benim için de uygun. 30 deriz isteyen 30 alur isteyen 50 herkesin gönlüne göre. ben sadece şuna takıldım, yurt dışında olan arkadaşlarla nasıl olacak? malum kargo ücreti baya yüksek tutacağından iki taraf için de zor olabilir.
30 da benim için uygun ama durumu olmayan olabilir o yüzden 20 diyorum
Bende alt limit 20 TL'den yanayım..Ne kimse kötü hissetsin limit konusunda ne de normalin altı olsun.
Ben Temmuz annelerinden hiç kimsenin yavrusuna almayacağı birşeyi karşı tarafa alacağını düşünmüyorum.Sonuçta bu hediyeleşme listesine isteyenler giriyor.
Çekiliş konusuna da gelince kargo sorunu yaşanabilir.Bu konuda netleşmek lazım.
Liste kesinleştikten sonra kargo vs. ayrıntıları ayrıca görüşülebilir.
evet canım doğru diyorsun kim kime alacağı kesinleştikten sonra o kişiler bence kendi arasında görüşsün adresiydi telefonuydu alır-verir hem meleksen arkadaşımız da uğraşmamış olur bunlarla çünkü fazla kişiyiz ona göre hediyeleşecek arkadaşlar istediği kargoyu vs seçer
ay canım pek şekersin tamam biz birbirimize alalım o zaman meleksen ona göre ayarlar mısın canım bizi hülya ile? Bence alt limit koyulması gerekiyorsa en az 20 olsun üst limit de 50 olsun abartmayalım derimbi geliyomuş hediye bebek arabası filan
30 da benim için uygun ama durumu olmayan olabilir o yüzden 20 diyorum
kıbrısa ufak bır paketın kargosunun cok pahalı oldugunu sanmıyorum ama hedıye alan arkadasla kargo konusunu tabiki de konusuruz sonucta herkesın maddı gucu farklı bende elımden geldıgınce yardımcı olurum.
ekledim canim senide listeye
listede ben yokum yaw. henüz cinsiyetimiz kesin değil büyük ihtimalle erkek dedi bugün. ama kesin değil dedi.
kumpaas kiz
rukiyefatih kiz
sadiyeyuce kiz
smo62011 kiz
buba kiz
melek1987 kiz
orjinalmorjinal kiz
elbebekgulbebek kiz
medusaaa kiz
pnrali kiz
bankem kiz
luxxor kiz
pinarada kiz
hly7 kiz
habissh erkek
mavigibi erkek
sibelkerem erkek
esradmrts erkek
meleksen erkek
akkusni erkek
asilla erkek
msg 38 erkek
demir 58
tugcemm 79 erkek
karacikolata tahmin erkek
es ki es cinsiyet bilmiyo
hapsu cinsiyet bilmiyo
listemiz bu kizlar simdilikd aha katilanlar olursa eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?