2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

cnm benin şimdi geldim yarına misafirim var gidip geliyorum gecmişi heyecanla okudum yazmamışın bişey hadi yaz meraktayım

canımcım özel mesaj için 100 mesajım olmas mı ne gerekiomuş neyse ben istanbula ailemin yanına gelmiştim.. bugün bi kaç şeyin peşinde koşturmaktan ve dönüş hazırlığı yapmaktan gidemedim doktora ama bugün bi ara bi ağrım oldu ki tamam dedim kesin oldum baktım yine yok ( neyse evime döndüm yarın sabah kesinlikle gidip yaptırıyorum testi (

tamam bi daha ööle şeetmem
aman ağlama kuzucum şaka yaptımm
bende hesapladim benim bat da 31 ocak felan olacak. hastanede yattigimda hemsire koyu kahve rengi akintinin eski kan oldugunu söyledi?!?
hıımm benm şimdi bu eski kan mı oloki bana bişe demedi doktor"gebelik yok,bunu adet kanaması kabul ediyoruz,marta kadar dinlen,vücut toprlansın yoksa 2. gebelikte kanaman olur sıkıntı yaşarız,kilo ver martta gel bura dedi"ultrasonla bakarken
canim sIkIlIyor yaaa

amanın o niyeki oysa ben bi enrjii dolum ki sorma bugn hepinizi ısırmak geloo içimdenn

aaaaaaa inanmıyorum direk msjı açınca 100 gördum tamam dedim kan testi 100 uçtum ama aynı hızla çakıldım yarın bekliyorum haberini bugun baktım sana göremeyince özelden attım yarında misafirm var bakamamda hemen inşalla hayırlı hbrler ile gelirsin ay benim daha çokta var ya offfffff

nerdeeee :) işte benimde bugün koşturmam vardı değil internet pc önünden bile geçemedim o kadar yani.. ben sana bakmak için girince gördüm mesajı ama maalesef cevaplayamadım mesaj sınırı yüzünden bakalım yarın kesin haber vericem inşallah güzel olur umudum olmasada :S zaman dediğin su misali senin bata doğru bu kez senin için başlarız :)) bide çok kolay gelsin sana

Son düzenleme:
selam kızlar merhaba nasılsınız ben bugün çok iyiyim :)))

kuzum ben onu şeydaya dedim sen sormuşsan ya büyüdümü diye ondan öle dedim... sen kimse olmasa da yaz gelen okur cvp yazar merak etme...ama sen uğra olurmu :) evet tebrik ettin canım yazdın sen saoalasın canım benim darısı tez zamanda sizlerin başına sağlıkla inşallahhhhhhhhh :)

valla öyle şeydacımmm tamam açın gidin yazınn dedik destekledik ama sizde hiç uğramaz oldunuz aşk olsun yane

ikili test yaptırdık evet canım.. ense kalınlığı ii çıktı yavrumunn çok şükür kan sonucu bu hafta çıkacak.. oda ii çıkar inşallah... sağlıklı yavrum çok şükür..şimdilik pipili ama bnceee değişcek gibi kız o kız

selam kızlar merhaba nasılsınız ben bugün çok iyiyim :)))

teşekkürlerrr bende stresliii

oh maaşallah ha pipili ha pipisiz sağlıklı olsunda ayy ne güzel yaa

olsun cnm gizli saklı yok burada seni burada göremediğimden özelden attım çunku surekli çıkıyorum hbrini alamam dı of benim bat 31 ocak asılında 18.de düşük yaptım 45 gun sonra olunuyomuş

doğru dyon tatlım orada iyice ihmal ettik ama ne zamn açsam hep boş uyuz oldum bende...aman nazar değmesin sağlıklı olsun cnm benim ..benm hep kız gbi geçti ama pipisi varsa da ii..aman bana pipili versinn koparimm onu

bizim sıkılmıcakta kimin sıkkılcak BAT 31 ne koca ay gecmiyo çalışmadan başka bişey yok offfff işimde çok arada molada geliyorum bugun misafirlerin canınımı sıktı cnm enerjin çok düşğk

slm kızlar
bugün doktor kontrolüm vardı ya yumurtalarım işin
doktor güzel gelişiyor dedi 14.gün 15. 16. 17. gün her gün ilişki önerdi perşembe günü tekrar gidecem yine ulutrasyonla bakacakmış

yani kızlar yumurtlama günü her gün ilişki öneriyorum dedi doktor atlama şansı yok dedi

olsun cnm gizli saklı yok burada seni burada göremediğimden özelden attım çunku surekli çıkıyorum hbrini alamam dı of benim bat 31 ocak asılında 18.de düşük yaptım 45 gun sonra olunuyomuş

olsun umut her zaman olmalı ben hastanede çalıştım ne olmaz dedikleri şeyler oldu varyaa

ilaçlı mı ilaçsız mı??

ah bide yumurtlamyı kestirebilsek cnm gecen ay adetn olmam gereken gun yumurtladım 14.15.16.17 de calışsak yumurtlama kaçacakmıştı senin düzenlimi tatlım

ilaçlı mı ilaçsız mı??

ilaçsız sadece benim prolaktinim yüksekdi 4 aydır dostinex kullanıyorum, eşiminde hareketli sperm sayısında biraz problem vardı onada keçiboynuzu kürü içiriyorum
bakalımm ne olacak bu ay
ama bu ay çok umutluyum ben içeme doğuyor ama bakalım kısmet

ah bide yumurtlamyı kestirebilsek cnm gecen ay adetn olmam gereken gun yumurtladım 14.15.16.17 de calışsak yumurtlama kaçacakmıştı senin düzenlimi tatlım

aslında çok düzenli değil ama doktora gidiyorum o yüzden takipte ultrasyonla bakıyor doktor söyledi

bu arada benim sat 17 ocak demiştim ya aslında o gün sadece lekelenmeydi doktorum satı 19 olarak kabul etti

aslında çok düzenli değil ama doktora gidiyorum o yüzden takipte ultrasyonla bakıyor doktor söyledi

bu arada benim sat 17 ocak demiştim ya aslında o gün sadece lekelenmeydi doktorum satı 19 olarak kabul etti

tabi cnm takibin yapılyosa yumurta catlama zamanını kestirmek daha kolay

Selam kızlarrr

canım istediğin zaman değişebilirsin. sen hasta olmadan başla ölçmeye. hasta olursan o günki derecen önemli olabilir bir sonraki ay için. saat 7:30-8:00 arası ölçeceksin. dil altından dijitalle

Gogo gecti canim bana gelir arada bir yoklarlar

Regen dun gece benim isim var dedi cikti yani calismalara baslamis anlasilan
Ama daha gelmedi nerde kaldi acabaaa

Tatlicadi sen nasilsin senin kirmizilar gelmismiydi yeni batin bellimi

canım bende değişiklik yok...

tatlım kuppe gelmiyor kaç zamandır. aramadımda. meride uğramamış sanırım. ben ise burdayım

selam özlem. bende bu ay hasta olunca başlayacağım takibe.. dr eşinin ürolog sonucuna bakıpmı söyledi hergünü yoksa farazi bir yotummu yaptı.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…