2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ya geçmiş olsun da bişey sorcam emin misin sırtüstü yatmaktan olduğuna?? benim de cuma gününden beridir başım dönüyor. hele bu sabah ben de çok zor kalktım giyindim, hala bile tam geçmedi, kafam sersem gibi, başım ağrıyor gibi, kulaklarım bi tuhaf, saçma bi hal içindeyim anlayacağın. ve sabah uandığımda bende kendimi sırtüstü buldum.. buna nasıl çözüm bulabiliriz ki acaba?? farkında bile olmadan dönüyoruz, nasıl olacak???

çok geçmiş olsun cnm allah yardımcın olsun, rahat olmaya çalış ki bebişin etkilenmesin, inşallah herşey yoluna girer en kısa zamanda.. dualarımız seninle.

Günayyydııııın, inşallah bizler ve bebişlerimiz için güzel bir hafta olur

Guuunaydin,bende herkese guzel bir hafta diliyorum. Herkesler iyidir insallah:))

Sirtustu yattigimiz zaman bebege yeterli kan akisi olmuyormus ve bu durum anneyi de rahatsiz edebilirmis tansiyon dusuklugu kalp carpintisi bas dobmesi gibi. Tabiki uykunun arasinda kendimizi sirtustu yatarken bulabiliriz,o zaman yana donup tekrar uykumuza kaldigimiz yerden devam edicez. Bence sabah ole kalkarsak da bir sure yan donup yatakta kalmaliyizki duzen tekrar yoluna girsin.

Çok geçimiş olsun cnm Allah bir daha vermesin inşallah...

Sanada hayırlı sabahlar cnm.

Hepimize iyi haftalarrr olsun inşallah...

kızlar normal doğum mu sezeryan mı düşünüyorsunuz?

zaman yaklaştıkça değişebilir ama şuan normal doğum istiyorum.. hatta öyleki, epidural bile düşünmüyorum, bağıra bağıra doğurcam gibi geliyo.. ama bunu 3 ay sonra tekrar konuşalım olur muu

Bu arada Allah nasip ederse bu doğumumu da önceki doğumum gibi epiduralsiz normal istiyorum. İnşallah bir terslik olmaz tabi :)

merhabalar çalışan bayanlar bir sorum var doğum izni 32+0 da mi başlıyor yoksa 32. hafta bitincemi başlıyor. Doktorumla konuştum 32.hafta bitince başlıyor yani 32+6 diyor.1 haftam boşa gitsin istemiyorum hangisi doğru ona göre başka bir doktor bulup yazdıracağım iznimi zaten doktorum bugün çok sinirimi bozdu çok ters bir insan bozup bozup atıyor. 25.haftadan sonra doktor değiştirmek doğru olurmu bilmiyorum ama değiştirmeye çalışacağım.Yeni birini bulmak da mesele off.

Canım bu konuyla ilgili doğum izni kullanacak olan öğretmenler olarak bi başlıkta konuşuyoruz,temmuz annelerinin alt başlıklarında bulabilirsin,bende bu hafta gittiğimde soracaktım bu konuyu doktoruma,öğrenince sana yazarım canım...

teşekkür ederim canım şu izni 8+8 değilde 16 hafta olarak direk verseler çok daha iyi olurdu 37-38 de doğum yapsak 2-3 hafta da boşa gidecek.

teşekkür ederim canım şu izni 8+8 değilde 16 hafta olarak direk verseler çok daha iyi olurdu 37-38 de doğum yapsak 2-3 hafta da boşa gidecek.

Haklısın canım insan en ince ayrıntısına kadar düşünmek istiyo bebişlerle daha çok vakit geçirebilmek için...Çalışan anne olmak hem güzel hem zor valla...Dediğim başlığa bakabilirsin en son bişeyler paylaşılmış doğum izni ile ilgili,bende yazdım bişeyler, oku bence canım faydalı olabilir...Hatta 32. hafta ile ilgili sorduğun soruyu orda da belirt illaki bilen vardır,çünkü geçen sene doğum yapan arkadaşlar da yorum yazıyolar...

arkadaşlar geçen gün de sormuştum alt başlıklarda bulursun denildi ama ben o başlığı bulamadım.. linkini paylaşır mısınız?? bende öğretmenim sorularım var cevapsız. faydalanmak istiyorum

Cnm bende 32+6 diye biliyorum. Zaten 8 hafta olduğunu hesaplarsan doğru çıkıyor. 33-1 / 34-2 / 35-3 / 36-4 / 37-5/ 38-6 / 39-7 ve 40-8.hafta oluyor

selam kızlar
nasılsınız bakalım...Doğum konuşulmuş ben de normal doğum istiyorum ama bakalım artık daha doktorumu bile ayarlayamadım

arkadaşlar geçen gün de sormuştum alt başlıklarda bulursun denildi ama ben o başlığı bulamadım.. linkini paylaşır mısınız?? bende öğretmenim sorularım var cevapsız. faydalanmak istiyorum

Canım ben linki paylaşmayı denedim beceremedim,sen nasıl paylaşacağımı tarif edebilrsen tekrar deneyeyim ama bizim konuştuğumuz forumun hemen altında başlıklarda çok rahat görürsün...Temmuz anneleri forumunun içinde,hani temmuz annelerinin aldığı ciciler filan yazıyo ya başlıklar da onun gibi bi başlık,şu an hatta yeni yorumlar yazıldığı için üstte görünen bi başllık,tekrar bi bak istersen eğer bulamazsan linki benim nasıl paylaşacağım konusunda yardımcı olun paylaşayım,kopyaladım olmadı çünkü....

selam kızlar
nasılsınız bakalım...Doğum konuşulmuş ben de normal doğum istiyorum ama bakalım artık daha doktorumu bile ayarlayamadım

gunaydın canım. neden henuz doktorunu ayarlayamadın gıttıgın doktorda sorun mu yasıyosun ? bende normal dogum istiyorum ama plasentam asagıda dıye sezeryan gozukuyor demıstı doktor gercı cıkabılır 7 ayın sonuna kadar cıkarsa normal yaparız henuz tam cıkmadı malesef ama buarada kendımı sezeryana hazırladım plasenta yukarı cıktı normal olur derse nasıl hıssederım bılemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…