- 13 Kasım 2011
- 591
- 161
- 83
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #19.601
günaydın kızlar nasılsınız? bebişler nasıl
hepınıze aydınlık bır gun dılıorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın temmuz annelri nasılsınız? ben bugun biraz endişeliyom dunden beri kızımı hıssetmıyorum ıcımı bır korku sapladı anlatamam:18:
Günaydınnn hepimize aydınlık bir gün olsun inşallah cnm...
Cnm dün öğleden sonra çok yoğundum cevap yazamadım. Netten almadım cnm. Benim oturduğum yerde bir butikten aldım. Aslında hamile mağazası değil ama hamileler için bir raf yapmışlar, kotlar, etekler, kapriler herşey var. Lcden bir arkadaşım aldı ben çok sevdim diyor ama yine de bilmiyorum cnm.
Benden de hepinize günaydın kızlar herşey iyi dilekleriniz gibi olsun inşallah...
HAPSUU cum dünden beri hissedemediysen endişelenme hemen biraz ayaklarını uzat dinlen belki yorulmuşsundur o zaman zor hissediliyormuş,bir de şekerli su yap iç hemen tekmeler diyorlar,ben daha denemedim ama bi sorun hissedersem bende bunları deniycem,baktın geçmedi tabi doktoruna başvurursun...
saol canım biraz önce hafiften hissetim ve rahatladım. evet tatlı hareketlendırıyor bebegı baya bır yedım dunden beri tatlı :) ay inşallah yaşamazsın canım boyle bırsey cunku baya zor ınsan ıstemeden panık oluyor.
günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl
günaydın temmuz annelri nasılsınız? ben bugun biraz endişeliyom dunden beri kızımı hıssetmıyorum ıcımı bır korku sapladı anlatamam:18:
günaydınnn anneler:))
bende bu sabah kendimi pek iyi hissetmiyorum. ayağa kalkınca ve yürürken içim boşalıyor gibi oluyor, sanki havada yürüyor gibi hissediyorum. tansiyonuma filan baktırdım gayet iyi. bir anlam veremedim. otururken rahatım ama. bir dönem progestan ilacı kullanmıştım o zaman da aynen böyle oluyordum. hayırlara vesile olsun.
Hapşucum endişelenme, bu haftalarda bebek hareketleri tam düzene girmemiş oluyormuş. zaman zaman hissetmediğimiz günler olabileceği gibi tekmelerinden "aaaa dur evladım" diyeceğimiz günlerde olucak. Ama 32. haftadan sonra düzenli olması gerekliymiş. O zaman gün boyu hissetmeyince doktorla mutlaka irtibata geçmek gerekiyormuş.
Slm kizlar 26 haftalik hamileyim bebeginizin kilo ve boyu 26 haftalikken ne kadardi ?
henuz 26 olmadım ama son gıttıgımde 24 haftanın basında 619 gr dı
Slm kizlar 26 haftalik hamileyim bebeginizin kilo ve boyu 26 haftalikken ne kadardi ?
herkes şeker yüklemesini yaptırmış, bende bugun devlet hastanesine gittim saat 8:30 öğleden sonra 2:30 a kadar oradaydım. aç bi ilaç ....bi ara açlıktan bayılacağımı fln sandım yaaa sizede öyle mi yaptılar ?önce bi kan idrar örneği aldılar, sonra şeker yüklemesi ,1 saat sonra tekrar kan alınacak dedi. tekrar alındı .sonra öğle paydosu girdi. sonra bir kez daha verdim, sonra dedi bişey yeme 1 kere daha alınacak, saat 2 idi onuda verdim. ama öyle kötü oldumki ,dr. çıktım ben dedim duramıyorum tansiyonum düştü ,titriyorum 3 kere istemişsiniz diye, dr da bana" şeker yüklemesi öyle olur" dedi...sonra sonuçları yarın alırım deyip eve geldim kendime gelemedim hala ,ne bu yaaa...DAHA önce oğlumda şeker yüklemesinden sonra bir kere almışlardı olmuş bitmişti .bugun süzgece döndüm delik deşik oldu kollarım ufff...NEYSE RABBİM SAĞLIKLA SIHHATLE KUCAĞIMA ALMAK NASİP ETSİNDE GERİSİNE İNSAN KATLANIYO....
günaydın kızlar.
çok güzel bir yeni doğmuş bebek vidyosu.
Hoşgeldin Bebek | Aytül Keskin Hikaye Fotoğrafları
temmuz anneleri nasılsınız şekerler insallah bebişleriniz de sağlıklıdırben bişey soracaktım balık yiyeniniz var mı bu haftalarda cok önemliymiş hangi balıkları yiyorsunuz ben pek yiyemedim de geç mi kaldım acaba haa bi de ceviz de yemek gerekliymiş beyin gelişimi için başka bildiğiniz önemli gıdalar neler paylaşır mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?