2012 temmuz annesi olmayı heyecanla bekleyenler!!!!

hayırlı olsun . 13+4 21 temmuz benimde doğumum.

slmm bende 10 haftalık hamileyim temmuz 20 gibi doğum ama korkularımı yenemiyorum 40 yaşındayım ilk hamileliğim ve yaştan dolayı bebeğimle ilgili sorunlar yaşamaktan korkuyorum

hsyırlı olsun.doktor kontrollerine düzenli gittikten sonra Allahın izniyle hiç bişey olmaz merak etme.benim bir akrabam 47 yaşında anne oldu ve çok saglıklı bir bebeği oldu.

benim ilk bebeğimde mayıs dogumlu.yine malum yaz ayları... temmuz agustos zamanlarında sadece cıtcıtlı badilerden giydiriyordum zaten daha fazlasıyla çocukda huysuzlasıyor,belli ediyor sıcaktan rahatsız oldugunu... bizde bebeğimi 2 günlükken banyo yaptırmıstık.hastaneden göbeği düşşmedende banyo yaptırabilirsiniz demişlerdi , tabi sonrasında temiz ve kuru tutmak lazım.ve benim kızımın 4 günlükken göbeği düşmüştü. yazın dogum yapmak bebek için çok rahat oluyor,üşütücek diye tasalanmak yok kışa kadar bayagı toparlanmıs oluyor..benimde bu ikinci bebeğim 27 temmuz bdt bakalım, hayırlısı...

cinsiyetin belli oldumu canım bende suan 16 haftalıgım.bende 2li testte cinsiyetini öğrenirim diye çok ümitlenmistim ama doktor görünmüyor dedi. haftaya 3lü test için gidicem insallah bu sefer cinsiyeti görünür,bende çok merak ediyorum.bir kızım var Allaha sükür.bakalım bu ne olacak?

günaydın güzel anneler bende yeni katıldım aranıza 20 haftalık hamileyim kızımızı dört gözle bekliyoruz.....

Kozmatikkk...benim hediyelerim gelmedi 3 ay oldu...senin ilk hediyelerin hemen mi gelmişti...

kızlar 20 haftalık hamileyim bebişimin boyu 21 cm kilosu 339 gr dedi dr sizce nasıl ?vee detaylı ultrasona girdim 3 lü test sonuucumu aldım bugün hersey güzel şükürler olsun

kozmatikkk...benim hediyelerim gelmedi 3 ay oldu...senin ilk hediyelerin hemen mi gelmişti...

cnm benimde 3 ay içinde ancak gelmişti ama gelmeden önce telefonla haberdar ediorlar:)

vveeee kızlar bugun büyük gün bebişimi görmeye gidiorum öğrenebilirsek cinsiyetini öğrenmeye bebişimin çoook sağlııklı sıhhatli olduğunu duyarım inşallah gelişmeeleri burada paylaşacağim sizinle inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…