- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #19.841
iyiyim canımmm sen nasılsınnn bebiş nasıll:)selam canım naber nasılsın
mersi canım
iyiyim canımmm sen nasılsınnn bebiş nasıll:)
nasılsın şekerim yeşilll:)
iyiyim canımmm sen nasılsınnn bebiş nasıll:)
nasılsın şekerim yeşilll:)
Kizlar size acil bisi sorcam tetanoz asisindan sonra banyo yapmanin sakincasi varmi
cnm ya geçmiş olsun da bişey sorcam emin misin sırtüstü yatmaktan olduğuna?? benim de cuma gününden beridir başım dönüyor. hele bu sabah ben de çok zor kalktım giyindim, hala bile tam geçmedi, kafam sersem gibi, başım ağrıyor gibi, kulaklarım bi tuhaf, saçma bi hal içindeyim anlayacağın. ve sabah uandığımda bende kendimi sırtüstü buldum.. buna nasıl çözüm bulabiliriz ki acaba?? farkında bile olmadan dönüyoruz, nasıl olacak???
canım tansiyonumu ölçen hemşire şikayetlerin devam ederse kulak burun boğaza bi görün demişti.aklında bulunsun ama benim ilk şüphelendiğim konu sıt üstü yatmam olmuştu.bi de uyku saatini 6-7 saate indirip sırtüstü yatmamaya çalış bakalım nası olcak.çünkü cok uydugum zamanlarda kendi adıma konusayım sırtüstü yatma olasılıgım baya artıyo.
saolasın canım sorma valla alışkanlık oldu bakmadan bizde duramıyoruz
hazılıkların nasıl gidiyor canım neler aldınız
Günaydınn kızlarr ve minik bebişleri... Güzel ve keyifli bir gün olsun hepimize. Umarım herkesin keyfi yerindedir
[günaydınlar nasılsınız bakalım bebişler nasıl
hepinize güzel huzurlu bir gn diliyorummm
günaydınn kızlarr ve minik bebişleri... Güzel ve keyifli bir gün olsun hepimize. Umarım herkesin keyfi yerindedir
şükür allaha iyiyiz sen nasılsın?[günaydınlar nasılsınız bakalım bebişler nasıl
hepinize güzel huzurlu bir gn diliyorummm
miniciğiimm hayırlı sabahlar cnm ,maşallah kızınla sana...günaydın güzel anneler biz iyiyiz kızımla,hızla büyüyoruz,bende iyi dileklerinize katılıyorum,gönlümüzce geçecek bir gün olsun...
tşk cnm sanada günaydın hayırlı sabahlar....
şükür allaha iyiyiz sen nasılsın?
Dileğine katılıyorum...
biz iyiyiz kızımla teyzesi büyüyoruz bizimde cuma akşamı kontrolümüz var heycanla bekliyoruz
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın kızlarrrr
Müzmin KBB hastası olarak hayatımı devam ettirmeye çalışıyorum.faranjit olmuşum tek gargara ve ağrı kesiciyle devam.boğaz ağrısı tam bir eziyet. dr başka ilaç vermedi bol su iç dedi. pazar günü ateşim çıktı ama hemen müdahale ettim.ılık bir duş don atlet gezdim artık yoksa ateş yükselmeye devam edecekti. biraz sirkeli su içtim.
tam seviniyordum atlattım bu sene yırttık hasta olmadan yaz geliyor dedim al sana yaz, ama yaz kenara yazı :2:
tşk cnm sanada günaydın hayırlı sabahlar....
şükür allaha iyiyiz sen nasılsın?
Dileğine katılıyorum...
miniciğiimm hayırlı sabahlar cnm ,maşallah kızınla sana...
Evt bayanlar bebişim ile görüşmeye 1 gün kaldı,yarın görcem inş.
Ah evt bide bebk şekri olayı var hala çözemedim malesef...:))
neyse ALLAHA EMANET BEBİŞLERİMİZ SAĞLIKLA HAYIRLARLA KUCAĞIMIZA ALALIMDA GERİSİ GELİP GEÇİCİ İNŞ.Günaydın kızlarrrr
Müzmin KBB hastası olarak hayatımı devam ettirmeye çalışıyorum.faranjit olmuşum tek gargara ve ağrı kesiciyle devam.boğaz ağrısı tam bir eziyet. dr başka ilaç vermedi bol su iç dedi. pazar günü ateşim çıktı ama hemen müdahale ettim.ılık bir duş don atlet gezdim artık yoksa ateş yükselmeye devam edecekti. biraz sirkeli su içtim.
cnm hala atlatamadınmı? bende cumartesi pazar diş ağrısından ne yatabildim, ne ayakta durabildim. ama şükür daha iyiyim, şimdi bide ilaç olarak en hafiflerini veriyolar etkisi geç oluyo
tam seviniyordum atlattım bu sene yırttık hasta olmadan yaz geliyor dedim al sana yaz, ama yaz kenara yazı :2:
Sana da hayırlı sabahlar canım,ayy ne güzel bebişini görceksin,inş sağlıklıca büyümüştür iyi haberlerle gelirsin inş,bende 1 aya yaklaştı görmeyeli biz de naipse cuma günü görüşcez kızımla...
Bebek şekerlerine bende hiç bakmadım daha,hazır güzel şeyler var ama onlardan seçerim diye düşündüm,sen kendin mi yapmayı düşünüyosun canım? Bi de bebek şekerlerinin üzerine doğum tarihi yazılıyo ya hani,eğer normal doğum olacak olursa nasıl sipariş edicez ki,ben hastanede de dağıtırmıyım ki diye düşündüm ama,sanırım mantıklı olan doğumdan hemen sonra tarihli sipariş edip eve ziyarete gelenlere dağıtmak...Sen nasıl düşünüyosun canım....
günaydın annaecikler ve melekleri
bebişimi görmeeye bi gün kaldı Allah izin verirse kızımı yakından daha güzel görüceğim
çok heycanlıyım :26:
minitacım sendemi? çok geçmiş olsun sanada,en kısa zamanda iyileşmen duasıyla...Gunaydinlar herkeseee. Bu sabah pek iyi uyanmadik biz oglusumlayataktan kalkamadim 1 saat halsizlik var ustumde,bir de galiba grip olcm sesimde kisilmis,burnumda tikanmis evin icinde nasil hasta oluyorum hic anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?