- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #2.581
evet canım bel ağrısı çokk kötü yaa..bugün iki büklüm dolaştım hep..
dün yapmıştım testi, bugünde yaptımm..benim testim gülen surat çıkan digital testlerden regenim ya..ben o çizgili olanlardan aldım ama anlamadığım iiçin duruyo bi kenardadigital olan çok güzel ama..
Kuppecim bel agrin icin sicak su torbasi iyi gelir canim bi dene cok gecmis olsun
Kizlar hepinize iyi geceler ben bici bici yapcam sonra uykum gelmezse sizde burdaysaniz yine gelirim belki kocamaaaann opuldunuz
Kanki bak benden habersiz test yapma ha yapacagin zaman haber et arkandan dua edelim
Hadi byeeee
sağol tatlım..evet sıcak su torbası iyi geliyor ama benim bayağı bi ileri iki tane fıtık var..arada böyle delirtiyo beni işte..bizde öpüyoruz seniiiiii..Kuppecim bel agrin icin sicak su torbasi iyi gelir canim bi dene cok gecmis olsun
Kizlar hepinize iyi geceler ben bici bici yapcam sonra uykum gelmezse sizde burdaysaniz yine gelirim belki kocamaaaann opuldunuz
Kanki bak benden habersiz test yapma ha yapacagin zaman haber et arkandan dua edelim
Hadi byeeee
aaaa... ilk olarak ben de ondan yapmistim.. ama hic yüzüme gülmemistihadi bakalim.. olsun sen yine de bos gecirme günlerini ortalama bilirsin zaten ne zaman yumurtlama günün..
sağol tatlım..evet sıcak su torbası iyi geliyor ama benim bayağı bi ileri iki tane fıtık var..arada böyle delirtiyo beni işte..bizde öpüyoruz seniiiiii..
benim daha önce yaptıklarımda gülen yüz çıkmıştıııı ya..bu sefer çıkmadı bakalımm, belki yarın çıkar :26:
menbeta senden ne habr bi değüişklik varmı bu arada tatlıcadımın tahll sonçlrında ne çıktı ben görmedim sayfada
ıyı haber bendenbende bı degısıklık yok canımm.. beklıyorum ıste...
tatlıcadı alamamıssın sonuclarını hadı bakalım yarın hayırlı haberlerle gel ınss..
kuppecım gecmıs olsun yaa. cok kotudur bel agrısı.. aman uzak olsunn..
regen usenmede bı test yap yaa.. merak ıcerısındeyım..
benımde sınırım bozuldu.. seyretmıcem bıdaha...
neyi izlemiyon canim benim??? anlamadim :44::44::44::44:
yok canim üsenme degil.. gögüslerim aciyor.. 2-3güne gelirler zaten hep gögüs agrisindan sonra geliyorlar..bi haftasonu gecsin.. napiiimm ben de dayanamiyorum ama iste.. basima geldigi icin biliyorum.. ayni seyi iki kere yasadim sen de biliyorsun ya. ikincisinde daha beter oldum 2ay bekledim kaaaaac tane test yaptim.. durayim ben en iyisi..
kızlar çoookkk yorgunum belimin ağrısından ölüyorumm ya naponuzz bakimmregen, menbeta+,tatlicadi1+,saremnaz+,pentagra42,KuPPe
aaaaaaaaaaaaaaayy keşkeeee yaa..nerdee o günlerayyy bakarsin 2012nin acilisini sen yaparsin
oooooooooo kizlar gelin gelin yaa... gözüm yollarda kaldi
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
regen,
menbeta+,
tatlicadi1+,
seyda77+,
saremnaz+,
pentagram42,
KuPPe+
sağol tatlım..evett menbetacımmm bel ağrısı illet birşeyy..ıyı haber bendenbende bı degısıklık yok canımm.. beklıyorum ıste...
tatlıcadı alamamıssın sonuclarını hadı bakalım yarın hayırlı haberlerle gel ınss..
kuppecım gecmıs olsun yaa. cok kotudur bel agrısı.. aman uzak olsunn..
regen usenmede bı test yap yaa.. merak ıcerısındeyım..
benımde sınırım bozuldu.. seyretmıcem bıdaha...
kızlar çoookkk yorgunum belimin ağrısından ölüyorumm ya naponuzz bakimmregen, menbeta+,tatlicadi1+,saremnaz+,pentagra42,KuPPe
yok canım eve geldim saat 9 da..eşim işe gtti annemde benim yatak odama halı almış doğum günüm gelo diye.onları serim dedim yarısını bazanın altına koydum diğerinn aynanın önüne ama mobilya o kdar ağırdıki belim çok ağrıdı..çok yoruldum..ama eşim sabah gelince çok kızcak tek başıma yaptım diye ama merak ettm napim yaaNapalım canım bildiğin gibi herşey sende ne var ne yok annendemisin bu akşamda
aynı şeyden müzdaribiz canım yaaa..belimin ağrısından ölüyorum ben..ben yatıyorum wallahi bu hafta çok yoruldummmm kızlar..hepinize iyi geceler..
yok canım eve geldim saat 9 da..eşim işe gtti annemde benim yatak odama halı almış doğum günüm gelo diye.onları serim dedim yarısını bazanın altına koydum diğerinn aynanın önüne ama mobilya o kdar ağırdıki belim çok ağrıdı..çok yoruldum..ama eşim sabah gelince çok kızcak tek başıma yaptım diye ama merak ettm napim yaa
Sen dikkatli ol yinede ne olur ne olmaz şekerim .Bbebişin eşyalarınıdamı getirdin kız :)
belim çok ağrıyo ama öbür türlü çokk iiyimm tatlım cnm benimm sen nasılsın bakimm şekerimiyi geceler kuppecim..
seyda naber kızzzzz??
aaaaaaaaaaaaaaayy keşkeeee yaa..nerdee o günler
sağol tatlım..evett menbetacımmm bel ağrısı illet birşeyy..
aynı şeyden müzdaribiz canım yaaa..belimin ağrısından ölüyorum ben..ben yatıyorum wallahi bu hafta çok yoruldummmm kızlar..hepinize iyi geceler..
ferıhayı seyretmıcemmm.. ay reyting ugruna neler yapacaklarını sasırdılarr. neyse...
ıyı madem sen oyle dıyorsan. yapmada bekleınssssssallah hamıle cıkarsınnn...
belim çok ağrıyo ama öbür türlü çokk iiyimm tatlım cnm benimm sen nasılsın bakimm şekerim
kiz belli mi olur insallahsen calismalari elden birakma.. sükür rahat hamis kaliyorsun.. o zorlu zamanlari da atlattin
evet yaa.. ne o öyle kirmizi ruju sürdü töbe töbeee... güzelim kirmizi rujun adini kötüye cikariyo bunlar
ay bi beli agriyan daha gel gel kiyamam ben sanaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?