derfik bende iilk gebeliğimde olmuştu göğüsler daha şimdiden süt için hazırlanıyorlar bazı sıvıların gelmesi de gayet doğal bi süreç ben o zaman dr.sormuştum sorun olmaz yara veya acı yoksa krem kullanmana gerek yok soğuk suyla her iki göğsünıü sabahları yıka demişti:)temmuz anneleri hepimizin bebeği hayırlı olsun... Allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsin...benim sizlere bir sorum var...benim göğüs uçlarım sanki bir yara varmışta kurumuş sarı iltihabı kalmış gibi çatlak bir durumda herhangi bir kremde kullanmıyorum...sizlerden kullanan varsa yada bu gibi problemlerle karşılaşmışsanız paylaşırmısınız....
hayırlı olssssuuuuuunnnn....ne kadarlık hamileliğin?çok mutluyum kızlar yaş 38 olunca birazda korku var tabi ilk bebiş geliyor inşallah Allah herkesin bebişini kucağına almayı nasip etsin
kızlar pirima ilk hediyem geldi bugun 4 adet yeni doğan bezi günlük,
vodafon 30 dakika konuşma
tupperware mama saklama kabı yada emzik saklama kabı da diyebiliriz.
bir adet anne oluyorum cd si
eşantiyon olarak ariel leke çıkarıcı
ve iki adet eşantiyon şampuan birde küçük kitapçık
yaaaa bayılıyorum böyle minik hediyelere.....
canım ben de 4+5 hamıleyım daha cok yenı ve ıcımde bi sürü heyecan var
ben de snn ıbı bayılırm böle kucuk mınık hedıyelere nerden geldı hedıyeler sana eşantiyon mu istemişin
derfik bende iilk gebeliğimde olmuştu göğüsler daha şimdiden süt için hazırlanıyorlar bazı sıvıların gelmesi de gayet doğal bi süreç ben o zaman dr.sormuştum sorun olmaz yara veya acı yoksa krem kullanmana gerek yok soğuk suyla her iki göğsünıü sabahları yıka demişti:)
teşekkürler kozmatik...haftasonu dr gittik ozaman yoktu böyle bir problemim...şimdi 2 hafta sonra tekrar gideceğiz hem cinsiyetini öğreneceğiz hemde bu problemimi sorarım...şimdi senin dr dediği gibi soğuk suyla yıkayayım bende...
derfik bende iilk gebeliğimde olmuştu göğüsler daha şimdiden süt için hazırlanıyorlar bazı sıvıların gelmesi de gayet doğal bi süreç ben o zaman dr.sormuştum sorun olmaz yara veya acı yoksa krem kullanmana gerek yok soğuk suyla her iki göğsünıü sabahları yıka demişti:)
teşekkürler kozmatik...haftasonu dr gittik ozaman yoktu böyle bir problemim...şimdi 2 hafta sonra tekrar gideceğiz hem cinsiyetini öğreneceğiz hemde bu problemimi sorarım...şimdi senin dr dediği gibi soğuk suyla yıkayayım bende...
RİCA EDERİM CNM...RABBİM ŞİFA VERSİN İNŞALLAH:)
snopym BENCE DR'LAR Bİ SORUN GÖRMEDİYSE KENDİNİ HİÇ SIKINTIYA SOKUP KÖTÜ ŞEYLER DÜŞÜNME,İNSAN GÖBEĞİ ŞİŞİP, BEBEK HAREKETLERİNİ HİSSEDİNCEYE KADAR ENDİŞELENİYOR .İYİMİ? SAĞLIKLIMI DİYE AMA O DURUMA GELNCE DİYORSUNKİ O İÇİMDE VE ANNE BEN BURDAYIM DİYOR VE TARİFSİZ Bİ MUTLULUK YAŞIYORSUN O YÜZDEN GELECEKTEKİ O GÜNLERİNİ DÜŞÜN VE SADECE MUTLULUĞA ODAKLAN VE RABBİNE ŞÜKR ET... ÇÜNKÜ BU O KDAR GÜZEL BİR DUYGU Kİ HER ANI ÇOK KIYMETLİ TADINI ÇIKAR...
MELEK CİM ÜZÜLDÜM İLK BEBĞİNE İNSAN GERÇEKTEN ÇOK YIPRANIYOR BÖYLE ŞEYLERDE AMA KADER OLDUĞUNU BİLİP TESLİMİYET GÖSTERİNCE DAHA ÇABUK ATLATILYOR SANIRIM...RABBİM BEBEĞİNİ SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAK NASİP EYLESİN YA BENDE ÇİN TAKVİMİNE BAKMIŞTIM VE ERKEK ÇIKTI İLK ÇOCUĞUMDADA ÖYLE ÇIKMIŞTI VE DOĞRUYDU ,AMA BU SEFER RABBİMDEN KIZ İSTİYORUM AMA HER ŞEYİN BAŞI SAĞLIK TABİ SAĞLIKLI OLSUNDA, RABBİME İBADET RABBİSİNİ BİLEN EVLATLAR OLSUNLARDA GERİSİ FASA FİSO ASLINDA DEĞİLMİ?
aynen canım ya kısmet tabi hayırlısını istyrz zaten ilk önce o olmalı sonrada ne varsa kısmetimizde allah razı olsun dileklern için canım ikinciyi beklysn demek ne güzel peki takvimde ne çıkıyo
Bende form doldurdum şimdi primadan özencikk oldumm :)))) Çin takvimine bende yapmıştım kız çıkmıştı :)) ilkide kız zaten benim için hiiç farketmez hiç önemli değil eli ayağı düz olsun sağlıklı hayırlı bir evlat olsun yeter.. Bu arada bebeklerinin cinsiyetleri belli olan arkadaşlar bizimle paylaşırlarsa seviniriz yani :)) Bugün ikili test için doktoruma gittim kan verdim. Ultrasonda ense kalınlığınada baktı gayet iyi dedi kan tahlilim 10 gün sonra neticelenecek hayırlısı rabbimdenn cinsiyete bakalım belli olacakmı dedi umutlandım ama daha belli olmuyor dedi
erkek çıkıyo:)senin?
benim bir oğlum var daha bunu öğrenemedik önümüzdeki 3 hafta fln dr gitmeyi düşünmüyorum sonra burda paylaşırım sizlerle İNŞ...89 luyum canım ya nufusta öyle kaydetmş babam kız çıkıyo ama allah bilir herşeyi bunlar sadece ufak tahminler ama gönlümüz erkek istyr daha dogrusu eşim çok istyr tabi kısmet diyr ama yinede gönül işte senn ne bu seferki
benim bir oğlum var daha bunu öğrenemedik önümüzdeki 3 hafta fln dr gitmeyi düşünmüyorum sonra burda paylaşırım sizlerle İNŞ...
oh maşallah maşallah,seninle aşşağı yukarı cinsiyetleri aynı zamanda öğreneceğiz bakalım netice ne olacak:)
doktorum geçen haftaki muayenemde baktı ama belli olmuyor daha dedi. Hayırlısı rabbimdennBu arada dün primadan aradılar ocak ın 10 unda kargoyla göndereceklermiş hediyelerimi
Ben de 7 Temmuz gibi bekliyorum bebişimi
Çok heyecanlıyım. Aynı zamanda Tip 1 diyabet hastasıyım. Riskli bir gebelik geçiriyorum. Ama her şeye rağmen
bebeğimisağlıklı bir şekilde kucağıma alacağıma inanıyorum. Tüm anne adayları için sağlıklı doğumlar diliyorum :)
çok sagol canım ya allahım bebişini korusun çk güzel dileklerde bulunmşsun bakarsın bizimkilerde temmuza kadar durmazlar içimizde geliverrler haziranda kısmetşuan ne heyecanlısınızdır
heyecanınız okadar büyükki eminimm başınızı döndürüyor ve hepiniz bebek aşkı ile tutuşuyorsunuz
geçen sene bu zamanlarda bende temmuz ayını bekliyordum aşk ile şevk ilee
zevkten 4 köşe geziyordum her yerdee
öylesine mutluydum ki sanki rüyaydı bebek benim için temmuz ayınıı say say bitiremedim kalbimde
temmuzda gelicek diye beklerken haziran sonu geldi melek kızımm
şuan rabbime şükürler olsun 6 aylık olduk
temmuz yazısınız görünce yazmak geldi içimden
hayırlısıyla kazasız belasız yavrularınızı kucalarınıza almanzı dilerim hepinize....
çok güzel heyecanlar bunlar
tadınıı çıkara çıkara yaşayınn
hissede hissede yaşayın o içinizdeki minik meleklerinizle
sevgiyle kalın temmuz annelerii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?