2012 temuz anneleri hediyelesiyor

herkezi eklicem kizlar aksam bebeklerin cinsiyetinide ekliyerek yine yayinlicam
kimler katildi diye

canim herkezin ismini yazip bir kadese karistirip cekicem kim kiminle cikarsa
onlar bir birine hediye alcak zaten baska turlu bi cekilis olmuyo boyle yapiyolar

luxxorrrrrrrrrrrrrr ben seni seçmek istiyorumm yahuuu nasıl olcak

melekcimm şimdi bu çekiliş işini başka bi şekilde yapalım diyorum ben mümkünmü ? kız anneleri kendi arasında erkek anneleri kendi arasında mesela.. kendi arasında dediğim yani iki ayrı çekiliş olsun kız erkek olarak.. ayrıca limit falan olması bnce anlamsız hediyenin küçüğü büyüğü olmaz..ama şunuda unutmayalım kendimize almayacağımız beğenmeyeceğimiz bir şeyi başkasına da almayalıım...hani bazıları oluyo ya hediye gelenlerden beğenmez onları da başkalarına hediye götürmek için ayırır ben çok kızarım bölelerine.. o yüzden biraz özenli davranırsak böyle bişiye gerek kalmaz yanlış anlaşılmam umarım bu arada :26:

kizlar kiz annelerile erkek annelerine cekilis yapicaz hangi arkadas obur arkadasla duserse onlar bir birine alicak hediyesini artan kiz veya erkek anneleri olursa kendi aralarinda cekilis yapicam
yok ben bu arkadasla hediyelesmek istiyorum veya bu arkadas bana yakin olur diyen varsa
bildirir istedikleri gibi yaparim kizlar

istediginiz gibi bisi yoksa istediklerinizi bildirin kizlar

canım bence adil şekli kura yanı ben buna hedıye almak istiyorum başkasına demek yanlıs diye düşünüyorum tabii benim dusuncem bu para kısıtlaması deılde alt limit konulabılır atıyorum en az 20 tllık bir hediye olucak vs diye benim görüşüm boyle ama alınacak kararda saygım sonsuz :)

canim ben fikri olan soylesin diyorum hep zaten
iyi diyosun nasil uyarsa oyle yapariz miktar koymayin diyosan miktarida olmaz
ama oylede haksizlik oluyomus gibi oluyo biri gidip cok guzel seyler veya fazla alirsa oburu 1 tane hediye alirsa haksizlik yapilmis gibi olmasin diye miktar koyuluyo hep hediyelesmede
kendi beyenmedi seyi bi baskasina alicak veya vericek kimse yok topigimizde zaten
ondan eminim ben ay sonuna kadar bekliyelim tamamlaninca liste cekilis yapilir

tatlim tam benim dusundugum gibi dusunuyosun ben 3 defa hediyelesme yaptim kizimdaki arkadaslarla ve hic bir aklisik veya sorun cikmadi bir arkadas benim gibi herkezi topladi
kendi yazdi kurala herkezi cekti sonra bu arkadas bununla diye yayinladi
alt limitimiz hep 30 tl olmustu tabi isteyen 50 tl de alir gonlunde olan ne varsa
ben bunu anlatmaya calisiyorum bir limit bir bisi olmamasi haksizlik olmasin diye
en az 30 tl olsun limit diyenler onaylasin veya kafalarinda ne varsa

ben limit için bır yorumda bulunmuyorum 30 tl bana uyar kıbrısta fıyatla farklı turkıyeye gore biraz pahalı ama ınan sorun deil benim için bebişime aldığım gibi hediye alacagım kişiyede o şekilde alacagım para sorun deil benım ıcın o nedenle.

canım herkes kesin bişi desin kararlaştıralım.. yoksa sadece benim dememle olmaz.. o zaman şöle de yapabiliriz o haksızlığı engellemekn için üst limit belirtelim atıyorum 30-40 nysee ondan fazla olmasın gibi..yani ne bileyim katılcak arkadaşlarda fikirlerini söylesinler bi karara öyle bağlayalım..

tatlim haklisin hediyenin pahalisi ucuzu diye soylenmez
ama en asagi bi miktar limiti olmasi herkez icin iyi bence
herkez onayladiginda bir sorun kalmis olmicak insallah
sen ne dusunuyosun bir cekilisi kiz bir cekilisi erkek annelerinin yapmasina
ben biraz tuhaf buldum hediyelesmeyi organize eden arkadas cekilisi yapti bize
mesela hapsu hyl7 arkadasla buba mavigibi arkadasa hediye alicak yazildi bizde oyle yaptik

benim için de uygun. 30 deriz isteyen 30 alur isteyen 50 herkesin gönlüne göre. ben sadece şuna takıldım, yurt dışında olan arkadaşlarla nasıl olacak? malum kargo ücreti baya yüksek tutacağından iki taraf için de zor olabilir.

canım yani bencede senin dediğin en mantıklısı

ay canım pek şekersin tamam biz birbirimize alalım o zaman meleksen ona göre ayarlar mısın canım bizi hülya ile? Bence alt limit koyulması gerekiyorsa en az 20 olsun üst limit de 50 olsun abartmayalım derim bi geliyomuş hediye bebek arabası filan

30 da benim için uygun ama durumu olmayan olabilir o yüzden 20 diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…