- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #19.921
arkadaşlar hamileliğiniz esnasımda cep telefonuyla ne sıklıkla konuşuyorsunuz?
ben en çok annemle görüşüyorum başka şehirdeyim.gerçi hoparlörle konuşuyorum ama yinde beni rahatsız ediyor...
konuşmamaya gayret ediyorum.
hoşgeldin canım nasılsın ?
iyi canım bebiş buyutuyoruz 27 haftalığım kızım olcak siz nasılsınız ?
bende iyiyim canım kızımı buyutuyorum bende yaramazkarnımda nasıl pozısyon aldıysa mıdeme baskı yapıyor
:)) benimde bazen oluyor calıştıgım için ayaktayım genelde ben o zaman hareket etmiyor hiç uzanınca oturunca ediyor :))
cep telefonu benım bır parcam oldu baya kullanıyorum oyle cok fazla zararlı oldugunu dusunmuyorum acıkcası okadar detaylara takmıyorum sadece yedıgım ve ıctıklerıme dıkkat edıyorum hem hamılelıkte ne kadar az sey bılınırse okadar az panıkleme oluyor o nedenle artık arastırmayıda bıraktım
S.A
OOOOHERKESLER BURDA
BİZDE KIZIMLA 3 DE RANDEVULAŞTIK BAKIŞCAZ ,DRUMUZUN YANINDA
ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA EMİNÖNÜNE GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM, ARAŞTIRIYORUM ŞİMDİLİK NERDE NE VAR?:)
kızlar bebişlerinize kıyafet neler aldınız ?
al bendende o kadar araştırdıkça panikliyor insan en iyisi ALLAHA EMENET ETMEK KUZULARI:)
SALDIM ÇAYIRa,MEVLAM KAYIRA
ben henuz hicbirşey almadım :) ınanın hemde hıc bırsey 7 aya gırdıgımde alıcam :) hedıye gelen bır ıkı parca bısı var bıde annemın aldıkları. neden amadım dıye merak ettıysenız annem yuzunden ay 7 aydan once alırsan ugursuzluk getırır deyıp durdu engelledı benı kendı aldıklarınıda gostermıyodu zar zor gecen gun gosterdı :)
allah korusun canım hepimiz sagsalım alalım kucagımıza bebişlerimizi insallah
AMAay ne guzel canım yaa 3 te kızını goreceksın benım ne zaman gorecegım bellı deil ya . doktorumun kuzu ankarda doktor ayagında topak cıkmıs yahlıl felan kotu cıkmıs galıba kızının yanına gitti ne zaman donucek bılemıyorum uzuldm de hem kızına hem kendısıne ınsallah tez zamanda sifa verırı allahım kızına dıye dua edıyorum bakalım doktor bulmak zorunda bıle kalabılırım gercı kızı ıylesın ben bulurum baska doktor hıc sorun deıl herseyden once sağlık
GÖZDECİM BEN ALDIM BİŞİLER HATTA 2012 TEMMUZ ANNELERİNİN BEBİŞLERİNE ALDIKLARI CİCİLER TOPİĞİNDE PAYLAŞTIM, ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA EMİNÖNÜ, HAVUZLU HAN A GİTCEM İYİCE AĞIRLAŞMADAN ALICAM BİŞİLER ÖZELLİKLE BEBK ŞEKERİ MALZEMELERİME BAKCAM..ben henuz hicbirşey almadım :) ınanın hemde hıc bırsey 7 aya gırdıgımde alıcam :) hedıye gelen bır ıkı parca bısı var bıde annemın aldıkları. neden amadım dıye merak ettıysenız annem yuzunden ay 7 aydan once alırsan ugursuzluk getırır deyıp durdu engelledı benı kendı aldıklarınıda gostermıyodu zar zor gecen gun gosterdı :)
evt kim doğuracak ilk acabaamin canım alıcaz da hic merah etme hazıranın sonuna baslarız sırayla doğurmaya zaten :)
allah korusun canım hepimiz sagsalım alalım kucagımıza bebişlerimizi insallah
AMA
AMİN CNM AMA DRA KARAR VERMEKTE KOLAY OLMUYORKİ
GÖZDECİM BEN ALDIM BİŞİLER HATTA 2012 TEMMUZ ANNELERİNİN BEBİŞLERİNE ALDIKLARI CİCİLER TOPİĞİNDE PAYLAŞTIM, ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA EMİNÖNÜ, HAVUZLU HAN A GİTCEM İYİCE AĞIRLAŞMADAN ALICAM BİŞİLER ÖZELLİKLE BEBK ŞEKERİ MALZEMELERİME BAKCAM..
HAPŞUUCUM ÇOKDA GECİKTİRME HAZIRLIKLARI.
BENİM OĞLUMDA 7 AYINDA HERŞEYİ HAZIRDİ, ALLAHTAN Kİ HAZIRLAMIŞIM. YOKSA SON AYLARDA DOLAŞAMIYORSUN, OLSUNDA NASIL OLRSA OLSUN DİYORSUN. O YÜZDEN ÇOK GECİKTİRMEMEK GEREK....
UĞURSUZLUK KELİMESİNİDE HİÇ KAFANA TAKMA OLACAĞI VARSA OLUYOR BENİM ÜSTÜMDE OTURAN Bİ ABLA 8. AY BİTENEKADAR Bİ UFAK BİŞAY BİLE ALMADI .
BANADA" DOĞMAMIŞ ÇOCUĞA DON BİİÇİLMEZ "DİYE ÖĞT VERİYODU(oğlumda odasına kadar erkenden hazırlamıştım ya)AMA İŞTE MEVLA NASİP ETMEDİ, BEBEĞİ ÖLDÜ... ÇOKKK ÜZÜLDÜKAMA RABBİME EMANET, OL DERSE OLUR, İZİN VERMEZSE OLMASINA YAPACAK BİŞEYDE YOK BİZ DUA EDİP ALLAHA EMANET EDELİM:)
ay aynen canım ya benım plasentam asağıda bır arastırma yaptım eyvah dedım dogum esnasında olmesem dıye dusunmeye basladım doktorum kızdı sadece dıkkat edıceksın ıs yapmıycaksın yorulmayacaksın kanamaya neden olan seylerden uzak duracaksın dedı oyle arastırıp her yazanı okuma hamılelıgını en guzel gecıren hamıle cahil hamiledir unutma dedi
evt kim doğuracak ilk acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?