2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Herkesler günaydın,nasılsınız demiş.kimse kimseye cvp vermemiş...
O
zaman hapşuu,parpalım,esra,zeynep,pnrali hepiciğinize hayılrlı sabahlaaarrrr,ben süzgece dönmüş kollarımı saymazsaak çok iyiyim.
Bebişimde öyle herkesi Tüm

günaydın ...

ama kimsecikler yok günlerdir

günaydın kızlar nasılsınız?

slm hanımlar nasılsınız ?

Hepinize günaydın kızlar... Biz iyiyiz sıpamla çok şükür. Bir dudak uyuşukluğumuz vardı onu da magenzyumla hallettik. Siz nasılsınız bakalım,bebişlerin keyifleri nasıl?

günaydııınnnn

günaydın cnmmm

günaydın ..

günaydınnnnnnnn cnm....

Hepinize günaydın kızlar... Biz iyiyiz sıpamla çok şükür. Bir dudak uyuşukluğumuz vardı onu da magenzyumla hallettik. Siz nasılsınız bakalım,bebişlerin keyifleri nasıl?

günaydın canım valla uyku sorunum var benımde durmdan uyumak ıstıyorum nedense!enerjiye ihtiyacım var onun dısınde kızımda bende iyiyiz

günaydın canım valla uyku sorunum var benımde durmdan uyumak ıstıyorum nedense!enerjiye ihtiyacım var onun dısınde kızımda bende iyiyiz

Aman Allahım başka dert vermesin cnm.Ahh o uyku yok mu kahvemi içmeden mümkün değil kendime gelemiyorum. Saatlerin alınmasıyla alakalı bir durum diye tahmin ediyorum cnm ben. Bünye alışamadı daha benim.Gece yatmak;sabah kalkmak bilmiyoruz...

günaydın ...

günaydııınnnn

günaydın cnmmm

günaydınnnnnnnn cnm....

günaydın hanımlar

Herkese bizden de günaydınnnn,güzel günler diliyorum hepinize,bizde kızımla iyiyiz çok şükür teyzeleri,sizin bebişlere slm söylüyoruz

Öncelikle idrar yolu enfeksiyonu mu bunun için kültür testi yapılması lazım.
Eğer idrar yolu enfeksiyonu ise tedaviyi ihmal etmeyin, iğneyi olun. Okuduğum kadar ile idrar yolları enfeksiyonu erken doğum riskine sebep olabiliyormuş.
Bebeğe zarar vermemek için ilaç kullanmak istemiyoruz ama hastalıklar bazen onlara daha çok zarar verebiliyor, en iyisi doktorunuza bir sorun.

Arkadaşlar forumun saat kısmı bi kaç gündür yanlış gösteriyo sanırım herkeste aynıdır,acaba saatiileri alıcaz diye geri mi aldılar çünkü 2 saat geriden geliyo,arkadaşların yazıları önceden yazılmış gibi görünüyo yetkilllere seslenelim de düzeltsinler dimi...

günaydınnnn güzel annelerrr :)) nasılsınız

kızlar bişey sorcam 26 haftalık hamileyim sırt üstü uyumak zararlımı bebek icin biliyormusunuz ?

kızlar bişey sorcam 26 haftalık hamileyim sırt üstü uyumak zararlımı bebek icin biliyormusunuz ?

Sana günaydın canım,bende çok rahat ediyorum sırt üstü yatınca,çünkü belimde ağrı oluyo gün içinde,ama 5 dk dan fazla yatmamaya çalışıyorum,çünkü bebeğe yeterli oksijen gitmiyo diye duymuştum...

bende saga veya sola yatıyorum ama uyandığımda kendimii sırt üstü yatarak buluyorum biz sizinle zamanda hamile kalmısız :))

cinsiyeti neydi

bende saga veya sola yatıyorum ama uyandığımda kendimii sırt üstü yatarak buluyorum biz sizinle zamanda hamile kalmısız :))

cinsiyeti neydi

Evet canım benim de dikkatimi çekti,biz geçen gittiğimizde 2 gün öne geçmişiz doktorum öyle dedi,yani baştan beri 7 temmuz görünüyıodu doğum, son gittiğimizde 5 i dedi doktorum,ama yine belli olmaz tabi,inşallah hepimiz sağlıklıca alırız bebeişlerimizi kucağımıza,yani benim bugün 26+0 doktora göre. Bu arada benim bebişim KIZZZZZ, Seninki canım?

günaydın hanımlar. cnm o iğneden ilk üç ay durmadan vuruldum ben.. düşük riskim olduğundan. çok araştırdım ve bir sürü doktora da sordum.. bu iğnenin (bunun benzeri bir kaç tane daha var) bebeğe hiç bir zararı yokmuş. sadece düşük riskini yada erken doğum riskini azaltacak maddeler veriliyormuş vücuda.. faydalı olacağı kesin olarak kanıtlanmış bi ilaç değilmiş ancak yarar sağlaması umut edilerek tedbir olsun diye kullanılır demişti doktorum.. fayda sağlayacağı kesin değil ama bebeğe zararlı olmadığı kesin yani. bence doktorun öyle uygun görüp verdiyse daha da geç kalmadan yaptr derim.. bazen doktorlara koşulsuz inanmamız gerekiyor bence. başkalarının lafına bakıp acaba şöylemi acaba böylemi demek boşuna.. inşallah önemsiz bişeydir bi daha hiç yaşamazsın. ama bi arkadaş da demiş idrar yolu enfeksiyonu ise gerçekten asıl o iğneyi olmazsan ilaçları kullanmazsan bebişe daha çok zarar verirsin.. hamilelikte idrar yolu enfksynu çok tehlikeliymiş...

Canım şimdi idrar yolu enfeksiyonu olanları korkutmayalım lütfen,yani mesela ben,Ben de geçirdim idrar yolu enfeksiyonu,evt psikolojik olarak bebeğe bi zararı olur mu diye çok kötü geçti benim ama çevremdekiler rahatlattı,doktorum da bilhassa,sadece önleyemezsek ilaçlarla geçiremezsek erken doğum riski olur demişti,o da tüm hamilelerde olmaz dedi,yani her enfeksiyon geçiren erken doğum yapacak diye bişey yok dedi,hamilelerin %60-70 inde görülür çok kafana takılacak bişey değil demişti,sağolsun rahatlattı beni ve 1 haftada geçti bi daha da tekrarlamadı çok şükür.Yani şu an böyle bi enfeksiyon yaşayan arkadaşlarımız da olabilir çok tehlikeli diye korkutmayalım açısından söyliyim dedim...

Benimkide kizz canim sali randevum vardi 933gr boyuda 34 cm mis seninki nasildi

Çok şükür kızlar oğluşumla ben iyiyiz.7 nisanı bekliyoruz buluşma tarihimiz.inşlh herşey yolundadır.
artık yürüyüşlere başladık

valla bende farkında olmadan sırt üstü yatıyorum ama farkettiğim an sola dönüyorum umarım bir problem olmaz.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar:)) bellıkı herkesın masallahın var ohh ne guzel ALLAH bozmasın herseyın yolunda olmasına sevındım nasılsınız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…