2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm bende 32+6 diye biliyorum. Zaten 8 hafta olduğunu hesaplarsan doğru çıkıyor. 33-1 / 34-2 / 35-3 / 36-4 / 37-5/ 38-6 / 39-7 ve 40-8.hafta oluyor

Teşekkür ederiz canım aydınlattığın için...Yani 32+6 ıncı haftamıza gelmemize de az kalmış...37+6 ya kadar çalışmaya devam...

Teşekkür ederiz canım aydınlattığın için...Yani 32+6 ıncı haftamıza gelmemize de az kalmış...37+6 ya kadar çalışmaya devam...

Rica ederim cnm ne demek Evett... Gün sayıyorum ben de. Ben de 37+6 ya kadar çalışmayı planlıyorum tabi Allah bir sıkıntı vermezse. Ama 32+6 yı görsem sonrasında çalışmak bu kadar koymayacak bana gibi geliyor...

Cnm bende 32+6 diye biliyorum. Zaten 8 hafta olduğunu hesaplarsan doğru çıkıyor. 33-1 / 34-2 / 35-3 / 36-4 / 37-5/ 38-6 / 39-7 ve 40-8.hafta oluyor

evet canım doğru böyle olmalı pöff ben alıştırmıştım kendimi üzerine 1 hafta daha eklendi. Versinler işte 16 haftayı komple istediğimiz zaman başlayalım kullanmaya.

canım adresin yazılı olduğu satıra sağ tıkla kopyala de. sonra onu bu cvp yazdığın yere yapıştır.. cevapla de

Bende sen 32+6 yazınca öyle hissettim valla,gün gelmiş gibi geldi şurda 5-6 hafta sonra ilk raporumuzu alıcaz çalışabilir diye inş.Sonra 37 çabuk gelir bencede...Hayırlısı inş erken doğum filan olmasın da günü gününe sağlıklıca gelsin inş. bebişlerimiz....

canım adresin yazılı olduğu satıra sağ tıkla kopyala de. sonra onu bu cvp yazdığın yere yapıştır.. cevapla de

temmuzda doğum yapan öğretmen anneler size danışmam lazım! ACİL

canım link bu kopyaladım yapıştırdım,daha önce de böyle yapmıştım ama olmadı,yani alt çizgili link olarak kopyalanmıyo maalesef...

kızlar şimdi tv de izledim.çalışan hamilelerle ilgili.bu 8+8 olan doğum iznini eğer kolay bir işte çalışıyorsa ve doktordan son haftalara kadar çalışabilir die rapor alabilirseniz bu 16 haftayı doğumdan sonrada kullanma hakkımız varmış.yani bebeklerinizle daha çok vakit geçirmek mümkün.bunu bir araştırın derim ben.eminim çoğunun işine yarıycak bir uygulama...

ne guzel bır uygulama malesef kıbrısta uygulanmıyor

Bunu kesinlikle araştırıcam keşke olsaaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…