şuan ne heyecanlısınızdır
heyecanınız okadar büyükki eminimm başınızı döndürüyor ve hepiniz bebek aşkı ile tutuşuyorsunuz
geçen sene bu zamanlarda bende temmuz ayını bekliyordum aşk ile şevk ilee
zevkten 4 köşe geziyordum her yerdee
öylesine mutluydum ki sanki rüyaydı bebek benim için temmuz ayınıı say say bitiremedim kalbimde
temmuzda gelicek diye beklerken haziran sonu geldi melek kızımm
şuan rabbime şükürler olsun 6 aylık olduk
temmuz yazısınız görünce yazmak geldi içimden
hayırlısıyla kazasız belasız yavrularınızı kucalarınıza almanzı dilerim hepinize....
çok güzel heyecanlar bunlar
tadınıı çıkara çıkara yaşayınn
hissede hissede yaşayın o içinizdeki minik meleklerinizle
sevgiyle kalın temmuz annelerii....
çok sagol canım ya allahım bebişini korusun çk güzel dileklerde bulunmşsun bakarsın bizimkilerde temmuza kadar durmazlar içimizde geliverrler haziranda kısmet
Canım benim bu duygusal konuşman için çook çook teşekkürler sana bizleri gerçekten çok duygulandırdın Biz temmuz anneleri olarak bebeğini kocaman kocaman öpüyoruzzzzz
amin cnm hepinz için hayırlısı olsun inş..
bnde teşekkür ediyorum cnm
hayırlıı hamilelikler ve doğumlar dilerim
selam bende 13 haftalık hamileyim 15 temmuz hesaplandı kısmetse doğumum bende bişi paylaştm ama cewap alamadam burdan sorayım istedim sarı akıntı ve kaşıntı şikayetmden dolayı doktorum gyno canesten adlı bi fitil werdi c grubu bi ilaçmş ama doktoruma güwenip kullandm sonrasında 3 4 günüdür dewam eden pembe akıntılarım oluyo hatta küçük bi parça kırmızılk oldu içinde gittim doktora kontrole herşeyin normal olduğunu korkmamam gerektiğini söyledi ama bi anlam weremedm ilacın da yan etkisinde böle bişi yok içim rahat değil böyle bişi yaşayan bi önerisi war mı ?
ben de 12 haftalık hamileyim aranıza yeni katılabildim. siteyi yeni keşfettim çok güzel. burada ortak duyguları yaşayabileceğim annelerin olması şahane. benle aynı haftalık varsa cinsiyetini öğrendiniz mi? 2 li tarama yaptırdınız mı? benim kontrolüm 1 ay geçti bu hafta sonu. cinsiyet 13 haftalıkken belli olur mu? hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah. ÇOK HEYECANLI VE GÜZEL BİR DUYGU:) YUPPİİİİİİ HAMİLEYİZ... :9
selam bende 13 haftalık hamileyim 15 temmuz hesaplandı kısmetse doğumum bende bişi paylaştm ama cewap alamadam burdan sorayım istedim sarı akıntı ve kaşıntı şikayetmden dolayı doktorum gyno canesten adlı bi fitil werdi c grubu bi ilaçmş ama doktoruma güwenip kullandm sonrasında 3 4 günüdür dewam eden pembe akıntılarım oluyo hatta küçük bi parça kırmızılk oldu içinde gittim doktora kontrole herşeyin normal olduğunu korkmamam gerektiğini söyledi ama bi anlam weremedm ilacın da yan etkisinde böle bişi yok içim rahat değil böyle bişi yaşayan bi önerisi war mı ?
Hoşgeldin canım :) 14 haftalıkken organlar tamamlanıyormuş Doktorum haftaya tekrar bakacak cinsiyetine :) Bugün ikili test sonuclarımı aldım yarın göstericem senin sonucların nasıl ?
A.S CANIMM YANİ BELLİ OLDU DİYEMEM, AMA BELLİ OLMADI DA DİYEMEM:)))) ŞÖYLEKİ %90 KIZ DEDİ HAVALARA UÇTUM, AMA SEN HAZIRLIK YAPMA ,ŞUAN ERKEN ,YANILDIĞIMIZ OLABİLİYOR 1 AY SONRA TEKRAR GEL DEDİ:)1 AY BEKLİYCEM AMA BEN BİŞİLER ALMAYA BAŞLADIM BİLE:ds.a kozmatik canım cinsiyet belli oldumu bana dr sanki erkege benzyr dedi ama emin olamadı çok heyecanlandım
DERFİK SEN KAÇ HAFTALIKTIN BANA DR YUKARDA YAZDIKLARIMI SÖYLEDİkızlar bebişimin cinsiyeti belli oldu....kızım geliyorrrrçin takvimine erkek çıkmıştı...aman sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez....
Merak ettiğim bir şey var.
Biz Temmuz anneleri malum yazın ortasında doğum yapıcaz ve haliyle havalar çok sıcak olucak bir süre. Bebeklerinize neler giydirmeyi düşünüyorsunuz
Mutlaka alışveriş zamanı annelerimiz ya da siz deneyimli anneler ne alacağınızı bilirsiniz ama ilk doğumu olacak meraklı bi anne adayı olarak fikrinizi almak istedim.
Kundak yanlısı değilim. Yazın da bebeğe ince kıyafetler, hatta mümkünse bazen sadece bebek bezi kullanmayı planlıyorum, henüz bi bilene danışmadım.
Ve mümkünse göbeği düştükten sonra her gün banyo yaptırmayı düşünüyorum. Siz neler düşünüyorsunuz?
A.S CANIMM YANİ BELLİ OLDU DİYEMEM, AMA BELLİ OLMADI DA DİYEMEM:)))) ŞÖYLEKİ %90 KIZ DEDİ HAVALARA UÇTUM, AMA SEN HAZIRLIK YAPMA ,ŞUAN ERKEN ,YANILDIĞIMIZ OLABİLİYOR 1 AY SONRA TEKRAR GEL DEDİ:)1 AY BEKLİYCEM AMA BEN BİŞİLER ALMAYA BAŞLADIM BİLE:d
DERFİK SEN KAÇ HAFTALIKTIN BANA DR YUKARDA YAZDIKLARIMI SÖYLEDİBENİMDE ÇİN TAKVİMİNDE ERKEK ÇIKIYORDU:)
kozmatik 12 haftalıkken gittik dr%80 erkek dedi ama bellide olmaz demişti şimdi 15 hafta 4 günlük kesin kız dedi...alışveriş yapmak için daha çok zamanımız olacak acele etmeseydin keşke....
A.S CANIMM YANİ BELLİ OLDU DİYEMEM, AMA BELLİ OLMADI DA DİYEMEM:)))) ŞÖYLEKİ %90 KIZ DEDİ HAVALARA UÇTUM, AMA SEN HAZIRLIK YAPMA ,ŞUAN ERKEN ,YANILDIĞIMIZ OLABİLİYOR 1 AY SONRA TEKRAR GEL DEDİ:)1 AY BEKLİYCEM AMA BEN BİŞİLER ALMAYA BAŞLADIM BİLE:d
DERFİK SEN KAÇ HAFTALIKTIN BANA DR YUKARDA YAZDIKLARIMI SÖYLEDİBENİMDE ÇİN TAKVİMİNDE ERKEK ÇIKIYORDU:)
SAHİLCİM BEN OĞLUMU TEMMUZ 27 DE DOĞUM YAPMIŞTIM,BENİM ANNEM ÇOCUK KONUSUNDA ÇOK HASSASTIR AMAN ÇOCUK İSİLİK OLMASIN RAHATSIZ OLMASIN DİYE GÖBEĞİ DÜŞMEDEN BAŞLADI GÜN AŞIRI YIKAMAYA BU YÜZDEN GÖBEĞİMİZ 10 GÜNLÜKKEN ANCAK DÜŞTÜ:))))
VE SANA ÖNEREBİLECEĞİM EN UYGUN YAZ KIYAFETİ ALTTAN ÇITÇITLI BADİ TEK BEZLE OLMUYOR YİNEDE MİNİK OLDUĞU İÇİN RÜZGAR ALIYOR DERLERYA GÖZÜNDEN ALIR DİYE AMA İNCE PENYE ŞEYLER ÖZELLİKLEDE YATAN BEBEKTE PANYE TULUMLAR HARİKA OLUYOR VE BİZ BEBEĞİMİ O ZAMAN BENDEN VE KARDEŞLERİMDEN KALMA ÖZEL İNCE BEYAZ KUMAŞLARDAN ANNEMİN KENDİSİNİN DİKTİĞİ KUNDAKLARLA KUNDAKLAMIŞTIK...Bİ KERE MARKASI NE OLURSA OLSUN ALDIĞIN HERŞEYDE SENTETİK ,NAYLON,POLAR GİBİ BEBEĞE ZARARLI KUMAŞLAR OLMAMASI ÇOK ÖNEMLİ...DAHA SONRA AKLIMA GELDİKÇE BAŞKA ŞEYLERDE YAZACAĞIM....
SAHİLCİM BEN OĞLUMU TEMMUZ 27 DE DOĞUM YAPMIŞTIM,BENİM ANNEM ÇOCUK KONUSUNDA ÇOK HASSASTIR AMAN ÇOCUK İSİLİK OLMASIN RAHATSIZ OLMASIN DİYE GÖBEĞİ DÜŞMEDEN BAŞLADI GÜN AŞIRI YIKAMAYA BU YÜZDEN GÖBEĞİMİZ 10 GÜNLÜKKEN ANCAK DÜŞTÜ:))))
VE SANA ÖNEREBİLECEĞİM EN UYGUN YAZ KIYAFETİ ALTTAN ÇITÇITLI BADİ TEK BEZLE OLMUYOR YİNEDE MİNİK OLDUĞU İÇİN RÜZGAR ALIYOR DERLERYA GÖZÜNDEN ALIR DİYE AMA İNCE PENYE ŞEYLER ÖZELLİKLEDE YATAN BEBEKTE PANYE TULUMLAR HARİKA OLUYOR VE BİZ BEBEĞİMİ O ZAMAN BENDEN VE KARDEŞLERİMDEN KALMA ÖZEL İNCE BEYAZ KUMAŞLARDAN ANNEMİN KENDİSİNİN DİKTİĞİ KUNDAKLARLA KUNDAKLAMIŞTIK...Bİ KERE MARKASI NE OLURSA OLSUN ALDIĞIN HERŞEYDE SENTETİK ,NAYLON,POLAR GİBİ BEBEĞE ZARARLI KUMAŞLAR OLMAMASI ÇOK ÖNEMLİ...DAHA SONRA AKLIMA GELDİKÇE BAŞKA ŞEYLERDE YAZACAĞIM....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?