2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok uygunmuş gerçekten,ben istanbulda yaşamadığım için gidemem ama sen eğer alırsan buraya ekle bizim için de fikir olsun canım...

gelen gıden arada bebege bıseyler alma oda takımını secme falan derken yorgunluktan sıteye gıremedım umarım butun bebıslerımız ıyıdır :) ben oglumu yavas yavas hıssetmeye basladım sankı 24+ lı gunlerdeyım sankı ıcımde bırı baloncuk yutuyor gıbı bısı :) heralde dogrudur doktora neden ben cok net hıssedemıyorum dıye sordum senın eşin onde cocuk once ese carpıyor dedı sakıncalı bır durum degılmıs normal mıs bebegın yerı daraldıkca sen anca net hıseedersın dedı aynı durumda olan varsa hıssedemeyen uzulmesın yanı ....

bide canlarım ya kramplar oluşmaya başladı deli olcam
şuan bile bacaklarım kasılıyor sizdede varmı :18:

magenzyum ve kalsiyum eksikliği canım. ben de günde 2 bardak süt içmeme rağmen ve bol peynir yememe rağmen oluyordu. ilaç olarak alıyorum ikisini de. şimdi rahatım.

Herkese hayirli aksamlar kizlar nasilsiniz??

iyi akşamlar kızlarrrrr

Sizlere de iyi akşamlar kızlar...Ben artık akşam yemeklerini hafifletmeye ekmeğe dikkat etmeye başladım,2-3 gündür akşam yemekten sonra zorlanıyorum hazmedemiyorum yediklerimi ve karnım gündüzki halinin 2 katı oluyo...Bari hafif geçiştireyim diye düşündüm bugün biraz daha rahatım sanki...

Bende aynen oyle oluyorum,eger biraz fazla kacirirsam karnim davul gibi geriliyor hemde sisiyor. Karnimin sabahki haliyle yatarkenki arasnda buyuk fark oluyor.

günaydınnnnnnnn anneleri ve melekleri
bugun kızımla renkliye gidecektik tam hazırlandık eşimle

bide ne göreyimmmmmmmmm :44:

kağıdın arkasında saat:13,30 yazıyor

ölece kaldık öğleden sonraya artık

günaydın herkese bebişler ve anneleri iyidir umarım...
biz çok şükür iyiyiz oğluşumla.c.tesiyi bekliyoruz son 3 kısmetse :)

Günaydın cnmmm... Daha doğmadan maymun ediyorlar bizi sıpalar ama ne güzel az kalmış artık. Bol bol özlem giderirsin bebişinle :))

günaydın herkese bebişler ve anneleri iyidir umarım...
biz çok şükür iyiyiz oğluşumla.c.tesiyi bekliyoruz son 3 kısmetse :)

Günaydın cnm. Bizde iyiyiz paşamla çok şükür... Sizin de bir şey kalmamış. Bizde Son 5 sayıyoruz cnm bakalım değişmiş mi bizim sıpalar.

sorma kime benziyor çok merak ediyorum heycandan ölcem saat sayıyorum

benim de eşim öndeymiş. bebegmi hissediyorum ama çok sık değil gerçekten, yeni yeni netleşmeye basladı.
yani mesela karnımın dışından oynadıgını görebiliyorum, dalgalanıyor karnım ama içerden hissetmiyorum bazen, bazen hissediyorum, bazen hafif bi şekilde hissediyorum.

demekki bu yüzdenmiş.

herkese günaydın, ayrıntılıya gidecek arkadaş umarım en güzel haberlerle gelirsin ... biz de oğluşla haftasonu görüşcez kısmetse cumartesiyi iple çekiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…