- 25 Mayıs 2010
- 2.981
- 5
- 108
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #19.521
Gunaydin kizlar herkesler iyidir insalllah:)) luxxor verdigin bilgiler icin tesekkurler,bende kendime uygun bir seminer bulabilirsem gitmeyi cok istiyorum,sen nerede gittin acaba??
Bu notlar süper kaydedip pcmin masaüstünde tutuyorum ki tekrar tekrar okuyup iyice yerleştiriyim. Her annenin bilmesi gerek. Çok teşekkürler.
kızlar bir şey sorucam. bebeğinizin hareketlerini nerde hissediyordunuz? ben çoğu zaman çok aşağıda hissediyorum. şimdi bile tam vajinama çıkacağı yere vuruyor, aç kapıyı der gibişaka bir yana bu haftalarda bu normal mi? siz nerde hissediyorsunuz bebişleri? :18:
Aynen canım ben de. Bi ara korktum niye böyle falan diye ama başka bi arkadaşım da bunun normal olduğunu söyledi. Gün geçtikçe daha da yukarıda hissediyorum sanki artık. Özellikle uzanınca ama otururken ve ayaktaysam yine aşağılarda.
kızlar bir şey sorucam. bebeğinizin hareketlerini nerde hissediyordunuz? ben çoğu zaman çok aşağıda hissediyorum. şimdi bile tam vajinama çıkacağı yere vuruyor, aç kapıyı der gibişaka bir yana bu haftalarda bu normal mi? siz nerde hissediyorsunuz bebişleri? :18:
canım ankarada güven hastanesinde oluyordu 1 ay boyunca oldu ilk ikisine gitmedim ama son ikisinde çok faydalı bilgiler edindim ilk ikisi de hamileliğin ilk 3 ayına yönelik diye gitmedim sen istanbulda mısın?
Evet cnm ben istanbuldayim,burdada mutlaka oluyordur biraz arastirmam gerek sanirim
İyi geceler kızlar...bana dün kefir bulup getirmişler ama dünden beri içemedim,veren kişi çok faydalı olduğunu söyledi ama hamilelikte içilirmi bilemedim...kefir hakkında bilgisi olan var mı??
cnm aynı durum bendede oluyor. sanırım bir sıkıntı yaratmaz.kızlar bir şey sorucam. bebeğinizin hareketlerini nerde hissediyordunuz? ben çoğu zaman çok aşağıda hissediyorum. şimdi bile tam vajinama çıkacağı yere vuruyor, aç kapıyı der gibişaka bir yana bu haftalarda bu normal mi? siz nerde hissediyorsunuz bebişleri? :18:
gunaydın kızlarr
Herkese günaydın ve iyi haftalar kızlar...
günaydın herkese iyi haftalar.bebişleriniz ve sizler iyisinizdir umarım
biz oğluşumla iyiyiz çok şükür.ama sabah yataktan zor kalktık :)) bahar yorgunluğu sanırım
ben 1,5 saat biliyorumslm annecikler.ya süt izni kaç saat biliyomusunuz.bize personel 1.5 saat demişti.ama bazıları 3 saat diyorr.
maşallah bebişine cnm doktorun dediğine çok takılma belki göz yanılmasıda olabilir tabi bileeyiz ama allaha emanet bebişinmrb kızlar nasılsınız az önce doktorumuzdan geldik bebegimi 4 boyutlu gördümm allahım ne kadar güzel benım fındıgım agzı burnu elleri bacakları her yerini görüdk ya kurban olurum ben onuyaradana.her seyımız cok cok iyi doktor dio cok hareketli bi bebek olcak bu :)) hiç durmuo yernde benim paşammm kilomuz falan cok cok iyi şükürler olsn ama doktor sadece dediki ayakları içe dogru yani içe basıyo ya cocuklar o seklde dogdugu zaman masajla düzelir dedi düzelmesse 3 aydan sonra alcıya alınır oda olmazsa operasyonla düzelir dedi ama korkulcak bişe yok masaj yaparak düzelir dedi canım sıkıldı biraz ona üzüldümde ama cok önemli bişey degil dedi:2:
slm kızlar. süt izni bebeğin ilk 6 ayında 3 saat, daha sonraki 6 ayda yani 1 yaşı dolana kadar 1.5 saat oldu diye biliyorum.
Evet çalışıyorum. Bende babasına hep sanırım bu da bizim gibi miskin olacak diyorum :).
Hissedersemde genelde işyerinde otururken hissediyorum. Ama dediğim gibi o da bir iki . Hani böyle akşam uzanayım, elimi karnıma koyayım, hissedeyim böyle şeyler yok :).
İyi geceler kızlar...bana dün kefir bulup getirmişler ama dünden beri içemedim,veren kişi çok faydalı olduğunu söyledi ama hamilelikte içilirmi bilemedim...kefir hakkında bilgisi olan var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?