2012 temmuz annesi olmayı heyecanla bekleyenler!!!!

derfik bende iilk gebeliğimde olmuştu göğüsler daha şimdiden süt için hazırlanıyorlar bazı sıvıların gelmesi de gayet doğal bi süreç ben o zaman dr.sormuştum sorun olmaz yara veya acı yoksa krem kullanmana gerek yok soğuk suyla her iki göğsünıü sabahları yıka demişti:)
çok mutluyum kızlar yaş 38 olunca birazda korku var tabi ilk bebiş geliyor inşallah Allah herkesin bebişini kucağına almayı nasip etsin
hayırlı olssssuuuuuunnnn....ne kadarlık hamileliğin?

kızlar pirima ilk hediyem geldi bugun 4 adet yeni doğan bezi günlük,
vodafon 30 dakika konuşma
tupperware mama saklama kabı yada emzik saklama kabı da diyebiliriz.
bir adet anne oluyorum cd si
eşantiyon olarak ariel leke çıkarıcı
ve iki adet eşantiyon şampuan birde küçük kitapçık
yaaaa bayılıyorum böyle minik hediyelere.....

canım ben de 4+5 hamıleyım daha cok yenı ve ıcımde bi sürü heyecan var
ben de snn ıbı bayılırm böle kucuk mınık hedıyelere nerden geldı hedıyeler sana eşantiyon mu istemişin

canım ben de 4+5 hamıleyım daha cok yenı ve ıcımde bi sürü heyecan var
ben de snn ıbı bayılırm böle kucuk mınık hedıyelere nerden geldı hedıyeler sana eşantiyon mu istemişin

canım facebook da pirima yada pirima.com dan, ilk hediyem kampanyasını tıklıyosun ,ordan kayıt yapıyoosun yaklaşık 1 ay içinde ulaştırıyorlar:)

aynen canım ya kısmet tabi hayırlısını istyrz zaten ilk önce o olmalı sonrada ne varsa kısmetimizde allah razı olsun dileklern için canım ikinciyi beklysn demek ne güzel peki takvimde ne çıkıyo

Bende form doldurdum şimdi primadan özencikk oldumm :)))) Çin takvimine bende yapmıştım kız çıkmıştı :)) ilkide kız zaten benim için hiiç farketmez hiç önemli değil eli ayağı düz olsun sağlıklı hayırlı bir evlat olsun yeter.. Bu arada bebeklerinin cinsiyetleri belli olan arkadaşlar bizimle paylaşırlarsa seviniriz yani :)) Bugün ikili test için doktoruma gittim kan verdim. Ultrasonda ense kalınlığınada baktı gayet iyi dedi kan tahlilim 10 gün sonra neticelenecek hayırlısı rabbimdenn cinsiyete bakalım belli olacakmı dedi umutlandım ama daha belli olmuyor dedi

oh maşallah maşallah,seninle aşşağı yukarı cinsiyetleri aynı zamanda öğreneceğiz bakalım netice ne olacak:)

benim bir oğlum var daha bunu öğrenemedik önümüzdeki 3 hafta fln dr gitmeyi düşünmüyorum sonra burda paylaşırım sizlerle İNŞ...

oh maşallah maşallah,seninle aşşağı yukarı cinsiyetleri aynı zamanda öğreneceğiz bakalım netice ne olacak:)

Doktorum geçen haftaki muayenemde baktı ama belli olmuyor daha dedi. Hayırlısı Rabbimdenn Bu arada dün Primadan aradılar Ocak ın 10 unda kargoyla göndereceklermiş hediyelerimi

Ben de 7 Temmuz gibi bekliyorum bebişimi
Çok heyecanlıyım. Aynı zamanda Tip 1 diyabet hastasıyım. Riskli bir gebelik geçiriyorum. Ama her şeye rağmen
bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma alacağıma inanıyorum. Tüm anne adayları için sağlıklı doğumlar diliyorum :)

Rabbim ne derse o olur sen hiç sıkma canını. Hayırla Sağlıkla yavrunu kucağına alırsın inşallah

şuan ne heyecanlısınızdır

heyecanınız okadar büyükki eminimm başınızı döndürüyor ve hepiniz bebek aşkı ile tutuşuyorsunuz

geçen sene bu zamanlarda bende temmuz ayını bekliyordum aşk ile şevk ilee

zevkten 4 köşe geziyordum her yerdee

öylesine mutluydum ki sanki rüyaydı bebek benim için temmuz ayınıı say say bitiremedim kalbimde

temmuzda gelicek diye beklerken haziran sonu geldi melek kızımm

şuan rabbime şükürler olsun 6 aylık olduk

temmuz yazısınız görünce yazmak geldi içimden

hayırlısıyla kazasız belasız yavrularınızı kucalarınıza almanzı dilerim hepinize....

çok güzel heyecanlar bunlar

tadınıı çıkara çıkara yaşayınn

hissede hissede yaşayın o içinizdeki minik meleklerinizle

sevgiyle kalın temmuz annelerii....

çok sagol canım ya allahım bebişini korusun çk güzel dileklerde bulunmşsun bakarsın bizimkilerde temmuza kadar durmazlar içimizde geliverrler haziranda kısmet

mrb arkadaşlar bende temmuzda bebeğimi kucağıma alacağım inş. Allah nasip kısmet ederse..öyle büyük bi heyecanla bekliyoruz ki onu anlatamam.bende doktora gideli 2 gün oldu.13 haftalık

hamileyim.doktorum cinsiyet için erken dedi Allah nasip ederse bu ayın 25 inde öğreneceğiz cinsiyetini.heycanla bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…