2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bence de hemen git cnm bir an önce. ayrıntılı 18_24 hafta arası yapılıyor ama genelde 22. haftayı tercih ediyor doktorlar. nedeni bebek büyüdükçe daha az suda oluyormuş. bu da görüntünün kötüleşmesine sebep oluyormuş. en ideal görüntüyü 22. hafta civarında alıyorlarmış.

cnm harika bayıldım buna hiç gülcem yoktu iyi oldu:)))çok komikkkkk

medusa sorma yaaa bendede aynıdurum hasıl oldu her zaman 32 dişi görünen ben süpürgeli cadıya dönüştüm ama adam ALLAHTAN anladı durumu uymadı idare etti senin bebeğin kız mıydı erkekmi? bana kızlar arada öyle anayı nazlı huysuz,bişeye çevirir dedilerde
asıl o gelsin, bak ben neler yapıyorum o tıfıla

bayıldım cvabına

aranızda tetanoz aşısı olan var mı arkadaşlar?ben dün oldum aşı.gece de ateşlendim.hala da ateşim var.doktorumu aradım aşıdandır dedi ama acaba başka bir hastalık falan mı var

Bugun gittik geldik bizde,anladim canim dedigin magazayi orayada baktim havuzlu hanida dolastim ufak tefek biseyler aldik bizde elimiz bos donmeyelim die:)

Sirf bu ateslenmeleri duydugum icin asi olmaya korkuyorum:S asinin yan etkisi canim galiba kol agrisida yapabiliyormus bazen,cok gecmis olsun hemencecik iyilesirsin ins

saol hayatım.kol ağrım da var ama,ateşin yanında hıc bır sey agrı.olsun sen yıne de ol her ıhtımale karsı canım

Arkadaşlar bişey soracağım size ..??
20 haftalık hamileyim ..
Bebeğim hala idrar keseme baskı yapıyor , bazen wc'ye zor yetşiyorum ..
Tabbi bunda bol bol su içmeminde etkisi var ..
Sizlerde de oluyormuydu 20 . haftalarda ..??

Bende cok fazla su tuketiyorum ancak o haftalarda oyle bir sikinti yasamadim. Bazi hamilelerde bebek o aylarda asagi dusuyormus ondanda olabilir belki

selam kızlar canım bu 40 gün rapor hakkı nedir? Ben de devlet memuruyum ve 32 dolunca ayrılmak istiyorum ücretsize geçmeden ne kadar uzatabilirsem kardır süreyi

Sevgili meslektaşlarım bende ilköğretimde rehber öğretmenim,ben de sizler gibi son haftaya kadar çalışıcam çünkü sonra bebeğimle daha çok vakit geçirmek istiyorum,bu arada 1 haziranda atanıp 5 eylülde başayan öğretmenlerdenim,büyük bir umut ve heycanla eylülde eş durumu ataması bekliyorum umarım yararlanabilirim ve bu tür rapor heyet raporu durumlarını çok fazla zorlamam gerek kalmaz inşallah.Ama tabi eş durumu tutmazsa beni murlaka 40 gün rapor almak istiyorum sonrasında da heyet raporunu deneyebilirim belki,raporlarım bitince de ücretsiz izin almayı düşünüyorum,Yani durumum şu:eylülde eş durumu atamasından yararlanamazsam,ekimin ortalarına kadar doğum iznim sürecek sonrasında 40 gün rapor ve heyet raporuyla şubat tatiline kadar uzatabilirssem,2. dönem de ücretsiz izin alıcam.Yani haziranda şimdiki atandığım yerdeki evimi kapatıp gidicem nasipse,boşuna 7-8 ay kira elektrik vs ödemek istemiyorum,Hepimiz için hayırlısı olsun inş.

Bir de temmuz anneleri forumunda öğretmenler için ve izin durumlarımızı konuşmak için bir başlık açılmış,bende oraya bişeyler yazmıştım yeni yorum yapan arkadaşlarıız da var,o başlıktan daha ayrıntılı görüşebiliriz arkadaşlar,çünkü burda geçmişi okumak zor oluyo hem orda sadece bu konular konuşuluyo,yine sıkıntılarımızı ve heyecanlarımızı tabikki buraya yazarız,ama öğretmenlik ve izinlerimizle ilgili olan konuları orda konuşursak daha çok şey paylaşırız diye düşünüyorum.Mesela eylüldeki kırtasiye masrafları için ödenen eğitim ödeneğini almaya hakkımız varmış doğum izninde oluyoruz çünkü o aylarda ama yine de alacakmışız,bunu orda paylaşan bi arkadaştan öğrenip çok mutlu olmuştum,hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun inş.

canım inşallah kavuşursun eşine. eşin de size kavuşur. ayrılık zor.
ben de yazmıştım o topiğe. eski bi topikti çok, ben güncelledim. bakayım tekrar.

arkadaşlar ücretsiz izin düşünmüyormusunuz

Tabiki düşünüyoruz hepimizin yazısında da var düşündüğümüz,ama öncesinde rapor hakkımızı da kullanmak istiyoruz canım,neden sormuştun sen de öğretmen misin bizim gibi?

evet canım öğretmenim ben de.ama ücretli izin hakkkımız cok fazla olmayacak galıba.yaz tatılıne gelecek.dogum oncesını kullanmayıp dogum sonrasına eklettırsem yıne de bır seye benzemıyor.ekime kadar bıle olmuyor ızın.mecbur ucretsız ızın şart.kıme bırakırsın kuzuyu

herkes dıyo ıyı denk getırememişsin zamanını dıye,bende napıyım acemılıge denk geldı dıyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…