- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #19.721
çoookk güzel bu nevresim takımı. güle güle yatsın prensess
bankemim kaç para bu krem? eczaneden alıosun dimi. ben normal nemlendirici sürüyordum.
bende dün 2. aşımı oldum bide unutup akşam banyoyada girdim. bişi olmadı şükür ama kolum acıyo sanki ağır kaldırmışımda tutulmuş gibi. ilk aşımdan bi kaç gün sonra çok hasta olmuştum. inş. aşının etkisi olmamıştır çünkü korkuorum hasta olmaktaann
benim doktorum hakan sabırlı senin doktorun kim?
kızlar kızçeme bu uyku setini sipariş verdim nasıl sizce:44:
ATTACH=CONFIG]379227[/ATTACH]
Çookk kibar ve güzell cnm. Allah güle oynaya eskitmeyi nasip etsin prensesine inşallah
aşıdan sonra banyo yapmamak mı lazımmış?? hiç bişey demediler bana bu konuda ve akşam duş almayı düşünüyorum. yapmasam mı acaba??
bankemim kaç para bu krem? eczaneden alıosun dimi. ben normal nemlendirici sürüyordum.
canımcım enson hızlıal.com dan almıştım 31 tl filan ödedim normalde 75-79ydi eczanelerde
uzunca zamandır giremiyorum bi bakayım dedim temmuz annişleriii özledim bi bakayım dedim çıkıcam ama hatrınızı sormak istedim nasılsınız bakalım kızımın teyzelerii??
canım ben 15 tl verdim şeker yüklemesi için özel hastanade...
son 3 aya gırdık sanırım assagı yukarı her annenın tedırgınlıgı aynı catlaklar ve saglıklı bebekler.cok dert etmeyın kızlar olacagı varsa oluo bende genetık dıe duydum ve oyle dusunuyorum o yuzdende krem falan kullanmıyorum badem yagıyla kakao yagını karıstırıp kullanıyorum onceden hergun du sımdı gunde ıkı kez yapıorum cunku cok gerılıo karnım belım ve basenlerım.hee bıde en az zıkı lıtre su içiyorum hem bebegımın saglıgı hemde catlaklarımın olmaması için
meRHABA 50 GR ŞEKER YÜKLEMESİ yaptırdım bugun değerim 153 çıkmış.Sınır ne acaba bı bılgısı olan var mı ?
kızlar kızçeme bu uyku setini sipariş verdim nasıl sizce:44:
ATTACH=CONFIG]379227[/ATTACH]
meRHABA 50 GR ŞEKER YÜKLEMESİ yaptırdım bugun değerim 153 çıkmış.Sınır ne acaba bı bılgısı olan var mı ?
hayırlı sabahlarrrr minicik bebek anneleri ne tembellik bu böyle sayfay ben açıp ben kapar oldum
dediğime bakmayın ölüyorum ağrıdan dişim apse yapmış gece uyumak için 1 minoset içtim ama bir kaç saat uyuyamadım bile,şimdi ise
umarım siz ve bebişleriniz mışıl mışıl uyudunuz
günaydın oğluşumun teyzeleri gece kıpırkıpır dı oğluş.6 da dikildim ayağa.ben kalktım o sakinleşti sanki ya :)) umarım herşey yolundadır.hiç uyuyamadım neredeyse gece ...
herkesler ve bebişleri iyidir umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?