- 25 Mayıs 2010
- 2.981
- 5
- 108
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #19.761
Kizlar günaydın..şu anda hastaneden yaziyorum size,dunden beri burdayim yarin cikaricaklar.Kanamam oldugunu ve igne vuruldugumu anlatmistim bikac gun once, dun daha yogun bi kanamayla hastaneye geldim rahmin acilmaya ba sladigini tahmin boyununda kisa oldugunu soyledi doktor.Erken dogum riski denildi cok korktum hala korkuyorum p.tesi gunu dikis atilmasi gerektigini soyledi doktorumu bekliyorum simdi p.tesi, oda yurt disina cikmis h.spnu icon aksilik ya ban dua edin anneler
merhaba arkadaşlar ben ilk kez yazıyorum 2012 temmuz anneleri sayfasına bende temmuz annesi olacağım inşallah 25 temmuz tahmini doğum yapma tarihim...
kızlar bugün uyurken sırtüstü yatılınca ne olduğunu bizzat bu sabah yaşamış oldum.uyurken sırtüstü yattıgımı farkettim aslında ama öle tatlı gelmişti ki belimin ağrısına. sabah başım dönerek uyandım.hatta gecici bişey sandım ama eşimin yardımıyla yataktan kalktım tavan baya bi dönüyordu çünkü.hemen evden cıkmamız gerekiyodu oturarak ve boynumu cevirmemeye calısarak zar zor giyindim.bi de mide bulantısı yapıyo ki sormayın üstümü giyinmeden önce uzun zamndır ilk defa kustum (yeni uyandıgım için midem de boş tabi)
başım sürekli hızlı hareket ettiğimde dönmeye başladı.en sonunda tansiyonumu ölçtürdüm ve 9'a 6 çıktı.tabiki cok düşük dedi hemşire.tuzlu ayran filan içtim hemen.internette biraz araştırmamla sebebini hemen anlamış oldum tabi.
(bu arada sırtüstü yatmam kesinlikle bilinçli değildi.bi an tatlı geldi sanırım uykuda bi 5 dk kalıyım böle dedim sonrada uykuya daldım tatlı tatlı demekki:)
Merhaba kızlar ve bebişler
herkes iyi mi bakalımbiz iyiyiz babamız hasta uyuyor.inşallah iyileşsin şu kbb hastalıklarını bir üstümüzden atabilseydik
Bizden de size merhabalar iyi akşamlar sevgili anneler,bugün pek vakit bulup giremedik yorgunduk kızımla gezdik biraz...
cnm çok geçmiş olsun bak tecrübeli arkadaşlar snn için bişiler yazmışlar inş sağ salim alırız bebişlerimizi kucaklarımıza:Kizlar günaydın..şu anda hastaneden yaziyorum size,dunden beri burdayim yarin cikaricaklar.Kanamam oldugunu ve igne vuruldugumu anlatmistim bikac gun once, dun daha yogun bi kanamayla hastaneye geldim rahmin acilmaya ba sladigini tahmin boyununda kisa oldugunu soyledi doktor.Erken dogum riski denildi cok korktum hala korkuyorum p.tesi gunu dikis atilmasi gerektigini soyledi doktorumu bekliyorum simdi p.tesi, oda yurt disina cikmis h.spnu icon aksilik ya ban dua edin anneler
Cok gecmis olsun cnm.hayirlisiyla saglikli sihhatli sekilde bebisini kucagna alrsn insallah.Kizlar günaydın..şu anda hastaneden yaziyorum size,dunden beri burdayim yarin cikaricaklar.Kanamam oldugunu ve igne vuruldugumu anlatmistim bikac gun once, dun daha yogun bi kanamayla hastaneye geldim rahmin acilmaya ba sladigini tahmin boyununda kisa oldugunu soyledi doktor.Erken dogum riski denildi cok korktum hala korkuyorum p.tesi gunu dikis atilmasi gerektigini soyledi doktorumu bekliyorum simdi p.tesi, oda yurt disina cikmis h.spnu icon aksilik ya ban dua edin anneler
merhaba arkadaşlar ben ilk kez yazıyorum 2012 temmuz anneleri sayfasına bende temmuz annesi olacağım inşallah 25 temmuz tahmini doğum yapma tarihim...
slm kızlar nasılsınız?
ben chicconun mamma donnasını kullanıyorum. hepsiburadada indirimdeydi. 15 tl gibi bişeydi, indirim bitmediyse. kokusuz diyor, parfüm eklenmemiş. ama kendine has hafif bir kokusu var. ama beni rahatsız etmedi. bende de henüz oluşmadı, inşallah oluşmaz. bol su içiyorum, her güz bazen günde 2 kez kremleniyorum. en azından elimden geleni yaptım derim, keşke yapsaydım diyeceğimekızlar allaha sukurler olsun benımde catlagım henuz olmadı catlak bırazda genetık bır olay galıba ama bende mustela nın almıstım suruyodum kokusu cok kotuydu bıraktım başkada almadım sureklı kullandıgım vucut kremım var onu kullanıyorum banyodan sonra o kadar. kokusu guzel olan catlak kremı biliyosanız lutfen onerırmısınız
ben sırtüstü yatıyorum, öyle rahat ediyorum. bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. bundan kaynaklandığına emin misin canım?:18:kızlar bugün uyurken sırtüstü yatılınca ne olduğunu bizzat bu sabah yaşamış oldum.uyurken sırtüstü yattıgımı farkettim aslında ama öle tatlı gelmişti ki belimin ağrısına. sabah başım dönerek uyandım.hatta gecici bişey sandım ama eşimin yardımıyla yataktan kalktım tavan baya bi dönüyordu çünkü.hemen evden cıkmamız gerekiyodu oturarak ve boynumu cevirmemeye calısarak zar zor giyindim.bi de mide bulantısı yapıyo ki sormayın üstümü giyinmeden önce uzun zamndır ilk defa kustum (yeni uyandıgım için midem de boş tabi)
başım sürekli hızlı hareket ettiğimde dönmeye başladı.en sonunda tansiyonumu ölçtürdüm ve 9'a 6 çıktı.tabiki cok düşük dedi hemşire.tuzlu ayran filan içtim hemen.internette biraz araştırmamla sebebini hemen anlamış oldum tabi.
(bu arada sırtüstü yatmam kesinlikle bilinçli değildi.bi an tatlı geldi sanırım uykuda bi 5 dk kalıyım böle dedim sonrada uykuya daldım tatlı tatlı demekki:)
çok geçmiş olsun. inşallah her şey yolunda gider canımKizlar günaydın..şu anda hastaneden yaziyorum size,dunden beri burdayim yarin cikaricaklar.Kanamam oldugunu ve igne vuruldugumu anlatmistim bikac gun once, dun daha yogun bi kanamayla hastaneye geldim rahmin acilmaya ba sladigini tahmin boyununda kisa oldugunu soyledi doktor.Erken dogum riski denildi cok korktum hala korkuyorum p.tesi gunu dikis atilmasi gerektigini soyledi doktorumu bekliyorum simdi p.tesi, oda yurt disina cikmis h.spnu icon aksilik ya ban dua edin anneler
kızlar benim en büyük hamilelik sıkıntım,söylemeye utanıyorum ama. hemoroidhiç kimse söylemedi şimdiye kadar, bir tek ben mi bu dertten muzdaribim:26:
luxxor canım ben de iyiyim şükür kızımla nette dolaşıyoruz.
kızlar normal doğum mu sezeryan mı düşünüyorsunuz?
Kizlar günaydın..şu anda hastaneden yaziyorum size,dunden beri burdayim yarin cikaricaklar.Kanamam oldugunu ve igne vuruldugumu anlatmistim bikac gun once, dun daha yogun bi kanamayla hastaneye geldim rahmin acilmaya ba sladigini tahmin boyununda kisa oldugunu soyledi doktor.Erken dogum riski denildi cok korktum hala korkuyorum p.tesi gunu dikis atilmasi gerektigini soyledi doktorumu bekliyorum simdi p.tesi, oda yurt disina cikmis h.spnu icon aksilik ya ban dua edin anneler
ben de normal istiyorum epidural ama sezeryan olmak zorunda kalırsam kesinlikle genel anestezi isterim sanırım onda da epşdural yaptıranlar var ama kesilip biçilirken ayık olmak isteyeceğimi sanmam
ben chicconun mamma donnasını kullanıyorum. hepsiburadada indirimdeydi. 15 tl gibi bişeydi, indirim bitmediyse. kokusuz diyor, parfüm eklenmemiş. ama kendine has hafif bir kokusu var. ama beni rahatsız etmedi. bende de henüz oluşmadı, inşallah oluşmaz. bol su içiyorum, her güz bazen günde 2 kez kremleniyorum. en azından elimden geleni yaptım derim, keşke yapsaydım diyeceğime
hoş geldin arkadaşım.
kızlar benim en büyük hamilelik sıkıntım,söylemeye utanıyorum ama. hemoroidhiç kimse söylemedi şimdiye kadar, bir tek ben mi bu dertten muzdaribim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?