- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #4.581
cnm benin şimdi geldim yarına misafirim var gidip geliyorum gecmişi heyecanla okudum yazmamışın bişey hadi yaz meraktayım
aman ağlama kuzucum şaka yaptımmtamam bi daha ööle şeetmem
hıımm benm şimdi bu eski kan mı oloki bana bişe demedi doktor"gebelik yok,bunu adet kanaması kabul ediyoruz,marta kadar dinlen,vücut toprlansın yoksa 2. gebelikte kanaman olur sıkıntı yaşarız,kilo ver martta gel bura dedi"ultrasonla bakarkenbende hesapladim benim bat da 31 ocak felan olacak. hastanede yattigimda hemsire koyu kahve rengi akintinin eski kan oldugunu söyledi?!?
canim sIkIlIyor yaaa
canımcım özel mesaj için 100 mesajım olmas mı ne gerekiomuş neyse ben istanbula ailemin yanına gelmiştim.. bugün bi kaç şeyin peşinde koşturmaktan ve dönüş hazırlığı yapmaktan gidemedim doktora ama bugün bi ara bi ağrım oldu ki tamam dedim kesin oldum baktım yine yok( neyse evime döndüm yarın sabah kesinlikle gidip yaptırıyorum testi (
canim sIkIlIyor yaaa
aaaaaaa inanmıyorum direk msjı açınca 100 gördum tamam dedim kan testi 100 uçtum ama aynı hızla çakıldım yarın bekliyorum haberini bugun baktım sana göremeyince özelden attım yarında misafirm var bakamamda hemen inşalla hayırlı hbrler ile gelirsin ay benim daha çokta var ya offfffff
Hylcigim ben kk girdigimde herzaman her iki topige de girerim ama orda kimseyi bulamayinca buraya yaziyorum hem ben senin oglusun olcagini biliyorum hatta sana yazmis tebrik etmis olmaliyim yoksa hayalmiydi gece girdigimden bazen yazip yazmadigimi sasiriyorum
Tekrardan hayirli olsun canim benim Insaallah saglikli gene kucaginada almayi nasip eder Rabbim amiinnn
ayyy şimdi bi utanbdım varyayerin dibine girdimm..anam bida uğramayan ne olsun oryada :26:anammm yerim ben onun pipisini..gözüktü demk he test sonuçlrı nsl iimi ikili testleri..ben oysaki hep kıza anası bu diyodum yaff..neysemm sağlıklı olsunn oğluşumuzz
selam kızlar merhaba nasılsınız ben bugün çok iyiyim :)))
ikili test yaptırdık evet canım.. ense kalınlığı ii çıktı yavrumunn çok şükürkan sonucu bu hafta çıkacak.. oda ii çıkar inşallah... sağlıklı yavrum çok şükür..şimdilik pipili ama bnceee değişcek gibi kız o kız
nerdeeee :) işte benimde bugün koşturmam vardı değil internet pc önünden bile geçemedim o kadar yani.. ben sana bakmak için girince gördüm mesajı ama maalesef cevaplayamadım mesaj sınırı yüzündenbakalım yarın kesin haber vericem inşallah güzel olur umudum olmasada :S zaman dediğin su misali senin bata doğru bu kez senin için başlarız :))
kuzum ben onu şeydaya dedim sen sormuşsan ya büyüdümü diye ondan öle dedim... sen kimse olmasa da yaz gelen okur cvp yazar merak etme...ama sen uğra olurmu :) evet tebrik ettin canım yazdın sen saoalasın canım benim darısı tez zamanda sizlerin başına sağlıkla inşallahhhhhhhhh :)
valla öyle şeydacımmm tamam açın gidin yazınn dedik destekledik ama sizde hiç uğramaz oldunuz aşk olsun yane
ikili test yaptırdık evet canım.. ense kalınlığı ii çıktı yavrumunn çok şükürkan sonucu bu hafta çıkacak.. oda ii çıkar inşallah... sağlıklı yavrum çok şükür..şimdilik pipili ama bnceee değişcek gibi kız o kız
bizim sıkılmıcakta kimin sıkkılcak BAT 31 ne koca ay gecmiyo çalışmadan başka bişey yok offfff işimde çok arada molada geliyorum bugun misafirlerin canınımı sıktı cnm enerjin çok düşğk
olsun cnm gizli saklı yok burada seni burada göremediğimden özelden attım çunku surekli çıkıyorum hbrini alamam dı of benim bat 31 ocak asılında 18.de düşük yaptım 45 gun sonra olunuyomuş
slm kızlar
bugün doktor kontrolüm vardı ya yumurtalarım işin
doktor güzel gelişiyor dedi 14.gün 15. 16. 17. gün her gün ilişki önerdi perşembe günü tekrar gidecem yine ulutrasyonla bakacakmış
yani kızlar yumurtlama günü her gün ilişki öneriyorum dedi doktor atlama şansı yok dedi
slm kızlar
doktor güzel gelişiyor dedi 14.gün 15. 16. 17. gün her gün ilişki önerdi perşembe günü tekrar gidecem yine ulutrasyonla bakacakmış
yani kızlar yumurtlama günü her gün ilişki öneriyorum dedi doktor atlama şansı yok dedi
ilaçlı mı ilaçsız mı??
teşekkürlerrr bende stresliii
oh maaşallah ha pipili ha pipisiz sağlıklı olsunda ayy ne güzel yaa
ah bide yumurtlamyı kestirebilsek cnm gecen ay adetn olmam gereken gun yumurtladım 14.15.16.17 de calışsak yumurtlama kaçacakmıştı senin düzenlimi tatlım
aslında çok düzenli değil ama doktora gidiyorum o yüzden takipte ultrasyonla bakıyor doktor söyledi
bu arada benim sat 17 ocak demiştim ya aslında o gün sadece lekelenmeydi doktorum satı 19 olarak kabul etti
neden çok stresli canım
Sağ ol canım, yaptım bir takvim çıktı ortaya ama gel de anla ne nedir...Şimcik ben olası batıma göre hesap çıkarttım ateşimide öylesine yazdım, batım başladığında buradaki bilgilerimi tekrar dzültebilir miyim acep ???
Gogo gecti canim bana gelir arada bir yoklarlar
Regen dun gece benim isim var dedi cikti yani calismalara baslamis anlasilan
Ama daha gelmedi nerde kaldi acabaaa
Tatlicadi sen nasilsin senin kirmizilar gelmismiydi yeni batin bellimi
yaa işte ne bilim misfirdi oydu buydu anca girdim bugn napimm hepp kayıplara karıştım bu hafta hep burdayımm..şükür kavuşturana senm naptın diyet işlerini..
iiym ttalım senn bebiş nasıl bakalım perşembe doktora gidon dimi
geçmiş olsun tatlım benim..olsun iş yerinde de kafan iyice dağılır takmazsınn hemm
neden sadce yaren bize slm yokmu???
bu arada kuppe ve tatlıcadıddan ya da meriden hbr varmı
slm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?