2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Bugün adaçayı içtim,papatya içtim sıcak duş aldım hala sökmedi kızlar ...Sabaha kadar uyuyamıyorum bacaklarım kasılıyor.Bu gecede uyku yok bana

ıyım canım ne olsun ıste.. evet aynen bu gecelık boyle oldu

kızlar ayaklarımı ellom sıcam ama üşüyo buz kesmiş gbi gelo neden acaabaa yavv:44:

evet gozunaydın seyda hasta oluyoruzz oluyoruz dedım dıkkat ettıysen benımde vucudum alev aldı kendımı ellıyorum serınımm.. ama yanıyorumm.. hasta olmasam barıiii.. bu arada sen usuyormussun ben yanıyorummm..

ayy tatlımm benm senn o zarif parmacıklarını yerim yaakocan gelsinn yapın bebiş

ay ay ay.. parmaklarini da övermis kocan sevsin parmaklarini senin

ya tatlım hani üzlmüyom artık dalgasına vurom ya ondan dedm yaa

hmmm anladim tatlim o anlamda kullandin sen..

Bugün adaçayı içtim,papatya içtim sıcak duş aldım hala sökmedi kızlar ...Sabaha kadar uyuyamıyorum bacaklarım kasılıyor.Bu gecede uyku yok bana
hastamı oln kuzum sen?ayy bugn senn regl günn sanırım yoksa dün müydü..ayaklrını sıcaksuda beklet tatlım

ayy cnmm geçmiş olsunn..benimkii ayaklarımı uztımm donmuyoo..bi elim dedim bi baktım sıcak..elimde öle sıcak ama soğuk gbi

Yok hayatım olamadım sorun o ...Olsam rahatlayacağım ama olamıyorum bi türlü : )

Olamadım cnm olsan bi sorun kalmayacak...Üzerimden kamyon geçmiş gibi

ay kapmayalım sıfayı yaaa.. korkuyom artık serumlardan

Aayyy utandirdiniz beni yaw simdi ben kirmizi oldum

Yok kkankim ya ovmek istemedim yani kaba telefonu gorunce parmaklarimi birden zarif gordum yani telefona inat oyle dedim hem akocam benim parmaklari napsin kuzum

Kizlar bende adetime yakin usume geliyor sanki hic isinamiyor ayaklarim gibi oluyor

Benim arkadas eczaci demir eksikligindende olabiliyormus yani kanlandirici birseyler yemek gerek beni battanye bile isitamiyor ellerim genelde soguktur zaten ama aslen sicak kanliyimdir ayiptir soylemesi

Bugun neoldu bana ya kendimi ovuyorum seviyorum bogurtlen yapraklarinin cayini yan tesiri galibaaaaa

kızlar ben uyumaya çalışıyım belki uyurum.Sabahada inş kırmızılar beni uyandırır :) Hadi iyi geceler öpüyorum hepinizi

sıcak su torbası sürekli belimde ayağımın altında ama pek etki etmiyor kistlerden ağırım diye düşünüyorum cnm
bende de kist var ama polistikover benmki ağrı yapmooduu..dikket et kendine tatlım ya

ay kapmayalım sıfayı yaaa.. korkuyom artık serumlardan

ayy cnm yaa dikkt et kendine vitamin fln al..ben hayatta doktora gtmem ..kadın doğum hariçkendimi ileştiririm ben ..ztn köpek gbiyim kedi canlıyımm..bağışıklık sistemm kuvvetli çok hasta olrsam anneme novalgin nikosilin genta alırım iğne yaptırrm valla çekemem ağrıyı

ayy cnmm benm kendini övv kendinle barışık ol..geçen kan bağışında buluncaktım almadılar benden kanın sana yetcek kadar var dedidemir eksikliğide vr ztn..büyük ihtimal ondan ozamn..
kızlar ben uyumaya çalışıyım belki uyurum.Sabahada inş kırmızılar beni uyandırır :) Hadi iyi geceler öpüyorum hepinizi
kırmızıları istosan tatalım inşallah gelir

ayy kızlar canım acayip aşure istoo yaa

sen kendının doktoru olmussun yaa. hıcte korkmadan yaptırıyon ıgnelerı masallah.. ben cesaret edemem ille doktora gostermem lazım kendımı..

bende yatıcam kızlarrr... iyi geceler dıyorummm. kendnize ıyı bakınn.. optumm herbirinizi..

evet canim ovulasyon testini aliyorsun eczaneden ya da nerde bulursan.. üzerinde ne zaman yapacagini anlatiyor.. oynamalari hesaplarsin zaten.. belki bi kac test daha fazla kullanirsin o kadar.. ben 50tane aldim mesela bende de oluyor arada bi gecikmeler felan o yüzden.. iste o zamanlar da yapiyorsun ve pozitif sonuc alica 24saat icinde yumurtan catlayacak demek oluyor.. o dönemde iliskin olursa, hamilelik sansin cok daha artiyor.. ayni hamilelik testi gibi idrarla yapiyorsun, ama tabiki hic bi zaman yüzde yüz degil.. dogru sonuc veriyor evet, cünkü LH hormonunu yani yumurtayi catlatan hormonu tespit ettigi icin yanlis cikma durumu söz konusu degil galiba.. umarim her sey anlasilmistir

aman da aman... kibar parmaklarini yesin iste kocan ne var

Ay bende uyusam iyi olur yoksa benimde birseyler yiyesim geliyor

Seydacimda basladi zaten asure deyip agzimi sulandirmaya

Yok arkadasim ben bu saatde yiyemem diyetteyim ben en iyisi uyuyayim

Yeni gelenler hosgeldiniz

Ben yatar opuldunuz kendinize iyi davranin hava soguk ceketsiz disari cikmayin

Kankim ayagina terlik giy yere basma soguk usutursun

Seydacim gece ustunu ort belin sirtin boynun usumesin

Hadi bukadar sevildiginizi ispatlamak yeter bogurtlen cayi icin tavsiye ederim cevrenizi seveceginze garanti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…