2012 temmuz annesi olmayı heyecanla bekleyenler!!!!

kozmatik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
1.213
17
158
İstanbul
şu an tam olarak 9+4 günlük hamileyim ,17 temmuzda bebeğimi kucağıma almayı heyecanla bekliyorum ve 2.kez temmuz annesi olacağım... buyrun burda toplanalım ,paylaşalım ve hazırlıklarımızı ,heyecanlarımızı anlatalım...

canım hayırlı olsun benimde temmuzun 12.haftası dünyaya gelecek bebeğim.şuan 11 hafta 3 günlük...senin daha öncedende deneyimin var sanırım yaşadıklarını paylaşırsan sevinirim...

kızlar hayırlı olsun Allah sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inş
benim de 3 yaşında bi kızım var şimdi de 5 + 2 haftaalık hamileyim
Ağustos sonu gibi doğumum inş

Son düzenleme:
canım hayırlı olsun benimde temmuzun 12.haftası dünyaya gelecek bebeğim.şuan 11 hafta 3 günlük...senin daha öncedende deneyimin var sanırım yaşadıklarını paylaşırsan sevinirim...

derfik senin bebişinde hayırlı olsun, RABBİM iki cihanda bebişinle yüzünü güldürsün inşallah...evt benim ikinci gebeliğim ama arasında baya fark var daha şimdiden...değişmeyense insana yaşattığı o tatlı,anlatılamaz güzellikteki o heyecan:)benim ilk doğumumda 27 temmuz du ve çokda mutluyum doğumumun geldiği dönemle alakalı,bebğin ilk savunmasız ve gözünden bile hastalık alabildiği mini mini dönemi, yaz sıcağıyla üşütme,grip vs. derdi olmadan sık sık bıcı bıcı yaparak ve lohusalık depresyonunu gezerek atlattık:)bol bol güneşe yatırıp bacaklarını oynatmasını izlerdim çoook güzeldi:)sadece uykusu konusunda baya bi rahatsızdık ama olcak o kadar:)

kızlar hayırlı olsun Allah sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inş
benim de 3 yaşında bi kızım var şimdi de 5 + 2 haftaalık hamileyim
Ağustos sonu gibi doğumum inş

yesimexpo:seninde bebişin hayırlı olsun,Rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almak nasip etsin!bakalım cinsiyetler ne olacak benimde 3.5 yaşında oğlum var şimdi kız olsa diyorum ama hayırlısı,sağlıkla sıhhatle kucağıma alayımda gerisi boş:)

her annenin aslında bebğinin sağlıklı,sağ bir şekilde doğması dışında gebeliğinde daha fazla dua ettiği veya istediği bişey yoktur herhalde :)ama insan olarak vede kadın olarak ister istemez acaba cinsiyeti ne diyede merak etmekten kendimizi alamayız...kısacası oğlu olan bir anne olarak,bide cimcime bi kızım olsa hiç fana olmaz diyiveriyorum:)AYETİ kerimede bulunduğu gibi "rahimlerde olanı ancak ALLAH bilir" cümlesinede iman edip tasdik ediyorum...ama gayet insani bir meraklada çin takviminden ki ilk çocuğumda doğru çıkmıştı,yada bazı güvenilir siteler üzerinde cinsiyet için ipuçları arıyorum bir kaç haftaya kalmaz belli olur ama merak işte peki siz?

hepınızın bebegı hayırlı olsun Allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın bende cok ıstıyorum ama yenı evlıyım esım bekle dıo napsam beklesemmı?

amin canım cümlemizin evet ilk bebeğin senin papatya....
benim 3.5 yaşında çoook şeker bi oğlum var,tecrüeliyiz yani:)

selam kızlar bende 13 haftalık hamileyim kısmetse 3 temmuz doğumum :)
fatmacım hoşşgeldddiiiinn...HAYIRLI OLSUN BEBĞİN iki cihanda yüz aydınlığı olsun inş.

hepınızın bebegı hayırlı olsun Allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın bende cok ıstıyorum ama yenı evlıyım esım bekle dıo napsam beklesemmı?

mlktnt

ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama ben evlendim 6 ay bekledim ve sonra hamile kaldım ama hamile kalınca beklediğim tüm o aylara pişman oldum.öyle güzel bişey ki kesinlikle bekletme:)

BİDE KIZLAR Bİ KONU AÇTIM YENİ HAMİLELERİ İLGİLENDİRİYOR...http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...ayinin-icinde-olan-anne-adaylari-pissstt.html
İ GÖZ ATARSANIZ SEVİNİRİM...

Bnmde dogumum 24 temmuz.tabi o zamans kadar oynar biraz tahminimce:44:cok heyecanliyim biran once yazgelse.2 yillik evliyim ilk sene korundum keske korunmasaydim.daha simdiden cok ozledim bebegimi.ins zaman cabuk gecer

Bnmde dogumum 24 temmuz.tabi o zamans kadar oynar biraz tahminimce:44:cok heyecanliyim biran once yazgelse.2 yillik evliyim ilk sene korundum keske korunmasaydim.daha simdiden cok ozledim bebegimi.ins zaman cabuk gecer

HOŞGELDİNNN canımm...bebişin hayırlı olsun...SAĞLIKLA SIHHATLE KUCAĞINA AL BEBİŞİNİ İNŞALLAH,BENDE İLK 6 AY KORUNMUŞTUM AYNI SENİN DEDİĞİN GİBİ PİŞMAN OLUYOR İNSAN...ama olsun önemli olan sağlıklı birer evlat sahibi olabilmek....zaman çabuk geçmiyor gibi geliyor banada ama biliyorumki sonra bebeğin büyüyüp bir birey haline geliyor ugunlari hatırlamak bile zorlaşıyor o yüzden en güzeli her anın tadını çıkarmak lazım tatsız anların bile.:)

Dayanicaz artik
Amin tsk ederim herkesin bebegi saglikli sihhatli dogsun buyusun ins.cok guzel bi duyguymus hamile olmak.cok huzurlu hissediyorum

Son düzenleme:

saol zamanı geldiğinde sanada nasip olur insallah... bence bekle biraz evliliğin tadını cıkar derim ben evlendikden 4 yıl sonra yaptım (( gerci bana kalsa daha da ertelerdim ama eşim cokk istiyordu

slmm bende 10 haftalık hamileyim temmuz 20 gibi doğum ama korkularımı yenemiyorum 40 yaşındayım ilk hamileliğim ve yaştan dolayı bebeğimle ilgili sorunlar yaşamaktan korkuyorum

s.a kızlar bende 12 haftalık hamişim ilk bebegim kürtaj olmak zorunda kaldım kısmette yokmş allahım kimseye yaşatmasın zor çünkü ama çok şükür rabbim tekrar nasip etti allahım olmayanlarada versn aslında bu şeklde dogum ayları iyi oluyr çünkü birbirimizi bilgilendryrz hiç olmazsa nasıl davranmamız gerektgini göryrz bende cinsiyetini merak edyrm çin takvimine göz attım kız çıkıyr ama erkek istyrz kısmet tabi rabbim neyi kısmete koymşsa yeterki saglıklı salih amelli ve hayırlı olsun allahım herkesn gönlündekini hayırlısa versn

slmm bende 10 haftalık hamileyim temmuz 20 gibi doğum ama korkularımı yenemiyorum 40 yaşındayım ilk hamileliğim ve yaştan dolayı bebeğimle ilgili sorunlar yaşamaktan korkuyorum

snopym BENCE DR'LAR Bİ SORUN GÖRMEDİYSE KENDİNİ HİÇ SIKINTIYA SOKUP KÖTÜ ŞEYLER DÜŞÜNME,İNSAN GÖBEĞİ ŞİŞİP, BEBEK HAREKETLERİNİ HİSSEDİNCEYE KADAR ENDİŞELENİYOR .İYİMİ? SAĞLIKLIMI DİYE AMA O DURUMA GELNCE DİYORSUNKİ O İÇİMDE VE ANNE BEN BURDAYIM DİYOR VE TARİFSİZ Bİ MUTLULUK YAŞIYORSUN O YÜZDEN GELECEKTEKİ O GÜNLERİNİ DÜŞÜN VE SADECE MUTLULUĞA ODAKLAN VE RABBİNE ŞÜKR ET... ÇÜNKÜ BU O KDAR GÜZEL BİR DUYGU Kİ HER ANI ÇOK KIYMETLİ TADINI ÇIKAR...

MELEK CİM ÜZÜLDÜM İLK BEBĞİNE İNSAN GERÇEKTEN ÇOK YIPRANIYOR BÖYLE ŞEYLERDE AMA KADER OLDUĞUNU BİLİP TESLİMİYET GÖSTERİNCE DAHA ÇABUK ATLATILYOR SANIRIM...RABBİM BEBEĞİNİ SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAK NASİP EYLESİN YA BENDE ÇİN TAKVİMİNE BAKMIŞTIM VE ERKEK ÇIKTI İLK ÇOCUĞUMDADA ÖYLE ÇIKMIŞTI VE DOĞRUYDU ,AMA BU SEFER RABBİMDEN KIZ İSTİYORUM AMA HER ŞEYİN BAŞI SAĞLIK TABİ SAĞLIKLI OLSUNDA, RABBİME İBADET RABBİSİNİ BİLEN EVLATLAR OLSUNLARDA GERİSİ FASA FİSO ASLINDA DEĞİLMİ?

temmuz anneleri hepimizin bebeği hayırlı olsun... Allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsin...benim sizlere bir sorum var...benim göğüs uçlarım sanki bir yara varmışta kurumuş sarı iltihabı kalmış gibi çatlak bir durumda herhangi bir kremde kullanmıyorum...sizlerden kullanan varsa yada bu gibi problemlerle karşılaşmışsanız paylaşırmısınız....

çok mutluyum kızlar yaş 38 olunca birazda korku var tabi ilk bebiş geliyor inşallah Allah herkesin bebişini kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…