- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #4.621
kendimi asagilarda görünce aglayasim geldi yaaa[/QUOTkötunun kötusu var cnm bak bana sendende aşağıdayım
bende keşke aşalara düşsem yaaaa:84::84::84:
canım ben pek face e girmiyorum. şuan öyle oldu. bir işim vardı. ama istersen yinede..
sen bilon ttalıcadimm..
ay oturdum yerden nasıl glüyom varya..sesli sesli hemde ay gülmeye ne kadar çok ihtiyacım varmıuşş
bak en altta yaren üttünde ben bi üstümde sen tatlıcadida gelcek..aynı rüyamdakii gbi olck yine kalcaz 4 kişi ayy nasılda sesli sesli güldüm hee
hadeeeee konu aciyom kizlar...
herkes rezil oldugu bi ani anlatsin da gülelim biraz
o listeye benide ekleyin heleee :)) en sonda ben olayım siz üzülmeyin yeterkiiii yaş 28 bat 27aralık sorun yok sonuç işte 2idrar testi yaptım negatif ama yarın kan tahlili yaptırcam
merhaba arkadaşlar.ben uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama ilk kez yorum yazıyorum.kısaca anlatmak gerekirse bir buçuk yıllık evliyim ve en başından beri bebiş istiyorduk.baktık olmayınca doktora başvurduk ve bende pco olduğunu öğrendim.geçen ay seraphone ilaç tedavisine başladık.yumurtlama oldu ama istenen büyüklüğe ulaşmadı ve bugün kırmızıları gördüm.ona bile sevindim çünkü ilaç kullanmadan adet göremiyordum bu ay normal adet gördüm.inşallah 2012 hepimize uğurlu olur göbüşlerimiz bebişle dolar.)
hoşgeldin tatlım aynı sorun bende de vardı aynı ilacı kullandım hiç ummdım anda tedavim yolunda gitti..sende hiç kafna takma eğer kilon varsa az kilo ver fsh hormonuna yardımcı oluyo..cnm benm ama hiç takma kafana..relax ol kullndın ilç çok ii ama dedim gbi kafanda bitir her şeyi..merhaba arkadaşlar.ben uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama ilk kez yorum yazıyorum.kısaca anlatmak gerekirse bir buçuk yıllık evliyim ve en başından beri bebiş istiyorduk.baktık olmayınca doktora başvurduk ve bende pco olduğunu öğrendim.geçen ay seraphone ilaç tedavisine başladık.yumurtlama oldu ama istenen büyüklüğe ulaşmadı ve bugün kırmızıları gördüm.ona bile sevindim çünkü ilaç kullanmadan adet göremiyordum bu ay normal adet gördüm.inşallah 2012 hepimize uğurlu olur göbüşlerimiz bebişle dolar.)
olsun tatlım ya regen ağlaştı sen ağlştın..tatlı cadı ben hala aşa inemedim diye ağlaştısorma cnm olurmu olur ama mumkunse gebeler listesi olsun onda razıyım en sonlarda olamaya ama olalım
kizlar konuyu kaynatmayalim lütfeeeeeeennnnnnnnnnn hadi kim basliyor???????? ya da herkes yazsin birden yollasin
hadeeeee konu aciyom kizlar...
herkes rezil oldugu bi ani anlatsin da gülelim biraz
hoşgeldin tatlım aynı sorun bende de vardı aynı ilacı kullandım hiç ummdım anda tedavim yolunda gitti..sende hiç kafna takma eğer kilon varsa az kilo ver fsh hormonuna yardımcı oluyo..cnm benm ama hiç takma kafana..relax ol kullndın ilç çok ii ama dedim gbi kafanda bitir her şeyi..
Olsun tatlım ya regen ağlaştı sen ağlştın..tatlı cadı ben hala aşa inemedim diye ağlaştıben zten aşada ayy bi gülmek geldi sorma yaa
aklıma geldi an yazmaya başlıcamm tatlımm
kizlar konuyu kaynatmayalim lütfeeeeeeennnnnnnnnnn hadi kim basliyor???????? ya da herkes yazsin birden yollasin
galoş ha supermiş tatlımevet regenim aklıma geldi anlatıyorum ilk aklıma gelen..
Bi 3 arkadaşımla buluştuk ağdaya gitcem siz de gelin dedim.neyse ağdaya gittik..galoş giydim ayağıma.neyse işim bitti orda çıktık..izmitte büyük bi cadde var yürüyorum..o zmanlar zayıftımda güzel bişeyimm salına salına yüryom altımda kısa etğim var açıktım da o zamn..ay gelen geçen bana gülüyoo..bende yok bişedir diyip yürüyorum ayy tam cafeye gircez tel düştü ayağıma bi bakrım tabi tel düşünce herkeste benle baktı ayağımda galoşlar var tam 1.5 saat öle yürümüştümm
bir gün de arkadşlrla cafe de oturduk tabu oynuyoruz çok güldümüz için bize uyarı geldi 1 2 en sonunda orta yaşlı bi adam gelince masaya doğru ben kalktım ayağı adama bağırdım tamm ya oynamıyoruz.. Ozamn bu ayunu buraya koymayın dedim.gülemden oynanırmı diye adam kıpkırmızı oldu ..ay bi baktım arkadşımın bbasıymış
ya beni de listeye ekleyin. düsükten sonra kanamam yeni kesilmisti.. az önce yine basladi???? doktor 4-5 hafta sonra adet görürsün dedi! artik doktorlara da inanmicam :s simdi bu adet kanamasimi oluyo bilen biri varmi kizlar???
hoşbulduk .teşekkür ederim hani derler ya bi sıkıntıyı ancak yaşayan anlar diye .söyledikleriiz moral oldu. kafaya takmamak gerekiyo tabi ama elde değil .kilo var aslında yazdan bu yana 15 kilo verdim ama daha 5 kilo vermem lazım. bu arada yaşım 29 sat 2 ocak bat 27 ocak sorun pco .onları yazmamışım ilk mesajda
ben yazdımm sen yazz bakimmkizlar konuyu kaynatmayalim lütfeeeeeeennnnnnnnnnn hadi kim basliyor???????? ya da herkes yazsin birden yollasin
tatlım senn kimyasal gebelikti ya düşük yani kanaman nasl oldu kaç gün adet kanaması gbimi oldubende guldum inan ay kimler geldi gitti ben hep en sonda asılında benim 31 ocak ama neyse
ya beni de listeye ekleyin. düsükten sonra kanamam yeni kesilmisti.. az önce yine basladi???? doktor 4-5 hafta sonra adet görürsün dedi! artik doktorlara da inanmicam :s simdi bu adet kanamasimi oluyo bilen biri varmi kizlar???
evet regenim aklıma geldi anlatıyorum ilk aklıma gelen..
bi 3 arkadaşımla buluştuk ağdaya gitcem siz de gelin dedim.neyse ağdaya gittik..galoş giydim ayağıma.neyse işim bitti orda çıktık..izmitte büyük bi cadde var yürüyorum..o zmanlar zayıftımda güzel bişeyimm salına salına yüryom altımda kısa etğim var açıktım da o zamn..ay gelen geçen bana gülüyoo..bende yok bişedir diyip yürüyorum ayy tam cafeye gircez tel düştü ayağıma bi bakrım tabi tel düşünce herkeste benle baktı ayağımda galoşlar var tam 1.5 saat öle yürümüştümm
bir gün de arkadşlrla cafe de oturduk tabu oynuyoruz çok güldümüz için bize uyarı geldi 1 2 en sonunda orta yaşlı bi adam gelince masaya doğru ben kalktım ayağı adama bağırdım tamm ya oynamıyoruz.. ozamn bu ayunu buraya koymayın dedim.gülemden oynanırmı diye adam kıpkırmızı oldu ..ay bi baktım arkadşımın bbasıymış
seni en başa eklerim şu şartlar altında. satta vermelisin...
valla adamı azarladım çok fena ama kızın babası çıktı..ayyy adami mi azarladinvalla galos da iyiymis...
galoş ha supermiş tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?