2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

melocan aynı şey ben de de var cnm ya, başlarda endişeleniyordum çok, eskiden de 3 düşüğüm olunca yine kötü bişey olacak gibi geliyordu. ama burda yazan arkadaşları okudukça doktora sordukça rahatladım epey, sanırım biraz da alıştım ondan.. erkek çocukları öyle olurmuş diyolar bilmiyorum ne kadar doğru, senin bebişin cinsiyeti neydi??[/QUOTE]

benimki kız canım:)

kızlar aranızda park yatak alan var mı? ben bakıyorum internetten ama kara vermesi çok zor. bunların bazıları sallarken ses yapıyormuş falan. alan ya da bilen varsa, modelini ve markasını yazabilir mi? bir de fiyatını şimdiden teşekkürler:)

gecen gun cılek mobilyada bir beşik gordum. sallanıyor ve bebek 6 aya kadar yatıyoır.çok şık bir besıktı.ben onu yatak odam için almayı dusunuyorum. fiyatı da 215 tl idi.

merhaba hanimlar ne kadar guzel buyumus bebisleriniz hepiniz 20 haftayi gecmissiniz Allah saglikla kucaklariniza almayi nasip etsin
bu topigi ben acmistim ama maalesef kismet olmadi 7 haftalikken bebegin kalbi durdu. cok uzulmustum ama elden ne gelir
bugunde adetimi 2 gun gecti 24 unde bekliyordum ama gelen giden yok gazimda var
cok umutlanmak istemiyorum ustelik bu ay korunmustum yaz bebegi olsun diye eylul gibi baslariz calismalara diyordum
isin kotusude sigara iciyorum yani simdiye kadar ictim kesinlesene kadar icmem tabiki ama
bebek varsa umarim birsey olmamistir. neyse kizlar yarin oburgun nasil olsa kesinlesir bende guzel haberler veririm ins size

Luxxor Merhaba canım, henüz özel mesaj atamıyor olduğum için buradan yazıyorum. kusura bakma daha yeni girebildim internete ve de geç gördüm mesajını hatırladım ama seni :) keşke daha önce görseymişim mesajını. bende 3. ve 4. seminerde en önde oturuyordum. hatta yanımda annemde vardı beyaz saçlı bir hanım annem, dikkatini çekmiştir belki. sanırım annemin yanındaki hamiş sendin :)) tabi artık seminer bitti güzel bir fırsattı ama olmadı, tanışamadığımıza üzüldüm. sende kendine ve bebişine iyi bak. hayırlı doğumlar dilerim :))

Merhaba Yeşim, seni hem buradan hemde "artık umudumuz ekim ayı" topiğinden hatırlıyorum. inşallah hamişsindir ve bebişin seninledir.

yesim...
canım arada bakıyordum sana... güze haberler almak için... umarım şüphelerin doğru çıkar ve bu sefer herşey yolunda gider , sağlıkla alırısn bebeğini kucağına...

sigar konusunuda kafana takma canım.. ben bilmeden ne ilaçlar kullanmıştm.. bebeğin ilk 3 hafta anne ile hiçbir alışverişi yokmuş... için rahat olsun yani...

canım çok geçmiş olsun.inşallah iyi haberlerini alırız bizde senin..güzel haberlerini bekliyoruz

geçmiş olsun.. haberim yoktu gerçekten. neredeyse her gün topiği açıyorum. ilk senin ismin ve mesajın..
inş Rabbim bu sefer yüzünü güldürür. güzel haberlerini bekiloruz.

cnm kötü rüya gördüm demişsin. yazmak istedim,kötü rüyaları engellemek için ,1 bardak suyu baş ucuna ağzı açık bir şekilde koy, sabah o suyu dök.
bi arkadaşa çok iyi gelmişti bi dene istersen...

cnm RABBİM HAYIRLISIYLA HAYIRLI ZAMANDA sanada nasip etsin, yanlış anlamadıysam zaten annesin ama tekrar tatmak nasip olsun inş.

yeşimcim inşallah hayırlıyla hamilesindir inan cok ama sevinirim senin adına.sigara olayını gercekten de hiç takma.ilk dönemde bebeğin bundan etkilendiği yokmuş.inşallah herşey gönlünce olur:)

Yeşimcim bende hatırladım seni,hatta foruma girdiğimde bazen acaba tekrar hamile kalabildi mi diye düşünüyodum gerçekten,umarım bebişin vardır vardır canım,hayırlısı olacaksa seninledir inşallah.Sigarayı filan da kafana takma hiçbişey olmaz zaten öğrenene kadar içmiycem diyerek iyi bir anne olacağını belli ediyorsun.Bizi mutlaka haberdar et sonuçtan canım...

kızlar milupadan hediye paketim geldi içinde 8li bebek bezi, ıslak mendil, pişik kremi, saç ve vücut şampuanı, emziren anneler için 1 tane bitki çayı bilgilendirme cdsi, bebeğimi beklerken kitapçığı çıktı.. tabi bu saydıklarım hep numune minicik paketlerde. ama çok güzel hazırlamışlar. herkese primadan gelmişti bana gelmemişti, bunu görünce kapıda çok mutlu oldum çok güzel hazırlamışlar

inşallah hamilesindir canım,sağlıkla da allah tamamına erdirsin

benimki kız canım:)

kızlar aranızda park yatak alan var mı? ben bakıyorum internetten ama kara vermesi çok zor. bunların bazıları sallarken ses yapıyormuş falan. alan ya da bilen varsa, modelini ve markasını yazabilir mi? bir de fiyatını şimdiden teşekkürler:)[/QUOTE]

http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...z-anneleri-bebeklerine-ciciler-aliyor-31.html canım bak ben aldığım buraya ekledim. çok fonksiyonel. sese karşı duyarlı bebek ağladığında ya da ne bileyim elini şaklattığında kendisi sallanmaya başlıyor ve melodi çalıyor. ya da kendin ayarlıyosun saatini istediğin kadar çalıyor. ama sadece üst kısmı. 9 kiloya kadar orda yatırılabiliyor. sonra diğer yataklar gibi alta indiriyorsun bebeği. renkleri var her renk. hepsi buradadan aldık 185e. önce sadece yatak odam için düşünüyodum ama şimdilik başka mobilya beşik almayı düşünmüyorum. çok hoşumuza gitti bu biizm. yattığı kadar onda yatsın. arkadaşımın kızı var 2 yaşında hala park yatakta yatıyor.

Canım kesinlikle çok faydalı,doktorum bana şiddetle tavsiye etmişti ben bi süre aradım bulamadım sonra da bıraktım aramayı,bence kesinlikle kullan...

teşekkür ederim kızlar,size güveniyorum ve deniyorum:)

Merhaba Yeşim, seni hem buradan hemde "artık umudumuz ekim ayı" topiğinden hatırlıyorum. inşallah hamişsindir ve bebişin seninledir.

canım çok geçmiş olsun.inşallah iyi haberlerini alırız bizde senin..güzel haberlerini bekliyoruz

geçmiş olsun.. haberim yoktu gerçekten. neredeyse her gün topiği açıyorum. ilk senin ismin ve mesajın..
inş Rabbim bu sefer yüzünü güldürür. güzel haberlerini bekiloruz.

yeşimcim inşallah hayırlıyla hamilesindir inan cok ama sevinirim senin adına.sigara olayını gercekten de hiç takma.ilk dönemde bebeğin bundan etkilendiği yokmuş.inşallah herşey gönlünce olur:)

inşallah hamilesindir canım,sağlıkla da allah tamamına erdirsin

kizlar ilginiz ve desteginiz icin cok tesekkur ederim. bgunde kirmizilar yok testtede hayalet gibi bir cizgi var saatler sonra cikan
3 gun sonra yine denicem. ama yorgunluk birde duygusallik hat safhada psikolojik degilse bebekten :)
sigara konusundada soyledikleriniz icime su serpti gercekten. netlesince size soyleyecegim

kozmatik dogru bir kizim daha var 3 yasini gecti. zor zamanlarda hep ondan guc aldim.
Allah isteyen herkese nasip etsin sorunsuz kazasiz belasiz ins yavrulari bize kavustursun.
sagolun kizlar

yeşim inşallah yakında guzel haber alırız senden. :)

Yeşimcim Allah gönlüne göre versin inşallah. Benim de hep aklımdaydın. Acaba ne yapıyor diye. İyi haberlerini bekliyoruz dört gözle. Bizi habersiz bırakma :)

günaydın hanımlar ve bebişleri...

yeşimcim inşlh hayırlı haberlerini bekliyoruz.tekrar seni görmek çok güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…