- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #19.781
kızlar normal doğum mu sezeryan mı düşünüyorsunuz?
cnm ya geçmiş olsun da bişey sorcam emin misin sırtüstü yatmaktan olduğuna?? benim de cuma gününden beridir başım dönüyor. hele bu sabah ben de çok zor kalktım giyindim, hala bile tam geçmedi, kafam sersem gibi, başım ağrıyor gibi, kulaklarım bi tuhaf, saçma bi hal içindeyim anlayacağın. ve sabah uandığımda bende kendimi sırtüstü buldum.. buna nasıl çözüm bulabiliriz ki acaba?? farkında bile olmadan dönüyoruz, nasıl olacak???kızlar bugün uyurken sırtüstü yatılınca ne olduğunu bizzat bu sabah yaşamış oldum.uyurken sırtüstü yattıgımı farkettim aslında ama öle tatlı gelmişti ki belimin ağrısına. sabah başım dönerek uyandım.hatta gecici bişey sandım ama eşimin yardımıyla yataktan kalktım tavan baya bi dönüyordu çünkü.hemen evden cıkmamız gerekiyodu oturarak ve boynumu cevirmemeye calısarak zar zor giyindim.bi de mide bulantısı yapıyo ki sormayın üstümü giyinmeden önce uzun zamndır ilk defa kustum (yeni uyandıgım için midem de boş tabi)
başım sürekli hızlı hareket ettiğimde dönmeye başladı.en sonunda tansiyonumu ölçtürdüm ve 9'a 6 çıktı.tabiki cok düşük dedi hemşire.tuzlu ayran filan içtim hemen.internette biraz araştırmamla sebebini hemen anlamış oldum tabi.
(bu arada sırtüstü yatmam kesinlikle bilinçli değildi.bi an tatlı geldi sanırım uykuda bi 5 dk kalıyım böle dedim sonrada uykuya daldım tatlı tatlı demekki:)
Kizlar günaydın..şu anda hastaneden yaziyorum size,dunden beri burdayim yarin cikaricaklar.Kanamam oldugunu ve igne vuruldugumu anlatmistim bikac gun once, dun daha yogun bi kanamayla hastaneye geldim rahmin acilmaya ba sladigini tahmin boyununda kisa oldugunu soyledi doktor.Erken dogum riski denildi cok korktum hala korkuyorum p.tesi gunu dikis atilmasi gerektigini soyledi doktorumu bekliyorum simdi p.tesi, oda yurt disina cikmis h.spnu icon aksilik ya ban dua edin anneler
Günayyydııııın, inşallah bizler ve bebişlerimiz için güzel bir hafta olur
cnm ya geçmiş olsun da bişey sorcam emin misin sırtüstü yatmaktan olduğuna?? benim de cuma gününden beridir başım dönüyor. hele bu sabah ben de çok zor kalktım giyindim, hala bile tam geçmedi, kafam sersem gibi, başım ağrıyor gibi, kulaklarım bi tuhaf, saçma bi hal içindeyim anlayacağın. ve sabah uandığımda bende kendimi sırtüstü buldum.. buna nasıl çözüm bulabiliriz ki acaba?? farkında bile olmadan dönüyoruz, nasıl olacak???.
evettttt canlarım ,gazaya birlikte çıktığım yoldaşlarım:))))ne başlangıç ama:)
GÖRDÜĞÜNÜZZ ÜZERE DİŞ AĞRIM GEÇTİ, PAZARTESİ SENROMU AĞRILARIM BAŞLADI, AMA HAVADA GÜZEL OLUNCA BUDA ÇEKİLİO BE:)
HEPİNİZE GÜZEL BİR GÜN DİLİYORUM HAYIRLI SABAHLARRRR...
BEBİŞLERİİNİZEDE BENDEN KOCAMAN KOCAMAN ÖPÜCÜKLER....
kızlar normal doğum mu sezeryan mı düşünüyorsunuz?
merhabalar çalışan bayanlar bir sorum var doğum izni 32+0 da mi başlıyor yoksa 32. hafta bitincemi başlıyor. Doktorumla konuştum 32.hafta bitince başlıyor yani 32+6 diyor.1 haftam boşa gitsin istemiyorum hangisi doğru ona göre başka bir doktor bulup yazdıracağım iznimi zaten doktorum bugün çok sinirimi bozdu çok ters bir insan bozup bozup atıyor. 25.haftadan sonra doktor değiştirmek doğru olurmu bilmiyorum ama değiştirmeye çalışacağım.Yeni birini bulmak da mesele off.
Canım bu konuyla ilgili doğum izni kullanacak olan öğretmenler olarak bi başlıkta konuşuyoruz,temmuz annelerinin alt başlıklarında bulabilirsin,bende bu hafta gittiğimde soracaktım bu konuyu doktoruma,öğrenince sana yazarım canım...
teşekkür ederim canım şu izni 8+8 değilde 16 hafta olarak direk verseler çok daha iyi olurdu 37-38 de doğum yapsak 2-3 hafta da boşa gidecek.
Canım bu konuyla ilgili doğum izni kullanacak olan öğretmenler olarak bi başlıkta konuşuyoruz,temmuz annelerinin alt başlıklarında bulabilirsin,bende bu hafta gittiğimde soracaktım bu konuyu doktoruma,öğrenince sana yazarım canım...
merhabalar çalışan bayanlar bir sorum var doğum izni 32+0 da mi başlıyor yoksa 32. hafta bitincemi başlıyor. Doktorumla konuştum 32.hafta bitince başlıyor yani 32+6 diyor.1 haftam boşa gitsin istemiyorum hangisi doğru ona göre başka bir doktor bulup yazdıracağım iznimi zaten doktorum bugün çok sinirimi bozdu çok ters bir insan bozup bozup atıyor. 25.haftadan sonra doktor değiştirmek doğru olurmu bilmiyorum ama değiştirmeye çalışacağım.Yeni birini bulmak da mesele off.
arkadaşlar geçen gün de sormuştum alt başlıklarda bulursun denildi ama ben o başlığı bulamadım.. linkini paylaşır mısınız?? bende öğretmenim sorularım var cevapsız. faydalanmak istiyorum
selam kızlar
nasılsınız bakalım...Doğum konuşulmuş ben de normal doğum istiyorum ama bakalım artık daha doktorumu bile ayarlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?