2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben kimseyi korkutmuyorumki canım benim.. erken doğum yaparsın falan da demedim, sen yanlış anlamış yanlış yorumlamışsın.. ""idrar yolu enfeksiyonun varsa ve o iğneyi olmazsan ilaçlarını kullanmazsan bebişe zarar verirsin.. hamilelikte idrar yolu enfksynu çok tehlikeliymiş"" dedim. ilaçları kullanırsa problem yok yani. ama tedavi olmadan da geçmiyor maalesef bu hastalık.. bende geçirdim biliyorum az çok..

bu arada izmirde olup egepole giden varmı kızlar.özel hast.gelen zamlardan nasibimizi almış bulunuyoruz.28 tl olan muaye ücretimiz 37 olmuş.750 tl olan ssk anlaşmalı doğum ücretimiz .1000 tl olmuş. gerçi özel sağlık sig.ftr ibra edip alıcam ben paramı ama.yinede şansımıza işte...

Benimkide kizz canim sali randevum vardi 933gr boyuda 34 cm mis seninki nasildi

Ayyyy ne güzel canım daha yeni görmüşsün kızını,ben haftaya gidicem,haftaya 1 ay olacak görmeyeli doktorum 1 ay sonra gel demişti.Yani en son gittiğimde 22+6 ydı,o zaman 600 gr 27 cm di,heralde büyümüştür benim kızım da görmeyeli.Bakalım haftaya gidince yazarım ben de buraya gelişmeleri...İnş sağlıkla büyümüştür miniciğimmm...

insallahh canım

ben egepole gidiyorum salı günü gittiğimde öğrendim fiyatların arttığını

Ben sadece çok tehlikeli yazdığın için böyle durumda olan arkadaşlarımızı tedirgin etmeyelim dedim.O dönem ben de çok endişeliydim çünkü bebeğim için.Onun dışında yanlış anlaşılacak bişey yok canım benim,küçük bi ricaydı yani benimkisi.

idrar yolu enfeksiyonum vardı zaten bunun için 2 kere antibiyotik kullandım bir kere düzeldi sonra tekrarladı.Vücut kendi üretiyormuş bir süre sonra yani ne kadar dikkat edersen et ki ben çokta dikkat ettim ama kültür testim temiz çıktı çok şükür.İğnemide oldum doktorlarımızı dinlemek lazım diye düşünüyorum

canım yaptırdım zaten diyorum ya doktoruma güveniyorum sadece hep gebeliğin başlarında duymuştum yaptıranları bendede düşük riski vardı uzun bir süre progestan içtim.Şimdide bi kereliğine(ki inş. bi daha tekrarlamaz) bu iğneyi verdi erken doğum riski gördüğü için sadece artık büyüdük ve onu etkiler mi diye düşündüğüm için sizlerede sormak istedim.Ama bu sabah oldum iğnemi zaten.Hepinize tşk ederim umarım herkes sağlığınla bebeklerini kucaklarına alır,allah hepimizin yardımcısı olsun

günaydınnnn güzel annelerrr :)) nasılsınız

kızlar bişey sorcam 26 haftalık hamileyim sırt üstü uyumak zararlımı bebek icin biliyormusunuz ?

bana doktorum sırtüstü yatmamamı söyledi.. Çok nadir kısa süreli belimi rahatlatmak için yatıyorum yasak olduğundanmıdır nedir sürekli sırtüstü yatmak istiyorum

ben de hamile destek yastığı aldım. çok da rahat ettim. tavsiye ederim herkese.. inanılmaz destek oluyo insana. keşke diyorum 2 tane alsaymışım. sağa sola dönerken o tarafa bu tarafa taşımak zorunda kalmazdım

Bizde sabah şeker yüklememizi ve idrar kültürü yaptırdık. Yarın sonuçlarını alıcaz inşallah. Bazen idrar yolları enfeksiyonları belirti vermiyormuş yani anne anlamıyormuş. Ve böbrek iltihabına kadar ilerleyebiliyormuş. Bu yüzden dikkatli olmak lazım. aile hekimlikleride idrar tahlili yapılıp yapılmadığpını soruyor. Ve yapmadıysa yaptırın diye uyarıyor.

Ben geçmiş sayfalarda da kızımın hareketsizliğinden şikayet etmiştim. Ve bugun bunu doktorumada dile getirdim . Doktorum artık hissetmem gerektiğini söyledi. Acaip üzüldüm. Şeker için aç karına gitmiştim. Şekerli suyu içtikten sonra otururken kızım oynamaya başladı. Sanırım benim sıkıntım, aslında onun hareketlerini hep bağırsak hareketi zannetmem :).

Yatma işine gelince sol tarafa yatılması iyi diyorlar. Gece uyandığımda bende kendimi bazen sırtüstü yada sağda buluyorum ve hemen sola dönüyorum :). Bazen aynı tarafa yatmaktan kulağım acıyor :). Bir de bacak arama yastık koyuyorum biraz rahatlatıyor. İki tane de başımın altında var. Sanırım ilerleyen aylarda uyku sorunlarımız artacak.

haftasonu idrardan sonra kan gelmişti.bugün sabah doktora gittim.alttan ve üstten muayene etti.çok şükür doğum kanalım kapalıymış.sıkı sıkı kapalı korkma dedi.idrar tesi istedi.yaptırdım.idrarda kan cıktı.benim kışın yaptırdıgım bi idrar testinde daha kan cıkmıstı ama o dönem enfeksiyonda cıktıgı için ilaç kullanmıştım,doktorum da enfeksiyondan diye düşünmüştü kanı.ama bu kez sonucta enfeksiyonum sıfır cıktı yani enfeksiyon yok kan var.sebep kum gecirmemmiş.yapabileceğin tek şey bol bol su içmek dedi.

aslında ben elimden geldiğince de su içiyorum belki o yüzden sancısız atlatıyorum ama daha da arttırıcam su içmeyi.tabi bi de kullandıgımız suyun markasını değitiricem.böle işte kızlar...

gecmıs olsun cnm cok cok dıkkat et kendıne ALLAH hepımızın yardımcısı olsun bu donemlerde zor işimiz ama dişimizi sıkıyoruz ıste nelere katlanıyoruz dınlenmeye calıs cnm bol bol da su tabı

Artik saga sola yatamiyorum kalcam bacaklarim agriyor uyandigimda kendimi sirt ustu yatarak buluyorum hep

bende sırt ustu yatmayı cok sevıyorum yaa ama nefes alamıyorum valla bogulcak gıbı oluyorum yan yatıncada belım agrıyo nasıl yatıcam bılemedım gece sabaha karsı bı horultuyla uyandım dedım esım horluyo heralde bı uyandım kı ben horluyorum sırt ustu uyuyakalmısım pozısyonu degıstırınce rahatladım valla 1

gecmıs olsun cnm cok cok dıkkat et kendıne ALLAH hepımızın yardımcısı olsun bu donemlerde zor işimiz ama dişimizi sıkıyoruz ıste nelere katlanıyoruz dınlenmeye calıs cnm bol bol da su tabı

sağol canım dinlenmem pek mümkün olmuyo işte çalışma hayatı.bi de öğretmen olduğum için hep ayaktayım diyebilirim.ama hepimiz için zor bi süreç sürekli aklımız bebişlerimizde.aman onlar sağlıklı bir şekilde dogsunlarda...:)

canım için rahatlamıştır en azından.Bende öğretmenim sürekli ayakta kalınıyor bide ben her gün 80 km yol gittiğim için dahada yoruluyordum.Ve doktorumda yorulmuşsun dedi rapor verdi şimdi dinleniyorum.Bence sende çok yorma kendini iyi hissetmediğinde yat dinlen geçmiş olsun hepimize

Demekki tum ogretmenlerin ortak sorunu bu.bende tum gun ayakta ders anlatcam diye canim cikiyor.bende acaip bel agrisi var.daha 3,5 ay var yaaaaa.hemen dogurssak keskeee.aman saglikli olsunlardaaa.bide bu aralarda acaba bebis kordona dolanmismidir diye dusunuyorum.pskopatami bagladim neee

benim de arada aklıma öle şeyler geliyo:)sanırım çok internet arastırması yapmaktan oluyo böle şeyler.80 km de gercekten cokmuş.hoş benimki de tam 1 saat gidiş 1 saat dönüş şeklinde ve sırf 2 tane üst gecit kullanıyorum okulum ise 5 katlı:)in çık,in çık yani bütün gün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…