- 13 Kasım 2011
- 591
- 161
- 83
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #19.881
kızlar geçenlerde bebek şekeri için biraz dolaştım eminönünde ve havuzlu han die biryer var duymuşsunuzdur çoğunuz.zaten bütün han bebek eşyaları üzerine ben bütün alışverişi ordan yapmayı düşünüyorum fiyatlarıda gayet uygun çoğu toptan fiyatı.bebek şekeri içinde bir mağaza var hemen girişte kampanya yapmışlar paketin içinde herşeyi var.bebek şekeri,şeker sepeti,takı yastığı,7 metre tül kapıyı süslemek için,hoşgeldin bebek yazısı,bebekli kapı süsü,6 adet lohusa şerbeti bardağı süslü fian çok hoşuma gitti.bunların hepsi içinde 120 TL kampanya yapmışlar ilgilenirseniz gidin bir bakın derim...tabi İstanbulda olanlar için
Canım çok uygunmuş gerçekten,ben istanbulda yaşamadığım için gidemem ama sen eğer alırsan buraya ekle bizim için de fikir olsun canım...
canım bak internet sitesi burası incelemk istersen belki telefonla da sipariş alırlar
Ssl Bebek Odas Ss Sslemesi ekeri Malzemeleri Hazr Nikah Kap Hastane Snnet
ben aldım canım, çok şeker bişey. tekrar başka çanta almam herhalde bana idare eder gibi geldi.
bide canlarım ya kramplar oluşmaya başladı deli olcam
şuan bile bacaklarım kasılıyor sizdede varmı :18:
Herkese hayirli aksamlar kizlar nasilsiniz??
iyi akşamlar kızlarrrrr
Sizlere de iyi akşamlar kızlar...Ben artık akşam yemeklerini hafifletmeye ekmeğe dikkat etmeye başladım,2-3 gündür akşam yemekten sonra zorlanıyorum hazmedemiyorum yediklerimi ve karnım gündüzki halinin 2 katı oluyo...Bari hafif geçiştireyim diye düşündüm bugün biraz daha rahatım sanki...
günaydınnnnnnnn anneleri ve melekleri
bugun kızımla renkliye gidecektik tam hazırlandık eşimle
bide ne göreyimmmmmmmmm :44:
kağıdın arkasında saat:13,30 yazıyor
ölece kaldık öğleden sonraya artık
günaydın herkese bebişler ve anneleri iyidir umarım...
biz çok şükür iyiyiz oğluşumla.c.tesiyi bekliyoruz son 3 kısmetse :)
Günaydın cnmmm... Daha doğmadan maymun ediyorlar bizi sıpalar ama ne güzel az kalmış artık. Bol bol özlem giderirsin bebişinle :))
Günaydın cnm. Bizde iyiyiz paşamla çok şükür... Sizin de bir şey kalmamış. Bizde Son 5 sayıyoruz cnm bakalım değişmiş mi bizim sıpalar.
gelen gıden arada bebege bıseyler alma oda takımını secme falan derken yorgunluktan sıteye gıremedım umarım butun bebıslerımız ıyıdır :) ben oglumu yavas yavas hıssetmeye basladım sankı 24+ lı gunlerdeyım sankı ıcımde bırı baloncuk yutuyor gıbı bısı :) heralde dogrudur doktora neden ben cok net hıssedemıyorum dıye sordum senın eşin onde cocuk once ese carpıyor dedı sakıncalı bır durum degılmıs normal mıs bebegın yerı daraldıkca sen anca net hıseedersın dedı aynı durumda olan varsa hıssedemeyen uzulmesın yanı ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?