2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı şeyi bana da diyorlar canım nasıl ayarladınız böyle tatile denk gelmiş diye,bende ayarlask böyle olmazdı diyorum,bizim bebiş sürpriz yaptı yani bizim beklediğimizden önce oldu,iyi ki de olmuş 1-2 aylık tatil için kıyaslanamz bir sevgi.Ama yine de bebişlerle daha çok vakit geçirmek için rapor filan düşünüyoruz sonra da ücretsiz izin kısmetse...

aynen katılıyorum:) rapor hanı bu 5 haftayı doğum sonrasına eklettirdikten sonra olan bir şey mi? ücretli izin bittikten sonra rapor mu alıcaz?hiç bir şey bılmıyorum

evet canım 5er günlük kullanan ben de duyuyorum. ama o da idareye bağlı. seni başladı göstermesi gerekiyormuş.

canım ocakta tekrar 40 gün rapor hakkın geliyor. her yeni yılda hakkımız yenileniyor. o yüzden endişe etme. 1. dönemde kullan istediğin kadar.
canım ben lisedeyim, anadolu lisesi. veli baskısı yüksek müdüre. o yüzden geçen dönem bile normal rapor hakkım dolmamaışken heyet raporu almak zorunda kaldım düşük tehlikem olduğu dönemde. müdürüm sıkıştırdı, dersler boş geçiyor diye. ha alamasaydım mecbur paşa paşa boş geçecekti o başka. gerçekten stresliydi,ben hastanede yatmışım, can derdindeyim, kasap mal derdinde.
benim ailem de uzakta canım.
hayırlısıyla bi doğsunlar da herşeyin çaresi bulunur inşallah. çok stres yapmıyorum şimdiden. ama son ana kadar okula gidemem diye düşünüyorum. 32de bırakçam ben.

valla benim de bu haziran da 3 yılım dolacak çocuk için uğraşıyorum. bu işlerin zamanı olmuyomuş öğrenmiş oldum.
hayırlısıyla doğsunlar da.

valla benim de bu haziran da 3 yılım dolacak çocuk için uğraşıyorum. bu işlerin zamanı olmuyomuş öğrenmiş oldum.
hayırlısıyla doğsunlar da.

amin canım hayırlısıyla kucagına al ınsallah.boyle ısteyıp de cocugu olmayan kısılerın cocuklarının oldugunu duyunca cok sevınıyorum ben.allah tamamına erdırsın

slm annecikler.ya süt izni kaç saat biliyomusunuz.bize personel 1.5 saat demişti.ama bazıları 3 saat diyorr.

bende aynı sen gibi düşünüyorum üç hafta kalıncaya kadar çalışıcam izinden sonra rapor kolayca alınıyo mu ki çünkü bizim bi arkadaş sadece bi hafta rapor alabilmiş sonra başladı göreve 40 gün alınabiliyosa çook iyi yaa...

düşük tehlikesi varsa tabi, önce bebeğinin ve senin sağlığın. hayırlısıyla bebeğini kucağına al da o kendini bir şekilde baktırır
aynen katılıyorum:) rapor hanı bu 5 haftayı doğum sonrasına eklettirdikten sonra olan bir şey mi? ücretli izin bittikten sonra rapor mu alıcaz?hiç bir şey bılmıyorum
bu normal hastalık raporu hakkımız canım. hani doktor başka bir hastalık gösterip verecek gibi.
biz de 1 senedir istiyorduk. eşim varikosel amliyatı oldu, 1.5 ay sonra hop hamile kaldım. sadece şükrediyorum, zaman falan ayarlayacak durumumuz yoktu yani
slm annecikler.ya süt izni kaç saat biliyomusunuz.bize personel 1.5 saat demişti.ama bazıları 3 saat diyorr.

ben de 1.5 saat biliyorum. ama yeni torba yasayı okumak lazım. eğer öğretmensen genelde ders programını ona göre ayarlıyorlar. öyle ders boş geçsin, ben süt izni kullanayım olmuyor yani. ama eğer 8-5 memursan istediğin saate koymak zorundalar. hatta özel sektörde çalışan bir kaç arkadaşım, süt izni kullanmayıp süt izinlerini birleştirip izin sürelerine bile eklediler

ben çok fenayım.ateşim 37.kendımı cok halsız bıtkın hıssedıyorum

canım merak etme ben de öyle oldum ateşim çıktı 37,5 a kadar, aşırı baş ağrısı oldu ve tansiyonum da çıktı ateşe bağlı olarak.
ben de çok korktum ama aşı olanların %20 sinde oluyormuş bu durum.demek biz de o azınlığa girdik.
doktorumla konuştum Tamol iç dedi,ağrı kesici ateş düşürücü. dinlenmen gerekiyor,ben hep yatmıştım. tam 3 gün sürdü.

günaydın kızlar. dün akşam ben kapatmışım, bu sabah da ben açayım:) hamilelikten önce hafta sonları 12-13:00 lere kadar uyuyan ben , hamilelikte sabahın köründe hortlar oldum. dün gece 3:00te yattığım için, bu sabah 8:00de kalktım. yoksa 6:00da mesaim başlıyor:))))

Günaydın kızlar,iyi hafta sonları olsun hepimize inşallah... Bünye alışıyor annesi. Doğunca nasılsa uyutmayacak ya seni. Yavaş yavaş alıştırıyor işte

herkeslere günaydınn.. cnm msjımı okuduğunda o başlığın linkini atar mısın burayada?? bende sınıf öğretmeniyim ve oradan faydalanmak isterim. çok fazla bilgim yok çünkü bu konuda. herkes farklı bişey söylüyor iyice kafam karıştı..

Gunaydin guzel anneler ve bebisleri nasilsinizzz?? bugun oglusumu gormeye gidcegim cooook ozledim bakiyim guzel oglum hayatindan memnunmuymus:))

mrb kızlar nasılsınız az önce doktorumuzdan geldik bebegimi 4 boyutlu gördümm allahım ne kadar güzel benım fındıgım agzı burnu elleri bacakları her yerini görüdk ya kurban olurum ben onuyaradana.her seyımız cok cok iyi doktor dio cok hareketli bi bebek olcak bu :)) hiç durmuo yernde benim paşammm kilomuz falan cok cok iyi şükürler olsn ama doktor sadece dediki ayakları içe dogru yani içe basıyo ya cocuklar o seklde dogdugu zaman masajla düzelir dedi düzelmesse 3 aydan sonra alcıya alınır oda olmazsa operasyonla düzelir dedi ama korkulcak bişe yok masaj yaparak düzelir dedi canım sıkıldı biraz ona üzüldümde ama cok önemli bişey degil dedi:2:

slm kızlar. süt izni bebeğin ilk 6 ayında 3 saat, daha sonraki 6 ayda yani 1 yaşı dolana kadar 1.5 saat oldu diye biliyorum.

Canım linki kopyalamayı beceremedim ama çok kolay bulursun başlığı bu "temmuzda doğum yapan öğretmen anneler size danışmam lazım! ACİL" Geçen senelerde açılmış bi başlık ama yeni yazanlar da var son sayfalara bak canım...

2012 temmuz anneleri paylaşım alanının altına doğru bak bulursun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…