2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese gunaydinlar.umarim herkes iyidir.benim moral sifir.dunden beri.alanyada gunes etkisini iyice gostermeye basladi.iki gundur gunesin tadini cikariyoruz derken dun eltim farkettiki alnimda belllli belirsiz lekeler var.galiba dogum lekesi oluscak bende.hemen gunes kremleromi kullanmaya basladim ama bakalim faydasi olacakmi.en cok korktugum sey basima gelcek galiba.daha onumuz yaz.ddahaaaaaa cok ay var.ve bazilarinda gecmiyormus.umarim o bazilarindan biride ben olmam.:2:

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 5 ziyaretçi)
kozmatik, ksezgin, hayalimbenim, ilknur_007, tubaal, minicigimmm, bilgililgili, ipek34

canım hamilelikte olusan lekeler gecer ıcını rahat tut ama buarada dedıgın gıbı gunes kremı kullanmaya basla artık

kızlar geçenlerde bebek şekeri için biraz dolaştım eminönünde ve havuzlu han die biryer var duymuşsunuzdur çoğunuz.zaten bütün han bebek eşyaları üzerine ben bütün alışverişi ordan yapmayı düşünüyorum fiyatlarıda gayet uygun çoğu toptan fiyatı.bebek şekeri içinde bir mağaza var hemen girişte kampanya yapmışlar paketin içinde herşeyi var.bebek şekeri,şeker sepeti,takı yastığı,7 metre tül kapıyı süslemek için,hoşgeldin bebek yazısı,bebekli kapı süsü,6 adet lohusa şerbeti bardağı süslü fian çok hoşuma gitti.bunların hepsi içinde 120 TL kampanya yapmışlar ilgilenirseniz gidin bir bakın derim...tabi İstanbulda olanlar için

bide canlarım ya kramplar oluşmaya başladı deli olcam
şuan bile bacaklarım kasılıyor sizdede varmı :18:

bide canlarım ya kramplar oluşmaya başladı deli olcam
şuan bile bacaklarım kasılıyor sizdede varmı :18:

benim henuz baslamadı ama genelde magnezyum eksikliğinden olusuyor doktora gıttıgınde mutlaka soyle ona gore magnezyum yazar sana bıraz daha ıyı hıssedersın hamılelıkte normal olan seyler bunlar

kızlar ben çok kötüyüm bugün..acayip halsizim..
başım dönüyor,ağrıyor..midem bulanıyor..
işteyim ..kendimi hiç bu kadar kötü hissetmemiştim...

canım tansıyonun duşmesin senin ?? soda iç tansıyona ıyı gelıyor bırde seker at agzına belkı ıyı gelır

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine aman.. bu havalar sanırım tam hastalık havası yaa, bende haftasonu biraz yürüyüş yapayım dedim güneşim tadını çıkaralım hem dedim, galiba bende kaptım şifayı... pek iyi hissetmiyorum kendimi..

geçmiş olsun cnm dün benimde çok başım döndü anlatamam, tansiyonum düştü sanırım biraz, burdaki dr arkadaşa sordum ne yapmak lazım diye. belki de kan şekerin düşmüştür beslenmene de dikkat et dedi.. bi arkadaş da demiş gerçi şekerli bişey at ağzına diye, bende işe yaradı, 2-3 çikolata yedim karnımı doyurdum güzelce, geçti.. inşallah seninki de geçer hemen. çok kötü oluyo bu saatten sonra da baş dönmesi..

günaydın canım cok dikkat et havalar çarpıyor insanı
bu havarlada da faranjit yada grip çok yaygın
inş biran önce düzelirsin canım geçmiş olsun

Teşekkürler canım inşallah tez gelip geçer bıktım bademciklerimden ya her sene aynı şey :2: Bıktırdı yeminle bu bademcikler tövbe tövbe Allahım sen daha beterinden koru.

Sana da geçmiş olsun arkadaşım, üzüldüm dikkat et ani hareketlerden kaçınmaya bak. Ben zaten birazda kilolarımdan ötürü ağır tonajlı vasıtalar gibi hareket ediyorum nerde eski zıpırlılığım heyt be eski günlerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…