2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar nasılsınız? bebişler nasıl

hepınıze aydınlık bır gun dılıorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydın temmuz annelri nasılsınız? ben bugun biraz endişeliyom dunden beri kızımı hıssetmıyorum ıcımı bır korku sapladı anlatamam:18:

Günaydınnn hepimize aydınlık bir gün olsun inşallah cnm...

Benden de hepinize günaydın kızlar herşey iyi dilekleriniz gibi olsun inşallah...

HAPSUU cum dünden beri hissedemediysen endişelenme hemen biraz ayaklarını uzat dinlen belki yorulmuşsundur o zaman zor hissediliyormuş,bir de şekerli su yap iç hemen tekmeler diyorlar,ben daha denemedim ama bi sorun hissedersem bende bunları deniycem,baktın geçmedi tabi doktoruna başvurursun...

Teşekkür ederim canım bende mağazaları bi takip edeyim eğer bulamazsam netten bakayım.
Bu arada internet mağazalarından hamilelik alanlar varsa fikirlerini paylaşırlarsa çok sevinirim ben de ona göre alayım kızlar...

saol canım biraz önce hafiften hissetim ve rahatladım. evet tatlı hareketlendırıyor bebegı baya bır yedım dunden beri tatlı :) ay inşallah yaşamazsın canım boyle bırsey cunku baya zor ınsan ıstemeden panık oluyor.

İnşallah canım, bi de tekmeleri artırınca bebişlerimiz sürekli elimiz karnımızda bekliyoruz gibi oluyo,onlarında bi dinlenme saatleri vardır elbette,hissettiğine sevindim canım...

günaydın temmuz annelri nasılsınız? ben bugun biraz endişeliyom dunden beri kızımı hıssetmıyorum ıcımı bır korku sapladı anlatamam:18:

günaydınnn anneler:))

bende bu sabah kendimi pek iyi hissetmiyorum. ayağa kalkınca ve yürürken içim boşalıyor gibi oluyor, sanki havada yürüyor gibi hissediyorum. tansiyonuma filan baktırdım gayet iyi. bir anlam veremedim. otururken rahatım ama. bir dönem progestan ilacı kullanmıştım o zaman da aynen böyle oluyordum. hayırlara vesile olsun.

Hapşucum endişelenme, bu haftalarda bebek hareketleri tam düzene girmemiş oluyormuş. zaman zaman hissetmediğimiz günler olabileceği gibi tekmelerinden "aaaa dur evladım" diyeceğimiz günlerde olucak. Ama 32. haftadan sonra düzenli olması gerekliymiş. O zaman gün boyu hissetmeyince doktorla mutlaka irtibata geçmek gerekiyormuş.

canım şekerin düşmüş olmasın ben ya şekerim düştüğünde yada tansiyonum düştüğünde oyle olurum. evdeysen uzan bıraz. evet canım bılıyorum ama işte sabah panik oldum ama cok sukur benım yaramz hareketlendi biraz once :)

kızlar şimdi dr geldim bebeğimi gördüm 810 gr olmuşuz boyumuzu söğlemedi kesin olmamakla birlikte % 60 kız dedi biraz süpriz yumurta olacağız apış aramızı göstermiyor saklıyor şeker yüklemesi yapıldı o da öğleden sonra çıkacak sonuç mutluyum bebeğimle hasret giderdim biraz hiç değilse karnımdan çıkarıpta mıncıklayasım geldi

Slm kizlar 26 haftalik hamileyim bebeginizin kilo ve boyu 26 haftalikken ne kadardi ?

26 haftaya bugün girdik ama 2 gün önce gitmiştim yani 24+5'de. o zaman 657 gr 32 cm'di. doktor zayıf uzun boylu olucak dedi. zaten bizim aile de zayıf olmayan yok ki, kızım ne yapsın:) allaha şükür sağlıklı, önemli olan o.

hapşucum sevindim bebişin hareketini hissetmene. insan hemen panik oluyor, bende öyleyim. galiba şekerim düştü. neyse ki pazartesi şeker yüklemesine gidicem, doktora da söylerim bakarım.

Son düzenleme:
herkes şeker yüklemesini yaptırmış, bende bugun devlet hastanesine gittim saat 8:30 öğleden sonra 2:30 a kadar oradaydım. aç bi ilaç ....bi ara açlıktan bayılacağımı fln sandım yaaa sizede öyle mi yaptılar ?önce bi kan idrar örneği aldılar, sonra şeker yüklemesi ,1 saat sonra tekrar kan alınacak dedi. tekrar alındı .sonra öğle paydosu girdi. sonra bir kez daha verdim, sonra dedi bişey yeme 1 kere daha alınacak, saat 2 idi onuda verdim. ama öyle kötü oldumki ,dr. çıktım ben dedim duramıyorum tansiyonum düştü ,titriyorum 3 kere istemişsiniz diye, dr da bana" şeker yüklemesi öyle olur" dedi...sonra sonuçları yarın alırım deyip eve geldim kendime gelemedim hala ,ne bu yaaa...DAHA önce oğlumda şeker yüklemesinden sonra bir kere almışlardı olmuş bitmişti .bugun süzgece döndüm delik deşik oldu kollarım ufff...NEYSE RABBİM SAĞLIKLA SIHHATLE KUCAĞIMA ALMAK NASİP ETSİNDE GERİSİNE İNSAN KATLANIYO....

Canım seninki farklı olmuş baya,ben 1 saat açlık çektim sadece,yani aç karna gittim 1 kez aldırdım şekerli suyu içtim bir saat bekledikten sonra 2. kez kan aldırdım o kadar,acaba sana 100 lük mü yüklediler.Belki de 2. bebeğin diye öyle olmuştur...Ama doktorunun şeker yüklemesi öyle olur demesine şaşırdım,burdaki forumdaki arkadaşlardan da duyduğu kadarıyla bu şekilde olan olmadı hiç...

temmuz anneleri nasılsınız şekerler insallah bebişleriniz de sağlıklıdırben bişey soracaktım balık yiyeniniz var mı bu haftalarda cok önemliymiş hangi balıkları yiyorsunuz ben pek yiyemedim de geç mi kaldım acaba haa bi de ceviz de yemek gerekliymiş beyin gelişimi için başka bildiğiniz önemli gıdalar neler paylaşır mısınız

Son 3 ayda bol miktarda kalsiyum tuketmek gerekiyormus aksi takdirde annede cok cabuk dis curumeleri yada dis eti hast. Olabiliyormus. Cunku bu aylarda tuketilen gidalarin vitaminleri bebege gidiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…