlar,

Bende önümüzdeki hafta şeker yüklemesi yaptıracağım. Doktorum aç gelmen gerekmez demişti. Yaptıranlar hep aç karına mı gittiler?

Canım bende 23. haftadan sonra net hissetmeye başladım,babamız da öyle...Bence endişelenme nasılsa hissedeceksin,bildiğim kadarıyla hem bebeğin hareketliliğine hem de annenin kilosuna bağlıymış hissetmek,eğer kilolu hamile kaldıysan ya da çok kilo aldıysan geç hissetmen normalmiş,umarım herkes hayırlısıyla hisseder çünkü gerçekten çok güzel bi duygu,ARTIK BİZ BİRER ANNEYİZYALNIZCA BEBEKLERİMİZ FARKLI BİR ORTAMDA...İnsan bunu daha iyi anlıyor işte tepikler netleşince...

slm kızlar nasılsınızz ? biz iyiyiz şükürr . aşı yaptırmam gerekiyo ama üşendiğim için sürekli erteleyip duruyorumm :) ama yarın inşallah kesin kararlıyımm ..bugün çok gezdikk oğlum babannesii ve tabiki ben ..ciciler aldıkk oğluma çok güzel şeyler var kızlar yaa nasıl tutuyorum kendimi anlatamamm hele adidas taki o patiklere ,bere patik ve atkı üçlüsüne bittim en kısa zamanda telafi edicemm :)akşamda eşimin teyzesini ziyarete gittik o da sağolsun bize harika bi battaniye işlettirmişş bayıldımm onu da aldık eviimize geldikkk ..babamızz yattı bizi bekliyooo .öpüyorum sizi kuzulara iyi bakın emii ..allaha emanet olunn .iyi gecelerrrr...

Sana ve oğluşuna da iyi geceler canım,biz de yatıcaz şimdi kızımla,bende erteleyip durmuştum aşıyı 2 gün önce yaptırdım sonunda,hiç korkulacak bişey yokmuş,yarın yaz bize nasıl geçtiğini,tekrar iyi geceler size ve herkese...

merhaba herkese nasılsınızzz

Zeynepcim siz girdiniz biz çıkıyoruz,ama yine de seslenmişsin cevap vermeden geçemedik kızımla,bugün biraz halsiz gibiyim o yüzden erken yatayım dedim,umarım siz de iyisinizdir oğluşunla,senin cevabını okuyup yatıcam tatlım tekrar iyi geceler...

masallahlar olsun hepımıze ıyıyız .. yat uyu dınlen prensesımız de uyusun .. ıyı geceler

neden sırtüstü yatmamanı söyledi canım?

Benim doktorum sirtustu yatildiginda bebege yeterli kan dolasimi yapilmadigini soylemisti. Hem anneyide rahatsiz edbilirmis tansiyon dusmesi,kalp carpintisi gibi. En iyisi sol tarafa yatmak bebege kan dolasimi iyi oluyormus o zaman

günaydınnnn.. dün ayrıntılı ultrasonumuzu da yaptırdık.. çok şükür hiç bir problem yokmuş oğlumda, herşey normal. hatta sata göre 27 sinde beklenen doğum 15ine kadar indi ölçüm sonuçlarına göre. bir hafta filan da önceden hazırlıklı olmak lazım dedi doktor.. temmuzun 10u gibi beklemeye başlayın dedi. bakalım oğluş ne zaman gelecek?? kocaman olmuş tospaa miniğim demek olmaz artık 27 cm boyu, 510 gr kilosu.. azcık tosuncuk olacak galiba dedi doktor çok tatlı yaa, keşke her gün görme imkanımız olsa.. 40-45 dk baktı dr ama sanki 5 dk gibi kısa geldi bana...

Günaydııııın herkeseee

Bilmiyorum acele mi ettim ama dün şehir dışındaydım, gezerken bi toptancıda çok çeşitli mevlüt şekeri süslemeleri gördüm dayanamadım aldım :26: Ben hatıra olsun istediğim için şeker yerine doldurmak için lavanta aldım. Arkasına da magnet yapıştırmayı planlıyorum

Hatta bi tanesini eve gelince yaptım bakın bakalım becerebilmişmiyim

Son düzenleme:

cnm maşallah tosununa sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim, allah bozmasın Gerçektende insana kısa geliyo doktor muayeneleri hep görmek istiyorum bende, ama şu aralar tekmeleri hissetmeye başlayınca daha kolay bekler oldum randevuları

merhaba günaydın hanımlar tetanoz aşımı oldum geldim ilk olduğumda çok ağrımıştı 2 gün işe gelemedim çok korkuyorum gene başlıcak o ağrı diye offf

kızlar idrar yolllrı enfeksiyonu vardı ben de. doktor kültür testi istemişti, ama bakteri çıkmadı onda. sadece bol lökosit var. antibiyotik kullandım 7 günlük. o bitince de monurol saşe içtim. dün tekrarlattım testi hiç geçmmeiş. doktor ilaç veremem dedi. çünkü zaten monural ishal yaptı. onun için de ilaç verdi. ishal dediğim günde 1 kez sadece, ona ishal diyemeyiz ama sıvı dışkılama dedi. 5 litreye kadar sıvı tüketeceksin dedi. başka böyle evde uygulayacağım bişeyler bilen var mı arkadaşlar?ne inatçıymış ya geçmedi o kadar antibiyotiğe.

Maşallah cnm tosuncuğuna Allahım nazarlardan saklasın inşallah Evet, insan hep görmek istiyor. Bende daha şimdiden çok özledim paşamı daha 3 haftadan fazla var

Çokk güzel olmuş cnm ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…