2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun lütfen moralini yüksek tutmaya çalış bebişin de hissetmesin neyse ki fark edilmiş ve önlem alınacakmış baksana umarım sağlıkla bebeklerimizi doğru zamanda kolayca kucağımıza alırız

merhaba arkadaşlar ben ilk kez yazıyorum 2012 temmuz anneleri sayfasına bende temmuz annesi olacağım inşallah 25 temmuz tahmini doğum yapma tarihim...

hoşgeldin canım benim de tahmini doğum tarihim 23 temmuz

cnm çok geçmiş olsun insan her an tetikte oluyo böyle ama ALLAHTAN geçici şyler bunlar tekrr geçmiş olsun aburcuburcu:)

Merhaba kızlar ve bebişler
herkes iyi mi bakalım biz iyiyiz babamız hasta uyuyor.inşallah iyileşsin şu kbb hastalıklarını bir üstümüzden atabilseydik

yaaa sorma medusa helede güzl havada hastalık hiç çekilmio Rabbim beterlerinden saklasın cümlemizi inş.

Bizden de size merhabalar iyi akşamlar sevgili anneler,bugün pek vakit bulup giremedik yorgunduk kızımla gezdik biraz...

oooh oh sen miniğinle havanın ve pazarın tadını çıkardın tabi:) ben 2 gündür yatakta annecim annecim diye inliyorum çok iyi yapmışsın valla ,bende hafta başında gezerim diye düşündüm ama cumadan beri diş ağrısı beni mahv etti...

cnm çok geçmiş olsun bak tecrübeli arkadaşlar snn için bişiler yazmışlar inş sağ salim alırız bebişlerimizi kucaklarımıza:

Cok gecmis olsun cnm.hayirlisiyla saglikli sihhatli sekilde bebisini kucagna alrsn insallah.

merhaba arkadaşlar ben ilk kez yazıyorum 2012 temmuz anneleri sayfasına bende temmuz annesi olacağım inşallah 25 temmuz tahmini doğum yapma tarihim...

Hosgeldin cnm aramiza:) bnmde 26 temmuz tarihim:)

ben chicconun mamma donnasını kullanıyorum. hepsiburadada indirimdeydi. 15 tl gibi bişeydi, indirim bitmediyse. kokusuz diyor, parfüm eklenmemiş. ama kendine has hafif bir kokusu var. ama beni rahatsız etmedi. bende de henüz oluşmadı, inşallah oluşmaz. bol su içiyorum, her güz bazen günde 2 kez kremleniyorum. en azından elimden geleni yaptım derim, keşke yapsaydım diyeceğime
ben sırtüstü yatıyorum, öyle rahat ediyorum. bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. bundan kaynaklandığına emin misin canım?:18:
çok geçmiş olsun. inşallah her şey yolunda gider canım

hoş geldin arkadaşım.
kızlar benim en büyük hamilelik sıkıntım,söylemeye utanıyorum ama. hemoroid hiç kimse söylemedi şimdiye kadar, bir tek ben mi bu dertten muzdaribim:26:

kızlar benim en büyük hamilelik sıkıntım,söylemeye utanıyorum ama. hemoroid hiç kimse söylemedi şimdiye kadar, bir tek ben mi bu dertten muzdaribim:26:

canım kesinlikle artık bu aylardan itibaren sırt üstü ya da yüzüstü yatmamamız lazım mümkünse sol yana yatılması gerekli çünkü bebeğe kan akışını yavaşlatıyor sırt üstü sizin de ana damarlarınıza baskı yaparak tansiyonu düşürür fenalaşırsınız ama bebek daha önemli

luxxor canım ben de iyiyim şükür kızımla nette dolaşıyoruz.

ohh ne güzel annesi biz de yemeğimizi yedik survivor yeni bölüm başlamadan bi bakalım dedik nete

kızlar normal doğum mu sezeryan mı düşünüyorsunuz?

ben de normal istiyorum epidural ama sezeryan olmak zorunda kalırsam kesinlikle genel anestezi isterim sanırım onda da epşdural yaptıranlar var ama kesilip biçilirken ayık olmak isteyeceğimi sanmam

çok geçmiş olsunnn canım umarım sağlıkla atlatırsın bol bol senin ve bebeğin için dua edicemm...

allah yardımcın olsın ıns canım yaaa

Allah razi olsun hepinizden çok tşk ederim,inş. iyi haberler veririm sizlere bugün cikicam heralde.Rabbim hepimizin yardimci si olsun hepimizin kuzularini koruyup kollasin

kızlar normal doğum mu sezeryan mı düşünüyorsunuz?

cnm bu pek düşünmek işi değil kısmet işi bana kalırsa ha ben direk sezeryan olurum dersen işte o senin iraden ile .
ben oğlumda (27.07.2008)normale kafayı takmıştım o kadarki hastane çantamı 1 günde çıkmak üzere hazırladım,üstelik 38 hadtada beklemeye başladığım bebeğim 40+4 de ancak teşrif etti,sancı gelmeden drumun söylemesine rağmen hastaneye gitmedim ve nihayet sancı değil suyum geldi,hastaneye gittim 1 cm açılma var:)suni sancıyla 11 de başlayan sancılarım akşam 6:00 lara kadar sürdü ama okadar alıştırmışımki kendimi normal diye sancılar canımı yaksada normal yaıcam diye seviniyordum,en son beni 6:30 gibi muayene ettiler bebek inmiyo 8,5 cm açılman var ama bebek kaça kadar beklersen bekle inmeyecek,sonra bana boşuna sancı çektirdiniz deme yada bebeği zora sokup olabilecek her türlü şeydende kendini soumlu tutman gerekir diye beni korkutmaya çalıştılar ben- beni odama geri çıkarın ben normal yaıcam diye tutturdum...odaya geldik bu sefer anneme,kayınvalideme ve eşimme aynı şeyleri söylediler onlarda başladı bana baskı yapmaya "hayırlısı olsunda niye inat ediyosun dediler"ben o ana kadar ağlamadım sonra ağlamaya başladım çaresiz kabul ettim...
ha sezeryan da korkulacak yada tü kaka denilecek hiç bişey yokmuş. onu anladım. çoook rahat geçti ,çok çabuk ayakladım, ufak tefek ağrı sızıyı saymazsak çokda rahattım:)

ben de normal istiyorum epidural ama sezeryan olmak zorunda kalırsam kesinlikle genel anestezi isterim sanırım onda da epşdural yaptıranlar var ama kesilip biçilirken ayık olmak isteyeceğimi sanmam

bende anlamıyorum gerçekten luxxor niye insan kendinin kesildiğini görmek isterki bebek için sanırım:)

melocan cnm hemoraid utanılacak bişey değil ki bende yok ama eltimde olmuştu dr ona çok zorlamadan ,acı yemeden bide hızlı oturu kalkmadan olmuşsun demişti seninki ne derecede bilmiyorum ama onunki kanama yapacak kadar ilerlemişti bu konuda bi uzmana danış ilerlemeden elinden ne geliyorsa yap(mesela hakiki zeytin yağı ile yumuşat,acı baharatlı şeylerden uzak dur,bol bol sıvı tüket)

evettttt canlarım ,gazaya birlikte çıktığım yoldaşlarım:))))ne başlangıç ama:)
GÖRDÜĞÜNÜZZ ÜZERE DİŞ AĞRIM GEÇTİ, PAZARTESİ SENROMU AĞRILARIM BAŞLADI, AMA HAVADA GÜZEL OLUNCA BUDA ÇEKİLİO BE:)
HEPİNİZE GÜZEL BİR GÜN DİLİYORUM HAYIRLI SABAHLARRRR...

BEBİŞLERİİNİZEDE BENDEN KOCAMAN KOCAMAN ÖPÜCÜKLER....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…