2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar herkesler iyidir insalllah:)) luxxor verdigin bilgiler icin tesekkurler,bende kendime uygun bir seminer bulabilirsem gitmeyi cok istiyorum,sen nerede gittin acaba??

canım ankarada güven hastanesinde oluyordu 1 ay boyunca oldu ilk ikisine gitmedim ama son ikisinde çok faydalı bilgiler edindim ilk ikisi de hamileliğin ilk 3 ayına yönelik diye gitmedim sen istanbulda mısın?

Bu notlar süper kaydedip pcmin masaüstünde tutuyorum ki tekrar tekrar okuyup iyice yerleştiriyim. Her annenin bilmesi gerek. Çok teşekkürler.

Arkadaşım sağolasın bu notların ilkini de yayınlamıştım burada onlara da göz atmanı tavsiye ederim daha uzun daha farklı konular içeriyor

slm kızlar iyi akşamlar
Nasılsınız bakalım biz çok yoğun bir haftasonu geçirdik artık haftaiçi dinlenicez.Umarım sizler ve bebişleriniz de iyidir...

kızlar bir şey sorucam. bebeğinizin hareketlerini nerde hissediyordunuz? ben çoğu zaman çok aşağıda hissediyorum. şimdi bile tam vajinama çıkacağı yere vuruyor, aç kapıyı der gibi şaka bir yana bu haftalarda bu normal mi? siz nerde hissediyorsunuz bebişleri? :18:

Aynen canım ben de. Bi ara korktum niye böyle falan diye ama başka bi arkadaşım da bunun normal olduğunu söyledi. Gün geçtikçe daha da yukarıda hissediyorum sanki artık. Özellikle uzanınca ama otururken ve ayaktaysam yine aşağılarda.

hah aynen. ayaktayken çok az hissediyorum, otururken aşağıda, yatarkan yukarıda. oh sağol canım yaa, içim rahatladı

İyi geceler kızlar...bana dün kefir bulup getirmişler ama dünden beri içemedim,veren kişi çok faydalı olduğunu söyledi ama hamilelikte içilirmi bilemedim...kefir hakkında bilgisi olan var mı??

Selam Melocan canım aynı şekilde bende senin gibi çok aşağılarda hissediyorum...bazen öyle sert tekmeler geliyor ki canımı acıtabiliyor...ben bebeklerimi biraz aşağıda taşıyorum bu hamileliğimden önce oğlumda da çok aşağıda taşıdım ama kolay doğum yaptım..bu kez bu bebeğimde aynı şekilde..aşaüıda taşımak daha çok yoruyor tabi ama bana göre bir avantajı varki mide ağrısı yapmıyor yukarıya çok çıkmadığı için...

İyi geceler kızlar...bana dün kefir bulup getirmişler ama dünden beri içemedim,veren kişi çok faydalı olduğunu söyledi ama hamilelikte içilirmi bilemedim...kefir hakkında bilgisi olan var mı??

Ben arada içiyorum marketten alıp, hiç ters etki yapmadı. zaten haftada 1 içiyorum ancak.doktor sitesinde bir doktora sormuşlar:

Merhaba;
Eşim gebeliğinin 25. haftasında. Bazı kaynaklarda gebelikte kefir kullanımı teşvik edilmekte. Acaba siz gebelikte kefir tüketimini öneriyor musunuz?
Ayrıca eşimin doktoruna gebelikte güneş kremi kullanıp kullanamayacağını sorduğumuzda yetişikinler için üretilen güneş kremlerinin içeriğinde hormon bulunduğunu, bu nedenle yetişkinler için değil de bebekler için üretilen güneş kremlerini kullanabileceğini belirtti. Sizin bu konudaki görüşünüzü de öğrenebilir miyiz?
Teşekkürler, çelışmalarınızda başarılar dilerim...

Doktor:
Aşırı derecede olmadığı ve rahatsızlık vermediği sürece kullanabilir. Güneş kremi olarak ta bebekler için olanları kullanmak gereklidir. (ayrıca hamilelerin cildi daha hassas olduğu içinde)

cnm aynı durum bendede oluyor. sanırım bir sıkıntı yaratmaz.
gunaydın kızlarr

Herkese günaydın ve iyi haftalar kızlar...

günaydın herkese iyi haftalar.bebişleriniz ve sizler iyisinizdir umarım
biz oğluşumla iyiyiz çok şükür.ama sabah yataktan zor kalktık :)) bahar yorgunluğu sanırım

günaydın herkese iyi haftalar.bebişleriniz ve sizler iyisinizdir umarım
biz oğluşumla iyiyiz çok şükür.ama sabah yataktan zor kalktık :)) bahar yorgunluğu sanırım

Sorma cnm bizde paşamla sürünerek kalktık resmen yataktan. Dün pikniğe gittik maaile. Hava güzel olunca fırsattan yararlanalım dedik. Ama temiz hava bir çarptı ki beni oy oy oy. Üzerinize afiyet koca gün baş ağrısı çektim.Başımı vurmak için taşlar aradım o derece yani. Sabahta daha tan yeli yeni yeni sökerken kalkınca bol bol homurdandım servise binene kadar. Eşime diyorum kimse ilgili tel aç saatleri geri alsınlar. Ben alışamadım bu geri-ileri olayına.Sabah sabah gülme krizine girdi. Ama netice aynı hala gözlerimi açamıyorum uykudan. Bugün de bir yoğunuz ki. Yeni kampanyamız başladı. Nasıl olur akşam hiiiçç bilmiyorum...

Son düzenleme:
slm annecikler.ya süt izni kaç saat biliyomusunuz.bize personel 1.5 saat demişti.ama bazıları 3 saat diyorr.
ben 1,5 saat biliyorum
maşallah bebişine cnm doktorun dediğine çok takılma belki göz yanılmasıda olabilir tabi bileeyiz ama allaha emanet bebişin
slm kızlar. süt izni bebeğin ilk 6 ayında 3 saat, daha sonraki 6 ayda yani 1 yaşı dolana kadar 1.5 saat oldu diye biliyorum.

cnm sanırım o memurlarda geçerli.

günaydın temmuz anneleri. bugün nasılsınız bakalım?? biz çok yorgunuz oğlumla, sabah çok zor kalktım yataktan yaa, başım ağrıyo uykusuzluktan. 1-2 gündür geceleri abuk subuk şeyler görüyorum zaten, akşam da kabus gördüm hemde 2 kere... uyanıyorum yatıyorum bu sefer başka kabus başlıyor. deli oldum sabaha kadar..
melocan aynı şey ben de de var cnm ya, başlarda endişeleniyordum çok, eskiden de 3 düşüğüm olunca yine kötü bişey olacak gibi geliyordu. ama burda yazan arkadaşları okudukça doktora sordukça rahatladım epey, sanırım biraz da alıştım ondan.. erkek çocukları öyle olurmuş diyolar bilmiyorum ne kadar doğru, senin bebişin cinsiyeti neydi??

Ben de aynı şekilde nadiren hissediyorum. İlk hissetmeye basladıgımda daha sık ve minik minikti, belki artık duyarlılıgm azaldı, yada bebegm biraz tembel bilemiyorum :)

Canım kesinlikle çok faydalı,doktorum bana şiddetle tavsiye etmişti ben bi süre aradım bulamadım sonra da bıraktım aramayı,bence kesinlikle kullan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…