2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

saolasın canım sorma valla alışkanlık oldu bakmadan bizde duramıyoruz
hazılıkların nasıl gidiyor canım neler aldınız

Valla cnm insan negorse almak istiyor:) bebisin kiyafetlerini aldik genel olarak, oda takimi bebek arabasi onlarada baktim almak icin daha erken bnce ama arastirmalarimi yaptim ben:) emzikti biberondu pompaydi onlarida daha almadim zaman biraz daha yaklassin diyorum. Sizzin hazirliklarnz nasil gidiyor??

Günaydınn kızlarr ve minik bebişleri... Güzel ve keyifli bir gün olsun hepimize. Umarım herkesin keyfi yerindedir

Günaydınn kızlarr ve minik bebişleri... Güzel ve keyifli bir gün olsun hepimize. Umarım herkesin keyfi yerindedir

[günaydınlar nasılsınız bakalım bebişler nasıl

hepinize güzel huzurlu bir gn diliyorummm

Günaydın güzel anneler biz iyiyiz kızımla,hızla büyüyoruz,bende iyi dileklerinize katılıyorum,gönlümüzce geçecek bir gün olsun...

günaydınn kızlarr ve minik bebişleri... Güzel ve keyifli bir gün olsun hepimize. Umarım herkesin keyfi yerindedir

tşk cnm sanada günaydın hayırlı sabahlar....

[günaydınlar nasılsınız bakalım bebişler nasıl

hepinize güzel huzurlu bir gn diliyorummm
şükür allaha iyiyiz sen nasılsın?
Dileğine katılıyorum...

günaydın güzel anneler biz iyiyiz kızımla,hızla büyüyoruz,bende iyi dileklerinize katılıyorum,gönlümüzce geçecek bir gün olsun...
miniciğiimm hayırlı sabahlar cnm ,maşallah kızınla sana...

Evt bayanlar bebişim ile görüşmeye 1 gün kaldı,yarın görcem inş.
Ah evt bide bebk şekri olayı var hala çözemedim malesef...:))

Günaydın kızlarrrr
Müzmin KBB hastası olarak hayatımı devam ettirmeye çalışıyorum.faranjit olmuşum tek gargara ve ağrı kesiciyle devam.boğaz ağrısı tam bir eziyet. dr başka ilaç vermedi bol su iç dedi. pazar günü ateşim çıktı ama hemen müdahale ettim.ılık bir duş don atlet gezdim artık yoksa ateş yükselmeye devam edecekti. biraz sirkeli su içtim.

tam seviniyordum atlattım bu sene yırttık hasta olmadan yaz geliyor dedim al sana yaz, ama yaz kenara yazı :2:

günaydın canım cok dikkat et havalar çarpıyor insanı
bu havarlada da faranjit yada grip çok yaygın
inş biran önce düzelirsin canım geçmiş olsun

Sana da hayırlı sabahlar canım,ayy ne güzel bebişini görceksin,inş sağlıklıca büyümüştür iyi haberlerle gelirsin inş,bende 1 aya yaklaştı görmeyeli biz de naipse cuma günü görüşcez kızımla...

Bebek şekerlerine bende hiç bakmadım daha,hazır güzel şeyler var ama onlardan seçerim diye düşündüm,sen kendin mi yapmayı düşünüyosun canım? Bi de bebek şekerlerinin üzerine doğum tarihi yazılıyo ya hani,eğer normal doğum olacak olursa nasıl sipariş edicez ki,ben hastanede de dağıtırmıyım ki diye düşündüm ama,sanırım mantıklı olan doğumdan hemen sonra tarihli sipariş edip eve ziyarete gelenlere dağıtmak...Sen nasıl düşünüyosun canım....

günaydın annaecikler ve melekleri
bebişimi görmeeye bi gün kaldı Allah izin verirse kızımı yakından daha güzel görüceğim

çok heycanlıyım :26:

Gunaydinlar herkeseee. Bu sabah pek iyi uyanmadik biz oglusumla yataktan kalkamadim 1 saat halsizlik var ustumde,bir de galiba grip olcm sesimde kisilmis,burnumda tikanmis evin icinde nasil hasta oluyorum hic anlamiyorum

neyse ALLAHA EMANET BEBİŞLERİMİZ SAĞLIKLA HAYIRLARLA KUCAĞIMIZA ALALIMDA GERİSİ GELİP GEÇİCİ İNŞ.

:)
YA miniciğim miniklerimizi ,HEP ÖZLÜYORUZ,GÖRSEK BİLE GEÇMİYO ÖZLEMİ DEĞİLMİ? ki bide ben 2. hamileliğim birde oğlum var görsen ne zevkli oluyo abimizle hastanede kardeşimizi görmesi:)
BEBEK ŞEKERİ İÇİN KONU AÇTIM ÇOK GÜZEL Bİ MESELEYE DEĞİNMİŞSİN BUNU BU KONUNUN ALTINDADA TARTIŞALIM HERKESE FİKİR OLSUN İSTİYORUM ÇÜNKÜ...
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...e-adaylari-tecrubeli-anneleri-bekliyoruz.html
tarih için gün çok şart değil diye düşünüyorum:26: temmuz 2012 desek yeter ama yok illla gün olsun dersekde, daha sonra bastırıp gönederiyolarmış
.ha bide bak konuya ben kendim yapmaya karar verdim(sanırım) fikir olsun sanada...

günaydın annaecikler ve melekleri
bebişimi görmeeye bi gün kaldı Allah izin verirse kızımı yakından daha güzel görüceğim

çok heycanlıyım :26:

ilknur yarın demek sende göreceksin ,akşama konuşuruz boyları, kiloları.ay heyecanlandımmı ne?

Gunaydinlar herkeseee. Bu sabah pek iyi uyanmadik biz oglusumla yataktan kalkamadim 1 saat halsizlik var ustumde,bir de galiba grip olcm sesimde kisilmis,burnumda tikanmis evin icinde nasil hasta oluyorum hic anlamiyorum
minitacım sendemi? çok geçmiş olsun sanada,en kısa zamanda iyileşmen duasıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…