- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #19.401
merhaba günaydın hanımlar tetanoz aşımı oldum geldim ilk olduğumda çok ağrımıştı 2 gün işe gelemedim çok korkuyorum gene başlıcak o ağrı diye offf
kızlar idrar yolllrı enfeksiyonu vardı ben de. doktor kültür testi istemişti, ama bakteri çıkmadı onda. sadece bol lökosit var. antibiyotik kullandım 7 günlük. o bitince de monurol saşe içtim. dün tekrarlattım testi hiç geçmmeiş. doktor ilaç veremem dedi. çünkü zaten monural ishal yaptı. onun için de ilaç verdi. ishal dediğim günde 1 kez sadece, ona ishal diyemeyiz ama sıvı dışkılama dedi. 5 litreye kadar sıvı tüketeceksin dedi. başka böyle evde uygulayacağım bişeyler bilen var mı arkadaşlar?ne inatçıymış ya geçmedi o kadar antibiyotiğe.
kızlar idrar yolllrı enfeksiyonu vardı ben de. doktor kültür testi istemişti, ama bakteri çıkmadı onda. sadece bol lökosit var. antibiyotik kullandım 7 günlük. o bitince de monurol saşe içtim. dün tekrarlattım testi hiç geçmmeiş. doktor ilaç veremem dedi. çünkü zaten monural ishal yaptı. onun için de ilaç verdi. ishal dediğim günde 1 kez sadece, ona ishal diyemeyiz ama sıvı dışkılama dedi. 5 litreye kadar sıvı tüketeceksin dedi. başka böyle evde uygulayacağım bişeyler bilen var mı arkadaşlar?ne inatçıymış ya geçmedi o kadar antibiyotiğe.
günaydınnnn.. dün ayrıntılı ultrasonumuzu da yaptırdık.. çok şükür hiç bir problem yokmuş oğlumda, herşey normal. hatta sata göre 27 sinde beklenen doğum 15ine kadar indi ölçüm sonuçlarına göre. bir hafta filan da önceden hazırlıklı olmak lazım dedi doktor.. temmuzun 10u gibi beklemeye başlayın dedi. bakalım oğluş ne zaman gelecek?? kocaman olmuş tospaaminiğim demek olmaz artık 27 cm boyu, 510 gr kilosu.. azcık tosuncuk olacak galiba dedi doktor çok tatlı yaa, keşke her gün görme imkanımız olsa.. 40-45 dk baktı dr ama sanki 5 dk gibi kısa geldi bana...
Günaydııııın herkeseee
Bilmiyorum acele mi ettim ama dün şehir dışındaydım, gezerken bi toptancıda çok çeşitli mevlüt şekeri süslemeleri gördüm dayanamadım aldım :26: Ben hatıra olsun istediğim için şeker yerine doldurmak için lavanta aldım. Arkasına da magnet yapıştırmayı planlıyorum
Hatta bi tanesini eve gelince yaptım bakın bakalım becerebilmişmiyim
Eki Görüntüle 373258
Kızlar benim size bi sorum olacak ben daha kan hapına başlamadım,doktoruma da sormayı unuttum,siz neye göre başaldınız? Başlamak gereken herhangi bi haftası mı var,yoksa kan aldırıp vücudun ihtiyacına göre mi başlamak lazım merak ettim yardımcı olurmusunuz???
Kızlar benim size bi sorum olacak ben daha kan hapına başlamadım,doktoruma da sormayı unuttum,siz neye göre başaldınız? Başlamak gereken herhangi bi haftası mı var,yoksa kan aldırıp vücudun ihtiyacına göre mi başlamak lazım merak ettim yardımcı olurmusunuz???
slm mrb canım benım dr vermıstı doguma kdr kullanacaksın demıstı ezbere ılac ıcme dr sormalısın bence
canım kan hapı deıl ama demır ılacı baslatı doktorum bana yaklısık 2 ay once senın doktorunda sana vermelı hanı tahlıl yaptırıyolar ama degerler dusmeden onlem alınmalı degerler dustukten sonra toparlamaıs daha zor olur demıstı doktor bence senden hemen doktorunu ara ve konus
Günaydııııın herkeseee
Bilmiyorum acele mi ettim ama dün şehir dışındaydım, gezerken bi toptancıda çok çeşitli mevlüt şekeri süslemeleri gördüm dayanamadım aldım :26: Ben hatıra olsun istediğim için şeker yerine doldurmak için lavanta aldım. Arkasına da magnet yapıştırmayı planlıyorum
Hatta bi tanesini eve gelince yaptım bakın bakalım becerebilmişmiyim
Eki Görüntüle 373258
Canım bende geçirdim 5. ayımda çok kötü bi duygu biliyorum ama geçer meraklanma,bende 1 hafta antibiyotik kullandım,bir de "purinol" olması lazım adı ondan kullandım,purinol suda eritilip içiliyo günde 3 defa içini temizliyormuş.Ben faydasını gördüm.Bir de çok akıntı oluyodu bende şimdi bazen akıntılarım çoğalınca yine endişeleniyorum ama tekrar bi ilaç kullanmadım.Yani şöyle oldu ilk enfeksiyondan sonra tekrar test yaptırdım azaldığı görüldü fakat tam olarak bitmemiş enfeksiyon dedi doktor.Bundan sonrası için ilaç kullanmana gerek yok bol su iç,ayaklarını sıcak tut ve her akıntıda iç çamaşırını değiştir ya da günlük ped kullan onu da sürekli değiştir dedi.BU arada purinol a devam et dedi ama ben devam etmedim,çok şükür bu aralar iyi hissediyorum kendimi,yani ara ara tekrarlayabiliyo bence de antibiyotik kullanma artık,portakal yemeni tavsiye ederim şimdi önümüz yaz sulu meyvelerden de bolca tüket ben faydasını gördüm,meraklanıp aklına takma geçiyo canım benim,tekrar geçmiş olsun sana...
cnmm meraklanma bende de oldu aynısı bende pronental mı ne ole bısı kullandım soda gbı tadı vardı suda erıtılıp ıcılıodu faydasını gordum ama artık kullanmıyorum ayaklarını sıcak tut tabı kendınıde bıde bol sıvı tuketmek cok onemlı bol bol ıcebıldıgın kadar ıc cnm gecmıs olsun cok haa bıde portakal suyu bol bol demıslerdı bana ben ıcemıyorum portakal ama karısık meyve suyu ıcıyorum gunde ıkı bardak falan buda bı secenek aklında bulunsun
Cnm çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda atlatırsın.
canım demir hapıyla kan hapı aynı şey benim bildiğim. 3.aydan sonra doktor folik asiti kesip ferrum fort başlattı. onun içinde de az da olsa folik asit var.Kızlar benim size bi sorum olacak ben daha kan hapına başlamadım,doktoruma da sormayı unuttum,siz neye göre başaldınız? Başlamak gereken herhangi bi haftası mı var,yoksa kan aldırıp vücudun ihtiyacına göre mi başlamak lazım merak ettim yardımcı olurmusunuz???
Çokk güzel olmuş cnm ellerine sağlık
Canım çok güzel olmuş ellerine sağlık,bende heveslendim çok biraz daha geçsin zaman bende araştırmalara başlarım artık...
Cok guzelmis canim,bende bebek sekerimin kalici olmasini istiyorum,kimse eve gidince cope atmasin hatira kalsin, bunun icinde en guzeli magnet veya lavanta torbasi gibi hazirlamak:)
Saolun kızlar, istanbulda olanlar varsa ben mısır çarsının ordan aldım epey çeşit var, insanın başı dönüyo :)
ben ılk 5 ayımda elevıt kullandım . 11 kılo aldım dr hemen kestı elevıti .. .sımdı gynoferon dıye bır kan ılacı kullanıyorum onda da az olsa da bıseler var ıcınde ..
ama bana bakan hıc kılo almıssın demıyor az da deıl 11 kg aldım yaaaamannnn bebısıme yarasın dıyorummmm baska bısey demıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?