Doğuma Hazırlık 2012 yeni bebek isimleri ( kız ve erkek )

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kay_la

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
20
0
36
İstanbul
2012 yeni kız ve erkek bebek isimleri araştırıyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Ama pek duyulmamış olsun az rastlanır ve değişik olsun lütfen :)) anlamı da güzel olsun amma :))
Şimdiden teşekkür ederimmmm

2012 yeni kız ve erkek bebek isimleri araştırıyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Ama pek duyulmamış olsun az rastlanır ve değişik olsun lütfen :)) anlamı da güzel olsun amma :))
Şimdiden teşekkür ederimmmm

Rica edicem az rastlanır,antin kuntin isimler aramayı bırakın bence çok itici oluyor.çocuk büyüdüğünde zorluk çekiyor.

Soley. Fransizcada gunes demek. Yengem koydu kizina.
Bence kulaga cok guzel geliyor. Eger Fransizca isim mi koyacagim cocuguma demezsen tabi :)

2012 yıldır kaç tane kız-erkek doğmuştur bir düşünürsek az rastlanır bir isim bulma şansınız zor gibi
zarttırı zurtturu isimler yerine güzel isimler koymak varken
"aaaa o isim çok yaşlı işi küçük bebeğe hiç yakışmıyoooo" diyen aklı peynir ekmeklik kişiler
acaba o çocuğun hiç büyümeyeceğini hiç yaşlanmayacağınımı düşünüyorlar
biblo gibi ööööyle bebek mi kalacaklar
fesüphanallah...

neyse kız için vera
erkek için hüdalfa önereceğim o halde.

Neva Pera Miray Dolunay Simten da değişik isimlerden ilgimi çekmiştir.

Ben değişik isim değilde eski isimlere daha bağımlıyım mesela Elif, Ayşe, Melek, Hilal, Damla, Berre gibi

Şuan yeni moda herkeste ecrin ismi sarmış gidiyor, ben Elif ten vazgeçmem :)

Bende kız çocuklarnı çok severim ama nedense aklımda kız isminden çok erkek ismi var. Isimlerin anlamlarının kişileri etkileyeceğini düşünüyorum. Ve sahabelerimiz çok güzel vasıflarda olduklarından onların isimleri çok güzel geliyo mesela musab,ensar, erkam gibi

ama kız ismi hala aklımda yok :)

Ben bu tür isimleri sevmiyorum.Öyle isimler var ki gerçekten bazen insan ismi mi,bir evcil hayvan ismi mi,bir marka mı anlayamıyorum ama duyulmamış isim istiyorsanız bir yerlerden kulağıma çalınan değişik isimler;Pia,Büçge,Çibay,Doa,Dafne,Mira,Alin,Elaya,İris,Hera,Lidya,Perimelis..

artık isimler öle bi hal aldıki resmen yıllara göre isimler oluştu diyebilirm 2001-10 ege,efe... 2010-11 çınar,kuzey,... 2011-12 poyraz,uzay..... her sene mutlaka bi kaç isim patlıyo:))) kızlardada bu sene azra,esila,ecrin ..... patlması var:))) o yzden insanların farklı isim araması bana mantıklı gelio bnde istemezdim .... mesala kız yeğenim var ana sınıfına gidiodu 20 kişilk sınıfta 3 beren, 2ecrin ,3 tane su-lu isim (melikesu, azrasu,nazsu...) 2de derin vardı :)))):1: neyseki bizmki hiç biri değil:))

Evet.Son yazılan yazıya katılıyorum.Bazı isimler çok konuluyor.Üç bebekten ikisinde aynı isim var.Bunun başka türlü bir çözümü de olabilir nerdeyse dilimize yabancı isimler seçmektense daha fazla özümüze dönerek,klasik isimler koyarak önlem alabiliriz.Eski isimler çok klişe oldu,demode,herkeste var mantığıyla konulmuyor ama herkes bu şekilde düşünüp sözde modern anlamsız isimlere dadandığı için asıl bu klasikleşmiş ama manalı,güçlü isimler daha seçkin,nadir isimlere dönüşüyor.

kumsal, tılsım, masal yada

idil de olabilir anlamı da çok hoş
şiir gibi zevkle okunan, akıldan çıkmayan ile özlemini duyana cennetin kapılarını aralayan melek anlamlarını taşır. Kır hayatı içinde işlenen kısa aşk şiirine denir.Gerçek, samimi ve saf aşk anlamına da gelir.

idil de olabilir anlamı da çok hoş
şiir gibi zevkle okunan, akıldan çıkmayan ile özlemini duyana cennetin kapılarını aralayan melek anlamlarını taşır. Kır hayatı içinde işlenen kısa aşk şiirine denir.Gerçek, samimi ve saf aşk anlamına da gelir.

kızlar idile uyan isim fikriniz var mı,ikiz çocuğa idil ve ......

benimde kızım olcak bende cemre koyucam ama karaca ismide hoşuma gidiyor yada eylül:49:

Back
X