- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #19.381
bebeğine göre değişir o, hem sizinkiler uslu olacak demekki:) canım bu arada öğretmensin her halde. ben geçen hafta doktordan 24 haftalık gebedir, nöbet tutması sakıncalıdır diye rapor aldım. 24. haftada nöbetten düşer gebeler, sen niye tutuyorsun ki? çok yorucu oluyor, ben iple çektim valla bu haftayı
neden sırtüstü yatmamanı söyledi canım?Dünde biz gittik dr. çok şükür bi sıkıntı yok sadece sırt üstü yatmamamı söyledi dr. calsiyum, magnezyum vermedi unuttumu acaba??
Merhaba Arkadaşlar,
Bende önümüzdeki hafta şeker yüklemesi yaptıracağım. Doktorum aç gelmen gerekmez demişti. Yaptıranlar hep aç karına mı gittiler?
Gitmeden artık bir kez daha sorarım nasıl gelmem gerektiğini :) Teşekkürler cevaplarınız için.
Canım kesinlikle aç karna gitmen lazım diye biliyorum,yaptıran herkese de doktorları öyle tembih etmiş bildiğim kadarıyla,ben de öyle yaptırdım...
Birde yazılanları okuyorum sürekli ve herkes bebeklerinin hareketlerinden bahsediyor, hatta babalarında hissettiğinden bahsediyorlar. Ben hala tam ayıramıyorum hareketlerini. Gün içinde bazen bir iki hareket yakalıyorum o kadar. Bizimle aynı durumda olanlar var mı? Sürekli gebelik geçirmiş insanlara ne zaman hissetmeye başladıklarını sorup duruyorum :).
canım bende senle aynı sayılırım şimdi biraz daha arttı hareketleri ama yinede yok tekmeymiş yok dışşardan baba görmüş benim eşimde pek hissedemiyo bizimkiler tembel mi olacak nedir ona da ayrı canım sıkılıyo ya neyse. bizimkilerde böyle demek ki!kız kardeşimde daha hissetmezsin öyle falan diyo ne bilem işte bugünde okulda nöbetçiydim normale göre daha az hissettim sen çalışıyo musun biz çalışınca onlarda yoruluyomuş demişti bi arkadaş belkide yoruluyolardır.
slm kızlar nasılsınızz ? biz iyiyiz şükürr . aşı yaptırmam gerekiyo ama üşendiğim için sürekli erteleyip duruyorumm :) ama yarın inşallah kesin kararlıyımm ..bugün çok gezdikk oğlum babannesii ve tabiki ben..ciciler aldıkk oğluma çok güzel şeyler var kızlar yaa nasıl tutuyorum kendimi anlatamamm hele adidas taki o patiklere ,bere patik ve atkı üçlüsüne bittim en kısa zamanda telafi edicemm :)akşamda eşimin teyzesini ziyarete gittik o da sağolsun bize harika bi battaniye işlettirmişş bayıldımm onu da aldık eviimize geldikkk ..babamızz yattı bizi bekliyooo .öpüyorum sizi kuzulara iyi bakın emii ..allaha emanet olunn .iyi gecelerrrr...
merhaba herkese nasılsınızzz
masallahlar olsun hepımıze ıyıyız .. yat uyu dınlen prensesımız de uyusun .. ıyı gecelerZeynepcim siz girdiniz biz çıkıyoruz,ama yine de seslenmişsin cevap vermeden geçemedik kızımla,bugün biraz halsiz gibiyim o yüzden erken yatayım dedim,umarım siz de iyisinizdir oğluşunla,senin cevabını okuyup yatıcam tatlım tekrar iyi geceler...
neden sırtüstü yatmamanı söyledi canım?
günaydınnnn.. dün ayrıntılı ultrasonumuzu da yaptırdık.. çok şükür hiç bir problem yokmuş oğlumda, herşey normal. hatta sata göre 27 sinde beklenen doğum 15ine kadar indi ölçüm sonuçlarına göre. bir hafta filan da önceden hazırlıklı olmak lazım dedi doktor.. temmuzun 10u gibi beklemeye başlayın dedi. bakalım oğluş ne zaman gelecek?? kocaman olmuş tospaaminiğim demek olmaz artık 27 cm boyu, 510 gr kilosu.. azcık tosuncuk olacak galiba dedi doktor çok tatlı yaa, keşke her gün görme imkanımız olsa.. 40-45 dk baktı dr ama sanki 5 dk gibi kısa geldi bana...
günaydınnnn.. dün ayrıntılı ultrasonumuzu da yaptırdık.. çok şükür hiç bir problem yokmuş oğlumda, herşey normal. hatta sata göre 27 sinde beklenen doğum 15ine kadar indi ölçüm sonuçlarına göre. bir hafta filan da önceden hazırlıklı olmak lazım dedi doktor.. temmuzun 10u gibi beklemeye başlayın dedi. bakalım oğluş ne zaman gelecek?? kocaman olmuş tospaaminiğim demek olmaz artık 27 cm boyu, 510 gr kilosu.. azcık tosuncuk olacak galiba dedi doktor çok tatlı yaa, keşke her gün görme imkanımız olsa.. 40-45 dk baktı dr ama sanki 5 dk gibi kısa geldi bana...
Günaydııııın herkeseee
Bilmiyorum acele mi ettim ama dün şehir dışındaydım, gezerken bi toptancıda çok çeşitli mevlüt şekeri süslemeleri gördüm dayanamadım aldım :26: Ben hatıra olsun istediğim için şeker yerine doldurmak için lavanta aldım. Arkasına da magnet yapıştırmayı planlıyorum
Hatta bi tanesini eve gelince yaptım bakın bakalım becerebilmişmiyim
Eki Görüntüle 373258
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?