2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen bende kaburgamin falan kirildigini dusunuyordum ilk zamanlar oda durup dururken olmaz ya hamile psikolojisi iste:))

yaa sorma iyice tuhaflaştım eşim diyoki bu hamilelik sana yaramadı aklın başından gitti :)) saçmalayıp duruyomuşum.biraz mutlu ol hamileliğin tadını çıkar die ama nerdeee ben hergün başka bişey buluyorum ya bebeğe bişey olursa kordona dolanırsa ya kalp atışı durursa az kıpırdıyo flan die artık beni dinlemiyolar bile

evet ayakta çok durunca ve otururken olu sırt üstü uzandığımda baya azalıyo ağrı.çatlak benim sadece şu an göğsümde var ama öyle böyle değil tanınmıycak hale geldi hertarafı yırtıldı kullanıyorum bişeyler ama pek faydası olmuyo ve acayip kaşınıyo.daha karnımda başlamadı inş olmaz.

mrb kızlarrrr nasılsınzzzz biz cok şükür iyiyiz oglusumla birlikte gezip duruyorz ya kızlar bişey sorcam sizeeee ya ben yarım saat sürmeden vc gidiorum allahım deli olcam sizde öylemisiniz nie böle oldumki acaba üşüttümmü :26:

4 boyutlu ultrasona giren var mı ayın 10. randevum var bebiş nasıl cok net belli oluyormu ?

Canım ayrıntılıya 4 boyutlu girersen çok net belli oluyor renkli renkli çok güzel,ama 4 boyutlu girmezsen de tıp açıdan baklıması gereken herşeye bakıyolar ve fiyatlar arasında uçurum oluyo,ben ayrıntılımdan 1-2 hafta önce 4 boyutlu görmüştüm bebişimi,o yüzden ayrıntılıda 4 boyutlu girmedim ve 15 tl verdim özel hastanede,sanırım özelde 200-250 tl verenler vardı forumda okumuştum...

Hepimize hayırlı cumalar olsun kızlarrr... Allah hepimize bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı, analı babalı büyütüp, hayırlı evlat etmeyi nasip etsin inşallah :)

Aminnnn canımmm....

Canım bende memleketimden uzakta bi yerde görev yapıyorum,olumsuz düşünüp iyice canını sıkma,seni mutlu eden arkadaşların illaki vardır oralarda onlarla vakit geçir ve içinin açıldığı yerlere git derim..Yorgunluk ve isteksizlik de bahardan havaların değişikliğinden diye düşünüyorum...Bende de var çünkü...

Canım ben lierac phytolastil jel kullanıyorum çok memnunum,doktorum şiddetle önermişti zaten,kokusu yok kendine has geçici bi kokusu var sürer sürmez kayboluyo,doğal bi koku gibi,ve de çamaşırında iz bırakmıyo,öneririm yani sana...

Evt canım bende genetik olduğunu duyunca anneme de sordum onda nasıl olduğunu, bana hamileyken hiç çatlamadığını,kardeşime hamileyken de aşırı kilo alımından dolayı biraz çatlak oluştuğunu söyledi...Bence son aylara doğru iyice gerileceğimiz için bir losyonuna ek bir çatlak kremi kullan derim...

canım bende senın gıbıyım ya usutuk yada bebıs ıdrar torbamıza baskı yapmayaa basladı bıle

ay canım şimdiden böyle olursak son aylarda ne yapacagız bizzz ewde dısarı cıkmamamz lazım o zaman

ay canım valla oyle olacak yada gıttıgımız yerlerde once wc ye gıdıcez :) son ay zaten uyuyamıyormusuz bıle korkuyorum son aydan

ay canım valla oyle olacak yada gıttıgımız yerlerde once wc ye gıdıcez :) son ay zaten uyuyamıyormusuz bıle korkuyorum son aydan

ayy aman allahım bende korkmaya basladıydım ay ben nıye bu kdr sık vc gidiorum die cunku son aylarda son günlerde özellikle sık vc cıkıldını duymustm demekki bizim bebekler rahat rahat yatmak için şimdiden basladılar baskı yapmaya

tahmınım oyle canım ama ben yınede doktorumu arayıp sorucam belkı ıdrar tahlılı ıster. yanı emın olmak lazım

kızlar çatlak konusunu konuşmuşsunuz ben ilk gebeliğimde kakao yağı+havuç yağı+saf zeyzin yağı(iyibir markanın olsada olur)hepsini aynı ölçekte karıştırıyorsunuz bir kapta ve sürüyosunuz vücudunuza birazda irsiy anneniz çok çatlamışsa muhakkak azda olsa sizde oluyor benim ilk gebeliğimde bu karışım sayesinde az oldu bide doğumdan sonrada toplayıcı krem kullanmaya hemen mumukünse dikkat edin çünkü karın çok hızlı toplanıyo kremlerde yardımcı oluyor şimdi 2 gebeliğimde badem yağı kullanıyorum şimdilik çünkü evim çok soğuk ilk verdiğim karışımı vücüt biraz yavaş emiyor ve beklemen gerekiyor havalar birazdaha ısınsın hemen o karışımımı yapacağım badem yağıda iyi ama biraz kıllanmayı hızlandırıyor bilmeme sizlerede faydası olurmu.ilk verdiğim karışımın tarifinide günilir bir aktardan almıştım çünkü insan kullandığı doğal yağda olsa bebeğine zararı olup olmayacagını düşünüyor bunun bir zararı yokmuş araştırmıştım.

ben bella b nin çatlak önleyici kremini kullaniyorum.Bu 3.kutum,sabah aksam diyor ama ben 2gunde bir suruyorum 75-80 lira fiyati var doktorum önerdi.Vucudum zaten catlamaya cok musait annemde catlak dolu.HAmilelkten once baldirimda hafif bi catlak vardi o kocaman oldu genisledi tamamen genetik oldugunu dusunuyorum

slm kızlar. umarım herkes iyidir.. bugün aşımı oldum sabahtan.. şimdilik en ufak bir sıkıntı bile yok ama aşıyı yapan hemşire etkisini yarın gösterebilir dedi, inşallah çok ağrı olmaz.. çatlak konusu geçmiş bide.. herkes çatlakların genetik olduğunu söylüyor, bir de vücudun elastikliğiyle ilgiliymiş.. genlerinde varsa ve tenin çok esnek değilse ne yapsan ne sürsen çatlar dedi doktor.. inşallah en az çatlakla tamamlarız bu süreci. şimdilik bende hiç yok.. ama doktor da öyle deyince krem falan almadım bi dünya para verip, normal bebe yağı sürüyorum duştan duşa..

slm kızlar
Çatlaklar konuşulmuş ben de lierac jel'e başladım çok memnunum hemen emiyor tenim hemde yağlı yağlı değil.
Birde wc konusu açılmış:) bende artık wc ye gidip gelmekten bıktım...

slm kızlar
Çatlaklar konuşulmuş ben de lierac jel'e başladım çok memnunum hemen emiyor tenim hemde yağlı yağlı değil.
Birde wc konusu açılmış:) bende artık wc ye gidip gelmekten bıktım...

bankemim kaç para bu krem? eczaneden alıosun dimi. ben normal nemlendirici sürüyordum.

bende dün 2. aşımı oldum bide unutup akşam banyoyada girdim. bişi olmadı şükür ama kolum acıyo sanki ağır kaldırmışımda tutulmuş gibi. ilk aşımdan bi kaç gün sonra çok hasta olmuştum. inş. aşının etkisi olmamıştır çünkü korkuorum hasta olmaktaann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…