kizlar cok haklisiniz fiyat konusu olmaz ama biri 20 tl lik alinca oburu 30tl alinca hem haksizlik olmasin hemde herkezin belirledigi fiyat olunca daha iyi olur diye dedim tabi herkez
gonlunden geceni yapicak ama bi fiyat miktari ortaya konulmali bence
haklısın mesela ben biraz hazır bişeyler alırım, biraz da kendim birşeyler yapmak isterim. elimden gelen şeyleri paylaşmak isterim üstelik heryerde bulunan birşey olmayacağı için daha değişik ve güzel olur diye düşünüyorum. ama tabi bunun fiyatını belirleme durumum olmaz. karşılığı hiç gelmese bile ben birisine hediye göndermekten çok mutlu olurum. yine de herkes fikrini söylesin tabi. önemli olan ortak karar.
kizlar cok haklisiniz fiyat konusu olmaz ama biri 20 tl lik alinca oburu 30tl alinca hem haksizlik olmasin hemde herkezin belirledigi fiyat olunca daha iyi olur diye dedim tabi herkez
gonlunden geceni yapicak ama bi fiyat miktari ortaya konulmali bence
kizlar cok haklisiniz bazilari boyle sacmalik yaptigi icin dedim
herkezden fikir aliriz kac miktara kadar cikalim diye herkezin fikri uyunca
o fiyati belirleriz kiz annelerile erkek anneleri ayin sonunda kaca kac olursa ona gore cekilisi
belirleriz kizlar baska fikirler olan varsa burda baylasin kizlar
kız annesi erkek annesi diye seçebilecek miyiz yoksa karışık mı olsun meleksen?
kız annesi erkek annesi diye seçebilecek miyiz yoksa karışık mı olsun meleksen?
tatlim biz secmicez cekilisle kim kime cikaarsa onlar bir birine hediyeyi gondericek
misaal veriyorum ben senle cikarsam ben sana hediyeni alicam sen bana
hapsu tatlim herkez icinden ne gelirse onu alsin fakat belirli bir miktar olmasi herkez icin
iyi bence isteyen 2 parcada alir giysi 4 parcada gonlunde ne varsa ama bi miktar soyleriz
herkeze uyugun olan
kupaas
esradmrts
buba
meleksen
akkusni
melek1987
orjinalmorjinal
eski es
perali
bankem
habissh
karacikolata
luxxor
pinarada
mavigibi
hly7
hapsu
sibelkerem
kizlar hediyelesme listemizdeki simdilik arkadaslar bu kadar ay sonundan sonra hedilesmeyi kararlastiririz takilmak isteyen bende varim diye yazmasi yeter
canım benide ekle henüz cinsiyetim belli değil ama olu her hade o zamana kadar
tamam tatlim ekliyorum ozamana kadar beli olur ay sonundan sonra kararlastiricaz zaten
benide ekleyiiin
ekledim canim senide listeye
beni eklememişsin canım listeye diye yazdım ama eklemıssın sonradan gordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?