- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #2.601
ayy cnm benim sen naptınn goncanla gezdin mi bugnn bakm senn..sen nslsınnay bi beli agriyan daha gel gel kiyamam ben sanaaa
gecmıs olsun canım benım gıt yat dınlen sen.. ben ıyım ne olsun ısste.. dızımı seyrettım sınırlerım bozuldu ıste
kız ben ruju muju gectımm.. o delıyı cıkardılar gene. uzadıkca uzuyor... ask yok barısma yoook. kocacııım bıle ben daha bakmam buna dedı.. bu kadar olurrrr...
ayy cnm benim sen naptınn goncanla gezdin mi bugnn bakm senn..sen nslsınn
gecmıs olsun canım benım gıt yat dınlen sen.. ben ıyım ne olsun ısste.. dızımı seyrettım sınırlerım bozuldu ıste
kız ben ruju muju gectımm.. o delıyı cıkardılar gene. uzadıkca uzuyor... ask yok barısma yoook. kocacııım bıle ben daha bakmam buna dedı.. bu kadar olurrrr...
ayy tatlım uykum olsa ne ala...annmde valla baya uyudum babam yanıma geldi yattı öptü uyndırdı beni saat 11.5 a kadr uyumuşummne oldu o dizide ben izliyemedim halıları sermekten
yok canim gezmedim de bi arkadasimi ziyaret ettim geldim.. cok sirin bi evi var.. güle güle otursun.. yenice tasindi o da.. öyle gecti günüm sen naptin da agrittin belini??
ayyyyyyyyy.. neyse ben bi ara izlerim bol bol tükürürüm
yok canim gezmedim de bi arkadasimi ziyaret ettim geldim.. cok sirin bi evi var.. güle güle otursun.. yenice tasindi o da.. öyle gecti günüm sen naptin da agrittin belini??
ayyyyyyyyy.. neyse ben bi ara izlerim bol bol tükürürüm
hımm uykucu sırın senıı.. o saate kadar uyumussun tabe uykun gelmezz.. ıyı bakalımmmmmmmm..
ay canım neresını anlatayım yaaa salak halılı gene dızıye soktular.. ay ne dıyım benn...
o halılı gorunce lcd den nefret ettımmm. kocaman gordumya onu.. ıyyy...
seyrette benım yerımede tukurrr..
aayy ne güzell güle güle ii günlerde neşeyle huzurla oturr inşallah..annem doğum günüm için yatak odama halı takımı almış onu serdim onlarda büyük geldi bazayı söktüm altına soktum flnn 9 dan beri onla uğraştım anca otrdum iştee
hımm uykucu sırın senıı.. o saate kadar uyumussun tabe uykun gelmezz.. ıyı bakalımmmmmmmm..
ay canım neresını anlatayım yaaa salak halılı gene dızıye soktular.. ay ne dıyım benn...
o halılı gorunce lcd den nefret ettımmm. kocaman gordumya onu.. ıyyy...
seyrette benım yerımede tukurrr..
tamam canimyalniz ne gördün kocaman onu merak ettim :26:
saol canim benim.. güle güle kullan halini.. yine de beline cok yüklenme lazim o sana
tamam canimyalniz ne gördün kocaman onu merak ettim :26:
saol canim benim.. güle güle kullan halini.. yine de beline cok yüklenme lazim o sana
halilin yüzünü kocaman gordumm.. Allah ın gucune gıtmesın.. yanıcok sınır bozucu bır tıpı var yaaa. sınır edıyor sesı konusması hareketıı ayyy..
bir çocuk sevdim izle benim gibi. feriha malından iyidir 1000 kat
ona hıc bakmadım guzelımmm.. basından berı benım dızımdıya ferıha baska kanallara bakmak ıcıme sınmezdıcoook sevoodum yaa.. o kadar manyak hale getırdıler kı dızıyı.. ne dıyeyımm.. diziye olan askım bıttı...
benimde pazartesi alyazmalım..salı öyle bir geçer zamanki pis yedili..çarşamba çocuklar duymasın muhteşem yüzyıl kuzey güney perşembe fatmagül cuma hayat devam ediyor beyaz ..cumartei iffet acun..pazar umutsuz ev kadınları acun...hafta bitti...
benimde pazartesi alyazmalım..salı öyle bir geçer zamanki pis yedili..çarşamba çocuklar duymasın muhteşem yüzyıl kuzey güney perşembe fatmagül cuma hayat devam ediyor beyaz ..cumartei iffet acun..pazar umutsuz ev kadınları acun...hafta bitti...
ya ben ferihayı hep salak bulduğumdan sanırım geçen sene 1-2 izledim.. boğuldum resmen. sonra bu senede 1-2 baktım. reklamlarından takip ediyorum artık.
Ben geldiiiiim huhuuuu kizlar muhabbetiniz bol olsun
Ben geldiiiiim huhuuuu kizlar muhabbetiniz bol olsun
halilin yüzünü kocaman gordumm.. Allah ın gucune gıtmesın.. yanıcok sınır bozucu bır tıpı var yaaa. sınır edıyor sesı konusması hareketıı ayyy..
ayy valla hee az önce kuzenime diyodum çocuk olsa çoktan düşüverrdiayy kendimle ne kadar barışık biriym hee
napimm tatlım sizle konuşurken onlara bakom bi yandan..eşim güündüzcüyken sadece film izloz ztnn
bende kendimi dizikolik görüyordum. izlemediğin yok maşallahhh
evet cok yogun bır haftan varrr..kolay gelsın sana..
yok kıss ben sevooodummm.. bu sene cıvkını cıkardılar... reklamları seyredıyorsan dızıyı seyrtmeye gerek yok zatenn.. hersey reklamlardan ıbaret
hosgeldınnnnn. naber canımm??
nasi yani?? cocugu düsürmekle kendinle barisik olmanin arasinda nasil bi bag var seydaaaaaa :26::26: anlat bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?