2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

yaa aynı ağrı bendede var hemde 3. ayımdan berii.doktoruma sordum oda hamilelikle alakalı olduğunu söylemişti ama pek inandrıcı gelmemişti doğrusu :)) demek doğruymuş biçok kişide aynı ağrıdan olduğuna göre.bende kaburgam kırıldı flan die vesvese yapıp evdekilerin başının etini yedim

Aynen bende kaburgamin falan kirildigini dusunuyordum ilk zamanlar oda durup dururken olmaz ya hamile psikolojisi iste:))

yukardaki yazıları okudumda çalışanlar için gebelik gercekden zor ilk gebeligimde bende calısdım 7 ay zor istirahat edecek zaman az oluyor daha çok yoruluyor anne çalışmakda olan hamile annelere allah yardım etsin.bu 2. gebeliğimde kendime prenses muamelesi yapıyorum :)) uykum gelince hemen uyuyorum yatıyorum uzanıyorum hamileliğin keyfini ilkinde yaşayamadım 2.de tadına varıyorum.mutlu elbet evde olmamıza rağmen sorunlar yasıyorum bundan bir ay önce ayağa kalkacak dermanım yokdu meğer kansızmısım ondanmış kan değerlerim oldukca düşükdü günde 2 kücük şişe kan surubu içiyorum kendime geldim.halsizliğim oldukca azaldı daha enerjik hissediyorum bir sorunum var sag dizim bükemiyorum. kasıyor kendini bu ayki kontrolde bununda sebebini öğrencem allah izin verirse onun dısında simdilik iyim.

hayırlı sabahlaaarrr,hayırlı cumallarr,
MÜSLÜMANIN, MÜSLÜMAN KARDEŞİNE ETTİĞİ DUA GERİ ÇEVRİLMEZ(HADİS-İ ŞERİF)

CUMA GÜNÜ CUMA SAATİ YAPILAN DUALAR MUHAKKAK KABUL OLNUR
HERKESCİKLER BİRİNE DUA ETSİN YAVRULARIMIZI SAĞ SALİM KUCAKLARIMIZA ALALIM...
DUA EMENETİ İLE VESSELAM...

Bende de oluyo arasıra bu durum, kaburganın altındaki doku eziliyo galiba o ağrı yapıyo

Şeker yüklemesi fiyatları nasıl oluyo kızlar, yaptıranlar paylaşabilir mi?

Aynı ağrı arada bende de oluyor. Sadece sol tarafımda . Bana sanki çok dik oturunca oluyormuş gibi geliyor eğer öyleyse göbek büyüdükçe artacak demekki :S Bir de benim sağ bacağımda sancı oluyor arada yürürken. Rahat dönemler bitiyor her halde.

Bu arada vucudunda çatlak oluşmaya başlayan var mı?

Benden de herkese günaydın ve hayırlı cumalar...
Allah herkesin dileklerini kabul etsin,Canım ben de senin bu sözlerine karşılık şöyle bişey paylaşayım sizinle,çok severim bu sözü...

Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle...

Canım bende daha başlamadı çok şükür ama sürekli bakıyorum karnıma korkuyorum çatlarsa diye...4. aydan sonra sürekli lierac kullandım şimdi de onu kullanıyorum ama bu sıralar biraz boşladım kullanmayı sadece karnım gergin olduğunda sürüyorum bir de göğüslerime.Sende çatlama var mı canım bi de ne kullanıyorsun çatlaklar için....

günaydın kızlar benim karnımda kucucuk 1 tane catlagım olustu acayip derecede kaşındı çatlak olmadan (

Hepimize hayırlı cumalar olsun kızlarrr... Allah hepimize bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı, analı babalı büyütüp, hayırlı evlat etmeyi nasip etsin inşallah :)

Slm Guzel anneler, ve melekleri,
Uzun zamandir yine yoktum, ara sira bakip cikiyorum
Kizlar ben bu gunlerde asiri halsizim, ise gec geliyorum, sabah kahvaltidan sonra yerimden kalkamiyorum, eger kendimi zorlarsam migdem bulaniyor,
Aksama kadar is yerinde dayanamiyorum, eve erken 16:00 gibi gelip hemen kendimi koltuga atiyorum,
Ne kadar ac olursam oluyum kalkip kendime yemek hazirlayamiyorum, Aksam esimin eve gelmesini bekliyorum, o da bu gunlerde o kadar yorgun geliyor ki...
Ben Bakudeyim, burdaki doktor tahlil bile yapmadan normal dedi, gerci tahlil yapsa da verecegi ilaclara pek guvenmiyorum, onceki verdigi ilaclar hic bir ise yaramamisti, Hepsini turkiyeden ben kendim getirdim...
Sanirim biraz da depresyonik halim var, kendimi yalniz ve caresiz hissediyorum, Keske annem yanimda olsaydi, ama burda yapayalnizim,
Neyse kizlar, kendinize cok iyi bakin

kızlar allaha sukurler olsun benımde catlagım henuz olmadı catlak bırazda genetık bır olay galıba ama bende mustela nın almıstım suruyodum kokusu cok kotuydu bıraktım başkada almadım sureklı kullandıgım vucut kremım var onu kullanıyorum banyodan sonra o kadar. kokusu guzel olan catlak kremı biliyosanız lutfen onerırmısınız

Benim de sırtımda oluyor aynı ağrılardan bütün gün oturmaktan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bu arada bende çok şükür bir tane bile çatlak falan yok cnm. İlk doğumumda da olmamıştı zaten. Bunda da olmaz kolay kolay dedi dr.um. Bu tamamen annenin iç karnının yapısıyla alakalıymış. Ben sadece duştan duşa vücut losyonu sürüyorum.Bu konuda şanslıyım çok şükür.

Hepimize hayırlı cumalar olsun kızlarrr... Allah hepimize bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı, analı babalı büyütüp, hayırlı evlat etmeyi nasip etsin inşallah :)

Hayirli cumalar kizlar, tum dualarimiz kabul olunur insallah. Bebeklerimizi saglikla sihhatle kucagimiza aliriz, Hayirli,guzel ahlakli evlatlar olurlar insallah

Bende mustela kullaniyorum,ama kokusundan rahatsiz olmadim. Birde normal vucut losyonum var Vaseline marka kakaolu kokusuda cok guzel,onemli lan zaten karnimizi nemlendirmek getginligni almak, bebek yagi veya tatli badem yagida faydali olabilir. Ben hergun surmeye xalisiyorum,karnimda yok ama goguslerimde catlak olustu:S tamamen vucut yapisiyla alakali diyorlar.

Bende de şu an yok ama ara ara kaşıntım oluyor ve gerginlik var. Doktorlar çatlağın genetik olduğunu, daha doğrusu çatlayacaksa çatlak kremlerinin işe yaramayacağını söylüyor. Tabi yinede için rahat etmiyor. Gün aşırı duş alıyorum ve duştan sonra tüm vucudumu kremliyorum. Kalçalar , göğüsle , bacaklar hepsi çatlayabiliyormuş. Normal nemlendiricimi değiştirdim yerine kakao yağlı daha yoğun bir nemlendirici kullanmaya başladım o kadar. Umarım az çatlaklı bir gebelik olur :)

Şeker yüklemesi fiyatları nasıl oluyo kızlar, yaptıranlar paylaşabilir mi?

ben devlet hastanesinde yaptırdım, dolayısıyla ücret ödemedim

4 boyutlu ultrasona giren var mı ayın 10. randevum var bebiş nasıl cok net belli oluyormu ?

ben ayrıntılıya 4d cihazda girdim. acayip bi şeydi.. anında görüntü show hele renkli görüntüler süpper..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…