2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

hadeeeee konu aciyom kizlar...

herkes rezil oldugu bi ani anlatsin da gülelim biraz

o listeye benide ekleyin heleee :)) en sonda ben olayım siz üzülmeyin yeterkiiii yaş 28 bat 27aralık sorun yok sonuç işte 2idrar testi yaptım negatif ama yarın kan tahlili yaptırcam

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.ben uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama ilk kez yorum yazıyorum.kısaca anlatmak gerekirse bir buçuk yıllık evliyim ve en başından beri bebiş istiyorduk.baktık olmayınca doktora başvurduk ve bende pco olduğunu öğrendim.geçen ay seraphone ilaç tedavisine başladık.yumurtlama oldu ama istenen büyüklüğe ulaşmadı ve bugün kırmızıları gördüm.ona bile sevindim çünkü ilaç kullanmadan adet göremiyordum bu ay normal adet gördüm.inşallah 2012 hepimize uğurlu olur göbüşlerimiz bebişle dolar.) bu arada yaş 29 sat 2 ocak bat 27 ocak

Son düzenleme:
bak en altta yaren üttünde ben bi üstümde sen tatlıcadida gelcek..aynı rüyamdakii gbi olck yine kalcaz 4 kişi ayy nasılda sesli sesli güldüm hee

sorma cnm olurmu olur ama mumkunse gebeler listesi olsun onda razıyım en sonlarda olamaya ama olalım

o listeye benide ekleyin heleee :)) en sonda ben olayım siz üzülmeyin yeterkiiii yaş 28 bat 27aralık sorun yok sonuç işte 2idrar testi yaptım negatif ama yarın kan tahlili yaptırcam

seni en başa eklerim şu şartlar altında. satta vermelisin...

yaş-sat(2ocak)-bat-sorun(pco yazacağım) gerekiyor. eksikleride ver bakayım.. hoşgeldinn

hoşgeldin tatlım aynı sorun bende de vardı aynı ilacı kullandım hiç ummdım anda tedavim yolunda gitti..sende hiç kafna takma eğer kilon varsa az kilo ver fsh hormonuna yardımcı oluyo..cnm benm ama hiç takma kafana..relax ol kullndın ilç çok ii ama dedim gbi kafanda bitir her şeyi..
sorma cnm olurmu olur ama mumkunse gebeler listesi olsun onda razıyım en sonlarda olamaya ama olalım
olsun tatlım ya regen ağlaştı sen ağlştın..tatlı cadı ben hala aşa inemedim diye ağlaştıben zten aşada ayy bi gülmek geldi sorma yaa
kizlar konuyu kaynatmayalim lütfeeeeeeennnnnnnnnnn hadi kim basliyor???????? ya da herkes yazsin birden yollasin

aklıma geldi an yazmaya başlıcamm tatlımm

bende guldum inan ay kimler geldi gitti ben hep en sonda asılında benim 31 ocak ama neyse

ya beni de listeye ekleyin. düsükten sonra kanamam yeni kesilmisti.. az önce yine basladi???? doktor 4-5 hafta sonra adet görürsün dedi! artik doktorlara da inanmicam :s simdi bu adet kanamasimi oluyo bilen biri varmi kizlar???

kizlar konuyu kaynatmayalim lütfeeeeeeennnnnnnnnnn hadi kim basliyor???????? ya da herkes yazsin birden yollasin

evet regenim aklıma geldi anlatıyorum ilk aklıma gelen..

bi 3 arkadaşımla buluştuk ağdaya gitcem siz de gelin dedim.neyse ağdaya gittik..galoş giydim ayağıma.neyse işim bitti orda çıktık..izmitte büyük bi cadde var yürüyorum..o zmanlar zayıftımda güzel bişeyimm salına salına yüryom altımda kısa etğim var açıktım da o zamn..ay gelen geçen bana gülüyoo..bende yok bişedir diyip yürüyorum ayy tam cafeye gircez tel düştü ayağıma bi bakrım tabi tel düşünce herkeste benle baktı ayağımda galoşlar var tam 1.5 saat öle yürümüştümm

bir gün de arkadşlrla cafe de oturduk tabu oynuyoruz çok güldümüz için bize uyarı geldi 1 2 en sonunda orta yaşlı bi adam gelince masaya doğru ben kalktım ayağı adama bağırdım tamm ya oynamıyoruz.. ozamn bu ayunu buraya koymayın dedim.gülemden oynanırmı diye adam kıpkırmızı oldu ..ay bi baktım arkadşımın bbasıymış

hoşbulduk .teşekkür ederim hani derler ya bi sıkıntıyı ancak yaşayan anlar diye .söyledikleriiz moral oldu. kafaya takmamak gerekiyo tabi ama elde değil .kilo var aslında yazdan bu yana 15 kilo verdim ama daha 5 kilo vermem lazım. bu arada yaşım 29 sat 2 ocak bat 27 ocak sorun pco .onları yazmamışım ilk mesajda

galoş ha supermiş tatlım

ya beni de listeye ekleyin. düsükten sonra kanamam yeni kesilmisti.. az önce yine basladi???? doktor 4-5 hafta sonra adet görürsün dedi! artik doktorlara da inanmicam :s simdi bu adet kanamasimi oluyo bilen biri varmi kizlar???

geçmiş olsun.. benim bir bilgim yok... seni eklerim ama yaş-sat-bat-sorun gerekli. hoşgeldin aramıza

tmm canım ekliyorum seni birazdan. bendede pco görünümü çıkıyor. adette hormon bakılacak. bekliyorum bende...

ben yazdımm sen yazz bakimm
bende guldum inan ay kimler geldi gitti ben hep en sonda asılında benim 31 ocak ama neyse
tatlım senn kimyasal gebelikti ya düşük yani kanaman nasl oldu kaç gün adet kanaması gbimi oldu

tatlım sen ne kadrlıkken düşük yaptın..hiç bi bilgim yok benim 5 6 haftalıktı benim kanamam 8 gün sürdü..22 kasımda 30 kasımda lekeli olarak kahverengi akıntılar siyah akıntılar geldi..marta kadar vücut dinlensin öle gel dedi bana

ayyy adami mi azarladin valla galos da iyiymis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…