- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #19.741
GUNAYDIN KIZLAR , DEDİĞİNİZ GİBİ doktorumla konustum salı gunu 100 gr. şeker testi yapılacak. Ama içim hiç rahat değil oda yüksek çıkarsa
bebeğe bı zararı olur mu acaba ? bıde test yapılana kadar nasıl beslenmek gerekiyor. Tşk. ederim.[/QUO
umarım seker cıkmaz. çıkarsa da hıc uzulmene, endişe etmene gerek yok.
sadece yediklerine , içtiklerine dikkat edeceksin . çıkarsa doktorun senı buyuk ıhtımalle dıyetisyene gonderecektır.
ablamda ıkı sene once cıkmıstı. yıyıp içitğine dikkat etti. bı sorun olmadı.
sen ıcını rahat tıt. allah ın ızınıyle bı sey olmaz
GUNAYDIN KIZLAR , DEDİĞİNİZ GİBİ doktorumla konustum salı gunu 100 gr. şeker testi yapılacak. Ama içim hiç rahat değil oda yüksek çıkarsa
bebeğe bı zararı olur mu acaba ? bıde test yapılana kadar nasıl beslenmek gerekiyor. Tşk. ederim.[/QUO
umarım seker cıkmaz. çıkarsa da hıc uzulmene, endişe etmene gerek yok.
sadece yediklerine , içtiklerine dikkat edeceksin . çıkarsa doktorun senı buyuk ıhtımalle dıyetisyene gonderecektır.
ablamda ıkı sene once cıkmıstı. yıyıp içitğine dikkat etti. bı sorun olmadı.
sen ıcını rahat tıt. allah ın ızınıyle bı sey olmaz
çok teşekkür ederim.. sağolun bıraz ıcım rahatladı.
bende geçen hafta yaptırdım özel hastanede hiç bir ücret ödemedim...
Günaydınn cnm... Çok geçmiş olsun. İlk hamileliğimde çok çekmiştim dişlerimden. Çok şükür bu hamileliğimden önce tüm diş bakımlarımı yaptırdım aynısıyla karşılaşmayayım diye. Dr.una danış cnm apsenin dağılması için antibiyotik verecektir. Ben ilkinde kullanıldığını bilmiyordum bir iki hafta kocaman bir surat ve uykusuz gecelerle geçirmiştim.
sabah aradım sordum druma sadece minoset kullanabilirsin dedi ,minosetin etkiside yarım saaat ya sürdü ya sürmedi, aklımı oyalamaya çalışıyorum ama olmuyor salya sümük birbirine karıştı bende.
diş dr gitsem müdahale ederler kesin, ben minoseti bile içerken vicdan azabı çektim evt dişlerime hamilelikten önce niye baktırmadım diye pişmanlardayım
sen bebişin ismine karar vermişsin, emir kayra çok da hoş olmuş biz de hala yok bi karar:) kayranın manası ne unısex bi ism sanırım...
bebeğe bı zararı olur mu acaba ? bıde test yapılana kadar nasıl beslenmek gerekiyor. Tşk. ederim.
Merhaba kızlar ve bebişler
herkes iyi mi bakalımbiz iyiyiz babamız hasta uyuyor.inşallah iyileşsin şu kbb hastalıklarını bir üstümüzden atabilseydik
Kizlar günaydın..şu anda hastaneden yaziyorum size,dunden beri burdayim yarin cikaricaklar.Kanamam oldugunu ve igne vuruldugumu anlatmistim bikac gun once, dun daha yogun bi kanamayla hastaneye geldim rahmin acilmaya ba sladigini tahmin boyununda kisa oldugunu soyledi doktor.Erken dogum riski denildi cok korktum hala korkuyorum p.tesi gunu dikis atilmasi gerektigini soyledi doktorumu bekliyorum simdi p.tesi, oda yurt disina cikmis h.spnu icon aksilik ya ban dua edin anneler
Kizlar günaydın..şu anda hastaneden yaziyorum size,dunden beri burdayim yarin cikaricaklar.Kanamam oldugunu ve igne vuruldugumu anlatmistim bikac gun once, dun daha yogun bi kanamayla hastaneye geldim rahmin acilmaya ba sladigini tahmin boyununda kisa oldugunu soyledi doktor.Erken dogum riski denildi cok korktum hala korkuyorum p.tesi gunu dikis atilmasi gerektigini soyledi doktorumu bekliyorum simdi p.tesi, oda yurt disina cikmis h.spnu icon aksilik ya ban dua edin anneler
merhaba arkadaşlar ben ilk kez yazıyorum 2012 temmuz anneleri sayfasına bende temmuz annesi olacağım inşallah 25 temmuz tahmini doğum yapma tarihim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?