2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

cnm nasıl tarif edeyim ki, istanbullu diilim, dün ilk kez gittim mısır çarşısına :26: çarşının o baharatçılar kısmını falan geçtik sonunda küçük iki yanlı dükkanları olan sokaklar vardı. Hatta kuru kahveci mehmet efendinin taze kahve çekilen dükkanı falan vardı. O sokaktan aldım. Hatta aldıktan sonra gezerken gördüm o tarzda epeyde bi mağaza var, biz pek bilmeyince ilk gördüğümüzden almışız

fiyat araştırması çok yapmamıştım o yüzden uyguna mı aldım, pahalıya mı geldi hiç bilmiyorum. Ben çok çeşit görünce bi daha da istanbula gelemem diye bulmuşken aldım. adapazarında bakmıştım geçen hafta çeşit o kadar çok diildi, ama o zaman fiyat sormadığım için uyguna mı geldi kazık mı yedik bilemiyorum

ben mevlüt için 50 tane lavanta kesesi malzemesi aldım: tülü, lavantası, mıknatısı, nazar boncuğu, biblosu, kurdalesi 40 tl ye aldım.

canım yorgan ve yastık kaz tüyü mü normal mi

normalde kaz tüyü düşünüyordum yün bulduk ama çok hafif ondan aldık canım

ben mevlüt için külah düşünüyordum külah aldım mevlüt zamanıda lokum yada şeker alıp doldurcam

çok güzel olmuş ellerine sağlık
bende gittim ama uygun bulupta alamadım hiç ya :S

lökosit bende de çıktı canım ya tehlikeli birşey mi, bol su içmek yetiyor mu
sınır 9muş benimki 10 çıktı, fazla sayılmaz heralde

Son düzenleme:
ben bir aksilik olmazsa son 3 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum canım. yani okul sonuna kadar oluyor. 5 haftayı doğum sonrasına atıp, ekimin ilk haftasına kadar izinli olurum. sonra da 40 günlük rapor hakkımı kullanmayı düşünüyorum.sonrası da Allah kerim. sen ne yapmayı düşünüyorsun canım?
neden sırtüstü yatmamanı söyledi canım?

ooof ben de hep sırt üstü yatıyordum ya. hem rahat ediyordum, hem de bebeğimin hareketlerini dinliyordum öylebelki de çocuk mesaj veriyordur, yatma, oksijen alamıyorum diye:18:

canım çook şeker olmuş, bebek şekerinDD
toplamda 40 tl ye mal olmuş gayette uygun bence ama ben şöyle pembiş tüylü müylü bişi istiyorum. gidip fiyatları görünce vazcayarım kesin
önümüzdeki 2 hafta içerisinde bi eminönü yapıcam kısmetse:)
ben mevlüt için külah düşünüyordum külah aldım mevlüt zamanıda lokum yada şeker alıp doldurcam

arsimacım tşk ederim cvp için.evt senin dediğinde mantıklı aslında, ama ben kalıcı olsun istiyorum. magnetle olursa hatıra olarak kalır diye düşünüyorum:26:

kızlar ben geldimm ..eve yeni geldik oğlumla bugün aşımızı olduk şükürr 1 ay sonraya tekrar randevulaştık hemşiremle aile hekimimiz kalsiyum ve d vitamini verdii kendi dr um vermemişti şimdilik kan hapı yeterli demiştii .az biraz kolum ağıırıyor hareket ettirdikçe saat 2 gibi olmuştum bi iki saat sonra başladı ağrılarr :) neyse oğlum için diyorum teselli buluyorum .annemler yarın kalmaya geliyoo yuppiii göndermicem onları kalsınlar birazcıkk :) öptüm herkesii biz buralardayızz şimdilik.

slm kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl aşı olan arkadaşım geçmiş olsun iki gün ağrır kolun buz koy demişti bana ebe çok ağrırsa

Merhaba kizlar,herkesler iyidir ins:) yarin eminonu havuzlu hana gidiyoruz ananemizle brde biz bakalim neler varmis:) ARSİMA arkadasimizdi glba havuzlu hanin disinda bir magazadan daha uyguna alisveris yaptigini solemisti,hangi magaza acaba adini hatirliyormusun gittigimde bende bakmak isterim

kızlar iyi akşamlar geçen hafta perşembe amniyosentez yaptırdım nisanın 2 sinde sonuçlar belli olur doktorum ama bir türlü zaman geçmek bilmiyor ağlamaktan gözlerim şişti başım ağrıyor hiç bişeyle kendimi meşgul edemiyorum ne olur benim için dua edin buna çokkkk ihtiyacım varrrrr

canım içini rahat tut. amniyosentez topiği okumuştm ben bu forumda, ehrkesin temiz çıkmıştı. istersen arat bul canım sen de.
inşalalh bişey çıkmayacak.

Canım başlangıçta bende bu kadar hap kilo yapar diye korkmuştum ama bende pek yapmadı bilmiyorum kan hapı yapar mı,ben 25. haftadayım 4 kilo aldım.[/QUOTE]

çok az almışsın canım. ben de 11 kilo alanlardanım. sağlık olsun.

aslında o kadar vitamin içiyorum, ben de mi kessem ki? yarasın diye ne bulursam yiyorum, içiyorum.

lökosit bende de çıktı canım ya tehlikeli birşey mi, bol su içmek yetiyor mu
sınır 9muş benimki 10 çıktı, fazla sayılmaz heralde

canım bakteri varsa tehlikeli diyolar. kültür testi de yapıldı bana ama bakteri çıkmadı. bende de 11-12 lökosit var.

merhaba cnaım bende aynı senın gıbı dusunuyorum 32.haftada ıyı olursam rapor alıp 5haftada daha calıscam 13hafta kullanabılmek ıcın ekımın 10u gıbı bıtoyo ozaman ıznım sonrada heyet raporu alabılırsek ıns onu sonrada 40gunluk raporu sonrrda ucretsız ızın dusunuorum ıns allah ızın verırısee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…