2012 Temmuz Annelerinin Bebişlerinin İsimleri

kızlar merhaba bizde oğlumun ismi konusunda kararsız kaldık 3 isim var aklımızda siz ne dersiniz?

EYMEN

SİRAÇ

BEDİRHAN

:)

kızlar merhaba bizde oğlumun ismi konusunda kararsız kaldık 3 isim var aklımızda siz ne dersiniz?

EYMEN

SİRAÇ

BEDİRHAN

kesinlikle EYMEN derim. hamile olduğumu öğrendiğimde erkek olursa bu ismi istemiştim kısmet kızımız olucak inş. anlamıda kendiside harika :)

EYMEN

SİRAÇ

BEDİRHAN

Kesinlikle Eymen anlamı harika

EYMEN güzel canım
Bizde Emir Asaf ve Kerem arasında kaldık sizce hangisi

İkiside arasında kalınmayacak gibi değil Emir isminide Kerem isminide çok severim iki isimmi olsun tek isimmi ona karar vermek önemli sanırım ille biri seçilecekse Emir Asaf

Eşimle kızımız olursa Sena, oğlumuz olursa Çağrı koyalım diyorduk ama ben su koyverdim :) Kızımız olursa Defne , oğlumuz olursa Yusuf koyalım dedim hamile olduğumu öğrendiğimde.Oğluşumuz olacak inş. ve YUSUF'a karar verdik.Şimdi ikinci isimde takıldık YUSUF MERT olsun mu diye düşünmekteyiz.

Sizce nasıl YUSUF MERT ?

kızlar rüyamda kızımın adını zümra koyuyodum nasıl sizce?ama iki isim istiyorum zümra ikinci isim olucak ön isim ne olabilir sizce mesela melis zümra nasıl ?

bu isim bulmak ne zormuş..insan başına gelmeyince anlamıyor seçenekte çok olunca gittikçe içinden çıkılmaz hal alıyor

Kızımın ismi Sare olucam Allah'ın izniyle. Cok kararsız kaldık ama Sare tam olarak icimize sindi. Bütün bebeler isimleriyle büyüsün sağlıklı inş.

Bizimde Kizimiz olcak hayirlisiyla.. ismini ''Aybüke'' koymayi düsünüyoruz.
Okadar isim arasindan cocuga uygun bir isim bulmak gercektende cok zormus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…