2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben ilk başlarda kalkıp iniyordu karnım artık baloncuk patlıyor gibi oluyor

demek bu yüzdenmiş şöylede denilebilir ozaman karnımın içi geniş :44::26:

teşekkür edrim canım..
uzun bir aradan sonra ilk defa kustum(
akşama böyle devam ederse doktora gideceğim.

benim de birkaç gündür özellikle yemeklerden sonra öyle midem bulanıyorki.. kusacak gibi oluyorum. bilmiyorum neden.:44:
ilk 3 ay geldi aklıma. hergün defalarca kusuyordum, tuvaletten çıkamıyordum. ne günlerdi yaaa

kızlar bısı sorcam eşiğiniz önde derken eşiğin aşağıda olmasını mı ima ediyosunuz? benim esiğim aşağıda o nedenle normal dogum olamayacak gercıdoktorum 7 ayın sonuna kadar cıkabılır dedi beklemedıyız suan ama bebegımı hissetmemi hıc engelemedi acıkcası ben 18. haftadan beri hisssedşyorum 22 haftadan berı de baya hıssedıyorum karın yaglartına vede karın ıcının genıslıgıne baglı bırazda hıssetmek dıye bılıyorum

bende 16 17 den beri hisssediyorum ama karnımda büyümüyır öle kaldı

bende 16 17 den beri hisssediyorum ama karnımda büyümüyır öle kaldı

canım benımde karnım kücük yanı artık hamıle oldugum belli ama cokta buyuk karnım yok ıs yerımde bır bayan 4 aylık benden buyuk karnı var dusun yani

benm göbüşüm ağustos annelerinde var canım bi bak :106: neyse sağlıklı olsunalrda gerisi boş inşallah

bildiğim kadarıyla eşin önde olması; plesantanın göbek derisiyle bebeğin arasında olması durumu.
o yüzden bebeğin hareketlerini anne hissedemiyor.. eşin aşağında olması farklı bi şey..

bildiğim kadarıyla eşin önde olması; plesantanın göbek derisiyle bebeğin arasında olması durumu.
o yüzden bebeğin hareketlerini anne hissedemiyor.. eşin aşağında olması farklı bi şey..

cevap yazdığın için teşekkürler

kesinlikle katılıyorum.. hiç eskisi gibi muhabbet çıkmıyor artık. eskiden sayfaların konuların hızına yetişemezdim, şimdi 3 gün girmesem bişey fark etmiyor..

evet aynen oyle ben arada yazıyorum kımseden cevap alamıyorum

bu topiğin eski tadı yok yaa

kesinlikle katılıyorum.. hiç eskisi gibi muhabbet çıkmıyor artık. eskiden sayfaların konuların hızına yetişemezdim, şimdi 3 gün girmesem bişey fark etmiyor..

Ben onceden sadece okuyordum,sohbetler cok hosuma gitti en iyisi bende yazmaya basliyim dedim simdide ck az yazan oluyor. Uzun suredir takip ettigim icin eski halini biliyorum,okumaya yetisemezdim sayfalar birikirdi bir suru. Simdi niye bole olduki:SsS

cunku bu topik acıldıgında konustugumuz bır cok arkadas artık kk ye gırmıyor o nedenle boyle sımdı gırenlerde pek yazmıyor ben bır ıkı kez yazdım belkı cevap veren olur canlanır dıye ama kımse cevap vermıyo

Sen yazmaya devam et cnm,ben gordukce cvp vermeye forumda aktif olmaya calisiyorum. Eski guzelligini yakalayalim topigimizin:))

Sen yazmaya devam et cnm,ben gordukce cvp vermeye forumda aktif olmaya calisiyorum. Eski guzelligini yakalayalim topigimizin:))

tamam canım yazmaya devam edırım buarada tanısalım :) ben bahar kıbrıstan 25 aftalık hamıleyım ve kızım olucak kısmetse peki ya sen ?

selam kızlar
gerçekten burası pek bi sessiz eski arkadaşların çoğu yok topiğin ilk zamanlarını uyanır uyanmaz buraya koşardık

arkadaşlar hamileliğiniz esnasımda cep telefonuyla ne sıklıkla konuşuyorsunuz?

ben en çok annemle görüşüyorum başka şehirdeyim.gerçi hoparlörle konuşuyorum ama yinde beni rahatsız ediyor...

konuşmamaya gayret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…