- 8 Ağustos 2011
- 12.727
- 15.238
- 498
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #19.701
Canım ben 15 tl verdim şeker yüklemesi için özel hastanade...
Aynen bende kaburgamin falan kirildigini dusunuyordum ilk zamanlar oda durup dururken olmaz ya hamile psikolojisi iste:))
Aynı ağrı arada bende de oluyor. Sadece sol tarafımda . Bana sanki çok dik oturunca oluyormuş gibi geliyor eğer öyleyse göbek büyüdükçe artacak demekki :S Bir de benim sağ bacağımda sancı oluyor arada yürürken. Rahat dönemler bitiyor her halde.
Bu arada vucudunda çatlak oluşmaya başlayan var mı?
4 boyutlu ultrasona giren var mı ayın 10. randevum var bebiş nasıl cok net belli oluyormu ?
Hepimize hayırlı cumalar olsun kızlarrr... Allah hepimize bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı, analı babalı büyütüp, hayırlı evlat etmeyi nasip etsin inşallah :)
Slm Guzel anneler, ve melekleri,
Uzun zamandir yine yoktum, ara sira bakip cikiyorum
Kizlar ben bu gunlerde asiri halsizim, ise gec geliyorum, sabah kahvaltidan sonra yerimden kalkamiyorum, eger kendimi zorlarsam migdem bulaniyor,
Aksama kadar is yerinde dayanamiyorum, eve erken 16:00 gibi gelip hemen kendimi koltuga atiyorum,
Ne kadar ac olursam oluyum kalkip kendime yemek hazirlayamiyorum, Aksam esimin eve gelmesini bekliyorum, o da bu gunlerde o kadar yorgun geliyor ki...
Ben Bakudeyim, burdaki doktor tahlil bile yapmadan normal dedi, gerci tahlil yapsa da verecegi ilaclara pek guvenmiyorum, onceki verdigi ilaclar hic bir ise yaramamisti, Hepsini turkiyeden ben kendim getirdim...
Sanirim biraz da depresyonik halim var, kendimi yalniz ve caresiz hissediyorum, Keske annem yanimda olsaydi, ama burda yapayalnizim,
Neyse kizlar, kendinize cok iyi bakin
kızlar allaha sukurler olsun benımde catlagım henuz olmadı catlak bırazda genetık bır olay galıba ama bende mustela nın almıstım suruyodum kokusu cok kotuydu bıraktım başkada almadım sureklı kullandıgım vucut kremım var onu kullanıyorum banyodan sonra o kadar. kokusu guzel olan catlak kremı biliyosanız lutfen onerırmısınız
Bende de şu an yok ama ara ara kaşıntım oluyor ve gerginlik var. Doktorlar çatlağın genetik olduğunu, daha doğrusu çatlayacaksa çatlak kremlerinin işe yaramayacağını söylüyor. Tabi yinede için rahat etmiyor. Gün aşırı duş alıyorum ve duştan sonra tüm vucudumu kremliyorum. Kalçalar , göğüsle , bacaklar hepsi çatlayabiliyormuş. Normal nemlendiricimi değiştirdim yerine kakao yağlı daha yoğun bir nemlendirici kullanmaya başladım o kadar. Umarım az çatlaklı bir gebelik olur :)
mrb kızlarrrr nasılsınzzzz biz cok şükür iyiyiz oglusumla birlikte gezip duruyorz ya kızlar bişey sorcam sizeeee ya ben yarım saat sürmeden vc gidiorum allahım deli olcam sizde öylemisiniz nie böle oldumki acaba üşüttümmü :26:
canım bende senın gıbıyım ya usutuk yada bebıs ıdrar torbamıza baskı yapmayaa basladı bıle
ay canım şimdiden böyle olursak son aylarda ne yapacagız bizzzewde dısarı cıkmamamz lazım o zaman
ay canım valla oyle olacak yada gıttıgımız yerlerde once wc ye gıdıcez :) son ay zaten uyuyamıyormusuz bıle korkuyorum son aydan
ayy aman allahımbende korkmaya basladıydım ay ben nıye bu kdr sık vc gidiorum die cunku son aylarda son günlerde özellikle sık vc cıkıldını duymustm demekki bizim bebekler rahat rahat yatmak için şimdiden basladılar baskı yapmaya
tahmınım oyle canım ama ben yınede doktorumu arayıp sorucam belkı ıdrar tahlılı ıster. yanı emın olmak lazım
slm kızlar
Çatlaklar konuşulmuş ben de lierac jel'e başladım çok memnunum hemen emiyor tenim hemde yağlı yağlı değil.
Birde wc konusu açılmış:) bende artık wc ye gidip gelmekten bıktım...
slm kızlar. umarım herkes iyidir.. bugün aşımı oldum sabahtan.. şimdilik en ufak bir sıkıntı bile yok ama aşıyı yapan hemşire etkisini yarın gösterebilir dedi, inşallah çok ağrı olmaz.. çatlak konusu geçmiş bide.. herkes çatlakların genetik olduğunu söylüyor, bir de vücudun elastikliğiyle ilgiliymiş.. genlerinde varsa ve tenin çok esnek değilse ne yapsan ne sürsen çatlar dedi doktor.. inşallah en az çatlakla tamamlarız bu süreci. şimdilik bende hiç yok.. ama doktor da öyle deyince krem falan almadım bi dünya para verip, normal bebe yağı sürüyorum duştan duşa..
kızlar kızçeme bu uyku setini sipariş verdim nasıl sizce:44:
ATTACH=CONFIG]379227[/ATTACH]
ben egepole gidiyorum salı günü gittiğimde öğrendim fiyatların arttığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?