- 13 Kasım 2011
- 591
- 161
- 83
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #19.801
Cnm bende 32+6 diye biliyorum. Zaten 8 hafta olduğunu hesaplarsan doğru çıkıyor. 33-1 / 34-2 / 35-3 / 36-4 / 37-5/ 38-6 / 39-7 ve 40-8.hafta oluyor
Teşekkür ederiz canım aydınlattığın için...Yani 32+6 ıncı haftamıza gelmemize de az kalmış...37+6 ya kadar çalışmaya devam...
Cnm bende 32+6 diye biliyorum. Zaten 8 hafta olduğunu hesaplarsan doğru çıkıyor. 33-1 / 34-2 / 35-3 / 36-4 / 37-5/ 38-6 / 39-7 ve 40-8.hafta oluyor
Canım ben linki paylaşmayı denedim beceremedim,sen nasıl paylaşacağımı tarif edebilrsen tekrar deneyeyim ama bizim konuştuğumuz forumun hemen altında başlıklarda çok rahat görürsün...Temmuz anneleri forumunun içinde,hani temmuz annelerinin aldığı ciciler filan yazıyo ya başlıklar da onun gibi bi başlık,şu an hatta yeni yorumlar yazıldığı için üstte görünen bi başllık,tekrar bi bak istersen eğer bulamazsan linki benim nasıl paylaşacağım konusunda yardımcı olun paylaşayım,kopyaladım olmadı çünkü....
Rica ederim cnm ne demekEvett... Gün sayıyorum ben de. Ben de 37+6 ya kadar çalışmayı planlıyorum tabi Allah bir sıkıntı vermezse. Ama 32+6 yı görsem sonrasında çalışmak bu kadar koymayacak bana gibi geliyor...
canım adresin yazılı olduğu satıra sağ tıkla kopyala de. sonra onu bu cvp yazdığın yere yapıştır.. cevapla de
canım adresin yazılı olduğu satıra sağ tıkla kopyala de. sonra onu bu cvp yazdığın yere yapıştır.. cevapla de
kızlar şimdi tv de izledim.çalışan hamilelerle ilgili.bu 8+8 olan doğum iznini eğer kolay bir işte çalışıyorsa ve doktordan son haftalara kadar çalışabilir die rapor alabilirseniz bu 16 haftayı doğumdan sonrada kullanma hakkımız varmış.yani bebeklerinizle daha çok vakit geçirmek mümkün.bunu bir araştırın derim ben.eminim çoğunun işine yarıycak bir uygulama...
kızlar şimdi tv de izledim.çalışan hamilelerle ilgili.bu 8+8 olan doğum iznini eğer kolay bir işte çalışıyorsa ve doktordan son haftalara kadar çalışabilir die rapor alabilirseniz bu 16 haftayı doğumdan sonrada kullanma hakkımız varmış.yani bebeklerinizle daha çok vakit geçirmek mümkün.bunu bir araştırın derim ben.eminim çoğunun işine yarıycak bir uygulama...
Çok geçimiş olsun cnm Allah bir daha vermesin inşallah...
Sanada hayırlı sabahlar cnm.
Hepimize iyi haftalarrr olsun inşallah...
iyi valla nolsun
geçen ay ki kontrolümüzde kızımızın değil oğlumuzun olacağını öğrendikancak alışabildik =)
iyi valla nolsun
geçen ay ki kontrolümüzde kızımızın değil oğlumuzun olacağını öğrendikancak alışabildik =)
iyi valla nolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?