- 24 Kasım 2011
- 397
- 3
- 68
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #19.421
merhabaaaaaaaaaa şikerlerrr nasılsınızz
canım bnde çok beğendimm çok güzeller sorması ayıp kaça mısır çarşısın tam olarak neresinden aldınbnde haftaya perşembe eminönüne gidicem de ondan sordum
yahuuu bnde elevit kullanıyorum hmde hamişlikten önce başladım ne alakası var onla kilonun bırak bu işleri zeynoooooooyedim de yedim demiyo da elevit kilo aldırdı bilmem ne diyo D: ben hem elevit hem ferro sanol hmde tsh ilacı içiyom 60 tım hamişin başında şimdi 65.5-66 arasıyım
Kızlarrr ben çok üşengeç oldum hiçbişey yapasım gelmiyooooo((
canım yorgan ve yastık kaz tüyü mü normal mi
Cnm ya sen eminönüne gittiğinden fln bahs etmişsinBide mevlüt şekeri için malzeme almışsın Ve söylediğin fiyat çok uygun cidden eğer mümkünse malzemeleri ve nasıl onları şeker haline getireceğinden bahs edermisin ve resimde kayabilirsen çok müteşekkir olurum kuzum Tabi bu msj görürsen:)
Günaydııııın herkeseee
Bilmiyorum acele mi ettim ama dün şehir dışındaydım, gezerken bi toptancıda çok çeşitli mevlüt şekeri süslemeleri gördüm dayanamadım aldım :26: Ben hatıra olsun istediğim için şeker yerine doldurmak için lavanta aldım. Arkasına da magnet yapıştırmayı planlıyorum
Hatta bi tanesini eve gelince yaptım bakın bakalım becerebilmişmiyim
Eki Görüntüle 373258
lökosit bende de çıktı canım ya tehlikeli birşey mi, bol su içmek yetiyor mukızlar idrar yolllrı enfeksiyonu vardı ben de. doktor kültür testi istemişti, ama bakteri çıkmadı onda. sadece bol lökosit var. antibiyotik kullandım 7 günlük. o bitince de monurol saşe içtim. dün tekrarlattım testi hiç geçmmeiş. doktor ilaç veremem dedi. çünkü zaten monural ishal yaptı. onun için de ilaç verdi. ishal dediğim günde 1 kez sadece, ona ishal diyemeyiz ama sıvı dışkılama dedi. 5 litreye kadar sıvı tüketeceksin dedi. başka böyle evde uygulayacağım bişeyler bilen var mı arkadaşlar?ne inatçıymış ya geçmedi o kadar antibiyotiğe.
ben bir aksilik olmazsa son 3 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum canım. yani okul sonuna kadar oluyor. 5 haftayı doğum sonrasına atıp, ekimin ilk haftasına kadar izinli olurum. sonra da 40 günlük rapor hakkımı kullanmayı düşünüyorum.sonrası da Allah kerim. sen ne yapmayı düşünüyorsun canım?canım benim 24.haftam bugün bitti bugünde nöbetim vardı artık tutmuycam ama son nöbeti bugün tuttum gidip bu hafta için 24 haftalık raporu alalaım dedim ama işte hak falan olmasın diye eşim bu haftada tut dedi öyle işte sen dogum iznine ne zaman ayrılacaksın peki
neden sırtüstü yatmamanı söyledi canım?
Günaydııııın herkeseee
Bilmiyorum acele mi ettim ama dün şehir dışındaydım, gezerken bi toptancıda çok çeşitli mevlüt şekeri süslemeleri gördüm dayanamadım aldım :26: Ben hatıra olsun istediğim için şeker yerine doldurmak için lavanta aldım. Arkasına da magnet yapıştırmayı planlıyorum
Hatta bi tanesini eve gelince yaptım bakın bakalım becerebilmişmiyim
Eki Görüntüle 373258
slm kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl aşı olan arkadaşım geçmiş olsun iki gün ağrır kolun buz koy demişti bana ebe çok ağrırsa
canım içini rahat tut. amniyosentez topiği okumuştm ben bu forumda, ehrkesin temiz çıkmıştı. istersen arat bul canım sen de.kızlar iyi akşamlar geçen hafta perşembe amniyosentez yaptırdım nisanın 2 sinde sonuçlar belli olur doktorum ama bir türlü zaman geçmek bilmiyor ağlamaktan gözlerim şişti başım ağrıyor hiç bişeyle kendimi meşgul edemiyorumne olur benim için dua edin buna çokkkk ihtiyacım varrrrr
canım demir hapıyla kan hapı aynı şey benim bildiğim. 3.aydan sonra doktor folik asiti kesip ferrum fort başlattı. onun içinde de az da olsa folik asit var.
ben de kalsiyum, magnezyum ve omega 3 başladım. her gün birinden içiyorum.
ama elevit ve demiri her gün içiyorum. çok kilo alıyorum ondan mı acaba?
aslında o kadar vitamin içiyorum, ben de mi kessem ki? yarasın diye ne bulursam yiyorum, içiyorum.ben ılk 5 ayımda elevıt kullandım . 11 kılo aldım dr hemen kestı elevıti .. .sımdı gynoferon dıye bır kan ılacı kullanıyorum onda da az olsa da bıseler var ıcınde ..
ama bana bakan hıc kılo almıssın demıyor az da deıl 11 kg aldım yaaaamannnn bebısıme yarasın dıyorummmm baska bısey demıyorummm
lökosit bende de çıktı canım ya tehlikeli birşey mi, bol su içmek yetiyor mu
sınır 9muş benimki 10 çıktı, fazla sayılmaz heralde
ben bir aksilik olmazsa son 3 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum canım. yani okul sonuna kadar oluyor. 5 haftayı doğum sonrasına atıp, ekimin ilk haftasına kadar izinli olurum. sonra da 40 günlük rapor hakkımı kullanmayı düşünüyorum.sonrası da Allah kerim. sen ne yapmayı düşünüyorsun canım?
ooof ben de hep sırt üstü yatıyordum ya. hem rahat ediyordum, hem de bebeğimin hareketlerini dinliyordum öylebelki de çocuk mesaj veriyordur, yatma, oksijen alamıyorum diye:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?