Kustumm sana birde melish'e
Uc gun habersiz biraktin beni... bak melishden hic mi hic haber yok kayiplara karisti!!!
Sizler yazmadikca meraklandim insaALLAH hersey yolundadir diye hep dua ettim
Bu arada tup bebege basladigina ve herseyin yolunda gitmesine sevincim
küsme cnm lütfen
valla o kadar cok kosturuyorum ki
bugün kontrol vardı gittim iğnelere 2 gün daha devam dedi crs tekrar gidicem
senin teste kac gün kaldı
hadi güzel hbrler ver bizeee
Canım benim bugün hastaneden aradılar beni heemen buraya paylaşmak istedim.Raporum çıkmış tam 6 ayda buna da şükür.Dedim kesin 1 yılımı alır.Neysee..çok şükür.Merhaba kızlar :)
Ben de bu ay son kez bol bol preseed kullanarak son kez doğal yolla şansımı denedim ..
Cmt günü bat tarihim 24 eylül yani..
Regl olursam tüp bebeğe geçiyorum .. 2. tüp bebeğime tabi, ilki poztitifti ama kaybettim ..
Melissss ne yaptın canım , başlıyormusun tüpe ?
Aşkımmmmmmmmmmmmmmmmm !Merhaba cnm, netice nedir? insaALLAH olumlu bir cevap verirsin...
Kimse artik birsey paylasmiyor
Toobe kadesim ne yapti ne oldu bilmiyorum tam 3 gun oldu
Meslish83 kardesimdende haber yok iki gundur
Dertlesecek! umudumu yesertecek kimsem kalmadiiiii
Hayırlısı olsun arkadaşım....Vala hoş mu geldin deyim ne diyim bilemedim..Keşke bu topiklerde buluşmasaydık hiç birimiz de bebeklerimize isim topiginde buluşsaydık :)slm arkadaşlar ben aranıza yeni katılıorum. bu başlıkta yer almak istiyorum çünkü ben de 12. ayda veya 2012 nin ilk aylarında 2. denememi yapmak istiyorum. ilk denemem geçen yıl eylül ayında başlamıştı ve bayağı meşaketli geçti bizim için. o hüsrandan sonra kendimi kolay kolay toparlayamadım.açıkçası şimdi ikinci içinde korkularım var. diğer forumlarda da okuduğum 2. ve 3. denemeden sonra gnetik tahlilini istediklerini yazmışlar ama bizimkiler hemen istediler.(hoş daha yaptırmadık ya)bu konudaki bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..her türlü şeyi sorgular oldum doktorlara bile güvenemiorum.gerçekten yıpratıcı bi süreç(
Hayirlisi cnm insaALLAH sali gunu mujdeli haberi verirsin... HCG hormonu gunden gune yukseliyor insaALLAH hayirli haber verirsin cnmmm...
Benimde henuz adetim olmadi bu ayin 30 kan tahlilim var ama dayanamiyacammm!!!! Belki yarin birgun bende test yaparim
Kustumm sana birde melish'e
Uc gun habersiz biraktin beni... bak melishden hic mi hic haber yok kayiplara karisti!!!
Sizler yazmadikca meraklandim insaALLAH hersey yolundadir diye hep dua ettim
Bu arada tup bebege basladigina ve herseyin yolunda gitmesine sevincim
Tmm kusmedim
ALLAH yardimcin olsun cnm... Igneleri kendin yapmak kadar kotu birsey yok...
gerci yazmissin esinin yapmasindan iyidir diye!!! bende esimin yapmasini istedim ama igne fobisi var baktim eli ayagi titriyor bende titremeye basladim korkudan
ne varsa kendimizede var bende kendi ignemi kendim yapmistim
4 gunum kaldi kan testine bakalim hayirlisi insaALLAH. Sanirim dayanamayip carsamba veya persembe eczaneden test alip kendim bir evde yapacam
Tup bebek denemen insaALLAH olumlu sonuclarin cnm dualarimdasin surekli!!!!
Esraam :) ben bu arada çalışıyorum akşamları girebiliyorum kuzum.İzin bitti artık(( ama akşamları girerim aşkım tamam mı ? mucuk
Canimm benim pisikolijik baski yapmak degildi amacimNe zaman musait olursan ve birseyler paylasmak istersen o zaman girersin tabi
Raporunun cikmasina sevindim... InsaALLAH hayirli haberlerini aliriz
Benimde bildigim devamli cagirilman gerektigi yumurtayi kontrol etmek icin. Beni her iki gun cagiriyorlardi ve hatta transferden once gun asiri cagirmaya baslamislardi.
Bence doktoruna veya hemsirelere bir sor. Belkide igneden sonra cagiracaklardir :44:
Aynen dedigin gibi az kaldi ve hala adet olmadimKan testi gunum yaklastikca nasil heycan basiyor anlatamam. Hayirlisi ALLAH'tan.
Opuyorummm hepinizi ve hayirli haberlerin gelmesini diliyorum Yaradanimdan
Canımcım Allah razı olsun.Hepimiz hayırlı haberler alırız inşallah.
Ben bugün hemşireye sordum tatlım.Uzun protokolmüş benimkisi..asıl iğnelerim bu değilmiş.Daha bu ilk olan iğneden sonra muayene olduktan sonra başlayacakmışım.Hayırlısı artık.Sonra gün aşırı gideceğim.
Senin için de Rabbim hayırlısını versin.İnşallah güzel haberlerini duyarım..
öptüm..
Kızlar naparsınız yaa herkes nerede :))
esraaa regl olmamısın ne güsell hadi ver güzel hbri
benim tedavide 7 gün bitti
yrn yine kontrol var hafta bası büyük ihtimalle toplarız dedi yumurtaları doktor
ayy cok heycanlı melish evet yumurta iğnelerine baslayınca gidiyorusn süreklii
haftaya annem de gelecek cok mutluyum moralim cok iyi
artık herseyin hayırlısı biz elimizden geleni yapıyoruz
buarada doktorlar ameliyatlardan dolayı yumurta rezerviniz az diye bisürü bıdı bıdı etmişlerdi
ee sol taraf pek iyi diilmiş ama sağda var epey bıdık yumurtalar
hepinize dua ediyorum siz de bana edin
Kizlarrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
esra cnm tebrikler harika bir haber bu nasıl mutlu oldum sabah sabah
dün nasıl okumamısım bu güzel haberini
masallah allahım kucağına almayı nasip etsin boncuğunu
:92::92::92::92::92::92::92::92:
tebrik ederim canım allah kucağına almayı nasip eder inşallah sağlıkla gelsin dünya ya kendiliğinden oldu sanırım sen ocakta başlayacaktın tedaviye çok ama çok sevindim
Kizlarrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Tks ederim canimmmmmmmmm....
Aminnn insaALLAH bu kez sonu guzel biter. Dort ay onceki kabusu yasamaktan cok korkuyorum :18:
Duydugumda inanamadim, ALLAH'in bir lutfu bize... InsaALLAH sizlerinde guzel haberlerini alirim...
Iki gun sonra tekrar kontrol etmeliyiz HCG deyeri x3 olmasi gerekiyor dediler. Pazartesi tekrar gidecegim insaALLAH uc'e katlanir.
Kizlar dua edin ne olur, sizlerin duasi cok onemli benim icin.
Tsk ederim canimmm, Rabbim sizlerde nasip etsin en kisa zamanda hayirlisiyla insaALLAH.
Evet canim ocakta tup bebege basliyacaktik ama o zamana kadar iki asilama deneyelim dedi doktorum. Ilk asilamami iki hafta once yaptim ve cok sukur tutmusssssssss.
InsaALLAH sizlerinde guzel haberini alirimmmm.
Tks ederim canimmmmmmmmm....
Aminnn insaALLAH bu kez sonu guzel biter. Dort ay onceki kabusu yasamaktan cok korkuyorum :18:
Duydugumda inanamadim, ALLAH'in bir lutfu bize... InsaALLAH sizlerinde guzel haberlerini alirim...
Iki gun sonra tekrar kontrol etmeliyiz HCG deyeri x3 olmasi gerekiyor dediler. Pazartesi tekrar gidecegim insaALLAH uc'e katlanir.
Kizlar dua edin ne olur, sizlerin duasi cok onemli benim icin.
Tsk ederim canimmm, Rabbim sizlerde nasip etsin en kisa zamanda hayirlisiyla insaALLAH.
Evet canim ocakta tup bebege basliyacaktik ama o zamana kadar iki asilama deneyelim dedi doktorum. Ilk asilamami iki hafta once yaptim ve cok sukur tutmusssssssss.
InsaALLAH sizlerinde guzel haberini alirimmmm.
Esram aşkım benimmmmmm. Ay ay tese mi oldum..Ne mutlu sana ve bize.kız çok sevindim ya, ay ne güzel bir haber bu .Maşallah aşkıma benim.
Canım benim Rabbim yüreğini umutla doldursun inan bana, taa içimden diliyorum bunu.Rabbim bizlere de nasip etsin. Yarın inşallah güzel haberleri de yazarsın.Bizlere de güzel haberi alırken dua et olur mu.Hamişlerin duaları kabul olurmuş.Seni çok öptüm canımsın ya..
Ben de 7 ekimde ilk iğneme başlıyorum , dualarla kardeşim..
Sevgili ES_RA
Tebri kederim darisi bize cnm
sevgiler
inşallah canım allah bizlerede nasip eder allahım seni ve bebeğini korusun aşılamayı nerde yaptırdın ve sorun neydi sizde
Canimmmmmmmmmmmmmmmmmmm, bebemin tesesi
Tsk ederim tatlimm, Rabbim sizlerede nasip etsin en kisa zamanda hic ama hic umudum yoktu illa tup bebek diyorlardi istee ocagi beklerken aradaki zamani deyerlendirelim dedik iki asilama yapariz gibilerine
Tuttuuu cok sukur nasil oldu bilmiyorum ama oldu istee. Rabbimin bir OL demesi yetiyor...
Gecen ay ALLAH'in 99 isimlerinden "Ya semig" ismi bebek istiyenlerin cokca okuyacagi ismiymis. Bunu gecen ay ogrendim ve aklima geldikce bos zamanim oldukca 180 defa okudum. Bence onun cok faydasi oldu.
"Ya Mucibu"'yu 55 kez okumakda duanin kabuluna vesile oluyor.
"Ya Meçid" di 77 kez okumak muradina kavusmana nasip oluyor.
Ve bunlar disinda bir kac tane daha vardi onlari okudum elim bos oldukca sizlerde tavsiye ederim.
Siz surekli dualarimdasiniz hic suphen olmasin canim...
Bu sabah kan tahlili yaptirdim ve deyerlerim yukselmis hersey yolundaymis cok sukur.
Karin ve kasik agrilarim oldugunu soylemistim hemen beni ultrasyona soktular ve herseyin normal oldugunu soylediler. Ama bebek rahime yerlesmeden ultrasyon yapmak kotu degil mi? :26:
O takildi aklima simdi ama sanirim korkulacak birsey yok...
7 ekimede az kaldi insaALLAH sende hayirli haberlerle gelirsin cnm... Rabbim hepinizin gonlune gore versin.
Gönlü bol arkadaşım , mutlaka okumaya çalışacağım .canım benim yaa..Tese oldum ben yahuu..Sen de ol inşallahhhh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?