2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın inş.En kısa zamanda sana ve olmayanlara da nasip etsin inş...

kızlar bu aralar göğsümün altı büyüyor sanırım öle acıyor ki sanki bi morluğa dokunuyomuşum gibi.4-5 gündür bu şekilde.

Canım göğsümün altı derken göbeğinin başladığı yer mi yoksa göğsün mü,benim de göğsümün altı sürekli terliyo yaza doğru pişik filan olmasa diye korkuyorum zor olur valla,Midemizde artık karnımızla birleşip bi dağ oluşturduğu için direk göğse dayanıyo oturunca...

iyiyim canım,bebişim de ıyı tekmelıyor:)çalışmak zorlaştı valla,özellıkle merdıven cıkarken falan zorlanıyorum artık.sen nasılsın

Ben de iyiyim canım benim kızım da tekmeşeri artırdı bazen göbeğimin üzerinden bile belli oluyo elimi koıymadan maşşallah bebişlerimize Ben rehber öğretmen olduğum için okulda pek problemim olmuyo yorgunluk gibi ama yine de sabah kalkıp hazırlanıp gitmesi zor gelmeye başladı bana da,bi de kıyafet uydurması tabiii....Bugün bi arkadaşla daha konuştuk kıyafet konusunu,ben çok bişey almadım karnımız yada doğru daha çok belli olcak diye yazlık alırım diye düşündüm bi hamile kumaş pantolunu aldım okul için yaza doğru inve bol üstler de alırsam yeter diye düşünüyorum...Sen naptın bişeyler aldın mı yaz için...

aynen valla,bende de bi hamıle pantolonu var.2 kazakla ıdare edıyodum kısın.lcw den 2 tane penye tişört almıştım yarım kollu.şimdi onları gıyıyorum pantolonun uzerıne.ama sıcaklar ıyıce bastırdıgında gıyecegım hıc bır sey yok.benım de kızım olacak,eşim elini karnıma koydugunda tekmeleri hıssedıyor:)bir de babacı olacak galıba:)ben elımı koyunca duruyor babası elını koyunca başlıyor tekmelemeye:)

Kızlar babacı oluyormuş genelde, benim kız da öyle gece ben uyuduktan sonra babayla iletişimi devam,ben uyurken tekmeliyomuş eşim anlatıyo :) Artık okul kapanana kadar idare edicez bişeylerle çok fazla yeni şey almak istemiyorum kışı da eskilerimle çıkardım diyebilrim üst çok problem olmuyo zaten,okul kapandıktan sonra da bişekilde bol şeyler giyeriz...

zaten okul olmasa problem değil de..evde otururken ahım şahım kıyafete cok ıhtıyaç yok.ama işte okula gittiğimiz için idare edicez.canım ben kaçıyorum.kendıne ıyı bak gorusmek uzere:)

kızlar bu aralar göğsümün altı büyüyor sanırım öle acıyor ki sanki bi morluğa dokunuyomuşum gibi.4-5 gündür bu şekilde.

Bendede o agri bayadir var,tam sag gogsumun alti kaburgam bastirinca sanki bir curuk varmis gibi hissediyorum.doktorum bu tarz agrilarin olabilecegini solemisti.rahim bagirsaklari falan yukari ittiriyormus onlardan kaynakli olabilecegini solemisti.hamileligmizin ilerleyen donemlerinde sanirim daha da artacakmis bu agri.

İyi aksamlar kizlar nasilsiniz napiosunuz bakalim ? Oglusumla ne zamandir siteye giremedik azcik ihmal ettik burayi yeni gordugum arkadaslar var demek baya ihmal etmisim

İyi aksamlar kizlar nasilsiniz napiosunuz bakalim ? Oglusumla ne zamandir siteye giremedik azcik ihmal ettik burayi yeni gordugum arkadaslar var demek baya ihmal etmisim

İyi akşamlar canım evt bayadır görünmüyosun biz de sitem ediyoduk yazmayan arkadaşlara,burda vakit güzel geçiyo yeni giren arkadaşlarla da güzel şeyler paylaşıyoruz,bebişinin gelişimi nasıl gidiyo biz baya büyüdük kızımla,haftaya kontrolümüz var,ayrıntılımızı olduk şeker yüklemesi yaptırdık aşımızı olduk,siz neler yaptınız?

Bende seker yuklemesini crsba yaptirdim sukur bisey cikmadi canim bnm oglusumda aya buyudu teyzesi baksana 100 gun kalmis :)) yarindan sonra ikili rakamlara dusuoz :) abi beni dogum telasi aldi :) bide isim konumuzda kararsizim :)) Sen prensesine isim koydun mu ?

Evt canım az kaldı dimi doğumumuza,insallah hayırlısıyla sağlıklı bebişler dünyaya getiririz,biz Beliz koycaz canım nasipse,ilk öyle düşünmüştük sonra da ne isim bulursak bulalım Belizim kadar beğenemedik,ama sana bir an önce karar vermeni tavsiye ederim ismiyle sevmek ve ismiyle beklemek çok güzel etrafındakiler bile hemen alışıyo ve ismiyle soruyolar kızımı,sen de netleştirince bize haber ver,bu arada testlerinin iyi çıkmasına sevindim canım çok şükür forumda 5. ayından sonra problem yaşayan pek olmadı...

Cnm dün öğleden sonra çok yoğundum cevap yazamadım. Netten almadım cnm. Benim oturduğum yerde bir butikten aldım. Aslında hamile mağazası değil ama hamileler için bir raf yapmışlar, kotlar, etekler, kapriler herşey var. Lcden bir arkadaşım aldı ben çok sevdim diyor ama yine de bilmiyorum cnm.

günaydın temmuz annelri nasılsınız? ben bugun biraz endişeliyom dunden beri kızımı hıssetmıyorum ıcımı bır korku sapladı anlatamam:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…