- 9 Mart 2009
- 3.032
- 109
- 163
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #19.641
günaydın ...
ama kimsecikler yok günlerdir
günaydın kızlar nasılsınız?
Herkesler günaydın,nasılsınız demiş.kimse kimseye cvp vermemiş...
O
zaman hapşuu,parpalım,esra,zeynep,pnrali hepiciğinize hayılrlı sabahlaaarrrr,ben süzgece dönmüş kollarımı saymazsaak çok iyiyim.
Bebişimde öyle herkesiTüm
slm hanımlar nasılsınız ?
O
zaman hapşuu,parpalım,esra,zeynep,pnrali hepiciğinize hayılrlı sabahlaaarrrr,ben süzgece dönmüş kollarımı saymazsaak çok iyiyim.
günaydın ..
Hepinize günaydın kızlar... Biz iyiyiz sıpamla çok şükür. Bir dudak uyuşukluğumuz vardı onu da magenzyumla hallettik. Siz nasılsınız bakalım,bebişlerin keyifleri nasıl?
günaydın canım valla uyku sorunum var benımde durmdan uyumak ıstıyorum nedense!enerjiye ihtiyacım var onun dısınde kızımda bende iyiyiz
günaydın ...
O
Hepinize günaydın kızlar... Biz iyiyiz sıpamla çok şükür. Bir dudak uyuşukluğumuz vardı onu da magenzyumla hallettik. Siz nasılsınız bakalım,bebişlerin keyifleri nasıl?
günaydııınnnn
günaydın cnmmm
günaydınnnnnnnn cnm....
günaydın hanımlar
kızlar merhaba...bütün anneler ve bebişleri iyidir umarım.Dün tuvalet kağıdına saç teli inceliğinde pembe kan gibi bişi geldi korktum tabi bugün hemen doktoruma gittim ve bana 1 tane proluton depot iğne yazdı yaptırmamı söyledi.Bu iğneden yaptıranınız var mı,endişelenmeli miyimm?
günaydınnnn güzel annelerrr :)) nasılsınız
kızlar bişey sorcam 26 haftalık hamileyim sırt üstü uyumak zararlımı bebek icin biliyormusunuz ?
Sana günaydın canım,bende çok rahat ediyorum sırt üstü yatınca,çünkü belimde ağrı oluyo gün içinde,ama 5 dk dan fazla yatmamaya çalışıyorum,çünkü bebeğe yeterli oksijen gitmiyo diye duymuştum...
bende saga veya sola yatıyorum ama uyandığımda kendimii sırt üstü yatarak buluyorum biz sizinle zamanda hamile kalmısız :))
cinsiyeti neydi
kızlar merhaba...bütün anneler ve bebişleri iyidir umarım.Dün tuvalet kağıdına saç teli inceliğinde pembe kan gibi bişi geldi korktum tabi bugün hemen doktoruma gittim ve bana 1 tane proluton depot iğne yazdı yaptırmamı söyledi.Bu iğneden yaptıranınız var mı,endişelenmeli miyimm?
günaydın hanımlar. cnm o iğneden ilk üç ay durmadan vuruldum ben.. düşük riskim olduğundan. çok araştırdım ve bir sürü doktora da sordum.. bu iğnenin (bunun benzeri bir kaç tane daha var) bebeğe hiç bir zararı yokmuş. sadece düşük riskini yada erken doğum riskini azaltacak maddeler veriliyormuş vücuda.. faydalı olacağı kesin olarak kanıtlanmış bi ilaç değilmiş ancak yarar sağlaması umut edilerek tedbir olsun diye kullanılır demişti doktorum.. fayda sağlayacağı kesin değil ama bebeğe zararlı olmadığı kesin yani. bence doktorun öyle uygun görüp verdiyse daha da geç kalmadan yaptr derim.. bazen doktorlara koşulsuz inanmamız gerekiyor bence. başkalarının lafına bakıp acaba şöylemi acaba böylemi demek boşuna.. inşallah önemsiz bişeydir bi daha hiç yaşamazsın. ama bi arkadaş da demiş idrar yolu enfeksiyonu ise gerçekten asıl o iğneyi olmazsan ilaçları kullanmazsan bebişe daha çok zarar verirsin.. hamilelikte idrar yolu enfksynu çok tehlikeliymiş...
Evet canım benim de dikkatimi çekti,biz geçen gittiğimizde 2 gün öne geçmişiz doktorum öyle dedi,yani baştan beri 7 temmuz görünüyıodu doğum, son gittiğimizde 5 i dedi doktorum,ama yine belli olmaz tabi,inşallah hepimiz sağlıklıca alırız bebeişlerimizi kucağımıza,yani benim bugün 26+0 doktora göre. Bu arada benim bebişim KIZZZZZ, Seninki canım?
O
günaydınnnn güzel annelerrr :)) nasılsınız
kızlar bişey sorcam 26 haftalık hamileyim sırt üstü uyumak zararlımı bebek icin biliyormusunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?