- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #19.681
Bendede o agri bayadir var,tam sag gogsumun alti kaburgam bastirinca sanki bir curuk varmis gibi hissediyorum.doktorum bu tarz agrilarin olabilecegini solemisti.rahim bagirsaklari falan yukari ittiriyormus onlardan kaynakli olabilecegini solemisti.hamileligmizin ilerleyen donemlerinde sanirim daha da artacakmis bu agri.
yaa aynı ağrı bendede var hemde 3. ayımdan berii.doktoruma sordum oda hamilelikle alakalı olduğunu söylemişti ama pek inandrıcı gelmemişti doğrusu :)) demek doğruymuş biçok kişide aynı ağrıdan olduğuna göre.bende kaburgam kırıldı flan die vesvese yapıp evdekilerin başının etini yedim
yaa aynı ağrı bendede var hemde 3. ayımdan berii.doktoruma sordum oda hamilelikle alakalı olduğunu söylemişti ama pek inandrıcı gelmemişti doğrusu :)) demek doğruymuş biçok kişide aynı ağrıdan olduğuna göre.bende kaburgam kırıldı flan die vesvese yapıp evdekilerin başının etini yedim
hayırlı sabahlaaarrr,hayırlı cumallarr,
MÜSLÜMANIN, MÜSLÜMAN KARDEŞİNE ETTİĞİ DUA GERİ ÇEVRİLMEZ(HADİS-İ ŞERİF)
CUMA GÜNÜ CUMA SAATİ YAPILAN DUALAR MUHAKKAK KABUL OLNUR
HERKESCİKLER BİRİNE DUA ETSİN YAVRULARIMIZI SAĞ SALİM KUCAKLARIMIZA ALALIM...
DUA EMENETİ İLE VESSELAM...
Bende de oluyo arasıra bu durum, kaburganın altındaki doku eziliyo galiba o ağrı yapıyo
Şeker yüklemesi fiyatları nasıl oluyo kızlar, yaptıranlar paylaşabilir mi?
Aynı ağrı arada bende de oluyor. Sadece sol tarafımda . Bana sanki çok dik oturunca oluyormuş gibi geliyor eğer öyleyse göbek büyüdükçe artacak demekki :S Bir de benim sağ bacağımda sancı oluyor arada yürürken. Rahat dönemler bitiyor her halde.
Bu arada vucudunda çatlak oluşmaya başlayan var mı?
Canım bende daha başlamadı çok şükür ama sürekli bakıyorum karnıma korkuyorum çatlarsa diye...4. aydan sonra sürekli lierac kullandım şimdi de onu kullanıyorum ama bu sıralar biraz boşladım kullanmayı sadece karnım gergin olduğunda sürüyorum bir de göğüslerime.Sende çatlama var mı canım bi de ne kullanıyorsun çatlaklar için....
Aynı ağrı arada bende de oluyor. Sadece sol tarafımda . Bana sanki çok dik oturunca oluyormuş gibi geliyor eğer öyleyse göbek büyüdükçe artacak demekki :S Bir de benim sağ bacağımda sancı oluyor arada yürürken. Rahat dönemler bitiyor her halde.
Bu arada vucudunda çatlak oluşmaya başlayan var mı?
hayırlı sabahlaaarrr,hayırlı cumallarr,
MÜSLÜMANIN, MÜSLÜMAN KARDEŞİNE ETTİĞİ DUA GERİ ÇEVRİLMEZ(HADİS-İ ŞERİF)
CUMA GÜNÜ CUMA SAATİ YAPILAN DUALAR MUHAKKAK KABUL OLNUR
HERKESCİKLER BİRİNE DUA ETSİN YAVRULARIMIZI SAĞ SALİM KUCAKLARIMIZA ALALIM...
DUA EMENETİ İLE VESSELAM...
Benden de herkese günaydın ve hayırlı cumalar...
Allah herkesin dileklerini kabul etsin,Canım ben de senin bu sözlerine karşılık şöyle bişey paylaşayım sizinle,çok severim bu sözü...
Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle...
Hepimize hayırlı cumalar olsun kızlarrr... Allah hepimize bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı, analı babalı büyütüp, hayırlı evlat etmeyi nasip etsin inşallah :)
kızlar allaha sukurler olsun benımde catlagım henuz olmadı catlak bırazda genetık bır olay galıba ama bende mustela nın almıstım suruyodum kokusu cok kotuydu bıraktım başkada almadım sureklı kullandıgım vucut kremım var onu kullanıyorum banyodan sonra o kadar. kokusu guzel olan catlak kremı biliyosanız lutfen onerırmısınız
Canım bende daha başlamadı çok şükür ama sürekli bakıyorum karnıma korkuyorum çatlarsa diye...4. aydan sonra sürekli lierac kullandım şimdi de onu kullanıyorum ama bu sıralar biraz boşladım kullanmayı sadece karnım gergin olduğunda sürüyorum bir de göğüslerime.Sende çatlama var mı canım bi de ne kullanıyorsun çatlaklar için....
Şeker yüklemesi fiyatları nasıl oluyo kızlar, yaptıranlar paylaşabilir mi?
4 boyutlu ultrasona giren var mı ayın 10. randevum var bebiş nasıl cok net belli oluyormu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?