2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

melocan ve sevcan,
ben de öğretmenim.
ama ben 32de bırakmayı düşünüyorum. siz ilköğretimde misiniz?
ben lisedeyim. lisede zaten eylülde fazla gidilmiyor. ben son 5 haftayı aktarsam beni 2-3 hafta ancak kurtarır. bir iki tane sınav göre oluyor sadece. okullar kaçında açılacak acaba?geçen sene 20si gibiydi sanki. onun içinde son haftalara kadar çalışmaya gerek yok diye düşünüyorum. zaten gittikçe ağırlaşıyorum. hamileliğimin başında hem yattım. şimdi iyi olsam da son zamanlar da dikkat etmek önemli benim için.
40 gün rapor ve ücretsiz izin konusunda sizinle aynı düşünüyorum.
heyet raporu almayı düşünmüyorum. ancak 40 gün rapor hakkım için müdüürm heyet raporu al diye zorlayabilir. çünkü heyet raporu alınca yerinize ücretli öğrtemen görevlendiriliyor ver derfsler boş geçmemiş oluyor.
haberleşelim.

herkese günaydın ve hayırlı cumalar
nasılsınız bugün cici anneler ve kuzucukları

arsimacım tşk ederim cvp için.evt senin dediğinde mantıklı aslında, ama ben kalıcı olsun istiyorum. magnetle olursa hatıra olarak kalır diye düşünüyorum:26:

magnetliyi hastane ve eve gelenler içn dağıtcam zati
mevlütte bidaha magnet yapmim dedim külah mantıklı ve uygun geldi :)

tabelası yoktu canım çok baktım adı neydi die ama orda kadının biri irem bebe bura fln die konuşuyordu
kartıda evde kaldı tüh :s
yer anlatımımda pek iyi değildir ama deniyim :)
böle o eminönü karmaşasına girerken bankalar var ya biyerde oraya gelince köşede bi dükkan

selam kızlar canım bu 40 gün rapor hakkı nedir? Ben de devlet memuruyum ve 32 dolunca ayrılmak istiyorum ücretsize geçmeden ne kadar uzatabilirsem kardır süreyi

günaydınn! biz geldik oğlumla. herkesler iyidir umarım??? bei hiç arayan soran yok sağlık ocağından bugün okul ıkışı bi gidip sorcam bakalım. yaparlarsa aşımı olayım haftasonu ağrısın ağrıyacaksada...

Bende dün sabah yaptırdım aşıyı. Dün akşam başladı ağrımaya, bugun de devam ediyor. Hamlamış gibi. Kolumu tam kullanamıyorum. En büyük sıkıntımız bu olsun

canım bakteri varsa tehlikeli diyolar. kültür testi de yapıldı bana ama bakteri çıkmadı. bende de 11-12 lökosit var.

sağol canım cevap verdiğin için bakteri testini lökosite göre mi istediler? yoksa başka değerlere bakarak mı istediler? benim de yaptırmam gerekir mi acaba evet bakteri çok tehlikeli o kadar da dikkat ediyorum ya hijyenime

slm kuzular ve annelerii ..nasılsınızz ?hepimize hayırlı cumalar olsun inşallah. dün gece ağrıdan baya zorlandım bugün biraz hafifledi gibi çok şükür .darısı aşı olacaklaraa :) şimdiden geçmiş olsun diyelimm .

selam kızlar canım bu 40 gün rapor hakkı nedir? Ben de devlet memuruyum ve 32 dolunca ayrılmak istiyorum ücretsize geçmeden ne kadar uzatabilirsem kardır süreyi

canım doğum izni 32. haftada başlıyor. ama sen istersen diyorsun ki rapaorla tbi ben iyiyim daha çalışmak istiyorum. 5 hafta daha yani 37. haftaya kadar çalışabiliyosun. sonra da çalıştığın bu 5 haftayı doğum sonrasına ekletiyorsun. 8 hafta+5 hafta 13 hafta olmuş oluyor doğum sonrası iznin.
40 gün de normal rapor hakkımız var canım. hani normal hasta olduğumuzda rapor alıyoruz ya onun toplam süresi 40 gün. yalnız 40 gün birden vermiyolar. tek doktor 10gün 10 gün verebilir. yani bittikçe uzatçan. ama heyet raporu alabilirsen 20+20 iki kere de alabilirsin.
bir de ekstradan heyet raporu var, o sınırsız. 1 seneye kadar alanlar var. ama ciddi bir rahatsızlık durumunda veriliyor genelde ve de alması zor. bu nedenle çocuk bakmak için bunu almayı pek uygun görmüyorum. sahtekarlık gibi geliyor. ama tabi herkesin kendi kararı.belki mecburdur bilemem. hamileliğimin başında 2 ay aldım bu rapordan, yalnız hastanede yatmıştım düşük tehlikesinden iki kez ve de sürekli yatmam gerekiyodu evde de. yani yalan dolan yoktu. zaten doktor da demişti hastanede yattığın için veriyorum diye.

Son düzenleme:
bişey sormak istiyorum ayrıntılı ultrason ne zamn yapılmalı ben bu sabah doktora sordum vermednz yaptıracakmıyım diye oda verdi ama bi merkez ismi o da gelmeniz lazım hemen dedi.doktor da sanki bi ay süren var dedi zannettim.
merkezde 24 ten sonra zor bakılıyor dedi.siz yaptırdınız mı hemen yarın gitsem mi kafam karıstı yine ya:18:

canım genelde 22 haftada yaptırdıyolar tam emın deılım ama 21 -24 haftaları arasında yapılıyor detaylı dıye bılıyorum ben. bence yaptır en kısa zamanda

canım benim dualarımız seninle, hiç bir şey çıkmaz inşallah. bebeğini de kendini de üzme

müdürler bilmiyor herhalde, heyet raporu almak hiç kolay değil.bizim okulda ben ayrılsam bile ücretliye gerek kalmıyor, normumuz dersleri doldurmaya yetiyor. ben heyet alabilirsem hiç düşünmem bir dakika. el kadar bebeği bakıcılara bırakmak hiç içime sinmiyor. annem kayınvalidem de yanımda değil ücretsiz izin için de herkesin durumu müsait değil, hem sigortan bile yatmıyor.ekstra bir de para yatıracaksın sigorta için. bir de bana bir arkadaşım dedi ki, 40 gün rapor hakkını 5er günlük kullanırsak 8 hafta edermiş. hafta sonlarını da kurtarmış oluyorsun yani. ama kolay olur mu öyle almak bilmiyorum. bir de kafama takılıyor.40 gün rapor hakkını kullandıktan sonra diyelim ki sene içinde tekrar hasta olduk, o zaman ne oluyor:44:bileniniz var mı? valla rapor hakkım gitmesin diye bu hafta hasta perişan okula gittim. dediğiniz gibi haberleşelim kızlar, bildiklerimizi paylaşalım.:13:

bu arada ben ilköğretimde ingilizce öğretmeniyim. bizim tatilimiz 1 temmuz-1 eylül arası.

merhaba kızlar

hoşuma gitti yazı sizinle paylaşmak istedim
Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna be...ni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.

Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.

Fotoğraf makinesine benzeyen birşeylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım pipimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.
Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismini koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.

Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.
Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...:))

Merhabaaa Kızlar
İnşallah herkeste her şey yolundadır. Ben şu aralar pek bir keyifsizim birde geçen gün çok fena depresif oldum, benim kocaya baya bir işkence çektirdim sonra geçti ama onu üzdüğüm için üzüldüm sonra.Birde üstünüze afiyet hala burun tıkanıklığı ve halsizlik devam ediyor, resmen eklemlerim ağrıyor çok.ama iş beklemez izin haklarımı doğumdan sonra kullanacağım tembellik yapmak yok :2:

puhahahahhaaa.. çok komikk yaaaa.. Canım yawrm bnmmmm :)

senin de cuman mübarek olsun.. benim aşıda pek sıkıntıl olmadı, hatta hiç desem yalan olmaz.. öyle ağrı sızı yaşamadım. sadece iş yaparken baktım biraz zorlanıyor, ben de onu zorlamadım. herkeste başka bi tepki oluyor anlaşılan..

ben 22artı 1de gitmiştim. ama 24. hafta son biliyorum. nedeni, bebeğin hızlı bi büyümesi. ondan sonra bebeği incelemek zor oluyormuş. endişe etme, ilk fırsatta bi randvevu al

asıl o gelsin, bak ben neler yapıyorum o tıfıla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…