- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #4.641
hemen söyleyeyim sat 27 kasım
Beni de ekler mısınız yas 25, sat 22 Aralık.
ben yazdımm sen yazz bakimm
tatlım senn kimyasal gebelikti ya düşük yani kanaman nasl oldu kaç gün adet kanaması gbimi oldu
tatlım sen ne kadrlıkken düşük yaptın..hiç bi bilgim yok benim 5 6 haftalıktı benim kanamam 8 gün sürdü..22 kasımda 30 kasımda lekeli olarak kahverengi akıntılar siyah akıntılar geldi..marta kadar vücut dinlensin öle gel dedi bana
benim de esimle ilk bulusmamda oldu kücük bi aksilik..
simdi adam gelcek ben bi güzel giyindim ki yari spor yari elegant... neyse bütün detaylara dikkat ettim, yeni saat bile aldim.. neyse biz simdi konusuyoruz balkondayiz.. elimi demire koydum, saat de kolumda.. benimki elini omuzumu atinca bööööööyle bir sicak su akti ki basimdan sormayin, sonra da saate ne yapdiysam sIktIrmIsIm galiba elimin üstünde, saat cat diye kopuverdi esimin ayaginin dibine düstü... saat gitti ona mi yanayim... rezil oldum ona mi yanayim...[/QUO O KADAR ÖZEN BOŞA GİTMİŞ CNM DESENE AMA BAK İYİKİ OLMUŞ ÇOK ŞEKER Bİ ANI NOLMUŞ
O KADAR ÖZEN BOŞA GİTMİŞ CNM DESENE AMA BAK İYİKİ OLMUŞ ÇOK ŞEKER Bİ ANI NOLMUŞ
bana vermedi tatlım yaa..acaba benimkidemi kimyasaldı..belirtiler onn gbi ama bana demdi kimyasal diye..aklım çok karştı ztn şu düşük muhppetine.aman neyse artık..yok korunma vermedi.ama marta kadar gelme dedi bana...kovdu resmen isocnm adet kanaması gibi oldu ama 9 gun surdu normalim 7 gundur öle hani ağrı sancı falan olm adı bi daha kahve akıntı falan gelmedi cnm sana korunma verdi dimi cnm bi ay vucut dinlensin benim kimyasaldı dr korunma vermedi
anladım tatlım ilk düşük kanaman ne kadr sürdü@tatlicadi:
suanki kanama adetse 9 ocak sat 2 subat bat oluyor. yas 28 sorun yok aslinda. 21 aralikta düsük yaptim.
@seyda77:
6 haftalikti. kendim test yapmistim positiv cikti sonra doktora gittim. ama doktora gittigim gün kanama basladi. kürtaja da gerek kalmadi.
benim de esimle ilk bulusmamda oldu kücük bi aksilik..
simdi adam gelcek ben bi güzel giyindim ki yari spor yari elegant... neyse bütün detaylara dikkat ettim, yeni saat bile aldim.. neyse biz simdi konusuyoruz balkondayiz.. elimi demire koydum, saat de kolumda.. benimki elini omuzumu atinca bööööööyle bir sicak su akti ki basimdan sormayin, sonra da saate ne yapdiysam sIktIrmIsIm galiba elimin üstünde, saat cat diye kopuverdi esimin ayaginin dibine düstü... saat gitti ona mi yanayim... rezil oldum ona mi yanayim...
bana vermedi tatlım yaa..acaba benimkidemi kimyasaldı..belirtiler onn gbi ama bana demdi kimyasal diye..aklım çok karştı ztn şu düşük muhppetine.aman neyse artık..yok korunma vermedi.ama marta kadar gelme dedi bana...kovdu resmen iso
Anladım tatlım ilk düşük kanaman ne kadr sürdü
ayy kızz hemn omzunamı attı amanınnn...saate senn durumuna daynamamıştır..güldümü kız bari goncan
bana vermedi tatlım yaa..acaba benimkidemi kimyasaldı..belirtiler onn gbi ama bana demdi kimyasal diye..aklım çok karştı ztn şu düşük muhppetine.aman neyse artık..yok korunma vermedi.ama marta kadar gelme dedi bana...kovdu resmen iso
anladım tatlım ilk düşük kanaman ne kadr sürdü
ayy kızz hemn omzunamı attı amanınnn...saate senn durumuna daynamamıştır..güldümü kız bari goncan
Beni de ekler mısın? Yas 25 sat 22 Aralık. Bu arada benim esim daha bebek istemiyor =( ama ben istiyorum...
beni bi kac doktor muayene ettigi icin hepsi farkli seyler söyle kimi 1-2 ay dinlen kimi 3-4 ay. kimi de hemen hamile kalabilirsin kürtaj olmadigim icin normal adet görmüs gibi oldum ondan. bende bilmiyom kafam cok karisti.
10 sürdü ilk kanamam. zaten doktorda okadar sürer demisti.
tmm kızlar ekliyorum şimdi
ayy tatlım benim arkadşım o ay hamile kaldı ama halamın kızıda o ay hamile kaldı ama 2.gebelikte 3 ay yatkta yattı..sonradan ii oldu..kimisnn 2 ay süro kanama..kafana takma oluruna bırk tatlım sen de bi doktorda dur doktr değiştirme..hangisinden memnunsan onla kal.benim doktor aile doktoru gbi oldu valla
ayfer kanamanın başlangıç tarihi sat. onu ver canım
avukat bat gerekiyor.. bekliyorum kızlar
ayfer kanamanın başlangıç tarihi sat. onu ver canım
avukat bat gerekiyor.. bekliyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?