- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #19.901
cnm ya geçmiş olsun da bişey sorcam emin misin sırtüstü yatmaktan olduğuna?? benim de cuma gününden beridir başım dönüyor. hele bu sabah ben de çok zor kalktım giyindim, hala bile tam geçmedi, kafam sersem gibi, başım ağrıyor gibi, kulaklarım bi tuhaf, saçma bi hal içindeyim anlayacağın. ve sabah uandığımda bende kendimi sırtüstü buldum.. buna nasıl çözüm bulabiliriz ki acaba?? farkında bile olmadan dönüyoruz, nasıl olacak???
canım tansiyonumu ölçen hemşire şikayetlerin devam ederse kulak burun boğaza bi görün demişti.aklında bulunsun ama benim ilk şüphelendiğim konu sıt üstü yatmam olmuştu.bi de uyku saatini 6-7 saate indirip sırtüstü yatmamaya çalış bakalım nası olcak.çünkü cok uydugum zamanlarda kendi adıma konusayım sırtüstü yatma olasılıgım baya artıyo.
Belirtiler vertigo ya benziyo ama hamilelikle ilgili de olabilir belki, hayatınızı bu kadar zorlaştırıyosa bence en iyisi bir uzmana danışın.
Kulak burun boğaza görünmenizde fayda var.
gelen gıden arada bebege bıseyler alma oda takımını secme falan derken yorgunluktan sıteye gıremedım umarım butun bebıslerımız ıyıdır :) ben oglumu yavas yavas hıssetmeye basladım sankı 24+ lı gunlerdeyım sankı ıcımde bırı baloncuk yutuyor gıbı bısı :) heralde dogrudur doktora neden ben cok net hıssedemıyorum dıye sordum senın eşin onde cocuk once ese carpıyor dedı sakıncalı bır durum degılmıs normal mıs bebegın yerı daraldıkca sen anca net hıseedersın dedı aynı durumda olan varsa hıssedemeyen uzulmesın yanı ....
teşekkür edrim canım..
uzun bir aradan sonra ilk defa kustum(
akşama böyle devam ederse doktora gideceğim.
kızlar bısı sorcam eşiğiniz önde derken eşiğin aşağıda olmasını mı ima ediyosunuz? benim esiğim aşağıda o nedenle normal dogum olamayacak gercıdoktorum 7 ayın sonuna kadar cıkabılır dedi beklemedıyız suan ama bebegımı hissetmemi hıc engelemedi acıkcası ben 18. haftadan beri hisssedşyorum 22 haftadan berı de baya hıssedıyorum karın yaglartına vede karın ıcının genıslıgıne baglı bırazda hıssetmek dıye bılıyorum
bende 16 17 den beri hisssediyorum ama karnımda büyümüyır öle kaldı
kızlar bısı sorcam eşiğiniz önde derken eşiğin aşağıda olmasını mı ima ediyosunuz? benim esiğim aşağıda o nedenle normal dogum olamayacak gercıdoktorum 7 ayın sonuna kadar cıkabılır dedi beklemedıyız suan ama bebegımı hissetmemi hıc engelemedi acıkcası ben 18. haftadan beri hisssedşyorum 22 haftadan berı de baya hıssedıyorum karın yaglartına vede karın ıcının genıslıgıne baglı bırazda hıssetmek dıye bılıyorum
bildiğim kadarıyla eşin önde olması; plesantanın göbek derisiyle bebeğin arasında olması durumu.
o yüzden bebeğin hareketlerini anne hissedemiyor.. eşin aşağında olması farklı bi şey..
bu topiğin eski tadı yok yaa
kesinlikle katılıyorum.. hiç eskisi gibi muhabbet çıkmıyor artık. eskiden sayfaların konuların hızına yetişemezdim, şimdi 3 gün girmesem bişey fark etmiyor..
bu topiğin eski tadı yok yaa
kesinlikle katılıyorum.. hiç eskisi gibi muhabbet çıkmıyor artık. eskiden sayfaların konuların hızına yetişemezdim, şimdi 3 gün girmesem bişey fark etmiyor..
Ben onceden sadece okuyordum,sohbetler cok hosuma gitti en iyisi bende yazmaya basliyim dedim simdide ck az yazan oluyor. Uzun suredir takip ettigim icin eski halini biliyorum,okumaya yetisemezdim sayfalar birikirdi bir suru. Simdi niye bole olduki:SsS
cunku bu topik acıldıgında konustugumuz bır cok arkadas artık kk ye gırmıyor o nedenle boyle sımdı gırenlerde pek yazmıyor ben bır ıkı kez yazdım belkı cevap veren olur canlanır dıye ama kımse cevap vermıyo
Sen yazmaya devam et cnm,ben gordukce cvp vermeye forumda aktif olmaya calisiyorum. Eski guzelligini yakalayalim topigimizin:))
kızlar bnde geldim canlandıralım topiği :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?