- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #2.621
Iyiyim gogom senden naber nasil gidiyor hayat diye sorcam ama filmlere dalmissin
Kankim evet dahyanamadim geldim ah bide cepten yazmasi bir iskence bide parmaklarim cok zarif olmasina ragmen bu dingil minnacik tuslarla savasiyoruMmmmm
Canimda SIKILIYO vay be zamanda ilerlemiyorki uykum gelse hemen yarin olsa hatta iki hafta atlasam kocam gelse bende sevinsem
Kocam gelmeden bebegim gelse daha cok mutlu olcam ama koca gelmeden bebek gelmiyorki hmmm
Lalalalala
kızlar ayaklarımı ellom sıcam ama üşüyo buz kesmiş gbi gelo neden acaabaa yavv:44:
Iyiyim gogom senden naber nasil gidiyor hayat diye sorcam ama filmlere dalmissin
Kankim evet dahyanamadim geldim ah bide cepten yazmasi bir iskence bide parmaklarim cok zarif olmasina ragmen bu dingil minnacik tuslarla savasiyoruMmmmm
Canimda SIKILIYO vay be zamanda ilerlemiyorki uykum gelse hemen yarin olsa hatta iki hafta atlasam kocam gelse bende sevinsem
Kocam gelmeden bebegim gelse daha cok mutlu olcam ama koca gelmeden bebek gelmiyorki hmmm
Lalalalala
Lalalalala
ya tatlım hani üzlmüyom artık dalgasına vurom ya ondan dedm yaa
hastamı oln kuzum sen?ayy bugn senn regl günn sanırım yoksa dün müydü..ayaklrını sıcaksuda beklet tatlımBugün adaçayı içtim,papatya içtim sıcak duş aldım hala sökmedi kızlar ...Sabaha kadar uyuyamıyorum bacaklarım kasılıyor.Bu gecede uyku yok bana
ıyım canım ne olsun ıste.. evet aynen bu gecelık boyle oldu
evet gozunaydın seyda hasta oluyoruzzoluyoruz dedım dıkkat ettıysen benımde vucudum alev aldı kendımı ellıyorum serınımm.. ama yanıyorumm.. hasta olmasam barıiii.. bu arada sen usuyormussun ben yanıyorummm..
hastamı oln kuzum sen?ayy bugn senn regl günn sanırım yoksa dün müydü..ayaklrını sıcaksuda beklet tatlım
ayy cnmm geçmiş olsunn..benimkii ayaklarımı uztımm donmuyoo..bi elim dedim bi baktım sıcak..elimde öle sıcak ama soğuk gbi
hastamı oln kuzum sen?ayy bugn senn regl günn sanırım yoksa dün müydü..ayaklrını sıcaksuda beklet tatlım
ayy cnmm geçmiş olsunn..benimkii ayaklarımı uztımm donmuyoo..bi elim dedim bi baktım sıcak..elimde öle sıcak ama soğuk gbi
Yok hayatım olamadım sorun o ...Olsam rahatlayacağım ama olamıyorum bi türlü : )
Olamadım cnm olsan bi sorun kalmayacak...Üzerimden kamyon geçmiş gibi
canım benimm yaa..kimisi böyle ağrı çeko nedenini inan bilmiyorumm...ama ayaklarını sıçk suya sok ii gelr
bende de kist var ama polistikover benmki ağrı yapmooduu..dikket et kendine tatlım yasıcak su torbası sürekli belimde ayağımın altında ama pek etki etmiyor kistlerden ağırım diye düşünüyorum cnm
ay kapmayalım sıfayı yaaa.. korkuyom artık serumlardan
ayy cnmm benm kendini övv kendinle barışık ol..geçen kan bağışında buluncaktım almadılar benden kanın sana yetcek kadar var dediAayyy utandirdiniz beni yaw simdi ben kirmizi oldum
Yok kkankim ya ovmek istemedim yani kaba telefonu gorunce parmaklarimi birden zarif gordum yani telefona inat oyle dedim hem akocam benim parmaklari napsin kuzum
Kizlar bende adetime yakin usume geliyor sanki hic isinamiyor ayaklarim gibi oluyor
Benim arkadas eczaci demir eksikligindende olabiliyormus yani kanlandirici birseyler yemek gerek beni battanye bile isitamiyor ellerim genelde soguktur zaten ama aslen sicak kanliyimdir ayiptir soylemesi
Bugun neoldu bana ya kendimi ovuyorum seviyorum bogurtlen yapraklarinin cayini yan tesiri galibaaaaa
kırmızıları istosan tatalım inşallah gelirkızlar ben uyumaya çalışıyım belki uyurum.Sabahada inş kırmızılar beni uyandırır :) Hadi iyi geceler öpüyorum hepinizi
kızlar topiğimize hoş geldinizz..iki gün yoktum, bi sürü arkadaşımız olmuş..listemiz kabarmış çok mutlu oldum..
Güzel karşılamanız için teşekkür ederim, aranızda olmaktan çok mutluyum... :))
kızlar benim bel yine zorladı, zor yürüyorum yaaa..bir de bugün benim yumurtlama günüm olması gerekiyordu normal şartlarda, test yaptımmmmm ama hala yumurtlamamışım..sinir oldum yaaa..
gecmis olsun canim benim.. dikkat et kendine.. bel agrisi da cok pis oluyor yaama canim bak hani ov. testlerinde cizgi ya ayni cikacak ya da test cizgisi daha koyu.. yani ham. testi gibi degil.. ama bazi ov. testlerinde iki cizgi de ayni omayabiliyormus.. test cizgisi koyulasiyormus ama ayni koyulugu bulmayabiliyormus.. belki de öyle olmustur.. yarin da yap-- kac gündür yapiyorsun ki? kacirmadiysan sorun yok zaten..
Merak ettim ve açıkçası ilk defa duydum bu takip testini, lütfen daha detaylı bilgi verebilir misiniz testle ilgili + kişisel olarak alıp kullanabilir miyim + ov. takibinde ciddi anlamda doğru sonuç veriyor mu + 26 ile 30 arasında değişen regl dönemlerinde zannedersem ki yumurtlamada da tarih oynaması olur, bu durumlarda da doğru sonuç veriyor mu + çok soru sordum affedin... :))
bende de kist var ama polistikover benmki ağrı yapmooduu..dikket et kendine tatlım ya
ayy cnm yaa dikkt et kendine vitamin fln al..ben hayatta doktora gtmem ..kadın doğum hariçkendimi ileştiririm ben ..ztn köpek gbiyim kedi canlıyımm.. bağışıklık sistemm kuvvetli çok hasta olrsam anneme novalgin nikosilin genta alırım iğne yaptırrm valla çekemem ağrıyı
Merak ettim ve açıkçası ilk defa duydum bu takip testini, lütfen daha detaylı bilgi verebilir misiniz testle ilgili + kişisel olarak alıp kullanabilir miyim + ov. takibinde ciddi anlamda doğru sonuç veriyor mu + 26 ile 30 arasında değişen regl dönemlerinde zannedersem ki yumurtlamada da tarih oynaması olur, bu durumlarda da doğru sonuç veriyor mu + çok soru sordum affedin... :))
Aayyy utandirdiniz beni yaw simdi ben kirmizi oldum
Yok kkankim ya ovmek istemedim yani kaba telefonu gorunce parmaklarimi birden zarif gordum yani telefona inat oyle dedim hem akocam benim parmaklari napsin kuzum
Kizlar bende adetime yakin usume geliyor sanki hic isinamiyor ayaklarim gibi oluyor
Benim arkadas eczaci demir eksikligindende olabiliyormus yani kanlandirici birseyler yemek gerek beni battanye bile isitamiyor ellerim genelde soguktur zaten ama aslen sicak kanliyimdir ayiptir soylemesi
Bugun neoldu bana ya kendimi ovuyorum seviyorum bogurtlen yapraklarinin cayini yan tesiri galibaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?