2012 temuz anneleri hediyelesiyor

tatlim cok haklisin yurt disinda hapsu arkadasimiz var onada kiprisa pek fazla tutmaz diye dusunuyorum turkiye ici ben adanaya arkadasima gondermistim hediye 5 tl odemistim 2 yil once

istanbula falan 5 tl tutuyo gonderdigimiz paket zaten 1 kilo anca cikar 1 kilo 5 tl 1 kilodaan azda ciksa 5 tl aliyolar

kizlar bu litimi en az diye soyluyoruz herkez fikrini soylesin sonunda kararlastiralim

ben 3 elbisede alirim arkadasa o sorun dil ama bi limitin belirlenmesi cok iyi

30 da benim için uygun ama durumu olmayan olabilir o yüzden 20 diyorum

Bende alt limit 20 TL'den yanayım..Ne kimse kötü hissetsin limit konusunda ne de normalin altı olsun.
Ben Temmuz annelerinden hiç kimsenin yavrusuna almayacağı birşeyi karşı tarafa alacağını düşünmüyorum.Sonuçta bu hediyeleşme listesine isteyenler giriyor.
Çekiliş konusuna da gelince kargo sorunu yaşanabilir.Bu konuda netleşmek lazım.
Liste kesinleştikten sonra kargo vs. ayrıntıları ayrıca görüşülebilir.

evet canım doğru diyorsun kim kime alacağı kesinleştikten sonra o kişiler bence kendi arasında görüşsün adresiydi telefonuydu alır-verir hem meleksen arkadaşımız da uğraşmamış olur bunlarla çünkü fazla kişiyiz ona göre hediyeleşecek arkadaşlar istediği kargoyu vs seçer

kıbrısa ufak bır paketın kargosunun cok pahalı oldugunu sanmıyorum ama hedıye alan arkadasla kargo konusunu tabiki de konusuruz sonucta herkesın maddı gucu farklı bende elımden geldıgınce yardımcı olurum.

30 da benim için uygun ama durumu olmayan olabilir o yüzden 20 diyorum

canımm valla sen geçtin ilk aklımdann senin için de problem yoksa ne güzel olur :) arkadaşlar açısından da bi problem olmaz herhalde :26:

bnce alt limit 20 TL üst limit 50 TL olsun her keseye herkese uygun olsun

kıbrısa ufak bır paketın kargosunun cok pahalı oldugunu sanmıyorum ama hedıye alan arkadasla kargo konusunu tabiki de konusuruz sonucta herkesın maddı gucu farklı bende elımden geldıgınce yardımcı olurum.

tek kıbrıssa o zaman fazla bir sorun olmaz. ben de çok fark etmiyor diye biliyorum. ben başka ülkelerden varsa diye dedim.

kızlar bence hepımız fıyat konusunda farketmez dıyosak bu ısı duzenleyen arkadasa meleksene bırakalm o belırlesn herkez farketmez ddkce karar verılemyo benım dusuncem boyle tabı nasıl olursa ben uyarm:)

kizlar once cekilisi yapicaz sonra hangi arkadas hangi arkadasa cikarsa
ozel mesajdan bir birine adreslerini bilgilerini vericek kargo 1 kilo 5 tl hediyelesmeye
kargoyu biz katmamistik isteyen istedigi kargoda gondermisti
mesela benim sitemde evime yakin tek ptt var oburleri carsida herkez
bi toplansin ay sonuna kadar kararlastiririz kizlar cekilisi
bazi arkadas ben bu arkadasla istiyorum diyosa onlari cekilis olmadan yazarim

kumpaas kiz

rukiyefatih kiz

sadiyeyuce kiz

smo62011 kiz

buba kiz

melek1987 kiz

orjinalmorjinal kiz

elbebekgulbebek kiz

medusaaa kiz

pnrali kiz

bankem kiz

luxxor kiz

pinarada kiz

hly7 kiz

habissh erkek

mavigibi erkek

sibelkerem erkek

esradmrts erkek

meleksen erkek

akkusni erkek

asilla erkek

msg 38 erkek

demir 58

tugcemm 79 erkek

es ki es cinsiyet bilmiyo

hapsu cinsiyet bilmiyo

listemiz bu kizlar simdilik

Son düzenleme:
listede ben yokum yaw. henüz cinsiyetimiz kesin değil büyük ihtimalle erkek dedi bugün. ama kesin değil dedi.

kumpaas kiz

rukiyefatih kiz

sadiyeyuce kiz

smo62011 kiz

buba kiz

melek1987 kiz

orjinalmorjinal kiz

elbebekgulbebek kiz

medusaaa kiz

pnrali kiz

bankem kiz

luxxor kiz

pinarada kiz

hly7 kiz

habissh erkek

mavigibi erkek

sibelkerem erkek

esradmrts erkek

meleksen erkek

akkusni erkek

asilla erkek

msg 38 erkek

demir 58

tugcemm 79 erkek

karacikolata tahmin erkek

es ki es cinsiyet bilmiyo

hapsu cinsiyet bilmiyo

listemiz bu kizlar simdilikdaha katilanlar olursa eklerim

Son düzenleme:

maasallah bebıslere nasılda cıvıl cıvıl

ya topiğimiz aşağılara düşmüşş yazıyımm dedimm ....meleksencim kuralar ne zaman çekilicekk kafanda bişeyler oluştumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…