- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #19.821
merhaba hanımlar nasılsınız bebişler nasıl?
merhaba kızlar nasılsınız bakalımmm :) bebısler nasıll
selam kızlar nasılsınız bakalım biz kızımla uzun zamandır ziyaret edemedik
hepiniz iyisinizdir inş bebişler nasıllar
Biz oglusumla cok iyiyiz hanimlar sizleri sormali:)
bizde iyiyiz canım işteyiz çalışıyoruz işteyiz
internetten ciciler bakıyoruz
Kolay gelsin cnm:) bende hergun internetten bebise biseyler bakmazsam icim rahat etmiyor arastiriyorumda arastiriyorum:)
Kizlar size acil bisi sorcam tetanoz asisindan sonra banyo yapmanin sakincasi varmi
İyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakalim ?
İyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakalim ?
Kizlar size acil bisi sorcam tetanoz asisindan sonra banyo yapmanin sakincasi varmi
çok acıyla aram yok aslında. günde 3 lt den fazla su da içiyorum. bepanten iyi geldi biraz. daha öyle kanama falan yok ama. korkuyom yine de. bir aydır duruyor durduğu yerde:26:cnm bu pek düşünmek işi değil kısmet işi bana kalırsa ha ben direk sezeryan olurum dersen işte o senin iraden ile .
ben oğlumda (27.07.2008)normale kafayı takmıştım o kadarki hastane çantamı 1 günde çıkmak üzere hazırladım,üstelik 38 hadtada beklemeye başladığım bebeğim 40+4 de ancak teşrif etti,sancı gelmeden drumun söylemesine rağmen hastaneye gitmedim ve nihayet sancı değil suyum geldi,hastaneye gittim 1 cm açılma var:)suni sancıyla 11 de başlayan sancılarım akşam 6:00 lara kadar sürdü ama okadar alıştırmışımki kendimi normal diye sancılar canımı yaksada normal yaıcam diye seviniyordum,en son beni 6:30 gibi muayene ettiler bebek inmiyo 8,5 cm açılman var ama bebek kaça kadar beklersen bekle inmeyecek,sonra bana boşuna sancı çektirdiniz deme yada bebeği zora sokup olabilecek her türlü şeydende kendini soumlu tutman gerekir diye beni korkutmaya çalıştılar ben- beni odama geri çıkarın ben normal yaıcam diye tutturdum...odaya geldik bu sefer anneme,kayınvalideme ve eşimme aynı şeyleri söylediler onlarda başladı bana baskı yapmaya "hayırlısı olsunda niye inat ediyosun dediler"ben o ana kadar ağlamadım sonra ağlamaya başladım çaresiz kabul ettim...
ha sezeryan da korkulacak yada tü kaka denilecek hiç bişey yokmuş. onu anladım. çoook rahat geçti ,çok çabuk ayakladım, ufak tefek ağrı sızıyı saymazsak çokda rahattım:)
bende anlamıyorum gerçekten luxxor niye insan kendinin kesildiğini görmek isterki bebek için sanırım:)
melocan cnm hemoraid utanılacak bişey değil ki bende yok ama eltimde olmuştu dr ona çok zorlamadan ,acı yemeden bide hızlı oturu kalkmadan olmuşsun demişti seninki ne derecede bilmiyorum ama onunki kanama yapacak kadar ilerlemişti bu konuda bi uzmana danış ilerlemeden elinden ne geliyorsa yap(mesela hakiki zeytin yağı ile yumuşat,acı baharatlı şeylerden uzak dur,bol bol sıvı tüket)
ben de dün gece taktım bu sırtüstü yatmama olayına. gecem zehir oldu. 10dkda bir uyanıp, kendimi kontrol ettim. yan yatmaktan sırtım ağrıdı. ama inatlaştım.ben arka tarafıma yastık koydum, böyle engel oldum sırtüstü yatmaya.cnm ya geçmiş olsun da bişey sorcam emin misin sırtüstü yatmaktan olduğuna?? benim de cuma gününden beridir başım dönüyor. hele bu sabah ben de çok zor kalktım giyindim, hala bile tam geçmedi, kafam sersem gibi, başım ağrıyor gibi, kulaklarım bi tuhaf, saçma bi hal içindeyim anlayacağın. ve sabah uandığımda bende kendimi sırtüstü buldum.. buna nasıl çözüm bulabiliriz ki acaba?? farkında bile olmadan dönüyoruz, nasıl olacak???
çok geçmiş olsun cnm allah yardımcın olsun, rahat olmaya çalış ki bebişin etkilenmesin, inşallah herşey yoluna girer en kısa zamanda.. dualarımız seninle.
teşekkür ederim canım şu izni 8+8 değilde 16 hafta olarak direk verseler çok daha iyi olurdu 37-38 de doğum yapsak 2-3 hafta da boşa gidecek.
iyi akşamlarr kızlarrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?