2012 Temmuz Annelerinin Bebişlerinin İsimleri

Emir Talha yı ben de beğenmiştim, yada Emir Taha ama eşim pek sevmedi. Onun seçtiklerni ben beğenmiyorum, benmkileri o beğenmiyo :)

Diğer bir seçeneğimiz de Melih..
Bakalım hayırlısı ne koycaz henuz karar veremedik..

Cinsiyetimiz kesinleşti. Kızım geliyoooooorrr. İsmide belli oldu. Melek :))))) meleğimiz o bizimmmm.

sLM kızlarrr bizde oğluşumuza ÇINAR BORA ismni koycaz allahın izni ile :) çınarı ben borayıda babamız istedi :) sonundakarar werdık

Ben de 24+6 haftalık kız annesi adayıyım. 2 yaşında Defne Didar adında bi kızım var, bu kızıma da D'li bi isim arıyoruz. Deniz ilk ismi yanına Deyyan'ı ben çok beğeniyorum Allah'ın isimlerinden, herkesin hesabını ve hakkını en iyi bilen ve veren demek. Ama gel gör ki eşim beğenmedi, sizlerden fikirlerinizi bekliyorum :)

minik meleğime tam olarak kesinleşmesede
1.zümra zülal
yada
2.azra zülal

ben ağustos annesiyim ama sizin konularınıza da göz gezdirdim.. bu ismi bende deli gibi istiyorum çok beğeniyorum.. eşimde tamam dedi.. sizden de fikir almak istiyorum. etrafımdan olumsuz yorumlar alıyorum beğenmiyorlar nedendir bilmem ama içimde bu isim var tereddütte kaldım..

Zülâl ismi (الزلا&#1604 şeklinde zây, lâm elif ve lâm harfi ile yazılır ve “soğuk, akıcı ve tatlı su”, “her şeyin katkısız ve saf olanı” anlamlarına gelir.

ben ayşe ismini seviyorum, hz aişe'den sebep ismini kızıma vermek istiyorum.
gel gelelim, kız kardeşimin ismi de ayşee
eşimin kuzeninin kızının adı daa
ama buna rağmen ayşe aklımda
bir de reyyan ismi bana yakın geliyor. ayşe reyyan
bakalım daha çok su götürür bu mevzuu

benımde kızımın ısmı ALLAH nasıp kısmet ederse İNSALLAH
MİNA olucak kızlar..Anlamı ask ve sevk demk.Ayrıca seytan taslanan
yerın adı.Hoca bı arkadasım var o soyledı.

kızlar ne güzel hemen hemen hepiniz karar vermişsiniz ama ben hala kızımın ismine karar veremedim

eyşan
çağla
irem
cemre
asya
aslı
bade
bunları düşündük ama bi karara varamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…