2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

KIZLAR YEPYENİ DOPDOLU BİR İÇERİKLE KARŞINIZDAYIM:)))ŞAKA ŞAKA PEK DOLU DEĞİL AMA YENİ KONUMUZ BEBEK ŞEKERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ VS.
YENİ BİR KONU AÇTIM İLGİLENEN BEBEK ŞEKERİ DÜŞÜNEN TÜM ARKADAŞLARIMDAN FİKİRLERİNİ DUYMAK İÇİN BUYRUN SOHBETE:)
ACELEM VAR GERİYE BAKAMIYORUM AMA HEPİNİZİ VE BEBİŞLERİNİZİ ÇOK ÖPÜYORUM UMARIM HERKESİN KEYFİ YERİNDEDİR....

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...e-adaylari-tecrubeli-anneleri-bekliyoruz.html

çok acıyla aram yok aslında. günde 3 lt den fazla su da içiyorum. bepanten iyi geldi biraz. daha öyle kanama falan yok ama. korkuyom yine de. bir aydır duruyor durduğu yerde:26:
ben de dün gece taktım bu sırtüstü yatmama olayına. gecem zehir oldu. 10dkda bir uyanıp, kendimi kontrol ettim. yan yatmaktan sırtım ağrıdı. ama inatlaştım.ben arka tarafıma yastık koydum, böyle engel oldum sırtüstü yatmaya.

teşekkür ederim canım şu izni 8+8 değilde 16 hafta olarak direk verseler çok daha iyi olurdu 37-38 de doğum yapsak 2-3 hafta da boşa gidecek.

o kullanılamayan doğum öncesi haftalar artık yanmıyor. yeni torba yasaya göre erken doğum halinda doğum sonrasına ekleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…