2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aşıdan sonra banyo yapmamak mı lazımmış?? hiç bişey demediler bana bu konuda ve akşam duş almayı düşünüyorum. yapmasam mı acaba??

aşıdan sonra banyo yapmamak mı lazımmış?? hiç bişey demediler bana bu konuda ve akşam duş almayı düşünüyorum. yapmasam mı acaba??

Evet canım bana da bugün banyo yapmayın diye tembihlemişlerdi,bende 2 gün sonrasında banyo yapmıştım ağrı olmasın diye,benimkisi ağrımamıştı umarım kolayca atlatırsınız siz de...

son 3 aya gırdık sanırım assagı yukarı her annenın tedırgınlıgı aynı catlaklar ve saglıklı bebekler.Cok dert etmeyın kızlar olacagı varsa oluo bende genetık dıe duydum ve oyle dusunuyorum o yuzdende krem falan kullanmıyorum badem yagıyla kakao yagını karıstırıp kullanıyorum onceden hergun du sımdı gunde ıkı kez yapıorum cunku cok gerılıo karnım belım ve basenlerım.Hee bıde en az zıkı lıtre su içiyorum hem bebegımın saglıgı hemde catlaklarımın olmaması için

uzunca zamandır giremiyorum bi bakayım dedim temmuz annişleriii özledim bi bakayım dedim çıkıcam ama hatrınızı sormak istedim nasılsınız bakalım kızımın teyzelerii??

uzunca zamandır giremiyorum bi bakayım dedim temmuz annişleriii özledim bi bakayım dedim çıkıcam ama hatrınızı sormak istedim nasılsınız bakalım kızımın teyzelerii??

Biz oglusumla gayet iyiyiz teyzesi,sizde iyisinizdir insallah. Diger anneler nasillar herkesin keyfi yerindedir umarim:)

canım ben 15 tl verdim şeker yüklemesi için özel hastanade...

şeker yüklemesini ve diğer tahlillerimi(kan değerlerimi,idrar tahlillerimi)hiç para vermeden devlette yaptırdım yalnız eczaneden 75ml glikoz aldım3 tl bide su aldım onun dışında para ödemedim...

kızlar tecrübeli ve hatta daha öncede 2008 temmuz annesi olarak çatlaklarla ilgili şunu söyleyebilirimki az da olsa kaşıntıları bu ay itibari ile başlayacak olanalar 8ama en çok 9 uncu ayda çatlakları beklesinler,ilk bebeğimi kucağıma aldığımda ne kadar mutlu olduysam ayağa kalkıp içinden bebek çıkmış o çatlak göbeği görmektende o kadar üzüldüm....ve ayrıca kakao yağıda dahil bir çok şey denememe rağmen pekde etkili olmadı malsef

meRHABA 50 GR ŞEKER YÜKLEMESİ yaptırdım bugun değerim 153 çıkmış.Sınır ne acaba bı bılgısı olan var mı ?

ben de 50lik yaptırdım. sonucum 92 çıkmıştı. bildiğim kadarıyla 50lik şeker yüklemesinin üst sınırı 140. üzerindeyse sonuç 100 gramlık yükleme yapılıyor. ama genelde 50 de yüksek çıkan değerler. 100lük testte normal çıkıyor.. endişe etme yani..

meRHABA 50 GR ŞEKER YÜKLEMESİ yaptırdım bugun değerim 153 çıkmış.Sınır ne acaba bı bılgısı olan var mı ?

Canım bende 50 gr yaptırmıştım 114 çıkmıştı sonucum,bende üst sınır 140 diye biliyorum,sanırım sana tekrar 100 gr lık yapıp bakarlar sonuca ama kafana takma canım 100 gr da genelde normal çıkıyormuş...

hayırlı sabahlarrrr minicik bebek anneleri ne tembellik bu böyle sayfay ben açıp ben kapar oldum
dediğime bakmayın ölüyorum ağrıdan dişim apse yapmış gece uyumak için 1 minoset içtim ama bir kaç saat uyuyamadım bile,şimdi ise
umarım siz ve bebişleriniz mışıl mışıl uyudunuz

günaydın oğluşumun teyzeleri gece kıpırkıpır dı oğluş.6 da dikildim ayağa.ben kalktım o sakinleşti sanki ya :)) umarım herşey yolundadır.hiç uyuyamadım neredeyse gece ...

herkesler ve bebişleri iyidir umarım...

Günaydınn cnm... Çok geçmiş olsun. İlk hamileliğimde çok çekmiştim dişlerimden. Çok şükür bu hamileliğimden önce tüm diş bakımlarımı yaptırdım aynısıyla karşılaşmayayım diye. Dr.una danış cnm apsenin dağılması için antibiyotik verecektir. Ben ilkinde kullanıldığını bilmiyordum bir iki hafta kocaman bir surat ve uykusuz gecelerle geçirmiştim.

Yolundadır annesi büyüyor sıpalar Allahın izniyle. Benim ki de çok hareketli ben yatınca başlıyor tekmelemeye ve yorulmak ne bilmiyor. Eşime yandık diyorum daha şimdiden belli bizim uyku saatlerimizde bu sıpa ayağa dikecek herhalde bizi

GUNAYDIN KIZLAR , DEDİĞİNİZ GİBİ doktorumla konustum salı gunu 100 gr. şeker testi yapılacak. Ama içim hiç rahat değil oda yüksek çıkarsa
bebeğe bı zararı olur mu acaba ? bıde test yapılana kadar nasıl beslenmek gerekiyor. Tşk. ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…